Danas dajes.
Printable View
Danas dajes.
hvala puno :) toliko sam sva zbunjena da ono najvaznije nisam cula...
piše ti i datum i vrijeme na nalazu koji si dobila..Sve što nisi sigurna samo pogledaj na nalaz.Tamo ti sve piše..:-)
Jer ako ideš negdje na hitnu ili u bolnicu da ti to daju moraš imati nalaz obavezno sa sobom jer ti bez njega neće htjeti..
Haha,sigurna sam..svi su po godinu razlike,ali opet sam se šokirala..ali opet muškarci uvijek bolje odolijevaju zubu vremena pa onda mogu objasnit..
Nemam pojma tko je, ali je nekako predugo tamo da bi bio samo specijalizant koji prolazi sve odjele..jedna naša forumašica zna da je taj Marić došao iz Slavonije i ima 33 godine..baš ću pokušat istražit da li je to taj isti na kojeg ja mislim..
u tom i ke problem, pise da u 22:00h ali ne i koji dan :p
Cek Red ti hoces reci da je Manestar stariji od Vlasica?
O svasta pa ja mu ne bi dala vise od 38god
Nova-pa ne pise datum jer si vjerojatno danas dobila nalaz pa se odnosi na danas :-)
Aerin-ima on i skoro 10 vise ;-)
:lol: Argente, sjećaš se, tko je, a tko nije (bio) garažiran? 8-) Red, šta tebi Smiljka izgleda staro, tj. starije od dvojice kolega? Doduše, najvažnije bi trebalo biti da nam bebe prave, ali što se može, valjda je važno i da su oku ugodni.
Ako je Marić stariji onaj koji je održao predavanje o alternativnom porodu, onda je totalno bad imati prezimenjaka za kolegu, ispadneš gerijatrija samo zato jer ovaj drugi ima cca 33 :mrgreen: .
hvala svima, budem se danas piknula :) sretno svima :)
Je, je, kako se ne bih sjećala (Treći čovjek : On = 1:0 :lol:)
I da, taj s predavanja je Marić stariji. Tako je i meni bilo u vrtiću, bila sam ona starija jer sam ja imala 6, a druga istoimena djevojčica 3!
Ovo smrdi na chat, ali ostavljam jer su informacije bitne; čitatelji trebaju znati da je to jedan mladi (mid-40's) solidno izgledajući tim koji će nas usrećivati još desetljećima. Ekipa u labu također nije za staro gvožđe, šteta za muževe što ih vide samo kad im uručuju uzorak.
nova13, jesi se ubola?
jesam :) i to skrivečki na poslu... u wc-u... osjećala sam se ko kakav narkoman, i još sva u strahu da tko ne naleti.. :P
red, ti si ono bješe pitala za histeroskopiju? Meni su je radili, ali imala sam i kiretažu pride pa sam bila pod općom. Ali mislim da bi te uspavali i ako je samo dijagnostička jer što ako tijekom pretrage naiđu na nešto, pa neće te strugat naživo (mada se to ponegdje radi ali srećom ne i na našoj ljubljenoj klinici).
Jao,ja se bojim opce anestezije ko vraga..ma meni ja mislim nema nista u maternici za odstranit nego bi htjela da provjeri taj endometrij kakav je..dal je zaista nereceptivan ili ne..jos moram i doktora nagovorit nekako..
Nova,svaka cast,ja bas stopericu se ne bi usudila sama sebi davat..ipak ide u misic..
I Argente ja kao tracer isto zelim cut u cemu je to bilo 1-0 za Treceg..
A gle to je logicno..jer folikul puca nakon 36 sati od stoperice u pravilu i kad bi ti tamo cekala red ode folikul na drugi svijet..
Dr maric junior je tocno taj na kojeg sam i mislila..taj sto se stalno na humanoj muva i uci od vlasica..i za kojeg pricate da je jako zgodan( mislim nosim lece i imam ih svaki put?!)..mozda ga vlasic priprema za svog nasljednika,hm?ili samo misle uvest jos jednog dodatnog..ali nek mene zaobidje svakako..
A moj put do histeroskopije ce bit trnovit..doktor me pitao sta bi ja stvarno htjela da me rezu i rade biopsiju na temelju necije hipoteze..pa naravno da bi radije to nego grijala klupicu dole jos godinama..nista,za mjesec dana cu tlacit opet..pa jednom ce morat popustit.haha
A kako se zove taj Marić junior uopće, ovaj stariji je pretpostavljam Marinko?
Btw. tko je rekao da je zgodan ja samo rekla da je visok, mlad, crn i vitak
ma nisam mislila na tebe :-)..dosta cura je reklo pa sam zato pocela sumnjati da ovaj ipak nije taj,ali je..ja nemam pojma kako mu je ime..s maric senior je marinko..
Tebi red nitko ne valja. Šta ćeš ako je Marić jr. ustvari tu da zamijeni Maneta? Via ZG?
A ti bi zapravo radila biopsiju endometrija?
prema za svog nasljednika,hm?ili samo misle uvest jos jednog dodatnog..ali nek mene zaobidje svakako..
Ovako ja još uvijek razmišljam o Manestru...
Samo nek Vlašić ne ide nikud, ja moram jos po bebu broj 2 :)
Ovaj novi bi bio onaj koji je cesto sa Vlasicem, mlad, crn, ja nebi rekla visok ali prosjecne visine ? Pa bila je i jedna cura vise puta dok sam bila u postupku. Meni su oba dvoje bili simpa. Stovise pokusavalu su cak ublaziti "laganu" napetost koja je vladala u ordinaciji.
Ja stvarno nisam nikada voljela kada je guzva u ordinaciji ali nekako mi se cini da sam postala imuna na sve novitete pa ih ni ne primjecujem.
cure ,malo se uplićem u razgovor ,pa što imate nekakvih saznanja da M ide u Zagreb?ili to samo nagađate ? ja sam isto njegova pacijentica ...
Ma ne ide u nikakav Zagreb..krivo si skužila..Pitala me pošto ja jako volim i veličam Maneta stalno da šta ću napravit ako je taj novi zamjena za Maneta (što nije), da šta ću otić iz Rijeke u Zagreb jer mi nitko drugi u Rijeci nije po volji..
da,da to je onaj o kojem smo bile pričale kad si bila u postupku :-)
Ja ne volim publiku u ambulanti jer onda se moram suzdržavat od svih svojih ideja, prijedloga, želja i pozdrava..ali ako su tamo onda je gledanje najviše do kuda mogu ići.. Nema šanse da se neki Marić junior ili netko deseti vježba na meni, naročito na punkciji ili transferu..pa sve da ga i sam Bog nadgleda. Frku bi digla samo takvu da se to krene dešavat..Samo 3 osobe tamo mogu raditi zahvate na meni bilo koje vrste...a ako me tko hoće gledat neka dođe, nema problema :mrgreen: da ne ispadne da uzalud :uteg: (morala sam ovo stavit, vidim da je novo,haha)
Ok a sad više nema ond mlade plave doktorice? Ovu zimu je ona stalno bila sa Vlašićem.. Izgleda da humana širi broj doktora jer nas je na žalost sve više i više s problemima :(
Ma ne znam baš da će povećavat broj doktora kad razmišljam..Nekako mi se čini da tamo baš i nema prostora za još jednog doktora..jer opet imaju resurse koje imaju na raspolaganju..Opet je samo jedna soba za punkcije i jedna (i pol) ambulanta..I ovako se doktori redaju jedan po jedan pa na isto dođe pošto se ne rade stvari paralelno.. Možda imam krivi dojam,ali tako mi djeluje..a i skoro nikad nisu svi troje dole,a opet se sve riješi relativno brzo i efikasno..
Tko bi u teoriji uopće i mogao doći i da povećavaju br doktora?
Ne može to bilo koji ginekolog, valjda im treba ipak neka edukacija extra za sve ovo?
A recimo taj maric se educira sad uz Vlasica..a i manestar i vlasic su bili "obicni"ginekolozi koji su priucili zanat..jedino je smiljka bas subspecijalist humane reprodukcije.
:lol: svi su nekad bili obični ginekolozi, subspecijalizacija ne ide drugačije...a i Vlašić nam je subspec, samo tvoj Mane nije :-P (ako nije položio u međuvremenu)
Ja mislim da nitko ne ide nigdje i da nema potrebe za četvrtim doktorom dolje, bit će da ti ljudi obilaze sve odjele pa im je tako i Humana došla na red. Npr. u moje doba je bila neka plava, malo jača i ne premlada, vidim da je ta sad iščeznula.
Ma na pecatu mu ne pise..
Na vlasica mislim..
Bome onda ima dva pečata
Ne znam,ali meni na svakom njegovom nalazu piše specijalist ginekologije i opstetricije..baš sam se bila čudila kako i on nije subspecijalist..
Mane je zato mr.sc., a uskoro vjerojatno i dr.sc. On se više u znanost bacio.
X
Nalazi od prošle god., piše na pečatu, da čovjeku ne uskratimo zasluženo: specijalist ginekologije i opstetricije, specijalist uže specijalne humane reprodukcije... I istina je da samozatajni V. nekome udari bez ove titule, kao kod Red, vjerovatno da ostanu kod svojih dr., tj. svog mr.sc.!:lol: