Vikky, ima kaj novo kod tebe???? Javi se
Printable View
Vikky, ima kaj novo kod tebe???? Javi se
mene su bolile nakon brevactid a ta stoperica sadrzava hcg hormon i zato su me bolile,ali kako je vrijeme prolazilo prestale su biti bolne i to je bio znak da nije uspijelo iako sam i dalje bila na utrogestanima...imala sam 2 feta,1 neuspjesan 1 uspjesan...i tu sam uocila razliku!!:-)
Pozdrav curke, evo da se i ovdje malo javim, inace pisem na ceskoj temi. Danas sam imala transfer dviju blastica iz donacije jc a dvije su nam zaledili. Zelim nam svima puno srece ❤️
Kaji i tebi takoder puno srece!!!
Sretno, sretno! I javljaj se sa svim eventualnim nedoumicama i simptomima...
Ja sam vec u debelim planiranjima za dalje. Iscitavala sam zadnjih dana puno teme sa niskim amh i visokim fsh...kod mene je zadnji amh 32 doduse vadjen prije dvije godine i planiram ga ponoviti sljedeci ciklus. Pribojavam se pogorsanja iako je ono neminovno, nadam se da nije ogromno...inace sam imala inverziju lh/fsh zbog policisticnih koji to na uzv vise nisu i to moram ponovo vaditi 2.-5. dc samo mi recite znate li koliko mi treba pauze nakon ove stimulacije? Je li ok da to radim vec sljedeci ciklus? Procitala sam negdje da stimulacija “izadje” vec sa sljedecim ciklusom i da je dovoljno 3 mjeseca oporavka do sljedece, ustvari da to ovisi o punktiranim folikulima. Sa mojih 14 u ovom pokusaju sto i nije malo... nisam ni sama pametna ima li smisla pozurivati.
Bond, kolika je beta???
Pozdrav cure! Evo da se prijavim i na ovu temu :).
Meni je danas 2dnt jednog 8 staničnog embria (3. dan nako punkcije). Naravno već propitkujem svaku bolu u donjem dijelu trbuha, ali mislim da je to još od punkcije. Cice su malo osjetljive a i kao da me malo vrtoglavica uhvatila u jednom trenutku, to je valjda sve od utrogestana i estrofema.
Ko za vraga na poslu danas koma, ali trudim se ne živcirati. Sad mi je malo žao da nisam uzela bolovanje.
Sretno svim čekalicama :)
Pogorsanje AMH je neminovno jer on pada s godinama,ali za 2 godine ne vjerujem da ce biti prevelika razlika.Jedino pazi na razliku u laboratorijima.Mozda cu sad malo biti off ali ako si dobila internu uputnicu i vadit ces u Petrovoj samo da ti kazem da oni imaju drugacije referentne vrijednosti nego u Vinogradskoj.Znam jer sam prije 7 godina vadila u Vinogradskoj a sad sam vadila u Petrovoj prije 2 tjedna.Njima je normalna vrijednost od 8,1-18,3 a sve preko je povecano.Dok u Vinogradskoj je povecano od 48,5 a smanjena plodnost od 15,7.Imaju drugacija mjerenja.Meni je sad bio 7,3 pmo/l.
Bond javi se!!!
Bond, javi se!!!
Ne, nazalost nije nam nista ostalo za smrznuti pa se spremam ispocetka u stimulaciju.
Ako ti je posao ok, uredski i sl. vjerojatno je pametnije da si tamo, naravno ako si fizicki ok. Ja sam ovaj put ostala doma od prve inekcije do 10 dnt...nikad vise tako.
Radit cu sve pretrage kod sebe u Dalmaciji, i amh, u istom labu kao i sve do sad. Za Zg cu tek kad krenem u postupak, sve ostalo obavljam doma.
Jutro.... cure koji nakon transfera dal imate kakve simptome???? Ja danas 6dnt i nista nema sve nula bodova
Bond... daj javi se!!!
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Evo me..na zalost moja beta je 0. Tako da ni ovaj put nista. Stvarno sam mislila da ce uspijeti ovaj put jer sam primala i heparin i za IR glukophage ali ni to nije pomoglo, a blastice su bile odlicne i endo je bio 10mm na dan transfera. Znaci svi uvjeti savrseni pa nista.
Ljube kako si ti?
Ja sam radila testice od 5dnt pa nadalje i stalno je bio negativan,pa sam znala da nista.
ljube, tu sam :) Okupirah se, pa nikako do foruma :) Jučer sam išla po injekciju, saznala sam ime, haha (hcg nešto, tu gore se spominjala). To mi je druga koju sam dobila 7 dnt. Prvu sam dobila odmah onaj prvi dan.
Antonija Mia, ne znam u što bih vjerovala, strah me i ponadati se da se ne razočaram. Ovih dana sam totalno u outu, šmrcam, osjećam se kao da me i neka temperatura uhvatila, nadam se da neće još neka viroza na mene :/
bond, baš mi je žao :/ Toga je i mene strah...da se ne ponadam i onda pljuska u lice, zato se trudim i ne nadati. Čitam ovdje kako svi uzimate i testove prije vremena, ja se svoga grozim i najradije ga ne bih niti uzimala niti testitirala ništa. Što je bliži taj dan, imam sve manju želju vidjeti rezultat. Grozim se te pomisli, iskreno. Radije bih da ne znam.
Bond zao mi je
Bond zao mi je.
Vikky nisi jedina sto se testova tice.Prvi put sam ga isla raditi tek 12dnt i to jer su me nagovorili.Sad drugi put nisam ga ni radila,strpljivo sam cekala betu.Mada sam izludila.Ali,tu sam kukavica sto se testova tice ili jednostavno zelim sto duze ''biti trudna''.
Pozdrav... kod neme nista od simptoma jedino treci dnt imala sam u par navrata ostru bol koja trajala par sekunda i di jucer nista nego me od jucer boli na jednom mjestu skroz doli ispod pupka ... danas mi je 7dnt... ja necu raditi testovi...
Zao mi je Bond.
Ja sam 4dnt, bio je transfer 3 dan. Sve od simtoma pripisujem punkciji (probadanje u jajnicima koje je svaki dan sve slabije) i estrofemima (glavobolja i vrtoglavica). Da ne znam, tesko je to... Stalno nesto osluskujem, ali kad se kljukamo svime i svacime ko ce znati. Kad me nista ne boli strah me. Tesko se i nadati da ne bi poslije bilo preveliko razocaranje.
Meni su pisali da na betu dodem tek 16dnt, ne znam jel cu izdrzati tako dugo da ne testiram doma.
Ja u 2015 bez jednog simptoma ostala trudna... osim 7dnt implant.krvarenje koje sam imala... a sada 7dnt i nista isto tako. Jedino sam 3dnt imala ostru bol i od jucer imam bol stalno na jednom mjestu skroz dolje ispod pupka... ja ne nadam se ni cemu.... bolje iznenaditi se nego razocarati se. Ja imam vadenje 13dnt ali sam imala morulu 5dan( FET)
Sljokicaa, jedan zametak ili dva???
Ljube,osobno znam curu kojoj se morula primila a imas i tu na forumu eto primjera.Nemoj ju otpisati.A i ovo sto kazes bol skroz dolje nisko ispod pupka,jako mi je poznato ;)