Jutroooo!
Printable View
Jutroooo!
jutro svima!
prošao vikend pa eto i mene..moram se vikendom bar odmoriti od kompa i interneta...
inače od mojeg jednog keksa na eks onaj dan kad mi je bila pozitivna lh nismo se ni približili jedno drugome...jednostavno nije bilo prilike...tako da ako se dogodi beba od tog jednog puta bit će stvarno čudo!
mislim, samo jendom je i dovoljno, ali opet, nekako mi se čini mala vjerovatnost...
nego, ja sam 2.6. naručena na redovan pregled...nekako me malo starh budući da sam negdje ovdje na forumu čitala da je bolje ne prčkati po sebi u (ako slučajno bude trudnoće) u ovako ranom stadiju. sve mi dođe da odgodim pregled, a opet čekala sam ga 3 mjeseca. napomenuti ću mu u svkom slučaju, ali ipak, malo me struh :)
i zagrljaj svim minusima :(
šta je ovo??? neki štrajk za koji ja neznam???
pa nikad se nije dopgodilo da se ovako dugo nitko ne javlja.
nije valjda da ste svi tako vrijedni u ponedjeljak?
meni se baš niš neda, a ni nije mi više gužva..polako rješavam zaostalu papirologiju..i svako malo provjeravam forum :)
jutro curke! šta je sa ovim minusima ovaj mjesec?! negdje je nešto zapelo :x
dajte recite vaša iskustva sa testovima za T "one step" od 10 jedinica, rok valjanosti 10/2015
ono bi već detektirali da ima nešto 11dpo right?
ajme odakle vadite te testove? moram i ja sad u potragu
ja svoje naručila zajedno sa LH trakicama na njuškalu od nekog lika...
:-)nema štrajka...
samo hvatamo zaostatke od petka,i kasnijeg dolaska danas....
...inače srijeda ponovo na folik.-onaj veliki od petka se negdje skrio....igramo se skrivača...a ostali su mali...
a i istina je da opće ni ne osjećam boluckanja jajnika kao prethodnih mjeseci...nula bodova:(...
Ja imam opravdanje što se ne javljam... :gaah: Pogađate?
Sutra ću se baciti na dno liste... :(
Neka bedara vlada ovdje na odbrojavanju, jednostavno nas neće pa neće... Inače, jako sam klonula ovaj ciklus, dotuklo me. Sad lupetam gluposti, uvijek je tako 1. dan M., ali ja ne mogu zamisliti da ćemo ipak imati drugo dijete. Ja to u svojoj budućnosti ne vidim, a želim... Kad vidim sve te obitelji s dvoje ili više djece.... :( Znam, imam već jedno dijete i to je pravi blagoslov, znam, ali nije mi valjda grijeh što želim brata ili sestru tom svom djetetu...
bubicazubica kako mislis skrio se? mozda je bas puknuo....
ah, srećo, isto se i ja pitam.....
a valjda još nije vrijeme (mislim naravno na ovaj mjesec, ne na duže)...
srećice-:taps:
...gore glavu!!!!!!!!!
...bubekice-ma ona je nešto mjerila,gledala,vamo tamo...i ovaj mj.nije kao i obično na desnom,nego će bit na lijevom o....a i mislim da bi osjetila da je puknuo,jer sam imala prije takva probadanja,da sam se morala "primit" za jajnik...a sad niš...
bo..ovaj mj.je sav neki čudan,svima nama
ali se definitivno trebam seksati više..ovo hvatanje ničemu ne vodi...
jest da je malo teško sa malim djetetom i mm-om koji radi u 3 smjene ali ovo mi je užas.
svaki put mi se poklopi O sa njegovim noćnima ili popodnevnima, pa kad sam ja doma, njega nema i obrnuto!
i onda još koji put njegovo nonšalantno, ma kaj se živciraš, dijete se ne radi na silu, bla bla bla...
ma daj..
sad sam se ispucala..
a joj srećice pa zar i ti :gaah:
baš je nešto bljak ovaj mjesec :drek:
tigrić da znam kako je, uvijek nešto...
treba na svima jedna grupna :psiholog:
Mi koji ne možemo drugačije, dijete se radi na silu, nego šta! Mislim, probale smo drugačije pa nije uspjelo. Što nam drugo preostaje nego na silu?!?!?
A kolike zatrudne ofrlje, bezveze, slučajno, bla bla bla i pobacile! :cupakosu: Meni je žao, danas sam jako ljuta pa ću svašta napisati! Jako sam ljuta, jako, jako, jako!
Danas ću se naručiti kod ginekologice, ajme čekat ću 1 mjesec sigurno. No, slagat ću i reći da me nešto bolucka dolje i da želim doći što prije. Briga me! I neka izvoli dati mi uputnicu za S-gram! To ona daje, ako želim ići socijalno, a ne da dajem 300 kn za taj trenutak samozadovljavanja? :lol: Još uspijevam biti i humoristična.....
cure, ja još nisam procurila, ali danas sam popišala opet minus, tako da samo čekam da stigneSreća_83, i mene uhvati svako malo melankolija i sumnjam da ćemo ikada imati drugi dijete i žalosti me to jako, pogotovo kad vidim kako R želi brata ili seku i kako je brižna sa manjom djecom u parku... šmrc
cure, ja još nisam procurila, ali danas sam popišala opet minus, tako da samo čekam da stigne
Sreća_83, i mene uhvati svako malo melankolija i sumnjam da ćemo ikada imati drugi dijete i žalosti me to jako, pogotovo kad vidim kako R želi brata ili seku i kako je brižna sa manjom djecom u parku... šmrc
ja sam od subotre počela piti neke tablete za dizanje željeza. tsh sam sredila. sad nekako imam više nade, od kada znam da je sređujem neki disbalans u tijelo, koji je otežavao začeće. kupila sam i onaj lubrikant na ebayu koji kao pogoduje spermićima da duže žive!
dakle, ovaj mjesec ću se šopati svim i svačim:)
ako uz sve to ne uspije do kraja ljeta, u rujnu ćemo krenuti na potpomognutu!
sad sam se posvađala s mm-om na pas masters.
uh, sreća da je prošla O.
Hej cure...
Žao mi je za minuse,a tolko smo željne tog plusiće..bilo čijeg.
Srećo,grlim...usran neki dan. :-(
Meni bila usrana noć,povračala,muuučno,sad jedva cirkuliram kak se slabo osjećam.
I bazalna mi je bila povišena u jutro zbog neprospavane noći,al unesla sam ju ipak.
Bljakić na kvadrat...
Isla sam uradit betu. Bice oko 14. Danas 30DC, 18DPO, a 3 kako ne koristim utrice.
HK :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
HK, ti si nam trenutno jedina nada ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
HK :fige:
žužy mčnina i povraćanje :unsure: a da ti zanemariš tempicu od jučer :mrgreen:
Ma beta je samo zvanicna potvrda da nisam trudna, pa da mogu mirno cekati M. Ovaj ciklus cu da odmorim, pa da vidim sta cemo dalje. Psihicki sam opterecena i oko mame i oko sebe, pa mi bas treba odmor.
težak nam je današnji dan..baš je...
ja sam mm pokolpila slušalicu i napisala poruku od 3 metra. demostrativnu i bezobraznu.
uh,uh
Kris, je li može uzorak MM donijeti u bolnicu, dakle socijalno (ako je privatno onda može, tako sam čula)....?
srećo nisam kris, ali...
moze, ali budite oprezni - uzorak ne smije stajati dulje od pola sata i mora ga drzati na tjelesnoj temperaturi (u djepu sakoa, npr.).
srećice ipak bolje da on to "napravi" na licu mjesta... poslije ćete se samo pitati je li dobro "skladišteno" i možda ponavljati nalaz što bi mu bilo još gore...
Jao... MM je rekao "samo tako ili nikako!" Znači, ne gine mi privatno pljunuti 300 kn....
ne kuzim - pa mozete odnijeti i privatno i u drzavnu bolnicu, zasto bi onda placali?
a muz, bez komentara :oklagija:
Ma ne, ok, ako se može i u državnu odnijeti.... Samo, ne znam kako ćemo to izvesti, kroz pola sata... Nešto ćemo smisliti. Samo da mi je dobiti uputnicu.... Hvala, cure!
srećice kao kaznu za nekooperativnost uskrati mu nešto u tom iznosu kuna i plati privatno :*
mislim da je manje stresno to obaviti u wc-u klinike nego na minutu kad treba krenuti....
Beta 0 :) Sad ce i M ubrzo :)
totalni bed.