flopice pogledaj https://www.facebook.com/Svilene-mar...0839810286804/ ručno oslikano po želji
Printable View
flopice pogledaj https://www.facebook.com/Svilene-mar...0839810286804/ ručno oslikano po želji
https://www.massimodutti.com/hr/%C5%...-c1353021.html, bas mi je nedavno druga forumasica linkala
ne znam tocno gdje je u zgb, nalazim arena i cc1 west
Gdje se mogu kupiti Unicefove čestitke?
Nisu Unicefove, ali ja sam čestitke SOS Dječjeg sela naručila s weba i bit će mi dostavljene bez poštarine
Ima u Pošti.
Gdje ima za kupiti bijelih peruški za prašinu, ne fensi mikrofibra nego old school duster ?
za ukrašavanje božićnog drvca :mrgreen:
a baš sam si mislila kako je prerano za maškare :)
Gdje kupujete/naručujete original ugg po nekoj normalnoj cijeni?
Postoji li to uopće ili je sve 2.000.00 kn?
Možeš nać na mojekrpice, možda čak i novo. Tamo bih gledala da tražim takvo što.
Gdje kupiti goblen? Nemam pojma di to tražiti. Kćer vidjela kod bake i sad bi ona za Sv.Nikolu :-)
Nama?
Unitas u Tkalcicevoj? Oni rade samo do 4
Možda pomogne:
http://forum.roda.hr/threads/16197-U...kupuju-gobleni
Hvala cure :kiss: to mi jeblizu pod pauzom na poslu.
Gdje se može kupiti deblja (toplija, termo) pidžama u veličini 13-14? Malih brojeva je nekad bilo posvuda, za velike nalazim stalno iste (tanke) modele...
U Lidlu od ponedjeljka bit ce pidama za odrasle i djecu sa donjim djelovima od flisa ili flanela. Ja svojoj kceri( uskoro ce imati 13) kupujem najmanji broj pidama za odrasle XS ili S i dpbre su joj.
Možeš pigledati i u NKDu, isto ih znaju imati. Eventualno Nama, ak ne nađeš u Lidlu
Tezenis
I još neki s donjim rubljem, zaboravila sam kak se zovu, znam da sam birala kroz 3 dućana
C&A imaju debljih pidžama.
tanja, meni se čini da toga ima baš svuda, barem za curice, naime lani kad sam tražila pidžamu za poklon bilo je svega sa božićnim motivima, ali sve je bilo debelo, futrano, flisano, a ja tražim baš tanke pidžame.
Znači Tezenis svakako, onaj neki skupi dućan na Y - jedino što ne znam koji dućani od tih drže stvari za dečke.
Moguće, obično uvijek nalaziš ono što ne tražiš, to je pravilo kod kupovine :mrgreen:
Ja većinu robe nabavljam u H&M ili Nami, a tamo baš i nisam viđala deblje pidžame - ali pogledat ću još jednom, kao i ove dućane koje ste navele.
Malo mi je problem i veličine za taj uzrast - npr. gledala sam online katalog Tezenis, i vidim da su im najveće dječje veličine br. 152, a najmanje odrasle muške veličine S. A što je s veličinama između?
I meni treba deblja pidjama za mene i sina. Koji c&a i koja nama imaju najveci izbor? I gacice za djecake iz c&a, u kojem ima vecih brojeva, u splitu vazda samo nadjem do 128
Tanja jedan period u zivotu djece jednostavno ne spadaju nigdje po veličinama
Pa prakticki, recimo po HM-u, ogroman broj djece ne spada nikamo po velicinama. Uzasno me nervira 2-4 i 4-6. Jedno je uglavnom premalo, drugo uglavnom preveliko, a razlika ogromna. Dijete ce 5 godina za par dana i sasvim je prosjecne visine i tezine.
Najgori je ipak onaj period kad više nisu djeca. A još nusu odrasli
Da, moj je sad u toj fazi i baš mu je teško kupiti odjeću.
Hlače, na dječjem odjelu više nema brojeva, na odraslom još nema brojeva za njega. A tako i ostala odjeća. O obući bolje da ne govorim. Jedino je majicu kratkih rukava lako kupiti - toga ima uvijek i u svim mogućim veličinama.
Veličine za odrasle ipak nisu samo "uvećani" dječji brojevi, to su krojevi za odrasle muškarce, a ne za veliku djecu. Čak i najmanja muška košulja na mojem izgleda kao da visi na preuskoj vješalici :roll:
Skroz te razumijem. Prošli smo tu fazu.
Narocito je tesko ako je dijete visoko i vitko
Moja nije visoka, pa joj je još uvijek dobar najveći dječji broj u benettonu, čak ne treba niti najveći u H&M-u, najveći u Zari joj isto bude dobar, premda ne svaka stvar itd ..
H&m ima dječje brojeve do 170 visine, tako da za djecu koja nisu baš toliko visoka to nije loše. Moja znači čak ne treba 170, nego joj je 164 OK.
A inače mislim da bi joj benettonov small (ili XS?) znači najmanji broj za odrasle bio isto dobar. Baš sam ljetos uspoređivala polo majice po veličini, i čini mi se da je taj najmanji broj podjednak kao dječji 3XL. Jedino što duplo košta.
za cure ne znam, al za decke :gaah:
tenicisce za decka naci broj 38 je bila nemoguca mislija. OK nadjes zenske, ali one imaju nesto malo roza/ljubicaste ili vec neke boje koja oznaci da je za cure. uzas. mrzim ovaj prijelazni period, a fakat je jos dijete.
Meni je taj prijelazni period bio teži za dečka neg za curu.
Oboje su vec odavno na odraslom
Da, cure jednostavno prijeđu s dječjih brojeva cipela na ženske, a dečki - snađite se. Pa u onom periodu kad izađu iz dječjeg 37, a nisu još za muški 40, to je stvarno muka.
Gojzerice smo mu ljetos kupili ženske, što sad, tamnosmeđe su, ništa žensko nemaju na sebi. Tenisice smo jedva našli. Cipele - sad još nosi najveći Ciciban, a poslije, nemam pojma kako ćemo. A tek je krenuo s tim prijelaznim brojevima, ufff.
Većinu standardne svakodnevne odjeće nađem mu u H&M, ali nije ni to uvijek rješenje. Finiju odjeću, tipa svečane košulje, već je dugo problem naći, jer valjda proizvođači smatraju da dečki od 10 do 15 godina takvu odjeću ne trebaju i ne nose.
Ako netko traži, nedavno sam mu uspjela naći samterice u Benettonu, najveći broj. Mislim da odgovara standardnom 164.
moj je neki dan dobio zimsku jaknu u zari, muški S. dječja 164 ima prekratke rukave. mislim da jedino h&m i reserved imaju do 170.
a cipele su noćna mora. srećom naleti se na sajmonke, a i zimi timberland ili marte prolaze. ali za proljeće/jesen nema ničega
Moje tak i tak nisu izlazile iz starki, tako da mi je bilo svejedno.:mrgreen:
A i sada isto.:)
Ono što je meni problem, klinac je sitan a sada bude uskoro11. Naći male veličine a da nisu bebaste majice i da tenisice nisu na čičak. Recimo H&M 134/140 nam je prebebast. A u to sada urastamo.:(