mirna,di si danas,nema te :-) nadam se da je sve pod kontrolom
ja danas brojim 9dnt-novosti-ništa,samo taj 6dnt cijeli dan imala grčeve i bol ko pred mengu i to je sve a vidjet ćemo još malo :-)
Printable View
mirna,di si danas,nema te :-) nadam se da je sve pod kontrolom
ja danas brojim 9dnt-novosti-ništa,samo taj 6dnt cijeli dan imala grčeve i bol ko pred mengu i to je sve a vidjet ćemo još malo :-)
eeeeeeeej di ste....ja čekam i čekam:cekam:...ali ništa ne curi, samo raste(cike i temperatura):-o....ma cure to nije moguće.....ma je li to mogućeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????: klap:
i da grčeve imam non stop..možda me puste koji sat da malo odspavam...ali ih imam...ako je to T, onda ovaj moj miš radi veeeeeeeeeeeeeeeliku rupu za sebe!:lol:
kiki30...šaljem ti puuuuuuuuuuuuuuuno pozitivne energije da se mali već gnijezdi kod tebe......još malo...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)
sildad..pa šta nije tebi danas beta draga?ništa ne govoriš?????evo ti ga na sad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
Mirna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, samo neka rastu i sike i tempica (zapravo ona neka se zaustavi tamo na nekih hmm ne znma na koliko , al opet da ne ode previsoko) i bebica i beta i pa da, ne smijemo zaboraviti mamina buša
jooooooooooooooooooj..čekaaj čekaj....još moramo biti skromne jer ko zna..možda se razočaram ko niko.....čekat ću ja ipak tetu betu u pon pa kakva god bila!hvala koke moje
zvuči sve preidealno...zato me i strah....čekj ti čekaj još malo da se ne veselimo prerano.......hihi
koji ti je danas dan od ET-a???
11dnt,a menga mi je to sada ko švicarski sat dolazila 10dnt točno u 18.00h.onda su mi se znale već 9dnt ispuhat cike,past temeratura bez obzira na utriće.a sad je malo drukčije.još je rano ali meni već dovljno da se ponadam
mirna i kod mene bila slična priča.. 11 ili najkasnije 12 dnt bi se pojavio spoting i 14dnt bi jako procurila što je bio nepogrešivi znak da ništa od T..
Međutim ovaj dobitni je bio kao tvoj.. nije bilo spotinga a nada je samo rasla (naravno s temperaturom i cikama) sve više i više .. skoro sam svaki dan radila mali tulum od sreće što spotinga nema.. i to radosno iščekivanje 12, 13,14, i 15dnt a spotinga ni blizu.. napravila sam popodne 14dnt testić kod dr. kad sam išla po uputnicu za betu.. i šokirala se , al s druge strane sam znala po simptomima da se mišica ugnjezdila.. sutra dan je beta bila 442.. Nikada tu brojku neću zaboraviti :zaljubljen:
Sretno !!!!!
wooooow......wooooooow...šiškica....ja sam toliko uzbuđena što nemam spottinga da cijelu noć nisam spavala....baš sam jako uzbuđena...jooooooooooooooooooooooooooooooooj:-D
mirna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)
evo mene opet počeo bolit trbuh,skroz dole neki pritisak-ne sjećam se kako mi bilo prošli put,sve mi se pomješalao :-)
vidiš mene ti kikica boli bez prestanka...a znam zasigurno da ovako grozno nije bilo nikad..ma ovako mi je samo kad dobijem mengu,ali baš kad dobijem već..boli boli boli...kad stojim jače...pa mi paše da mao legnem ili podignem noge da se smiri..
evo sada možeš i vidjeti da puno cura piše kako su imale menstrualne bolove tik pred pozitivnu betu,možda ne ko ja cijelo vrijeme,ali tik pred očekivanu mengu da.moja frendica koja nije na ivfu je meni isto opisala da ih je imala isto...ne ko ja već kao ti...samo dan-dva..ali menge niotkud....isto želim i tebi od srcaaaaaaaaaaaa:)
Ja sam imala menstrualne bolove i do 17 tt.
Cure, sretno!
a nadamo se.. :-) drugi tjedan ima da se forum trese od beta!!
hrki,nisam na tebe zaboravila pa evo puno pozitivnih vibrica za naš dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sildaaaaaad gdje si ?????????????
Evo meeeee. Pratim ja tebe, bez brige. Ja ti nisam baš tip koji voli buditi lažne nade i ne volim izjave tipa sigurno si trudna, meni to miriši na trudnoću i sl., ali eto kod tebe mi miriši i ne mogu si pomoć. Nadam se da se neću poslije ugristi za jezik zbog ovog šta sam rekla. Drži se, još malo do bete je ostalo, nemoj mi se sad raspast.
miriši i meni ali imam i u rezervi to da bi se moglo sve raspast:).....
ma pusti sad mene...di je tvoja beta danas????
Ma nema bete, pročitaj moj topic "Čuda se događaju..." da ne pišem sad ponovno.
Nadam se i navijam za tebe da je to ipak to.
ljudi ja ću puknuti,nemam pjma je li ovo normalno,je li ikome bilo ovako...ko' balon.
Mislim se da zovem dr-a
Jesi li bila u stimuliranom postupku?Ako jesi onda sigurno zovi jer mozda imas hiperstimulaciju.Ja sam nakon transfera imala napuhan stomak,ali neznam koliko je to kod tebe.
evo mene opet počeo bolit trbuh,skroz dole neki pritisak-ne sjećam se kako mi bilo prošli put,sve mi se pomješalo...- potpisujem kiki 30-znam da ništa ne znam...:-o
a napuhnuta...sam kaj ne poletim ko balon :lol:
kod mene samo menstrualni bolovi....već mi idu na živce...sad su me i križa počela rasturat...ja još uvijek ne vjerujem da je to to...bar do ponedjeljka..ah:cekam:
meni isto samo to ali dođu pa prođu pa me opet posjete :-) a danas popodne na par navrata toliko me probolo i zabolilo da sam zajaukala ,još me mm čudno gleda da šta mi je..uh,sad je zatišje :-)
kiki30, mirna26 i inaa, sve mi jako, jako mirišete na trudnice :-)! Jedva čeka vaše bete. Inna, ta nadutost ti je očito hiperstimulacije, a budući si trudna :-), napuhanost je još veća, jer kako raste beta, raste i nadutost ( tako je meni bil u prvoj T). Ali ako još otežano dišeš, zovi dr. jer hiperstimulacija nije za zezati se! Sretno cure!
cure bez panike 8-) menstrualni bolovi su na početku trudnoće NAJNORMALNIJA STVAR.. Većina nas je to prošla..
Mene su mučiliu grčevi do 16tt..
Cure čekalice pozitivnih beti, evo ja slučajno zalutala tu,jer stalno gledam hoče li kiki30 i hrki napisati šta na "ivf u sloveniji",:-o ali nema im traga. Došla sam izvidit malo situaciju i sve mi se čini da će biti ovdje jaaaako puuuuno lijepih vijesti i to me najviše veseli:yes: jer se nadam da ćete pokrenuti val uspjeha.
Želim Vam svima veliku sreću i naravno šaljem vam puno puno ~~~~~~~~~~~ od :heart::heart::heart:
butterfly hvala na vibricama..pa pisala sam :-) evo meni danas 10 dan,ništa,malo napuhana i to je sve-sve me to više zbunjuje i jedva čekam da vadim betu,možda bi mogla i u pon. onda je 12dnt-prošli put sam vadila na 13dnt a vidjet ćemo kako će bit još danas i sutra
evo i od mene puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cuuuuuuuuurke...ja radila test.....Iva mia 2009 je kriva za to...gdje si iva krivac jedan....ccccc....zločesta curo........ajde di se sad skrivaš?????
i plus je tak debeli da deblji nemre bit..nisam ga morala ni popišat...odmah se druga crtica pokazala...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
je li to mogućeeeeeee?gooooooooooooooooooooooooooooooool!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))ja sam luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaa.....moj prvi plusić....jao..to se meni de događa...to nisam ja...ja ne vjerujem.....ne vjerujem......lasta me urekla...svi ste me urekli...jaooooooooooooooooooo..ja ne vjerujem...joj daj boože..da bude sve u redu i da rodim više to čudo..hehehehehehehehe
mirna pa čestitam !!!! :-D :-D :-D svaka čast na hrabrosti,ja ne mogu radit test i gotovo :-)
Mirna26 znali smo da si trudna!!!Cestitke na plusu!!I samo tako dalje,sa optimizmom!:-D
eeeeeeee daaaaaa....pitaj ivu miu....ja njoj rekla kak ja to nemrem kad ja nemam snage...kak se ja stalno razočaravam..da sam ih do sada radila puno....bla bla bla....u biti dala mi vjetar u leđa ....zaista me interesiralo zašto mi sise rastu eto....hahahahahah...i zašto niš ne curi jer bi ja vec da sam to ja..procurila sto puta...ali ja sada vise nisam ona sita...definitivno:))))ja sam netko drugi....imam sisie jedan broj veći...i predugo me grči...to nisam ja...ne ne..:)
Ajme Mirna, neću sad biti zločesta pa ti reći da sam ti rekla da mi mirišiš na trudnicu. Ja to nisam puno puta rekla curama, ali kad kažem stojim čvrsto iza toga.
TRUDNICE MOJA ČESTITAM TI OD SRCA!!!!!! :-D:-D:-D
ne sita..već ista..hehe
hvaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!ti si moja najomiljenija točka !!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))
cestitam mirna26
hvala curke moje..još jednom na svoj podršci koju ste mi davale..toliko ste mi sve pomogle..toliko sam se osjećala kao da smo zajedno jače i dalje se tako osjećam....vi ste moje suputnice....i kako sebi tako i vama svima jednako želim taj plus...ali još nije gotovo..eeeeeeeeeeee...tek smo na početku..što bi sala rekla....prvo plus...pa beta..pa duplanje..pa utz...jooooooj di je to još..ali znate što...ne smije se previše razbijat glava...ja samo znam da ležala nisam......i znam da neću ni dalje....idemo u nove pobjede..pa kako god bude..puseeeeeeeeeeee moje najdraže cure na svijetu...:zaljubljen:
Mirna 26 cestitam od:heart::klap: I ja sam 10dnt napravila test i bila mi je deeeebela crtica:-D Sad mozes mirna cekati betu i radovati se lijepom broju:-D Vidis da grcevi nisu bili samo ''onako'',mrvica se dobro ukopala:-)