Javi kako je ispalo, mene ovo već jedno duže vrijeme kopka, ali nemam mikrovalnu pa ne mogu isprobati. :)
Printable View
ja pponekad znam speči ih u rajngli i još tople malo posipati s rogačem
Spuzvu na metre? Tteba mi par komada od 1-1,5 m
Zanima me gdje mogu kupiti pidžamu a da nije preskupa...treba mi za bolnicu i treba biti s gornjim dijelom na kopčanje,kao košulja...Istra/Rijeka itd,.
Ja sam isto u potrazi, jer su mi stare pidžame na izdisaju (kupljene u Frotirku, a taj dućan se zatvorio - nema više. Kolegica mi je rekla da pogledam u Tezenisu (to ima i u Rijeci) ali nisam još tražila, pa ne znam što se nudi.
Meni je te klasične pidžame najbolje nabavljati u Nami. Ima pamučnih na placu, ali rijetko koja ima kopčanje skroz. Trenutno imam dvije s kopčanjem do pola prednjeg dijela. Nije sjajno, ali je čisti pamuk. Inače, ima Galeb svoj webshop, ali oni isto nemaju pidžame na kopčanje skroz. Ako štogod vidim u idućih par dana, prijavit ću ovdje.
Ako ti nije mrsko naručivati s weba, vidi ovdje - to sam sad našla: https://www.lightinthebox.com/hr/zen..._p6253033.html
Joj, hodajuci gradom , u nekom izlogu sam vidjela predivnu klasičnu piđamu. Sad se ne mogu sjetiti gdje al sigurno nije neki jeftini dućan
Penić tekstil ima pidžame na kopčanje. Kakve kvalitete, ne znam.
Pitala sam svekrvu gdje je ona svoje klasične pidžame kupila - u trgovini CENTRA. Po Zagrebu ih ima puno, a ima i u Rijeci (Koblerov trg - korzo). Moram otići provjeriti što se nudi.
Vidjela sam na sajmu sira neke debele, zimske šlape, izgledaju onako istrijanske, iznutra imaju mekanu, valjda vunenu postavu, izvana kao da su štrikane, neki fora autohtoni uzorak. Nisam ih poslikala, nisam zapamtila kako se zovu. Ne mogu sada to naći.
...tonik Inku, osim u Konzumu?
Bože što su ovi naši ljudi očajni u reklami.
Tražim dva dana šlape i napokon ih nađem. To su slavonske papuče. Nitko nema svoju web stranicu. Nemaju Etsy. Dvoje koji imaju Fb ništa ne objavljuju nego stavljaju nebitne nevezane slike. Jedan od njih ima baš stranicu, drugi ima obični profil.
Tražim informacije, dobijem na kapaljku, odgovor na pitanje gdje mogu pogledati uzorke nema.
Jel netko zna gdje bi se moglo popraviti ona rucka na kojoj se vuce torba (otisla je jedna strana rucke iz lezista). Inace, torba je odvojiva od tog dijela sa kotacicima
Ili ako ne, gdje ima za kupiti samo tih kotacica posebno bez torbe a da nisu bas kao i cijela torba skupi
kakva torba? Za plac? školska?
A sorry nisam napisala, skolska torba
Zna li netko u kojoj bi se mjenjačnici u Zagrebu mogao dobiti najpovoljniji tečaj kod kupnje eura?
Ja nazovem par brojeva i pitam koji mi tečaj mogu ponuditi za neki iznos
Ima li običnih kućnih metara na benzinskim postajama? :štrika:
Za veće iznose daju i povoljniji tecaj
Baumax je daleko.
Nazvala sam Crodux nemaju. Ići ću do Kauflanda onda.
A kaj treba tebi krojački, zidarski ili strojarski metar.
Neki za mjerenje nogica.
Djece? A ka nacrta na papir i izmjeris s ravnalom
Nemam ravnalo. :)
Kaj da velim tog ima na svakom ćošku, ravnala. Oces doc k meni po metar može birati koji ili po ravnalo i trokut:mrgreen:
Istina baumax je bliže nek ja
Ali ja ne želim ravnalo. :)
Ja nudim sve prethodno nabrojeno, ali bliže ti je baumax nek ja
Nama trg i kvatric imaju dio s iglama i slično imaju i krojačke metre
Bagatik u vlaskoj isto ima za sivanje
Mislim da krojackih metara ima u offertissimi.
Gdje kupiti kvalitetne zimske kozne cizme, visoke, ravne bez pete?
Prosla sam par mjesta, meni to sve izgleda jako nekvalitetno...
https://shop.ivancica.hr/proizvod/8809
prije par godina sam kupila ovakve, malcice drugacije i jos uvijek su odlicne
doduse, tad su bile na nekom snizenju pa sam ih platila soma kuna
imas jos par slicnih modela pa pogledaj
Dr Martens?
Osim ako ti ne odgovara taj stil onda možda Geox?
Odgovaraju mi bas ovakve sto je Ginger stavila, ali ja bih probala prije kupovine...
bella77 evo popis prodajnih mjesta
https://shop.ivancica.hr/prodajna-mjesta
oh, thanks. Ja mislila da imaju samo web shop... totalno sam neupucena :škartoc:
neki dan sam ubola ove u mass-u.
nisu skroz visoke, ali su čvrste i kožne. 50 % popusta, 400 kn.
https://www.mass-shoes.com/zenska-ob...brand=Patrizia