Dani predugački .... ma zapravo mi je lijepo, jos malo se lijenim, malo radim od kuće, čitam i šetam dosta i povremeni sizim zbog postojećih/nepostojećih simptoma- ovisno o danu
Printable View
Dani predugački .... ma zapravo mi je lijepo, jos malo se lijenim, malo radim od kuće, čitam i šetam dosta i povremeni sizim zbog postojećih/nepostojećih simptoma- ovisno o danu
Pozz svima. Evo mi se neki dan vratili iz Praga. Obavljene konzultacije i pregled kod dr.Mardesica :) Na postupak krecemo u 3 mj..kad malo zatopli :)
Chilly,od srca ti želim lijepu betu a da po smrzliće idete za drugu bebu :)...
Mi u srijedu putujemo za Prag po svoje bebice :)
Nina sretan put i vratite nam se u što većem broju :-)) :ghug:
Mikipika32,hvala ti :)...nadamo se da će biti treća sreća :)
U kojoj si ti fazi?
23.11. čekam prvi UZV pa šaljem u Prag. Mislim da ću biti gore oko 1.12. :-)
Volim kad se zahukta ;-)
dalmatinka, jeste zadovoljni konzultacijama? Ja se sjećam da sam nakon razgovora s dr izašla neopisivo sretna i optimistična ;-)
Sretno cure drage, ima da uskoro ovdje skačemo zbog plusića i lijepih beta :-D
Hvala draga Sejla:)...tako je ima da skačemo slijedećih mjecec dana i dalje,naravno:):)
Nina sretan put i doista se nadam i zelim ti uspjeh ovaj put! .... Kao i drugim curama koje su u pripremi, naravno!
Drage moje / moji prijavljujem veliki minus na testu 12 dpt. Na otpusnom piše beta 26.11. pa cu to odradit da im javim.... I to bi najradije napravila ranije da se ne patim vise emotivno a i sa lijekovima.....
Nina sad je tvoj red da nam popravis prosjek :-) mislim na tebe i zelim ti urednu betu koja se školski dupla!
Chilly, baš mi je žao :-( :love2: Ali da, svakako prvo pričekati betu pa onda prekinuti terapiju....drži se <3
Cure, redovito se kontroliram zbog Hashimotovog tireoiditisa, međutim sad nakon postupka (koliko znam estrogen moze tako djelovati) TSH mi se pokvario. Imate mozda za preporučit nekog endokrinologa koji se bas nama" MPO i problemi štitnjače" bavi? Imam dobrog endokrinologa al reko mozda bas ima netko kome idete ciljano?
Unaprijed hvala za info
Sejla, ići cemo,dok sredim hormone, vjerojatno u veljači po smrzlice pa cemo valjda biti bolje sreće ! Barem sam prošla tu barijeru hoce li uopće biti stanica ili nece, pa se nadam uz jos malo strpljenja da ce doc i nas trenutak :-)
Osobno idem na Rebro kod dr. Maja Baretić i upoznata je s MPO odnosno zna da TSH mora biti ispod 2.
Chilly, jesi li ušla u hiper ili hipo? Bitno je da se kontroliraš, i da ga pred ponovni fet stešete na optimalnu vrijednost prilagodbom doze euthyroxa. Ako si zadovoljna svojim dr i ako ti s te strane pomaže u pripremi za postupak, nema potrebe da mijenjaš.
Ja sam prezadovoljna svojom dr u Vinogradskoj.
Chllly ja sam na Rebru, dr Tanja Škorić Polovina, uglavnom doziranjem eutiroxa se može regulirati tsh do 2 otprilike da bude. ( i meni je jako podivljao prije postupka ) i to sam samo na svoju ruku nitko me nije tražio da idem provjeriti već sam išla privatno izvaditi sama radi sebe i onda sam se primjetila da nevalja.. tako da treba naići na dobrog doktora...
Evo moje iskustvo..
Isto imam problema sa Tsh, uzimam Eutyrox od 0,50 i i tsh bude uvijek do 2.
Nakon što krenem u pripremu za transfer Tsh mi naglo poraste pa je tako nakon 11 dana pripreme za transfer porastao sa 0,82 na 4,63.
Dr. mi je povisila dozu na 0,75 Eutyroxa.
I došlo vrijeme da i mi krenemo...
U subotu smo u klinici i počinje naša praška priča...
Nadamo se sretnom početku, a za 9 mjeseci i sretnom ishodu!
:ghug:
Nadica sretan put i znaš što ti svi želimo od srca :-)) Ja stiže u ponedjeljak a transfer mi je u utorak 1.12. Idem sama pa ako si voljna popiti kavicu javi se :-))
Nadice i mikipika ~~~~~~~~~~~~~~~ <3 <3
cure sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se i ja javim,mi se prošli tjedan vratili iz Praga..
dva embrija odledili,lijepo se razvijali i vratili,kaže biologica savršeni su..
A ja mislim da opet ništa od tog savršenstva,6- 7dnt imala grčeve i lagani iscjedak,danas mi 9dnt sve je stalo,samo malo napuhana i to je to...mislim da opet nije uspjelo,baš se tako loše osjećam
beta tek 04.12 al mislim da ću ranije jer mi već dosta čekanja :-)
nina977 posebne vibre za lijepu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-*
Draga moja kiki, baš sam sretna što ste ponovno bili :-D Vibram svom snagom da te predosjećaj vara, da su ovo bili simptomi implantacije i da se barem jedna mrva čvrsto primila....ma obje ;-) javi svakako rezultate testića/bete :heart: :kiss: :love2:
Koliko su bili stari embriji? Ako su 4, 5 dana sutra bi mogao test
Hvala vam svima na vibrama i lijepim željama! Prvi korak je danas iza nas...U ponedjeljak ćemo znati kako se mrvice razvijaju, a u četvrtak je transfer! Za sad je sve ok...
Cure, koje idete sad put Praga...Prirpazite na cijene! Nama je rečena jedna cijena, a danas druga...Uglavnom, razlika je oko 500 eura...Povisila se cijena, al nama nitko to nije javio. Pitali smo nekoliko puta prije puta jel došlo do izmjene, al nitko nije odgovarao. I onda dođemo pred gotov čin...
Smatramo da to nije u redu, al nemamo izbora!
Smirili smo se, prihvatili sve i čekamo naše mrvice!
Hvala vam svima na vibrama i lijepim željama! Prvi korak je danas iza nas...U ponedjeljak ćemo znati kako se mrvice razvijaju, a u četvrtak je transfer! Za sad je sve ok...
Cure, koje idete sad put Praga...Prirpazite na cijene! Nama je rečena jedna cijena, a danas druga...Uglavnom, razlika je oko 500 eura...Povisila se cijena, al nama nitko to nije javio. Pitali smo nekoliko puta prije puta jel došlo do izmjene, al nitko nije odgovarao. I onda dođemo pred gotov čin...
Smatramo da to nije u redu, al nemamo izbora!
Smirili smo se, prihvatili sve i čekamo naše mrvice!
transfer je blastice,danas 10dnt... jučer nakon smeđarenje i bolova danas zatišje.( valjda ne pred buru hehhe ). ma neću više piškit testove jer mi stvarno dosta minusa,čekam betu pa kako bude bude..
mare,pozdrav tebi i curama :-* (neznam ako se sjećaš al smo se upoznale na jednoj šetnji još si bila trbušasta ) :-*
Sjecam se, drzim figeee
Kiki lezi miruj, tako je i meni bilo.
Pa kad sam izvadila betu, sokirala se od cifre.
Sretno :*
Drage moje cure, ja danas vadila betu nakon FET-a dviju blastica 10 dnt i iznosi jadnih 39.
Prošli put je bila biokemijska a izgleda da će sad opet biti isto:(
Radila testove od 7dnt i svaki dan bili sve tamniji i baš sam se ponadala.Raspadam se emocionalono a s tim više jer više nemamo smrzlića:(
nina draga :love2: ponovi betu kroz dan-dva da se vidi hoće li rasti ili padati, nemoj prekidati terapiju još....
Draga Sejla,neću prekidati sa terapijom dok sutra ne vidimo daljnji razvoj situacije...
Sad sam već stvarno shrvana od svega,zadnja 3 transfera odlični embriji i na kraju ništa :(
Smrzlića više nemamo i sama ne znam kud i kako dalje :(
nina, :love2:
Evo cure kod mene lijepe vijesti :-)
beta 12 dnt 632
beta 14 dnt 1 918
Još mi sve to čudno i strah me svega ali nadam se da će ovaj put sve bit u redu.
Sad čekanje prvog ultrazvuka i malog srčeka..
Bravo kiki, znala sam. Slicno bilo i kod mene.
Samo mirno i opusteno i bice sve super :*
Draga moja Kiki30 ,da ti i ivdje
Sorry,pobjego mi post...
Draga moja Kiki30, da ti i ovdje od srca poželim sve školski do kraja :)
Kiki, cestitam
Bravo Kiki, čestitke!!!
Kiki draga, moram i ovdje poskočiti i čestitati :-D :-D :-D :heart:
nina, nadam se da si dobro....:love2: