Sven&iva držim fige!
Printable View
Sven&iva držim fige!
evo mene na jednu virtualnu ljutu :pivo:
ja danas tek 6dnt...i dalje brojim.. sutra već 7dnt :lol:
fuksija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ciljanje!!!
sven&iva javi šta kaže uzv!
ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!!!
:ghug:
jesi isla potvrdjivat da je bas bas bila O? jer meni bi pokazala poz, ali kad bi vadila krv kaze nije bilo O taj ciklus :unsure:
ma uostalom nijee ni bitno. svi smo razliciti i nista ne mora znaciti nista. :neznam:
pisat cu i dalje kak je dr reko u 11h svako jutro i dobro :mrgreen: valjd je to reko s nekim razlogom... recimo da se stignem posexat 16 puta taj dan! :lol:
s tim da ja piskam od 5.-25.d.c. a ne samo kad se predvidjaju plodni dani (tipa 10.-14.d.c.)
sven&iva :fige:
Sretno kameleon, još malo izdrži, držim :fige: Kakvi embriji su ti vraćeni?
Uputite me sto je dnt?
Jutro damice!
Ja ćem jedan coretto pa izaberite što vam više paše, kofi, konjačić il oboje.
:beer: živile!!!
Dnt- dana nakon transfera.
fuksija..... dnt= dan nakon transfera....
cure dobro jutro :coffee: evo kavice, čaja, vruće mlijeko ili samo jedna ljuta :pivo: jutros nudim šljivu
aj... enryngium, oprosti - ja kasnim malo.... evo uzela ja šljivu - hvala za početak dana :mrgreen:
Neka, neka, od viška glava ne boli, bit ćemo samo veselije. :D
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
jutro evo nakon dužeg vremena samo da vas pozdravim..
trudnicama čestitam od srca... sretno!
betočekalice puno ~~~~~~~~~~~ za lijepe bete..pa mala srčeka... pogotovo kameleon i plavo oko još malo ~~~~~~~~~~:kiss::kiss:
i ja se poslužujem s :pivcure,o: jer mi baš treba :mrgreen:
ja do daljnjega na čekanju,neznam ni sama čega..kamo više krenut ni ne...:evil:
jutro evo nakon dužeg vremena samo da vas pozdravim..
trudnicama čestitam od srca... sretno!
betočekalice puno ~~~~~~~~~~~ za lijepe bete..pa mala srčeka... pogotovo kameleon i plavo oko još malo ~~~~~~~~~~:kiss::kiss:
i ja se poslužujem s :pivo: jer mi baš treba :mrgreen:
ja do daljnjega na čekanju,neznam ni sama čega..kamo više krenut ni ne :evil:
evo mene na virtualnu ljutu :pivo:
eryngium kada se spremaš opet u postupak i koji? opet aih?
sara 10 vraćeni mi 3 dan jedan 4st i jedan 7st, :fige: da su se lijepo ugnjezdili :heart::heart:
svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :ghug:
Vidjet ću nakon konzultacija u ponedjeljak točno na šta ću. Vodimkod kuće kampanju za prirodni, jer s luf-om i njihovim odnosom prema AIH-u nemam baš neke šanse za uspjeh.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za što treba!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Evo pridruzujem se na :coffee:,
kameleon ~~~~~~~~~~~ da se lijepo ugnjezde mrvice !
kika30 :ghug:
eryngium ~~~~~~~~~~ za kucnu kampanju i uspijesne konzultacije.
I ostalima puno ~~~~~~~~~~ za sta god im treba !
hvala na :coffee:, a pridružujem se i ekipi na kratkima :pivo:
kameleon sretno!
kiki :love2:
ery, pak, fuksija, ivana i svima kome treba ~~~~~~~~~~
:coffee: pridruzujem se i ja.. uz kaffu i nutela. nerovoza cini svoje. jos me svekrva naljuti cim sam ustala..sreca moja pa cu ja u skolu a ona ce na poso pa je necu vise vidjet u toku dana
Kiki :bye:
Baš sam se pitala di si nam.
Hej ekipo...evo samo da se pozalim na nase super zdravstvo...dakle, danas smo trebali imati svoj prvi ivf - prirodni...i dodjemo mi gore a ono nema biologa i doktorica nas pozove i pita da koja od nas ima dobar hsg moze na inseminaciju a ostale se mogu zabiljeziti za drugi ciklus...koma...nema biologa...na kraju saznala da imaju samo jednu biologicu i da je jucer pala i od danas na bolovanju...tako da sam otisla na inseminaciju...a sestra mi kaze da se vec dugo bore da imaju 2 biologa ali im nedaju...eh...sva sreca da nam toliko uzimaju sa place za zdravstvo...uzaaas...
A svasta! Bas su super!!! Fuj
bebushkica u kojoj si bolnici?
Evo mene,da vam zavibram ~~~~~~~~~~~~~~,tužne zagrlim..a i da vam javim,prekjuce,na 8dnt,2 testa,nije 1.jutarnji urin,sjena od sjenine sjene plusek,danas 10dnt,tj 23dc plusek,isto nije 1.jutarnji urin..iskreno još ne vjerujem,valjda,kad ću vadit betu,će mi doć u glavu..
evo i mene opet akod stanke, idući tjedan krećem s papom i brisevima, a onda zavisi kad budu nalazi gotovi idemo u nove pobjede
Ja sam danas tako depresivna...znam da se pisalo da neki lijek tako djeluje..je li to duphastone ili mi je samo vrijeme takvo? osjećam da ne bu niš ovaj mjesec pa sam već razočarana..čak se i s mužem svadim...
fuksija suosjecam... ja sam u klincu vec par dana, a nije do lijekova :love2:
plavo oko ~~~~~~~~~~~~
pa to je zbilja prestrašno. Bolnica s jednim biologom? Pa koja je to? I šta sa svima onima koji su trenutno u stimulaciji? Nadam se da im neće računati postupak ili da bar postoji način da ih se primi na punkciju i transfer negdje drugdje..Što je sa svim onim oplođenim stanicama koje se razvijaju???Tko njih gleda?Šta će s tim embrijima biti?
Ne znam curke...stvarno ne znam...znam da je danas tako bilo...na SD-u sam...meni nije toliki problem bio jer sam imala prirodni a sta je sa ovima koji su imali stimulaciju i kaj ce im se racunati-stvarno ne znam...ali nisu ni oni krivi(navodno vec duze vrijeme traze odobrenje za jos jednog biologa)-cijelo nase zdravstvo je u totalnoj, ali totalnoj banani!!
ja sam danas bila na sv.duhu na rtg hsg i baš sam pitala dr.baumana kakvo je stanje za mpo kod njih? misleći na liste čekanja za lijekove i rekao mi čovjek, nikave! Od dans do daljenjega obustavljeni svi postupci jer nema biologa...
prestrašno!onda mi bude drago što sam ipak krenula privatno..iako nisam pri novcima..
Čitam i ne mogu vjerovati, da na Sv.Duhu imaju samo 1biologa! Znaci svi postupci i novac koji je ulozen u lijekove je potrosen uzalud, da i ne pricam o vremenu, zivaca svih parova (izostanak s posla i organiziranje dolaska u bolnicu, itd)
Ovaj slucaj je meni za dati u novine, dnevnik i sve medije!!!! To su stvarni problemi u nasoj drzavi o kojima treba obavijestiti ljude putem medija, a ne prepucavanje onih politicara!
Ja isto nisam mogla vjerovati-tolika bolnica i samo jedan biolog...ma katastrofa...a i sestra s kojom sam pricala(ona crna) kaze da vec 20 i nesto godina tadi taj posao i da polako tone...da svi posustaju...da nikad nije bilo gore...super vijesti za nas koji smo u bilo kakvim postupcima
Bebuskica,
jel bio netko u stimuliranom ciklusu kome su otkazali punkciju?
Jako mi je zao, i nevjerojatno, da ti se to desilo...
Bubekica-iskreno, ne znam...znam da od nas 4 cure nas 2 smo otisle na inseminaciju...jedna je rekla da su joj neprodohodni jajovodi i onda je njoj rekla da se ide naruciti za drugi termin...a ova 3 nemam pojma...sve se to odigralo brzo jer su nas dvije odmah poslale u svlacionicu da nas jos jednom pregledaju...a onda smo jos 2 sata valjda cekale na inseminaciju...a sta reci...pehisti smo i to je to :-)
Ali nazalost tu se nista ne moze...mi cure se mozemo izrujavati do iznemoglosti a bezveze...ja sam to prihvatila, sta cu...mozda bude uspjesna inseminacija :-)
Ali ako im se to i desilo kaj nisu mogli uzeti telefon u ruke i zvati pacijente? A ne da svi dolaze gore i tek im se to onda priopcava...isto tako nadam se da ce onda vrlo brzo rijesiti taj problem i ici ako nista drugo na posudbu biologa iz drugih bolnica...mah...uzas...jadne te curke koje su imale stimulaciju i trebale ici na punkciju ovih dana :-(
Kakav užas... Polažeš nade i zdravlje u nešto i onda :gaah: