vatra ako zagusti, onda otiđi kod doktora, a ako bude ok onda odmaraj. Držim fige da sve prođe! :fige:
luc sretno!
Ginger čestitaaaaaam na curi! Stvarno jesi predodređena za male žene!
Ja sam se noćas družila s kontrakcijama od 3h do jutra, pa otišla radit ogtt. Mrtva sam, a o ruci da ne pričam...iz desne nije bilo teorije da uopće ide vadit, a lijevu je toliko izmasakrirala - plava sam ko štrumpf :lol: a rekla sam joj da iz "te" žile neće dobiti ni kapi krvi...:nope: Najvažnije je da je nalaz super :-D Samo mi jedno nije jasno - šalje me gin raditi ogtt za koji garantira da će biti super - jer se to radi u ovoj fazi trudnoće pro forme, ali se ipak predomislila za krvnu sliku - "ne treba" - to mi je danas rekla... To se valjda ne radi i u sredini trudnoće pro forme...nego se samo da heferol za piti?! :storma: Inače sam bila super zadovoljna s njom, ali sad mi se svako malo nešto ne sviđa.
Mislim da sam trebala još jučer popiti pola normabelčeka, ovak se samo živciram još od jučerašnjeg pregleda i ne spavam od kontrakcija (ajde, bar je to danas ok, ali mi je psiha koma.........sorry na jadanju cure!)