Hvala :*
Printable View
Hvala :*
Cao cure,evo i meni 3 dnt,malo osjetim probadanje u trbuhu.imala sam fet iz zamrznutih js i jos je bio 4stanicni tako da se ne nadam previse nicemu..sretno svima
Sretno svima..
Pozdrav,
Malo vas čitam, ali nemam volje baš pričati. Danas nam je 4 dnt i osim bolnih grudi i malo pojačanog apetita + nesanica nemam nekih simptoma. Dobili smo jednu blastocistu i jednu skoro blastocistu. Imali smo kćer iz FET-a koju smo na žalost izgubili u 21. tj. i kod nje sam već od prvog dana imala grčeve i križobolju. Sad toga kao nema i sve sam depresivnija i strah me testa kojeg trebam napraviti 8.2.
Svašta razmišljam i čitam, ali sve sam više ubijena i depresivna.
Sretno i samo pozitivno razmišljati, ima nas još što nemamo simptoma, ali moramo se nadati. Ja sam 7dnt 3 dnevnog 8 staničnog embrija.
I ja za prvi IVF samo test radila i kad sam javila u kliniku da imam minus na testu su mi rekli da je to to, ali u ovoj klinici sada gdje sam su mi rekeli da trebam doći na betu 12.2. i da najbolje da ni ne radim test. Mislim da je i večina cura ovdje išla i na betu usprkos negativnom testu.
Ja nemam uopce nikakvih simptoma osim kaj me 3dnt bila ostra bol kratko u par navrata... danas 10dnt i nista do tad...ja sluzbenu betu imam 6.2 za test mi dr.uopce nista nee govorila a test necu ni raditi. Nego cu radi sebe betu izvaditi 5.2...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Mislim da definitivno beta treba potvrdit ili zavrsit pricu. Nije lako cekat, al svakakvih je prica s testovima. Meni prolazi 12 dnt. Puno srece, cure
Budem kupila onda i druge testove da vidimo da li ce biti razlike. Odlucili smo da ipak za 7 dana radimo test, u nedjelju umjesto u cetvrtak, muz je doma pa ce nam biti lakse zajedno docekati prvi rezultat. Htjela sam pitati da li je normalno da te grudi non stop bole od Utrogestana?
Ispravak 11dnt....
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem
Dva zametka 4.dan morule. Drzim fige, draga
Mene su isto strašno boljele prvih tjedan dana, ali onda dosta manje. Pretpostavljam od utrogestana. Ali nikad nisu ni izgledale bolje, isto od utrogestana :) Sretno VIB u nedjelju! Ja bih trebala sutra raditi test, kupila sam već ovaj ClearBlue, vidim da možda nisam ni trebala taj uzimati. Gotovo sad...Najradije ga ne bih ni radila, pa možda odem samo izvaditi betu u utorak. Mislim da necu imati živaca čekati one znakice po testu.
Vikky i Ljube sutra za bete do neba...:-D:-D
[QUOTE=bibs;3029512]Pozdrav, sutra cu betu vadit, 14 dnt. test mi je negativan, pocela sam osjecat onu poznatu bol pred m pa nisam izdrzala da ne pisnem[/QUOTE
Zao mi je zbog minusa, 14dnt bi vec vjerojatno trebala dobiti menzis pa je test vjerojatno tocan...
Mene su uzasno bolile cice svaki put, pocele lagano s pocetkom stimulacije, s utrogestanom se samo pojacalo. Bile napete, bolne ali i predivne, okrugle i bujne ko nikad. Sve prestalo dan, dva nakon prestanka s utrogestanom.
Vikky, zelim ti srecu... i ne znam zasto, ali imam neki osjecaj da ces nas razveseliti s rezultatom...
Ljube, sretno do neba i tebi za betu!
Draga katka, hvala. Hocu, vadim betu za konacnu potvrdu pa da stanem s terapijom i u nove planove
Ja vam ljudi moji imam osjećaj da od mene neće biti dobrih vijesti... naime, osjećam večeras onu bol (onu dobro poznatu bol) prije nego trebam dobiti :( koliko god se želim nadati da nije to to, bojim se da jest. Moram svakako napomenuti i da su mi skratili ciklusi na 23 dana zadnja 3 mjeseca, a zadnji ciklus mi je bio 9.1., tako da se sve poklapa :(
Joj, nadam se da nije tak. Ja se sledila kad sam osjetila najavu vjestice. Ima cura koje osjecaju svakakve grceve i bol pa bude sve ok. Nadam se da si to i ti
Procurila... eto, barem ne moram raditi ni test, ni betu... sve je jasno u mom slučaju. Idemo dalje.
evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....
[QUOTE=pirica;3029629]evo da se ja prijavim i odjavim s teme jučer i prekjučer (3dnt i 4dnt, 5dnevni embrij) crvena točkica na wc papiru danas 5dnt roza trag, i ne nije implantacijsko tako mi je bilo i prošli FET i 7dnt sam dobila mengu tako da....[/QUOT
ja sam imala 2 feta...kod prvoga sam imala vodenasti smedi iscjedak 3 dnt ( rekli su mi nizak progesteron) a beta 0...kod drugoga isto 3 dnt opet taj iscjedak samo kaj ovaj put sam se naoruzala s progesteron depo...i bingo!! identicno a opet razlicito...nemoj odma potonuti i misliti neg!! nadam se da je sad impl krvarenja a tako i ti moras...išššš stressss i crne misle nego pozitiva:heart::heart::heart:
Di nam je Ljube?? sigurno slavi...:yes::yes:
Cure drzite se, ja se ipak nadam pozitivnim ishodima za vas! A da pitam dali je neko ovdje imao iskustva sa biokemiskom trudnocom, kakvi su ishodi posle? Meni je ovo bila prva, pa mi bi opet u postupak mozda, kakve su mi sada sanse da bude uspjesno drugi put? Cula sam da se preporucuje ici u drugi postupak odmah posle biokemiske? Mozda nije pravo mjesto ovdje pitat, ali nisam znala gdje drugo