jutro svima!
Bubimitika ~~~~~ za lijepe jajne stanice i sposobne decke!
Moe sretno danas!
tikki, snekica, linalena, lberc, J&D, hrki :kiss:
milasova ima li novosti?
svima puno srece!
Printable View
jutro svima!
Bubimitika ~~~~~ za lijepe jajne stanice i sposobne decke!
Moe sretno danas!
tikki, snekica, linalena, lberc, J&D, hrki :kiss:
milasova ima li novosti?
svima puno srece!
bubekica-kako ti to sve lijepo napišeš:) ništa ti ne promakne..
evo,sutra mi je prva folikulometrija pa ću vidjeti kakvo je stanje..inače,nikakvih nuspojava..sve 5..kao da se ne pikam,eto..
pusa svima
Jutro i hvala na :coffee:
Bubi za punkciju i onda dobar tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~
Moe :fige: za treptajuće :heart: danas ~~~~~~~~~~~~~~~
Imamo par čekalica ß danas - Papiga.Capo, Marnel, Bubaba, a i pilek je rekla da će danas vaditi, tako da ima dobrih razloga za puno vibrica!
Posebne želje našoj Maybe Baby, čija je blizanačka trudnoća nažalost završila prerano, i čija se curka bori i dalje! Podržite je i ovdje!
Hvala na kafici...bila je tako dobra
Meni danas 7 dt....i osjecam se nepromenjeno...kao i prvog dana...naduto...
Ne znam zasto me zigaju jajnici...naizmenicno..kada je ovo bio FET u prirodnom ciklusu....i po srednjoj liniji ispod pupka....unutra kao da se nesto rasteze sa otporom..slicno je i sa grudima....i bas su napete...Bas mi je tesko naci polozaj pri spavanju...I jos me drze preznojavanja...ne cesto-2-3 puta dnevno ali su bas kao u klimakteriju...
Mada bolje spavam...dublje
Ja vas udavih..ali sta da radim...
Marlen ne izuvaj se prije nego si usla...tvoje tjelo je uradilo najbolje sto je moglo...ne budi prestroga prema sebi...mnogo stosta ne zavisi od nas....i u Bozijim je rukama...Glavu gore...i nadamo se najboljem....a vadimo betu isti dan...:-D
Moe ti danas imas UZ....poljubi svoju mrvicu...
BigBlue hvala za listu
moe~~~~~~~~~~~~~~~~~za:heart:
čekalice beta,ajd nas razveselite velikim betama
Maybe baby~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i ovdje za malu palčicu,da bude velik borac
snekica i ja bi najradije već danas napravila test,a tek mi 3dan...kad ga mogu najranije napravit,nema nikakvih injekcija samo utrogestani?
trodnevni embrij,12dnt,sam mislila ići vadit betu jer je to petak,pa da znam zbog bolovanja..a niš imam tri testa pa se budem igrala od 10dnt
J&D moja Marija je dvodnevni embrij. Ni ja im nisam davala nikakvu šansu ali nikad se ne zna....
Iberc sretno i vibram za + na testu!
bubi vibramo!
Dobili 12 stanica, 3-4 su vjerovatno losije.. Ja zadovoljna :-)
Cure koje vade betu danas, sretno i da nam javite lijepe vijesti :-)
Saljem svima puno alt gr
Bokić!
Puno sreće danas svima, i puno puno pozitvnih vibrica.Moe za :heart: ; Bubi da punkcija prođe uspješno i što bezbolnije ;a svim čekalicama bete da nam objave veeelike brojke :klap: . Evo danas sam obavila posljednju folekulometriju ,u 22 sata slijedi štoperica i u subotu punkcija.
Medena8 napravila sam sve testove i osim MTHFR heterozigit svi drugi su dobri nalazi, ali bez obzira na te nalaze tražila sam MPO dr da mi ukljući heparin na što je on rekao: kako kaže tvoj hematolog, a moj hematolog kaže Aspirin prekoncepcijski... Sad po MPO dr pijem Decortin, andol, folacin, duphaston, normabel i stavljam crinone gel. ja svaki put preburno reagiram na minimalnu stimulaciju, na granici sa hiperom pa imam masu neupotrebljivih jajnih stanica koje valjda poremete i kvalitetu onih koje bi mogle biti perspektivne. Ma ne znam ni ja sama više, možda previše fantaziram...užasno mi je teško.....
Bubimitka bravo!! Jel jako bolilo?? Isto stanica imas koliko
I ja!! Koja je tvoja stimulacija bila?? Drzim fige da se suuuuper zaljube u labu!
Bubi , neka tulum u labu bude nezaboravan
Obzirom ste mi sve bile utjeha, podrška, nada i ohrabrenje moram vam javiti lijepu vijest.
Doživjela sam predivan osjećaj danas, vidjeh srce koje kuca :heart:
Život je lijep.
Idem sad cmoljit od sreće.
Ljubim vas i želim da što prije budete sretne baš kao i ja.
Danas jos cekam odgovor odnosno poziv!! A sve si nesto mislim da ga mozda i zovem
To je odlično bubimitka! Nek je velika fešta u labu ~~~~~~~~~~~
Curama koje čekate ß, sretno!!!
Moe obozavam ovakve vijesti!! Predivno!!
Zelim ti da uzivas preostalih 7,5 mjeseci :-)
Moe...sve rijeci su suvisne
Moe, čestitke na :heart: Sretno dalje!
Bubimitka koliko si imala folikula?
Pitam jer u zadnjih par dana imamo js točno po zakonu, pa me čudi sve to... Nadam se da neće biti kao s onih famoznih 3 :(
Sretno Bubimitka.... i nek bude tulum u labu.... no ono što je sigurno, sve da ih ima više od 12 j.s. - sigurna sam da to ne bi niti jedan liječnik ili biolog priznao... i kako bi kad zakon lijepo kaže:
(2) U postupku homologne izvantjelesne oplodnje smije se koristiti kontrolirana stimulacija ovulacije u skladu sa suvremenim biomedicinskim spoznajama tako da se dobije najviše dvanaest jajnih stanica. Od tog broja može se oploditi svih dvanaest jajnih stanica. U skladu s medicinskim dostignućima u spolne organe žene dopušten je unos najviše dva zametka poštujući načelo sljedivosti. Preostali zameci i/ili jajne stanice zamrzavaju se.
Ma vec mi zlo od tih zakona a tek krenula....
Kadauna znala sam da ces ti ovo komentirati :-P
Ja vjerujem da su i do nedavno oplodjivali vise od 3, kod mene su se slucajno oba puta oplodile bas sve 3 odabrane..
Iako ovaj put mi je Luci rekao da ocekuje 6-8 stanica.. I od ovih 12 njih nekoliko su losije...
Neka njih, dok god to nama ide na ruku :-)
Moe super za srceko
Koji ti je ddnt?
Kadauna, ljube, uvijek me razvesite svojim postovima :*
Cure samo da pošaljem kolektivne vibrice čekalicama bete a i svima ostalima! ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam nakon mjesec dana puštena kući iz bolnice pa moram malo pohvatati šta se događalo!
Čitaju, čitaju...barem jedan za kojeg ja znam:mrgreen:
Jel se smije sad reć da mislimo da su prošli zakon kršili svi koji su bili u prilici? :mrgreen:
Joj neeeee Argente!!! Samo su čarobnjaci, pa su od 3 js dobivali 4 embrija :mrgreen: