poklanjam syntocinon spray ako netko treba nek se javi
Printable View
poklanjam syntocinon spray ako netko treba nek se javi
Poklanjam Clexane 0,6 ,
3 kutije (6 komada)
ima netko folacina? moj gin još 2 tj produzio go a zamjena nece ništa sto nije hitno pisat
Ako je kome ostalo od postupka GONAL F I CETROTIDE to bi mi pomoglo neka se javi ,hvala Vam :-D
Trebala bi 3 kutije klomifena 50 mg ako netko ima ili zna gdje mogu nabaviti. Može na mail tonka.soki@gmail.com. Hvala!
Molila bi lijepo ako možda netko ima lh trakice viška da mu ne trebaju više da mi javi!
još uvijek potrazujem folaciň
Cure jel ima netko viska merionala? Trebam za prijateljicu.. Tnx
Lh trakice,pleassss...
i meni bi trebala koja trakica i testic jer sa e baya mi nece doc jo bar 3tj
Hvala upitnik nabavila ih već!
E, šteta...meni ne trebaju, a ne bih rado da propadnu...ajde, neka mi se javi netko tko će imati koristi od njih.... :)
upitnik imas pp
ima netko folacina molim vas da mi se javite ako ima netko viška hvala
Nabavila...
ima li netko sprej superfact, trebam hitno tnx
:)
nabavila folacin hvala cure
poklanjam i dalje syntocinon spray (oxytocinum) rok 04/2014
Cure,poklanjam štopericu(Ovitrele) rok 7/12, nekom tko je iz Zg pošto baš po ovim vručinama nije pametno slati poštom.
nina imaš pp
Poklanjam jedan Cetrotide,rok 09/12,stoji u frizideru vec godinu dana pa steta da ostane neiskoristen.
ima netko za ustupit koji testic moji stizu za cca 3tj
poklanjam i dalje syntocinon spray (oxytocinum) rok 04/2014
Jel ima tko gonale možda za prodat? zahvaljujem
M@tt inače zabranjeno je prodavati lijekove na Rodi
zar nitko ne obraca paznju na naslov pdf gpje poše poklanjam. nedavno sam i ja naletila na doticnu koja mi probala prodat
ima li neko utrogestana?
ja svoje poklonila...a sad ostala trudna :)
Cure, trebala bih ako koja ima estrofem, dosta hitno!!!!
kopajući po kutiji s lijekovima našla sam 15 kom Klomifena (Belupo). na žalost, rok je 7./2012.
ako nekome treba, javite se na pp!
...i ja imam klomifen 2 pune kutije, nažalost također do 7/12
(dobro sam se naoružala s njima kada sam mislila da će mi trebati, ali samo sam jedne potrošila...a sada ste me posjetile da i ja prekopam po kutiji s lijekovima.....)
Tamara1981 imaš PP