Ovisi kaj si tražila, ima puno fotića do 700kn,mada je i to mali puno za tak malog klinca. Moj veliki je za firmu dobil Nikona tada je bila akcija 20posto ako donese planinarski zig
Printable View
kuglice od stiropora, gdi ima?
Planinarke, gdje kupiti dobre gojzerice za odrasle? I koje su dobre? Solomon?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chemaco i svi drugi hobby art dućani, tipa Lumos i slični: https://hr-hr.facebook.com/Lumos-hobby-art-82243013825/
A prošle ili pretprošle godine smo ih našli u Intersparu - vrećica od 10 komada srednje veličine za nikakve pare. Zna toga biti...
Meni nema do Planike, ali njih je, na žalost, sve teže naći u Hrvatskoj. U Sloveniji ih ima (npr. Krško je nama najbliže).
Alpina modeli su isto ok.
Solomon imam tenisice, i odlične su, s njihovim gojzericama nemam iskustva.
Razni modeli gojzerica kakvi se prodaju u Decathlonu (npr. Quechua) mi baš ne ulijevaju povjerenje, izgledaju kao da će se raspasti na zahtjevnijem terenu :|
za stiropor kuglice, sad ih se stvarno svugdje nađe, ja kupila jučer kod nas u Victi dok sam kupiovala hranu, i to su imali velike od 15cm, što mi je baš trebalo
imaju i vijence i zvona od stiropora
ali najsigurnije je u hobby dućanima
Ja imam McKinley već nekoliko godina. Čisto su solidne za povremena planinarenja (cca jednom do dva puta mjesečno Mosor, Dinara, Kozjak, Velebit...). Lagane, udobne, a cijenom prihvatljive...
MM ima Solomon i zadovoljan je (inače stalno kuka oko obuće). Mislim da ih je probao u Decathlonu pa naručio negdje online jer su bile jeftinije.
Jedne i druge možeš kupiti u Intersportu.
Ako hoćeš THE gojzerice, onda Salewa, ali je i cijena u skladu s tim (cca 300+ eur). Njih je bilo u Iglu Športu, ali tamo nisam bila dosta dugo pa ne znam drže li ih još.
Baš vam hvala svima!
sasa, zna ti ih biti na sportsdirectu snizeno....
https://www.igrackeshop.hr/supermag-...-dijelova.html
gdje kupiti ovo, a da nije web shop? tu mi je postarina kao pola cijene
Ima li u Nami žarulja za peć?
Ovo je ključno. Ja imam kožne Alpinine, te sam prve kupila i savršene su. Druge koje sam kupila isto Alpina (jer štaš mijenjat ako odgovara) koje su od goretexa su mi udobne prvih pet minuta. Nigdje ne zuljaju i ništa ne pritišće, samo mi se nakon pol sata užare tabani. Nepodnošljivo. I pazi da prvo isprobaš pa tek onda eventualno kupuješ preko interneta.
Peterlin, žarulja za pećnicu ima u Žaruljici kako smo gore i napisale
hvala Aurora
Kako da je izvadim?
Pročitaj u uputama - za moju pećnicu vrijede ove: https://partners.gorenje.si/fts/GetD...279032hr%2Epdf
Ti si dijete 21. stoljeća - pogledaj ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=JKtBi7WuhuQ
Napomena: možda će biti teško skinuti poklopac (nisam sigurna da sve pećnice imaju taj poklopac s navojem, može biti učvršćen i na drugačiji način, ne znam - nisam se često s tim sretala) ali zna se dogoditi da je zapečeno, ako je stara pećnica... u tom slučaju nemam pojma što učiniti.
pa lako kupiti novu :lool:
To sam gledala. On odvrne u dva poteza, ovu moju ne mogu odvrnut.
Ne znam koji je model da potražim upute.
Potraži upute po proizvođaču, a ne modelu. Ja sam imala na staroj Končarevoj peći poklopac koji je bio u ravnini, ne znam kako bih to odvrnula da je žarulja krepala.... Ako je samo zapečeno, probaj odmočiti na način kako se čisti pećnica. Utočiš 2cm vode u protvan, tome dodaš žlicu sode bikarbone i sok od pol limuna ili žlicu octa. To zakipiš u pećnici, smanjiš na nekih 80 stupnjeva i držiš 20 minuta. Ta para omekša sve naslage pa se mogu lako obrisati, možda se otkravi i navoj od lampe. Ne odvržćeš gočom rukom nego onom šljakerskom rukavicom, kombinacija kože i tkanine. Ili čarobnom krpom. Pazi da te ne strese. Bilo bi dobro iščupati utikač dok to radiš. Ali kajaznam, možda je i neki drugi uzrok, a ne neispravna žarulja. Sve drugo ti radi?
Potraži upute po proizvođaču, a ne modelu. Ja sam imala na staroj Končarevoj peći poklopac koji je bio u ravnini, ne znam kako bih to odvrnula da je žarulja krepala.... Ako je samo zapečeno, probaj odmočiti na način kako se čisti pećnica. Utočiš 2cm vode u protvan, tome dodaš žlicu sode bikarbone i sok od pol limuna ili žlicu octa. To zakipiš u pećnici, smanjiš na nekih 80 stupnjeva i držiš 20 minuta. Ta para omekša sve naslage pa se mogu lako obrisati, možda se otkravi i navoj od lampe. Ne odvrćeš golom rukom nego onom šljakerskom rukavicom, kombinacija kože i tkanine. Ili čarobnom krpom. Pazi da te ne strese. Bilo bi dobro iščupati utikač dok to radiš. Ali kajaznam, možda je i neki drugi uzrok, a ne neispravna žarulja. Sve drugo ti radi?
Je, sve drugo radi. Na drugom mjestu nema ni onog poklopca koji čuva žarulju.