doktor je rekao da vadim 8.12...na VV sam već tri puta
Printable View
Hallo, ja bih na tvom mjestu naprvila testić, mislim da nije prerano. čisto onako, za živčeke :-)
Ja sam 5dnt i nemam nikakvih simptoma, ništa, čak ni bolne grudi :evil:, a budući su mi vraćene blastociste, već bi se sada trebale gnijezditi!
kadauna-isprazni box
prokrvarila do kraja!! ;-( na žalost, za mene je iščekivanje gotovo... ali krećemo u nove radne pobjede. nedamo se!!!!!
Mary26 zao mi je:(
mary žao mi je!
ja nosim bijele gaćice i umirem od straha....7. mi je dan poslin ET, nestali simptomi pMS-a i bilo kakvi drugi simptomi..
Sory curke ako vidite više mojih istih poruka prvi put sam na forumu i mislila sam da poruka mora odmah ići ali oćigledno nije tako.... Danas mi je 4 dpt. nemam jutros nikakvih simptoma, ali cjelu noć me probadalo u jajnicima kao da moram dobiti M. Žao mi je Mary 26.
mary :( jako mi je žao :(
alma_itd :( danas kod doktora hrabro, znaj da tvpja sreća dolazi uskoro...imaš tako puno blastica koje te čekaju!
kaduana tvoj me post jučer ubio u pojam toliko da sam jedva zaspala :( Imala sam prekjučer 2 kapi smeđeg na dn. ulošku i jučer još jednu i pol i išla sam pročitat ovdje šta se dešava, kad ono vidim tvoj post. Ubilo me u pojam :( Meni je srećom tom kapanje prestalo, a bilo je svega 4 kapi u dva dana. Nadam se da nije jo gotova ova moja priča, pa danas je tek 9dnt....
U svakom slučaju malo ću prorijediti dolaske na ovaj pdf jer vidim da se ovdje manje piše o nekom pozitivnom očekivanju ispunjenom nadom i sve više o negativnim scenarijima na 1001 način. Svjesna sam ja da postoje i loši scenariji, previše svjesna, pa mislim da bi nama čekalicama trebalo malo više ohrabrenja i pozitive, a ako je rezlutat negativan, zbilja će nas jako brzo pljusnut sa i bez silnih upozorenja kako ne mora baš ovaj postupak uspjeti.....
Sumskovoce :klap: potpisujem u potpunosti...:yes:
Sumskovoce, u potpunosti te razumijem....i ja u posljednjih nekoliko dana slabo posjecujem ovaj pdf, jer ne mogu vise citati o (ne)simptomima, o kapljicama krvi, probadanjima, grcevima...meni je danas 1Odnt3d i ovo je sad vec prava igra zivica pogotovo sto ja nista ne osjecam, cak ni onu bol kao pred mengu, NISTA...kao da nisam ni bila na transferu....mislim da cu ja sutra vaditi betu, jer mi je doktor rekao da je izvadim 12dnt pa da skratim vise ovu agoniju. Nadam se da nije prerano....
Sve vas ljubim i svima nam zelim veeeelike bete kao najljepsi poklon za Bozic:)
draga slažem se stobom u potpunosti al više volim kad cure kažu onako kako jest mada je u ovim trenucima sve negativno teško prihvatit,,,,zato sam i došla na ovaj forum da mi netko kaže svoja iskustva............................a taj smećkasti iscjedak i mene muči nikad nisam to imala ni prije menge ni poslje...al evo jutros ga nema..meni je 14 dpt i znaš da sam gotova...nemam nikakvih osjećaja više...valjda od straha....želim ti puno sreće..............
sumsko, meni to tvoje kapanje strašno miriši na implantacijsko!
mary, baš mi je žao :love2:
hakya, dobro nam došla i još brže otišla!
cure, svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a pogotovo čekalicama bete danas :heart:
Možda ja onda imam krivo shvaćanje ovog pdf-a. Ja sam ga doživjela kao mjesto gdje dijelimo naša iskustva bila ona loša ili dobra, kao mjesto gdje jedna drugu tješimo i hrabrimo, ali i kao mjesto gdje se povjeravaju i strahovi i zebnje, jer sve imamo istu želju i cilj. Ne vjerujem da netko ovdje sa svojim postovim ima namjeru širiti negativnu energiju i drugima uljevati strah. Ovo pišem u ime isključivo svojih postova jer znam da ih je bilo i pozitvnih, ali i onih u kojima sam izrazila strah od neuspjeha.
Svima vam od srca želim da uspijete ugledati prekrasne bete i da imate školske trudnoće:-)
Privatne poruke ne možeš još slat jer nemš 14 postova na forumu(jel 14 ili 15 triba?)
Sve trudnice tvrde da su imale simptome ko i u pms-u, većini su se grudi ispuhale par dana rije nego su saznale da su trudne. I meni je teško povjerovati da su simptomi isti i ja se ko i ti bojim menge...Nadam se da menga neće doći ni tebi ni meni, i da ćemo onda moć pametovati budućim čekalicama bete:-)
I ja tako mislim, i ne volim kad me neko uvjerava da 14. dan poslin transfera imam implantacijsko hahaha(a ja dobijem mengu ko i uvik)! Al ako je 9. dan ciklusa-vrlo vjerovatno je da jest implantacijsko. Ako si trudna, nećeš dobit mengu jer ti je neko napisao da nisi trudna. Nismo vi isti, neke žene vole bit trudne tih 14 dana i ne žele ni u jednom trenu sumnjati u to, drugima je lakše da sumnjaju u startu i pripreme se za minus. Ne znam ni sama šta je gore ili bolje, znam samo da nada umire zadnja.
Ja baš zbog toga ne idem više na wannabe zbor na drugom forumu. Tamo su friške wannabe trudnice koje su te u stanju uvjeravati da menstruaciju moš imat trudna i da testovi ništa ne valjaju hahaha. iako kužim nihov optimizam i želju da jedna drugoj budu podrška, meni to ide beskrajno na živce, nakon tolikih godina iščekivanja.
cure moje :love2: teško je čekati betu
tu smo da se veselimo zajedno i da tješimo jedna drugu
nijedan postupak i nijedna trudnoća nije ista
ima priča koje počnu, da to tako kažem, ružno i završe lijepo
ima onih koje počnu lijepo i završe ružno
i svih kombinacija koje si možete zamisliti
nažalost, naš teški put ne prestaje pozitivnom betom ili testom
evo, ako je nekome lakše, ja sam jedna od onih koja je dva puta proživjela postupke koji su počeli ružno, a završili lijepo
slučajevi kao ja su rijetki, ali ih ima
u prvoj trudnoći sam prokrvarila nekoliko dana nakon pozitivne bete
jako obilno, svjetlocrvena krv, i već su nas svi otpisali, smeđi iscjedak se nastavio do skoro 14.tjedna, al moja dvogodišnja curka se ipak uspjela izboriti :heart: moje prvo savršeno djetešce
druga trudnoća počela menstruacijom, tri dana obilno krvarenje, tri dana srednje i opet tjedni i tjedni smeđeg iscjetka i strogog mirovanja
beta poprilično niska s obzirom da su vraćene 2 blastice, mislili biokemijska, išla ponovo vaditi samo da provjerimo da uredno pada - kad ona uredno raste :-)
moje savšeno drugo djetešce danas ima točno mjesec dana :heart:
eto, ako nekome pomogne, ima i takvih priča sa sretnim završetkom
al nažalost, nisu sve takve... zato mislim da je dobro znati da postoji i jedna i druga strana...
sori što vas udavih
želim vam svima sretan završetak priče...kao moj....
Ginger:heart:
Eto me na ovoj temi punopravno, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 komada 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude
Znam da nema puno šanse i da se ne dijele kako spada, bar ne onim tempom kojim bi trebale, ali ipak kaže doktorica da nada ima
sumskovoce, nisam te htjela uplasiti ili ubedirati no mislim da forum ipak pored vibranja i skakutanja služi informiranju.
Evo, Ginger je napisala svoje iskustvo i to u dvije trudnoće, Ginger:* tebi i curama, no kao što je napisala nije to svima tako i nema svako krvarenje sretan završetak.
Naša Hallo više i nema nikakvog iscjetka jutros - što je odlično, vjerujem da će joj beta uskoro reći sve i zato njoj ali i tebi kao i ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~ da nam završite s pozitivnom betom.
Možda bi trebalo uvesti filter koji bi odvojio samo ohrabrujuće postove u kojima se skakuta i spominje implantacijsko stvarno 14dnt od onih koji to manje rade te u kojima se spominju razni scenariji.......!?
Pinky hvala za dobrodošlicu:klap: i nadam se da ćemo brzo sve otići odavde...Aneri i ja se slažem s tobom i trebamo podjeliti vlastita iskustva bez lažnih nada.... Ovaj forum mi se i svidio jer cure pričaju svoja vlastita iskustva dobra i loša i mislim da nam je puno lakše kad se možemo nekome povjeriti i otvoriti a razumije nas.. Ja u svojoj okolini ne mogu pričati ovako jer svi kažu da sam pesimistična, da puno čitam forume i tražim simptome neuspjeha... meni ne treba lažna nada već da se nekome mogu povjeriti i reći sve što osjećam i proživljavam i da me razumije i zato sam zahvalna na ovom forumu jer mi pomaže u ovom dugom iščekivanju bete.... sva vaša razočarenja, neuspjehe,uspjehe,pozitivne bete...negativne bete... sve to čitam milijon puta dnevno... i vjerujte mi pomaže...
Moja svekrva nakon transfera nazuvala me i rekla"Ti si trudna čestitam!" osječala sam se grozno i samo joj odrešito rekla"Nisam još,od kuda vam to!?"
Svim čekalicama bete veliko :heart: za velike bete:-D
kaduna hvala tebi i ostalim curama s vama je sve lakše...ja ću ipak čekati 8.12 da napravim betu iako je to 16dpt.....zanima me samo zašto ne procurim ako nisam trudna jer bi po svemu moja menga već trebala bit....ili je to relativno neke procure s utrog..neke ne neznam...
Mislim da je različitost ljepota i života i ovog foruma. Isto tako mislim da sam ja neumoljivi optimist i da me realnost ne zanima dok ju ne sretnem :lol: a mislim i da to nije dobro. Svejedno, to je to što jesam i iz ove kože ne mogu. Naravno da to ne znači da je moj stav ispravan i/ili da je nečiji tuđi stav pogrešan. Nisam nikog htjela uvrijediti, KAduana, da nisam pročitala tvoj post, možda bi me nešto drugo izbacilo iz takta.... živci su mi tanki.... meni sada treba baš neki wannabe trudnica pdf gdje će mi svi govorit baš ono što želim čut, bila to istina ili ne. Tako bih se osjećala jako dobro i nebih imala nikakvih zamjerki ninašto... Uglavnom, umanjeno sam uračunljiva i otud moji stavovi.... a ipak da :-D jer je kapanje stalo :-D
Šumsko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju pozitivu i za prestanak kapanja
drž se draga, ja bi drage volje pričala o pozitivnim iskustvima ali ovo mi je prvi
po meni je svako kapanje oko 9. ili 10. dpt koje stane razlog za nadu.
ja sam svoje blastice otplakala nakon što sam ugledala krvave mudante, a za dva dana beta 859.
p.s. još mi nije jasno da sam trudna, nemam nikakvih simptoma i ja sam sada u fazi čekanja, samo za razliku od vas koje čekate betu ja čekam srce. mogu vam reći da je nervoza skoro pa ista, pogotovo što ne živim u velikom gradu pa nisam imala mogućnosti praćenja pravilnog duplanja bete (savjetovano mi je da sjedim doma, da mi je to pametnije od truckanja za ponovljenu betu) niti sam išla na uzv da vidim ima li gv, koliko ih je.... ma užas ravan čekanju bete.
Pinky bit će to prekrasno malo kuckavo srčeko :heart: ili dva ;) :heart: :heart: !!!!!!!!!
Cure, ostavite se simptoma jer oni znaju biti identični PMS-u. Ja sam odradila 10 transfera i ovaj zadnji nije se baš po ničemu razlikovao od prijašnjih gdje su bete bile negativne. Sad sam barem shvatila da simptoma zapravo nema i da ih ne treba osluškivati. Kad sam vidjela da je beta pozitivna svaki dan sam pisala u kalendar mobitela o onome šta osjećam i bilježila svaki najmanji znak da znam za ubuduće, a onda sam shvatila da sam takve simptome imala u svim prethodnim pokušajima gdje je beta bila negativna.
Mirna ti mi mirišeš na trudnicu,ipak to tvoje povraćanje mi je malo neuobičajeno kao simptom uzimanja utrogestana, a i snovi o kojima smo razgovarale miriršu mi na dobro. :-)
Pinky znam kako ti je. Čekanje UZV je puno gore od čekanja bete, mada prije nisam vjerovala u to. Kad ti je UZV?
Mimi šta je s betom, ajde javi šta prije, mislim na tebe.
Žao mi je da vas opet moram razočarati ali moja beta je 7. Ja nisam drugo ni očekivala.
Sretno svima!
mimi81 :( :( jako mi je žao :(
kaj nitko nema bar nekaj utješno reći za moj transfer, već mislim da ne vidite moje postove, šmrc
linalenaajme ja sam od tebe ocekivala super vijesti,da su ti vratili lijepe blastice...al ni ovo nije za odbaciti,drzim ti fige da su zilavi i da se izbore!Citiraj:
Eto me na ovoj temi punopravno, dakle nije baš dobro ali nije valjda ni loše: transfer 3 komada 4-stanična embrija, nemaju preveliku šansu ali ipak možda se probude
:love2::love2: Mimi :love2::love2:
vražje biokemijske, vražje negativne bete
Hvala Ti Ivanova, naravno da ćemo se nadati i vibrati
a tebi transfer sutra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~