Ivana s :love: oporavi se brzo. I naspavaj :kiss:
Uciteljica je predlozila da to bude mjesec dana a oni su glasali je li to puno :/ ma bas me iznervirala! Sutra su informacije, bas me zanima sta ce mi rec!
Printable View
Ivana s :love: oporavi se brzo. I naspavaj :kiss:
Uciteljica je predlozila da to bude mjesec dana a oni su glasali je li to puno :/ ma bas me iznervirala! Sutra su informacije, bas me zanima sta ce mi rec!
Ivana s drzi se. Mora se probat trcat i virozan, preispitujes granice.
kao sto si i pretpostavila, trener je mislio da se zezam kad sam rekla da u nedjelju idem na pm. Povjerovao mi je do kraja treninga:-)
Bilo nas je 50 ak, dobro smo se istegli i otrcali 3,8 km. Bas imam tapering ovaj tjedan.
mb, koma mi je to sa skolom. Izvidi ti to sutra hladne glave
Mb, ovo je bas ruzno od uciteljice, bolje da je odmah zvala vas roditelje, nego ovako
Bas me zanima sto ce rec sutra
Kjb bravo, mogu mislit kako se trener iznenadio :lool:
Rahela neman pojma sta da ocekujem od nje, skroz je drugacija bila kad je ucila cimavicu. Ona je od djeteta koji ima problema sa samopouzdanjem i iz kojeg svaku ric triba cupat ocekivala da se isprica toj curici ispred cilog razreda. Sad on place da je taman tio kad ih je poslala na mjesto :/
On je kriv al koliko cujem od njega i drugih i ona je njega tukla a samo je on kaznjen :/
Uzela sam rest danas. Bole me ramena i guza od jucer :lool:
Tribala sam trcat al zapuvala bura, uz more dosta puse a neman di drugdi trcat. Malo mi je spala motivacija za vjezbanje doma pa razmisljam malo o pilatesu ili necem drugom koji mjesec malo da promjenim rutinu :unsure:
ja sam maloprije dosla doma
s posla na brzi rucak, na kavu i kolace s vjezbacicama, nije bilo ljepseg i vise fit i sarmantnijeg i nasmijanijeg stola u cilom restoranu (usudila bih se rec i sire :aparatic:) od skuli, tang i yours truly
onda na sinovu kosarkasku tekmu i evo, treba ih spremit za krevet, a onda ce mi, bojim se, ipak bit malo kasno za otm air force style
a imam i nesto posla zavrsiti
vidi li se da mi je krivo sto propustam, mozda zamijenim dane pa odradim yogu, jos cu vidjeti
mb, bas bezveze i pretjerana kazna
dovoljno ga valjda pozna da je mogla to potpuno drugacije odraditi
cisto sumnjam da ce tako na kraju i biti
i super za oci!
ivana s ~~~~~~~
Mb, super za oci ali ovo za mazu mi je previse.
Pa kakva je to uciteljica i kakvi frendovi kad glasaju za takvu kaznu.
Summer, super za druzenje :-)
MB izvidi ti to sutra i sretno!
Ivana s mozda je organizam sad vec umoran i ne bi bilo lose pauzirat ...ili eventualno laganii trening u cet i gotovo ,pauza i cekanje pm. Pij Mg ;-) .
summer vjerujem sve komad do komada!
kjb :lol: bit ce jako zanimljivo usporedit ovaj tvoj rezultat s pm i nakon skolice 1.pm. hocete imat testiranje?
Ja danas bas glavobolju tesku imala i otisla u trk na 40 min.vratila se ko nova 7.7 km 5:14.
joj da mi se veceras dobro naspavat uh sta bi dala...
Laku noc ljepotice moje!
yin yoga odradjena
sad sam sva zen i rastegnuta i opustena
tko ce se koncentrirati na posao...
Mb, bas bezveze. Djeca se lako povedu, ali uciteljica je odrasla i odgovorna osoba, ne bi smjela na taj nacin rjesavati situacije u razredu. No proci ce ih, naravno da se nece drzati toga mjesec dana.
Nalaz krvi pokazao da je zeljezo 4 :-(, dr. je samo vrtila glavom...sad opet krecem s heferolom :-(
http://atletski-klub-forca.hr/tjedan-pred-utrku/
A misa mu Dijana bas mi zao :hugs: , sto ne bi probala nesto prirodnije od Heferola? Spominjala sam onaj sirup za zeljezo od casne iz Hercegovine taj dize iz mrtvih. Mogu ti nabavit broj ako zelis.
Evo da te malo oraspolozim jedan textic za sve moje buduce polumaratonke, link gore ne da mi tu kopirat na blesavom mobu.
Lili, bas dobro da si stavila taj tekst. Procitat cu ga bar jednom dnevno do nedjelje da ne bi nesto zaboravila!
Mg uzimam redovito, onaj direkt. Jos pitanjce za tebe, jel se ove kompresijske treba nositi uvijek ili samo za duzine/utrke?
Dijana, bas mi je zao za Fe! Uzmi sve moguce pripravke, ja bih i taj caj iz Hercegovine probala, ne moze odmoci!
Mb, bas me zanima sto ce ti uciteljica reci!
kjb, bas lijepo! I dobro ti se poklopilo laganini treninzi ovaj tjedan. Nego, jel to sad znaci da ostajem sama jutarnja trkacica???
Ivana potpisujem te u potpunosti. I da cu citati tekst, I da mi je zao Dijane zbog Fe ( jel se to meni cini ili sve te kronicne boljke koje imamo "polude" u jesen?) I da ces nakratko ostati sama jutarnja trkacica. Forca seli na Jarun u 11 mjesecu, sto mi je bas zgodno, a nema bas trenera koji vole trenirati ujutro.
kao sto vidite, mogu se komotno upisati u klub nespavacica. Mala je nesto lose sanjala, dosla se pozalit, ususkala sam je I pokusala se opustit, Ali figa, evo me, tipkam.
summer, sigurno ste bile melem za oci tamo na jugu. Tu na sjeveru su ti ove moje polumaratonke opasna konkurencija
kbj bravo za prvi dan u školici!
ja sam jučer otišla ipak na trčanje nakon posla, 10 km
vratila se kao nova
danas ću vidjet što ću...
mb palace dolje za učiteljicu, nije mi to neki pristup problemu..
bravo za tvoj vid!
idem I ja ovaj mjesec na pregled, dugo nisam bila
par godina :škartoc:
Dijana koma za željezo...
I sama se borim godinama
svaku mengu pijem gentle iron tjedan dana
a između ili čaj od koprive
ili homemade sok cikla-mrkva-jabuka
uglavnom borba...
Ivana da za duzine i utrke.
al Nera bi mogla ostat kao jutarnja trkacica :-)
Kjb i flopice super za treninge!
nespavalice drzim fige za ponovni dobar i cvrst san! Ja se naspavala nocas napokon.
kbj sad viidm u koji sat tipkaš...
nešto je čudno u zraku
kod mene noćas opet Tulum
legal sam u 21.30 i onako umorna odmah zaspala
ali buđenje u 24:00 pa u1 itd...
čak sad i ne osjećam umor
Dijana, uh, evo i ja tipkam iz labosa...
Ako je moje zeljezo ok, znaci da je sporost do mene, ne do nalaza.
Sad na posao. Ujutro vise ni ne stignem vjezbati, ranije odlazimo od doma, skuham obicno i ne stignem.
Nespavacice :love:
Ja zadnji par dana napokon dobro spavam!
Summer ne sumnjam da lipseg stola u st nije bilo :mrgreen:
Svaka cast na vjezbanju nakon takvog dana!
Flopi bravo za 10km!
Dijana koma za zeljezo :/
Bas me zanima kakvo je moje trenutno.
Ovde puse bura, mozda je vrime da izvucem cizme :lool:
Opet sam od 5 budna, vec drugu noc zaredom. A i noci prije nisu bile nesto.
Jucer rest a danas cu nesto za abs-e. Mislila sam poceti block 3 od p90x3, al posto sam u ponedjeljak swingala onda cu od slijedeceg ponedjeljka. :summer:
Dijana, ako nema druge pij Heferol. Zbilja ti je nisko zeljezo. Ali slazem se s curama da probas i s prirodnim pripravcima.
Svidja mi se ova kombinacija od flopi. Zdravo je a sigurno ne moze odmoci.
flopi, bravo za desetku. Da i kod mene je baš to što kažeš, borba..
mb, super ti se popravio vid, kod mene se smanjuje minus jer ga pomalo gazi plus:mrgreen:, ajde da je neka korist i od starenja..
A učiteljica..uh, podsjetilo me na neka naša iskustva..nimalo, nimalo pedagoški uglavnom..ali što kaže ivana, odi na razgovor hladne glave (ja to nisam bila u stanju, pa je informacije uglavnom obavljao muž:mrgreen:)
Lili, može broj za čaj; toliko sam očajna više da bih probala ne znam više šta, samo da sredim to željezo..
Inače heferol je kao željezo ok, samo ga dosta ljudi teško podnosi pa bi tražili nešto drugo, ja ga dobro podnosim (bar do sada jesam)..
anci, koliko je tebi željezo, znam da si se i ti s tim patila, ma baš te briga za "sporost", anemija je stvarno problem..
Moja doktorica rekla mužu (on je podigao nalaz) da ako ovako nastavim s tim željezom,možda uopće neću moći trčati:-o, ma mislim stvarno..
Prokopat ću malo i po iherbu da vidim šta se nudi..
A šta je s tim (ne)spavanjem, valjda promjena vremena, ja se ipak hvalabogu naspavala noćas..
Lili, šta kažeš, sutra još 5-6 km, i let's call it a day?
Vidi ove spajke samo bane i nered unosi :mrgreen:
Cure ocito je nesto u zraku kad vas toliko ne spava.Ja cu veceras opwt neki caj od trava koji umiruje i u krpe. Najgore mi je kad 1 vece legnemprekasno onda me organizam trazi tako i drugo vece.
Eh zaboravih reci da sam juce nakon trcanja odradila snagu mix svega pomalo i u jednom trenu stigla do sipke za zgibove kad ono uspjela napravit cak 10 onih poluzgibova :shock:
(Sani help kako se zovu kad ti je brada iznad sipke pa se ide gore dole al je manja amplituda nego kod pravih zgibova, nesto sa chin up??) . Nisammuopce radila zgibove u medjuvremenu, jedino da nisu pomogli sklekovi ili slicne vjezbe.
Anci javi nalaze.drzim fige.
MB žao mi je maze, učiteljica je pretjerala. Razumijem da je htjela riješiti situaciju, ali nije to odradila kako treba.
Super za vid :-D! Šta su ti rekli da je uzrok bio oštećenje rožnjače, je l što si dugo na dnevnoj bazi nosila leće ili nešto drugo? Kod mene su u oku ujutro od pola 6 pa navečer do pola 11. Je l pretjerujem?
Polumaratonke rasturit ćete vi to u nedjelju :-)! Moram vas podizat do 09.10. ;-).
Dijana baš ti je nisko željezo. Sad počni sa prepraratom željeza a za poslije ti Flopi sve navela.
Možda bi i ja trebala kontrolisati željezo, nisam dugo. Doduše jesam onda u martu na sistematskom radila hemoglobin i bio je ok. Jesu li povezani?
Sinoć Core Cardio, bio mi je težak. Čini mi se da najviše noge rade a ne core. Ubio me čučnjevima.
I da, Lili, odličan je ovaj tekst što si linkala; stvarno su na sve mislili.Još malo o gelu:mrgreen:; čitala sam da nije neuobičajeno da cijeli "izleti van", kad se uzme u kasnijoj fazi utrke, jer se želudac stisne i ne može ga probaviti, pa je za neke prepručljivo uzimati u ranijoj fazi, možda već nakon 3,4 km, a u više navrata. Možda bi ja mogla biti iz te vreće, pa ću vjj tako.kjb, bit ćeš ti superzadovoljna u Forci, ko i lili..
Aliiii ja ne volim naočaleeee!! :lool:
U 26.oj godini sam dobila prve naočale i to nisam bila ja. A da me oči znaju peći od leća i buljenja u ekran, znaju!
ni ja ne volim naocale :lool: a sta cu :lool:
J-la i MB meni su naočale tako sexy posebno neki fora okvir, ja sam kao dijete nosila 9 godian naočale i onda više nisam trebala, a uvijek sam ih htjela nosit, sad imam jedne za čitanje i to mi je tako hot :lol:
Neka neka bit će fine čvrste noge ;-)
Dijana nađem ti broj pa pošaljem, da to je ok sutra još 1 trening i let's call it a day!
kolegica iz ureda je tri tjedna pohodila svaki drugi dan Rebro zbog nekakve gadne infekcije rožnice uslijed nošenja leća (prvo je oštetila, pa se naselila bakterija), dobila je dva antibiotika + 7 različitih kapi...trenutno je na dvoje kapi...
ja sam u ponedjeljak odradila pilates, jučer odradila plivanje (45 min s nekoliko kratkih stanki od 1 minute - izmjenjivala prsno, leđno i kraul)...baš mi je pasalo, obožavam taj osjećaj
kad klizim kroz vodu i ona kao da "odnese" napetost, stres...:-D
danas ću sama odraditi nešto, doma imam spremljen link pa ću kasnije postati...
a definitivno me vuče 10 days challenge abs Loving fit što je Lili stavila na linkove sa vježbanje...
to planiram vrlo vjerojatno krenuti drugi tjedan jer sam skužila da sam sve kraća s vremenom...:-(
Kjb, daj popij neki čaj od matičnjaka ili nešto slično večeras, moraš se naspavati pošteno do nedjelje!
A naočale i ja nikako na zelenu granu. Nosim leće kao j-la, otkad otvorim oči pa dok ne krenem u krevet. A kako ne volim naočale tako mi se i ne da investirati u neki skupi okvir. A i teško nađem da mi nešto dobro stoji, većinom su mi svi preveliki na moju malu glavu. Na pregledu nisam bila gooodinama, ništa me ne smeta, dobro vidim ali svejedno, morala bih!
Lili, bravo za poluzgibove, ne znam ni ja te nazive.
Boxice,
je i ja obožavam taj osjećaj kad plivam, glava se prazni a tijelo kao da lebdi, divota !!!
taj challenge ti je odličan al fakat se pripremi da ćeš osjećat zatezanje trbušnjaka, ja nikad u životu nisam imala upale trbušnjaka al taj jedini put jesam zato što je sve dan za danom a zahjtevno al i odlično. Meni je ostao ja mislim dan- dva za završit ga al me omeo odlazak na more i tvrd pod bez tepiha, a moja koščata kralježnica se sva izgrebe na takvim površinama.
Danči srećo naša, pa di si ti nama? hvala ti, još kad mi ti kažeš to :oops:
Jesi nam dobro? jel uspijevaš nešto trenirati? javi nam se malo, poželjeli smo te. :kiss:
ja stvarno ne pamtim da sam bila u ovakvoj formi i snazi, samo neka potraje.
ivana s u pravu si matičnjak je izvrstan, ja ću sad uvesti svako veče te čajeve jer em su mi fini, em mi pašu.
Daaančiiii :-D!!
Ajd sad nam se češće javljaj :-*!
danci draga :kiss: bas sam nekidan mislila na tebe al naravno zaboravila poslat poruku :kiss:
ti i ja smo u jako puno stvari slične 8-)
doma imam jedan komad tatamija, pa vježbam na njemu...
javljati ću info svaki dan kako podnosim :mrgreen:
a krećem definitivno slijedeći tjedan...
btw, u subotu idemo vlakom u HR Kostajnicu, a u nedjelju u Čatež
http://www.putovnica.net/dogadanja/k...ska-kostajnica
mb, kazna je pretjerana. Nije mi jasno, kako učiteljica može dati takvu kaznu, nije ona za to ovlaštena - već vidim kako bi se ja u toj situaciji posvađala i reagirala bzrno, a vjerojatno bi bilo bolje probati naći neko mirnije rješenje.
Danas sam preskočila teretanu, biti će rest day. Probudila sam se u 6, otišla do kupaone, ali sva sam bila strgana. Bole me koljena od vježbi koje mi je preporučio trener (iskoraci, mrtvo dizanje, čučnjevi), pa možda se vratim svojem programu (ono što mi paše, bez reda i logike :-) ). Vratila se u krevet, nisam spavala, ali sam se sat vremena baš odmorila.
A i premalo spavanja je dalo svoje, idem spavati oko ponoći, ustajem u 6. Od godišnjeg nisam malo više spavala, pa se valjda sve nakupilo.
deaedi, meni je bilo dovoljno izbacit iskorake da me koljena prestanu bolit. čučnjeve sam i dalje mogla raditi
jel se vidi da pišem u past tensu?
uopće nemam pojma kad ću ni vježbat, ni trčat ovaj tjedan
željezo bih i ja mogla provjeriti, čisto iz znatiželje, baš me zanima kakvo mi je
što trebam vaditi? FE i hemoglobin? jel se to gleda u odnosima jedno s drugim ili kako?