Ježić za bezbolnu punkciju sutra i krasne JS ~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Ježić za bezbolnu punkciju sutra i krasne JS ~~~~~~~~~~~~~~~~
kordica bravo za 2 a mozda i tri gv ....
ježić~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra da bude bezbolno i još malo~~~~~~~~za puno js
vitta22, jako mi je žao:love2:
miga24, ~~~~~~~~~~~~ za eskima sutra!
Cure, hvala vam svima na podršci!:heart: Sad me malo hvata prpa, ali valjda će biti ok. Javim se s rezultatom.
ježić, miga24 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
vita22 :love2:
tinap dobrodošla i vibrice da je to to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Hvala vam svima ali mi smo tu svi borci tako da samo naprijed dalje......
vita 22 evo i ja ti se,na žalost pridružujem...ništa od pozitivne bete....:-(
do sljedeće akcije, cure drž te se i ostalim čekalicama koječega S R E T N O ...;-)
ježić,sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~
mala bu,žao mi je... :-(
tina p evo i za tebe malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ježić sretno i od mene...probaj spavati noćas:heart:
mala bu ...grozne vijesti...žao mi je...
Da. Krivo shvaćeno. I da - totalna šteta svježih janih stanica! Kod nas ti uvijek ima kućne radinosti :-D, ali nažalost nama je i spermiogram koma... Hvala ti puno na željama!
Svim curkama sa negativnom betom - držite se i hrabro dalje!
Ježić vidimo se sutra!:-) Naspavaj je i sve će sutra proći mrak!
Hvala svima na vibrama!
Cure, žao mi je zbog tolikih negativnih beta. Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~
ježić javi se....kolika je beta?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ježića i ostale čekalice....Daj nam Bože da nam se posreći.......
Evo me konačno. Preživjela sam nekako. Imam 9 stanica, sutra moram zvati i vidjeti kakva je situacija.
koko74, daleko sam ti ja još do bete, tek obavila punkciju i sad tek čekam transfer.
mala bu, žao mi je :love2:
miga24, :bye:, sad samo čekanje! Sretno ti bilo ~~~~~~~~~~~~~~~~!
mala bu, vita22, žao mi je cure
ježić, želim ti lijepe vijesti s tuluma u labu
čekalicama bete sretno!
Svim cekalicama bete: inaa, kiky, artisan, Modesty4, Tina2701, Lua, koko74, lberc, darmar, vedre, Miga24, Hope31 puno vibrica i trudnicke prasine za pozitivan ishod ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:*
mala bu, vita22 :love2:
ježić, bravo za 9 stanica :bouncing: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ludi tulum u labu!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~ za ogromne beturine!
Bugaboo trudnice naša, hvala što misliš na sve nas!!
Meni je ovaj put tako teško da samo tu i tamo navratim na forum vidjeti što se događa.
Mislim da ću sutra raditi testić, ne mogu durati do bete u utorak, a ako ne bude dobro....ne znam....mislim da ću svisnuti.
Sorry cure, ali evo počela sam i plakati iz čista mira. Ubijaju me hormoni...
mala bu jako mi je žao, drži se draga:-(
ježić za tulum u labu¨¨¨¨¨¨¨¨
modesty4 sretno u tvojim namjerama, neka te plusić usreći :-)
čekalicama koje čega sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Ježić za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:gumi:
Modesty4 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-*
Bugaboo...hvala na vibricama..i što si nas se sjetila....(šapnut ću vam da imam pozitivan test na 12 dpo...al ne vjerjem dok ne vidim betu za koji dan) :-)
Ježić za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Modesty4 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dovar tulum !!!
Modesty4, sretno sa betom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
tina27 :-D super za test i evo ti ~~~~~~~~~~~~~~za super duplajuću betu!!!
mala bu i vitta22, žao mi je :love2:
Tina 2701 cestitke na plusicu!!!!!
tina2701, bravo za plusić! Sad još samo lijepa beta za koji dan! Sretno!
modesty4, da i tebe obraduje jedan lijepi plusić kao i tinu! A vjerujem da će i beta biti super! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od mojih 9, 3 nezerele, 3 smrznute. 3 su oplodili, rekli su mi da su dvije OK i dobro napreduju, a za ovu jednu se još ne zna. Znat ću točno na transferu u utorak.
danas mi je 3dpt.svim curama puno puno sriće.
tina2701 želim ti veeeliku betu
Jezic bravo za dva snazna malca a i za treceg neodlucnog!!!!Neka se "dogovore" do utorka i zelim ti uspjesan transfer!!
Ježić, ma biti će sigurno tri mališana! ;)
Držim fige...
Jezic, ma bravo za broj j.s. i bravo za daljnji razvoj - iz petnih zila za daljnji tijek i skori transfer
Cestitam tina na plusicu, cestitam i trudnici iz postupka sa samrznutom jajnom stanicom.
Tuznicama veliki zagrljaj, uskoro na noge i u nove pobjede.
Gdje nam je Sildad? Nije me bilo par dana i ne znam jesi li obznanila onu tajnu, onu najavljenu radosnu vijest.............
Modesty, nadam se da se negdje potajno veselis s pozitivnom testu
Ako nije bilo jutarnje kavice, evo serviram jednu podnevnu
DOBAR DAN dragom nam Ministru Milinovicu, jos uvijek cekamo rezultate uspjesnosti MPO-a za 2010.g.
Istu poruku saljem i profesoru SImunicu, Kuni i Vrcicu. Nadam se da cemo uskoro moci vidjeti na Brijunima predstavljene rezultate!!!
Promijenila sam obleku malo :mrgreen:
Samo cure da vas pozdravim i najavi da od sljedeceg tjedna i ja cu vam se pridruziti, danas bila punkcija 9 JS, sutra cemo znati nesto vise :cekam:
Svim curama zelim sve naj naj i saljem puno pozitivne vibre da nam svima bude sretan ovaj 10 mj. i naravno pun velikih lijepih trocifrenih beta:-D
Vedre i ovde da ti zaželim srecu za tvoju mrvu da se cvrsto uhvati:zaljubljen:
tina2701 cestitke na plusicu:klap: zelim ti ljepu trocifrenu betu:-D
Hakya,super za 9 stanica i za dobre vijesti sutra!
Ježić,da se i 3 malac odluči pridružiti ovoj svojoj brači
Tina,bravo za plus,da ti beta za koji dan bude trocifrana
Modesti da i tebe obraduje crtica,a poslije i plusić
Vedre,želim da ti vrijeme do bete začas prođe.
Kadauna,hvala kaj misliš na nas!
Svima koje sam nenamjerno zaboravila puno,puno~~~~~~~~~~~~
Evo,ja iskreno rečeno nemam pojma koji mi je dpt,niš ne računam,ne pratim simptome,ne radim test...znam samo da betu vadim10.10..i to je to,još tjedan dana,nekak mi vrijeme brzo ide,bumo vidli kak bu drugi tjedan!
ježiću odličan rezultat!! kad je transfer?
tina želim ti big betu..
svim čekalicama da što mirnije dočekaju dan D i da ih obraduju rezultati!
Meni je danas 10dpt...osim malo grudi nemam baš ništa drugo za prijaviti..a stalno očekujem neki revolucionarni znak da mi stari budu malo jasnije..
Eh, da..jučer me malo prosjekla glava...jel ima netko iskustva s tim-javlja li se i drugim čekalicama?.... bojim se da nije pms...
modesty jesi piškila? što imamo?
jako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude plusić, potpuno te ženo razumijem kako se osjećaš...
koliko se još da izdržati period od transfera do bete, toliko si jadan i nemoćan kad ti dođe taj dan...a beta je toliko nemilosrdna da ti taj dan preostaje još samo Božja pomoć...
Drage cure, uvijek rado škicnem da vidim što se zbiva... Svima vam želim uspješne punkcije, sretne transfere, visoke bete i školsku trudnoću:)
S nestrpljenjem iščekujem lijepe vijesti!
Piškila! Nula bodova, nema druge crtice!
U svom jadu sam umrla od smijeha kad je MM uzeo štapić i stao ga okretati te izjavio kako pod određenim kutem gledanja on vidi još jednu tanku crticu!!!!!
Sutra ću probati ponovo, ali na žalost mislim da od nas ništa ovaj puta.
Drage moje daj Bože da testić ne valja...., ali kada sam zadnji puta bila trudna već 9dnt mi se vidjelo na testu, tako da su mi nade slabe.
Piškit ću sigurno suta ponovo. Trebala sam u ljekarni reći da mi odmah daju 10 komada testova...za svaki slučaj...