vatra lezi cuvaj se i mi smo sa tobom izguraces ti i to .
zeljkice ja bas jutros citala u novinama da se kruske preporucuju trudnicama da jedu iz milion razloga zbog stolice zbog imunog sistema i jos 100 stvari.
Printable View
vatra lezi cuvaj se i mi smo sa tobom izguraces ti i to .
zeljkice ja bas jutros citala u novinama da se kruske preporucuju trudnicama da jedu iz milion razloga zbog stolice zbog imunog sistema i jos 100 stvari.
evo da se i ja javim, nakon dužeg vremena, ako me se tko još sjeća ;-)
bila sam terminuša sa mali mimi i usput joj čestitam od :heart:
i ja sam evo na svijet donijela još jednu malu pišulju na 40+2
nažalost zadnjih mjesec dana sumnjalo se na blagi zastoju u rastu, prvo sam malo mirovala kući,
pa sam u dva navrata i hospitalizirana, (u bolnici su neki liječnici potpuno sumnjali u tu dijagnozu)
doktor koji me je zadnji pregledao rekao je da oni prakticiraju čekati termin odnosno moje trudove i pokušati prirodan porod,
a ako ne čekaju do 41+nešto i onda bi se najvjerojatnije išlo na carski, jer je i prethodni bio carski
beba zaista i jest sitnija, rođena je sa 2760
o porodu ću samo kratko jer ga želim potisnuti (zaboraviti znam da neću nikada) negdje daaaaleko u primozgu
krenuli su moji trudovi i to je trajalo i trajalo, forsiralo se i forsiralo satima i došlo do tiskanja, ali nažalost kao i moja prva ljubavica
ni ova nije mogla kroz zdjelicu, nažalost tek kada se je na ctg i uzv kojeg su dovukli u boks skužilo da su otkucaji poprilično pali,
krenula je jurnjava (ali doslovno, ne pretjerujem) prema sali, hitan carski rez, svašta se još tu događalo, ali neću vas opterećivati
rođena je curka 2760 i duga 49 cm, dobila apgar 10
lijepo napreduje i jučer smo na izlasku iz bolnice bili već na 2720
nakon što smo po rođenju pali na 2520
siki i spava i baš je jedna prava mala dobrica!
eto toliko od mene sad idem popiti bezkofeinsku kavicu s mužićem
dok naša dva :heart: spavaju u svojim krevetićima
čestitam novim mamama i onima koje će to tek postati :* svima
vatra miruj ,trebalo bi te malo :oklagija:
blekonja,prvo da ti čestitam na tvojoj srećici :klap: i žao mi je da si to sve morala proć baš me nerviraju sa tim čekanjem i mučenjem,mene već sad panika hvata,jel splitsko rodilište?
najbitnije je da je tvoja cura dobro i da napreduje mrvica mala :heart: i da naravno da te se sjećam!!!!!!!!
Blekonja čestitam ❤
Vatra pa kak si? Baš te uhvatilo... :love2:
i malo manje tog mrdanja okolo, sve za viši cilj, jel tak??? :kiss:
Blekonja čestitam tebi i mužiću od srca! I čestitke tvojoj princezi na borbi koju je prošla, želim joj prekrasno djetinjstvo. Znam da ćeš sve ostalo "zaboraviti".
blekonja čestitke od srca tebi i mužiču,a malenoj princezi velika dobrodošlica,uživajte!
u potpunosti se slažem sa bluebellinim postom,treba slušati svoj instikt,ja isto imam lijepe nokte i lakiram ih,farbala se jednom i jedem sve kaj mi se jede,jedna kava ujutrom,a i čaša pive kad mi se baš hoče,stvarno je previše tog zastrašivanja i zabrana trudnicama!
linalena link je super!
vatra lezi i miruj inače dolazimo te sa oklagijom po guzi :mrgreen:
ja danas opet bila na ctg-u,uredan je,što je super,uh bio dežuran neki zgodan mladi doktor :mljac:
Blekonja,čestitke tebi i tm na malenoj princezi. Uživajte. :-D
Vecer curke...i laku noc
nisam stigla prije nista procitat,ali vidim da je vladalo lijepo raspolozenje,znaci bebice su ok , vatru cemo za usi potegnut ako se bude previse mrdala! ;-)
blekonja cestitam na maloj princezi
ja danas po netu malo istrazivala hranilice,nekako mi od peg perega tatamia zapela za oko,dali ima neko bolju varijantu. Ovaj je stvarno skupa!?
Ovo je najljepša tema na ovom forumu, uopće tu ne spadam, ali uživati s vama u sreći tako željene trudnoće je lijek za dušu.
Zato sam i našla ovaj link:
Ova kolica su PREDIVNA! Oduševljena sam! Obožavam napredak. Hajde otvori temu s njima u uvodnom postu. To je sasvim nešto novo.
Blekonja, velike čestitke:heart:. Na muci se poznaju junaci, zar ne? Neka ste vas dvije dobro, a ovo o porodu, što reći, glavno da je prošlo.
Jutro trudnice! stiže kavica+doručak tko šta želi?
ja odoh na snimanje ctg-a pa se pišemo poslije!
uživajte mi,puse!!!
Nista novog... Luda sam i tuzna... Ketocef nije pomogao jer meni je isto a mozda i gore, danas je iscjedak vise krvav, promijenili su mi antibiotik i sad su mi prepisali klindamicin.. .jos nalazi Uk i Briseva nisu gotovi... Strogo mirujem i to je to...
jutro! tina havla na kavici baš mi treba sva sam nervozna,jučer mi se moj mali jedva jedanput javija i od sinoć ga lupkam da mi se javi i neće pa neće baš je tvrdoglav!a on nezna da mene pomalo ludilo hvata!
vatra a bemu miša drži se moraš izdržat zbog bebice,a kad bi trebali bit gotovi nalazi?
jutro, ja cu si uzeti nes, nadam se da se sve dobro?Ja u zadnje vrijeme svaki put kad se probudim sam jako zedna! Vatric sve bude ok, saljem ti jedan veliki hug!
Uk bi trebala danas, a brisevi sutra navodno ...
Jutro drage moje, tina tnx za kavicu i dorucak, puuuno sam gladna.
Zeljkice valjda je jucer bio takav dan, moji isto miran ko bubica. I bas sam pricala muzu kako je mimi rekla da njezin mali ima isti ritam kao u busi,pa sam komentirala da cemo mi imat mirnu bebicu. Ali zato jutros mene zbudi san di jedem kotlete i pomes,mali se odma uzvrpoljio i morala sam ici doruckovat. Ali kako oni rastu,mjesta je sve manje i manje se mogu micat.
Vatra bit ce ok...samo ti nastavi strogo sa mirovanjem. Kiss
dobro jutro cure
vatra drzi se , zar se klindamicin smije koristiti u trudnoci ja koliko znam da je to jedan od antibiotika koji se ne koriste ukoliko bas al bas nije neophodno.
blekonja cestitke i da cura naraste velika i sve nadoknadi sto brze.
vatra nadam se da će ići na bolje uskoro
Blekonja iskrene čestitke na malenoj djevojčici :heart:. Žao mi je zbog ružnog iskustva na porodu, ali bitno je da ste sada svi zajedno :love:
Vatra da prođu problemi i odeš kući :fige:
Blekonja čestitam!!! Uživajte sad!
Vatra, mogu mislit da si van sebe, nadam se da će se situacija sredit, i da ćeš čim prije bezbrižno počet uživat u trudnoći!
Blekonja čestitam na curici :klap:
vatra draga... drži se i čuvaj se... nadam se da će sve biti u redu sa brisevima.
leptirice i željkice nemojte se brinuti što su se bebe smirile, moj je odradio turu skakanja za vaše :bouncing: jučer je čak dva puta štucao. dragi i ja smo umirali od smijeha, al točno se osjetilo ritmičko poskakivanje, zapravo nije to bilo poskakivanje, nego kao jako slabo kucakanje na jednoj strani trbuha i ponavlja se svakih desetak sekundi a trajalo je po par minuta... iako sam čitala da njima štucanje nije neugodno kao nama, došlo mi je da ga izvučem iz trbuha i malo utješim... miš moj mali :heart:
Bleko nja cestitke
Vatra drzi se, ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam u bolnici imala ctg 3x dnevno a ona je u 80% slucajeva stucala. Presmijesno je bilo
Moja mrva je u trbuhu isto bila dost mirna i evo nastavilo se. Tj vise nije bas mirna, jer je sad cura i pol :) al je dobra. Tocno ko u trbuhu. 2-3 dana bi bila nemirna, i onda tjedan dana samo spavala.
I da, htjela sam komentirati onaj sex nakon poroda: :D samo se tjesite
beilana,šta želiš nam reć da ga nema ni onda??? ako je tako onda je najbolje odmah ić na drugo!:-)
butterfly, željkica valjda je nešto u zraku... Moj mali se inače javlja svaki dan čitavo jutro cca svaka 2 sata, onda sve do večeri ima jedno popodnevno javljanje, a navečer je od 22h party. ALI, od srijede do subote nije se gotovo uopće javljao, samo su me šorale kontrakcije. Rasplakala sam se ko kiša! MM me nije mogso utješiti. Ali evo, od jučer ponovno po starom :zaljubljen: A valjda im dođe takva faza.
vatra šaljem puno puno zagrljaja, nadam se da će se sve smiriti! :love2:
Blekonja iskrene čestitke na bebici i uživajte! A što se tiče poroda, tako te dobro razumijem jer i moja vragolanka nije htjela kroz porođajni kanal, pa se nakon 26 sati muke porodila vakuumom.... ali sve se zaboravi jel da? Danas kad me zovne mama ja se rastopim......
Vatra drži se, bit će sve ok....
blekonja cestitam na prinovi!!
http://www.youtube.com/watch?v=1d9kn9e0Dn8 Ovo je stavljeno na podforum, Petrova. Svaka cast curi za hrabrost ali ima jedna stavr koju je stavila a koja mi se nije svidjela, pogledaje priču pa procjenite same!
Zašto je velika stvar,da li se trebamo sramiti i skrivati zato što ne možemo zatrudniti kad želimo?
Blekonja,čestitam od srca na bebici! <3
Kaj se tiče videa,ženica se očito predomislila u vezi foruma,kad piše ovdje na Rodi,ne :-)
pogledala filmić i tako mislim ne znam što bih rekla, iskreno nije mi baš jasna poruka nemojte čitati forume jer su negativni a onda tu okači link??
znam ali mi nije jasna star ako zena voli forume , zakaj je link stavila na forum, to me ful zbunilo????
Blekonja :-D cestitam!!!
Curke, ja se nekako icrpljeno osjecam zadnjih dana pa nisam imala snage ni za forum..
Mi danas obavili anomaly scan - sve super curka ima 460 g :-) (21+5tt)
Al stvarno se moram primiriti, cerviks mi je smeksan i uloziv za vrsak prsta
Ne brine me to bas , jer je cervikometrija pokazala da su duzina i oblik cerviksa ok
Pusa svima
meni iskreno video bezveze, nije baš informativan ni detaljan, više su se kreveljile s onim davanjem injekcija nego da se nekaj vidlo - no ipak vrijedni pokušaj a posebno sam uočila upotrebu termina umjetna oplodnja i saznanje neplodnosti boli isti da li ste u dvadesetim, tridesetim ili četrdesetim. Rekla bi da je neuspjeh lakše proživjeti u mlađim godinama
znate i same da su injekcije najmanji problem i da koliko god naše trudnoće jesu normalne mi ih teško možemo takvima i proživjeti od početka
Željkice vidim da i tebe muči trudnička roba...ahhh ovdje kod nas u Zadru nema ama baš niti jedan dučan s trudničkom robom, čak ni HM nema dio za trudnice. Ali ja se sve mislim ali bi mi bilo zgodnije a i jeftinije naručiti onaj ka trudnički pojas ali ne onaj klasični.... ma ne znam kako da objasnim ovaj je ka više neki produžetak za robu tj. majice. Onda možeš normalno nositi sve svoje majice samo staviš taj pojas ispod i izgleda duže a i fora je. Ima web shop di je sada na 30% :www.bebuska.hr tražiti pod : Elf Bellybelt ( pojas za trudnice) šta vi mislite o tome :coffee:
Slažem se s vašim kritikama. Doduše, ako joj je video trebao biti informativan, na kraju to nije ispao, već je samo jedna od tužnih priča kakvih ima milijun, nažalost. Ali svaka čast na javnom objavljivanju.
linalena neplodnost svakog boli "jednako" - u tom trenu u kojem se nalazi...samo se percepcija toga ipak mijenja s godinama, što naravno ona još sad ne zna. E jesam se izrazila :facepalm: Uglavnom mislim na onu "svakome su njegovi problemi najgori" - do trena dok se ne desi još nešto gore, onda su ponovno "najgori". Naravno da neplodnost više boli s godinama, prođeš puno više postupaka, imaš sve više godina, živiš s tim godinama, nade nestaju, itd itd...