Seka35, Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Seka35, Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
seka35:-D:-D (što volim Reš trudnice:-))
vedre~~~~~~~~~~
Seka čestitam,super beta!!
s obzirom da su mi mrvice vracene treci dan i ja sam jako zadovoljna ,a i dr kaze da je to u redu i da ne moram ponavljati betu ,a za 15 dana na ultrazvuk
seka35, cestitaaam! super je beta! :-D:-D
Seka:-D:-D:-D!!! Želim ti mirnu i urednu trudnoću!!!
Vedre~~~~~~~~~~~~~~ da nas i ti obraduješ velikom betom!!!
I svim ostalim čekalicama svega i svačega~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
seka čestitam :-D:-D
Seka suuuuper, čestitam!!!!!!!!!!! :-D :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću :-).
Seka braaavoooo!!!!!
seka35, suuuuper~~~~~~~~~~~~~~za dalje!
amyx draga, jako se veselim zbog vas!
vedre,~~~~~~~~~~za tvoju pozitivnu betu!
puno lijepih vijesti na forumu u ovih par dana,~~~~~~~~~~~~~~~~za nastavak u istom ritmu!
charlie,~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijep razvoj događaja u labu
andream, sretan rođendan!
Lua,~~~~~~~~~~~~~za cito (čitaj: dobitni) transfer
svima, u niskom startu,~~~~~~~~~~~~za +, velike bete
našim trudnicama, ~~~~~~~~~~~~~nek bebice lijepo rastu:heart:
:-D
Seka:-D:-D:-D!!!
Vedre,nadamo se još jednoj trudnici!!!
Amyx bravo za betu!!!
Seka: ludilo...moram opet skakti :-D:-D:-D:-D:-D:-
Želim ti mirnu i zdravu trudnoću.
Vedre: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo, bravo seka35! :klap: :-D
Jako mi je drago sto ti je uspjelo kod Resa, cestitam od srca i zelim ti urednu trudnocu! :heart:
A sto se ponavljanja bete tice, ja bih ti ipak savjetovala da je ponovis, jer pravilno duplanje bete u tako ranoj fazi vec odmah na pocetku prilicno dobro ukazuje na daljnji tijek trudnoce. ;-)
seka bravo, čestitam! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću!( ja bi isto ponovila betu, točno tak kak ti Aurora kaže)
andream sretan,presretan ti jubilarac!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
seka bravo za betu:-D:-D:-D
Seka cestitam:-D:-D:-D:-D:-D
Seka, čestitam!
Vedre?
Andream, sretan rođendan!
Ja sam sutra na 1. folikulometriji za 5. AIH!
Seka,čestitam!!!!!! :-D :klap:
Seka, čestitam!!! Sad laganini!
evo kod vedre ni ovaj put ništa beta 1.2. ništa drage moje tribamo skupit snagu i ić dalje.odmah zovem dr za postupak i nadam se da ću krenit za par dana kad dobijem.nemam vrimena za suze... ipak je moj AMH 1.4,a koka od 32god.
ma moram i seki i ovde čestitat.draga uživaj.
seka čestitam od srca.:-D:-D:-D:-D I ja bih ponovila betu, moja prva beta je bila 201 približna tvojoj i u mb su mi rekli da uradim još jednu a druga je bila 710.
amyx bravo draga za prekrasno duplanje.:-D
A da kod nas je bila i druga mrvica malo se kasnije implatirala ali nije bila dovoljno jaka da ostane mamai i tati.:cry::cry:
vedre bas mi je zao :love2:
Andream sretan rođendan!!
Seka ma super je beta!!! Čestitam!! :-D
Vedre :love2: za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~
Lua~~~~~~~~~~~~~~
Jao kako krasne vijesti! Amyx beta je mrak! Seka, čestitam od srca, skačem od sreće zbog tebe!!
Vedre, baš kao što si rekla, odmah dalje i nema posustajanja. Curke, svima vibrice za sve!
Vedre, žao mi je...:love2:
amyx, seka, kakve lijepe školske bete, ČESTITAM :-D :-D :-D
vedre :love2::-(
cure puno vam fala.
seka "odmori se; zaslužila si"
ja već imam termin u petak pa da vidimo šta i kako dalje
Seka 35 :-D:-D znala sam,bas sam imala osjecaj da ce biti super beta.Zelim ti mirnu trudnocu,uzivaj draga zasluzila si:yes:
Vedre:love2: odmori se malo pa u nove pobjede,nisi sama,pun nas forum ''ponavljaca'':lol:
Seka, čestitam na lijepoj brojčici.
Vedre, idemo dalje, kako meni danas reče sestra iz Vg kad sam javila negativan test. Zato vibram ~~~~~~~~~ za dalje.
Vedre žao mi je. Sreća da krećeš odmah dalje.