Pisem s moba,pa isprike na krivopisu:-)
Printable View
Pisem s moba,pa isprike na krivopisu:-)
frka :lol:
uopce ne, pogtovo dio s jajovodima :lol:
He he, hvala što mislite na mene :lol: Ja sam ta! Sve se povuklo kroz par dana pa nisam ginekologici ni spominjala. Dovoljna mi je bila njena reakcija na kontrakcije, kao da to nije normalna pojava u trudnoći, odmah počela spominjati tokolizu itd. Nisam htjela sama sebi zapapriti još i s time pošto se povuklo, uvijek stignem ako se ponovi (a neće :mrgreen:...)
Oooooo da se i ja malo javim, raspisale ste se da sam vas 3 sata citala...
Evo mene hospitalizirane, kazu samo 2-3 dana da mi naprave pretrage i to je to, za sad sam dobro, ali imam filing da bi kontrak opet mogle poceti, nekako sam mirnija kad sam tu.
Hvala sta mislite na mene..
Volim vaaas!! Pusa
Dobro je vatra! Sad si malo pod kontrolom, i bit će sve ok! Šaljemo puno zdravih vibrica za tjeranje kontrakcija i odlične nalaze. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra,dobro šta su te ostavili sad će te bar pregledat kako treba i bit ćeš mirnija,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve uredu!
buttertfly jel se mogu i ja pridružit zdravici???? mi smo samo par dana razlike ja za 4 dana ulazim u 28tt!
uh jesam se načitala sad! ali barem sam puna korisnih informacija,čitam o porodu ali nemogu još zasad reči da me strah,ja sam si lijepo u glavi posložila da če sve biti super i proči glatko pa se tješim i uvjeravam samu sebe da to tak zaista i bude kak sam si zamislila.ali bumo vidjeli........
vatra draga nek si ti na sigurnom,ma sto posto bude sve u redu,nek oni lijepo naprave pretrage a do tada izdrži nekako,sve za bebača,mi mislimo na tebe i šaljemo bezbroj poz vibri! :kiss:
ja jedva čekam sutra da vidim svog malca! :kiss: svima!
željkica čin-čin za Božićne bebe :pivo:
Cure jel u paketu sa bh kontrakcijama dolaze i kao menstrualni bolovi?
Mene sinoc nesto sarafilo, evo sad opet... Mislim nije strasno, ali nije mi ni svejedno...
Zapravo ni ne kuzim da li imam bh kontrakcije, ja to pripisem bebi da se tako namjesti :-)
Muma, raspored se mijenja tjedno
A u vrijeme kad ti i ja radjamo, ajmeee...bozicni i novogodisnjoi praznici, skijanje...uf...tko zna...
Bubimitka, malo miruj i vidi kak ce biti preko noci
Ako se ne smiri, javi se svom dr ili u bolnicu
https://www.facebook.com/events/1377595655796320/ - film o doulama koji organizira roda 19. i 20. 09 u 15 gradova u Hrvatskoj! teta iz Varaždina , kino galerija, 20.09. u 18.30 u Gajevoj!
Drage moje kao sto vidite ja bauljam, ne mogu spavati. Necete vjerovari zasto.. Ugl sinoc je dosla dr i kaze ona meni da mi mora napraviti uk i briseve jer da imam povisen crp na44 a inace je granica 5, to je neki faktor upale.i da su mi u obicnom urinu nasli dosta bak. E dala mi je th infuziju sa spazmeksom i antibiotik venski. Sestra me je bola 3 puta i onda je zvala drugu sestru koja je postavila iglu iz prve ali ta ruka me boli za popiz i nikako ne mogu zaspti i sad cekam 6 sati da mi da antibi i reci cu joj da mi to skine da se naspavam..
Jel rodila argente, vidim da se ne javlja?
A i moja linalena ce se brzo javiti jer ona pocne bauljati oko 4...
vatro pogodila si, no jutros imam uz nesanici u još jedan rzlog
pazim da si pas na skine zavoj na šapici
jučer popodne je jako porezao mekuš (jastučić na šapici), prvo smo lako zaustavili krvarenje no kad smo prije spavanja išli prmijeniti gaze ajme krvi pa smo glupani prejako stegli zavoj i ja se sada redovno probudim a njemu prsti izvan zavoja 2 broja veći, premotali ali lagano pa da ne skine mazim ga da se smiri i ne čačka po tom a ujutro kod veta
tužno mi je to pretužno, kada on inače pršti od energije (belgijski ovčar 2,5god)a sada drži glavu u krilu a nogice mu se tresu
kako si ti? drž se i to je vjerojatno od mjehura i mene zadnjih dana zeza i baš si mislim ić izvaditi taj crp
I meni je ti tuzno samo kad citam, moja je skuzila jucer da nekud idem i isto je bila tuzna.. :-(
Ali ja jos da su bili samo grcevi, pa barem bi spavala 2-3 sata a ovako od ruke u kojoj mi je iglica nisam mogla, i sad sam joj rekla neka mi je izvadi i da cu ja zvati svoje sa hitne da mi netko dodje stavit...
A za grceve nije rekla nista, a zbog njih sam ovdje..joj joj joj...
vatra, crp kod trudnica inače može biti do 15. ali tvoj je stvarno visok. ako su ti uzeli briseve i uk, što ti nisu odmah dali neki antibiotik širokog spektra da počne smirivati upalu dok ne dođe antibiogram? drž' se!
Argente je rodila - tema je na čestitarima :)
eh da, preventiva i antibiotik širokog spektra
tako sam ja jednom davno (nakon operacije muku mučila s beštijama zbog katettera) osjetila upalu mjehura, ode ja u petak kod starog doktora i da me boli, boli kada pišam...on meni samo da uputnicu za uk za ponedjeljak... to je bilo oko 9-10 ujutro, popodne u 4 sam pišala tamnosmeđe, od bolova jedva doš'la do jednog privatnog doktora koji je reako da bi za koji sat završila s upalom bubrega i vjerojanto u nesvjesti, nekakva galopirajuća upala nsjećam se bakterije. On mi je naravno dao odmah neki široki antibiotik i naravno nakon 2 tablete je već bilo uredu.
vatrice drž se
ima koji pregled danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dobro jutro
vatra drzi se bolje da si njima pod kontrolom barem si sigurnija, nadam se da ceti antibiotici pomoci .
linalena spavas li ti uopste?
Boss oo spavam i previše, a tek kako sam uživala noćas zamotana u poplun, mmmm
Inače primijetila sam u zadnje vrijeme da imam čudan osjećaj u glavi, onak ko nakon tuluma, znate onaj osjećaj i kada se već naspavaš i kada je sav alkohokl izašao van ali je u glavi neka tupost. Moram si naćo neki inteliktualni način okupiranja vremena, al ne čitanje križaljka. možda da malo ponavljam engleski ili njemačkki, imam već dugo sve doma kaj treba da naučim raditi web stranice, uzela od mame njenu hrpu recepata da si prepišem kaj mi se svidi al eto nekak mi se samo oda uokolo po kavicama. Jedva čekam tamo negdje studeni da idemo početi gledati stvari za bebača
i da još jedna slikica, 7 ujutro idem van s pesom, koji jelte šepa, imam šapu u zavoju, ja trudna OK još se baš ne kuži i tutnji po cesti kamion kaj vozi plin, ja već na pol ceste, em ja neću trčati em pes nemre i ovaj kreten ne usporava, ma znam ja da je bilo lufta al kvragu zašto se moram tak splašiti zbog kretena...e da ste me čuli akko sam vikala, psovala uffffff
Ma dobila sam sinoc i jutros Cefalin venski, i tako svakih 8 sati..
Linalena ti si bas prava uciteljica, svaki dan po jedna do dvije price, bas mi je gust te citat..
Bubimitka ajde ti lijepo kod gin i nek ti da das urin za analizu..
Mene i dalje boli... :-(
Svi su odustali da me bodu, pa ce zvati kolege s anestezije, a i meni je draze da oni dodju...
ajoj vatrice, baš grdo za to pikanje a o bolovima da ne govorim, neka prođe brzo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
vatra meni je ruka otpala samo dok mi je tlak mjerila...ako je ista sestra dobro da ti nije iglu i u nogu bola :lol:
vatra da si mi blize dosla bi te ja ubosti , a vjeruj mi koliko je tebi muka sto te bodu bezuspjesno njima je mozda jos veca muka nego tebi.
vatra draga drži se...
vatra drzi se , ja dobijem "bakterije" a ti zbog njih završiš u bolnici!! Nadam se da te sto prije budu pustili doma!
vatrice drži se! Znam kako ti je. Da vidiš moju izmasakriranu ruku nakon ogtt-a. Ukratko, desna ruka nije dolazila u obzir da pokušava pikati, žile nikakve. Lijeva ruka - jedna žila koju svi vječito pikaju već je apsolutno uništena, tvrda, uskoro će krepat :lol: Iz druge, jedine preostale žile na toj ruci, nije izvukla ni kap krvi (iako sam je upozorila na taj scenarij) - 3 puta je gurala dublje pa okretala iglu lijevo-desno dok se nije uvjerila da neće ići.... Pokušavam zaboraviti :-)
Cure, jel oko 15 kontrakcija kroz dan too much? Nisam baš našla taj podatak.
Jutro cure...
Zelim vam lijep i miran dan ,a nasoj vatrici brz oporavK i da sto prije iz bolnice izadje van !
Haaaa,koja rima ;-)
Vatra moguce da je upala uzrok ti kontrak. Kad sam ja bila na pregledu u bol. zbog kontr. rekli su mi ako se ne umiri da ce me morat zadrzat bas zbog svih nalaza jer upala moze bit uzrok. Izdrzi jos malo,crp ti je stvarno visok. Vjeroj.ce ti ga opet vadit da vide ako padaju njegove vrijednosti buduci ti antibiotik daju direkt u krv. Moras izdrzat to bockanje,a mozda ti posalju kojeg zgodnog anesteziologa ;-) .
Vatra drži se
:lol: cure bas ste me nasmijale!
Vjerujem da su kontrakcije od upale, a i dr to misli, vidjet cemo kad antibiotik pocne djelovati...
Bila mi je anesteticarka, vidi se da je zena od iskustva, ubola iz prve, malo bolilo, sad je samo neugodno jer je ipak strano tijelo u veni...zeni sam se klanjala.. :lol:
Jos sam si narucila rucak od muza, raviole sa umakom od gorgonzole..njamiii...
Budite mi tako vesele... Super ste!!
:-*
Vatra draga a joj ne bih ti htjela kvariti ručak ali gorgonzolu i ostale mekane sireve tipa brie, fetta ,cemebert treba izbjegavati radi bakterije listerije.
Ja sam inače veliki ljubitelj gorgonole i fetta sira ali ih trenutno ne jedem.
Ja jedem sve,sve osim tartara i skoljki... ali ostalo sve,pa da mozda sam zato na +13 u 28tt ;-)
butterfly ja sam +10 u 23 tt :yes:
ma ja sam čitala što bi ka tribalo izbjegavati u trudnoći, ja se toga i držim.