Mb, takva je i moja! Sad je već muči kako će se dogodine cijepiti.
Pridružujem se klubu, boli me grlo, jedva gutam, špricam propolis....Bome je hladno, jutros prvi put obula visoke čizme.
Anci hug, organizirat ćeš ti to sve bez problema!
Printable View
Mb, takva je i moja! Sad je već muči kako će se dogodine cijepiti.
Pridružujem se klubu, boli me grlo, jedva gutam, špricam propolis....Bome je hladno, jutros prvi put obula visoke čizme.
Anci hug, organizirat ćeš ti to sve bez problema!
Cure,
koje ste bile na ZG polumaratonu i 5 km, sad imate potpuno službene rezutate, svi koji su falili su ubačeni, imate chiptime, a i bilo je i nekih potpuno krivo očitanih rezultata s greškama u minutama :/
To je zato što su se žurili s neslužbenim rezultatima.
Odradila teretanu, iako sam dosta kasno došla, užasna gužva u prometu od ranog jutra. Uplatila sam si paket od 5 anticelulitnih masaža (200kn, 5x30 min), opet se počeo gad pojavljivati. A masažer je na popravku, čekam da mi jave da li će uvažiti reklamaciju.
Cura je jučer na treningu dobila udarac u palac, sad čekam da se probudi i javi jel boli, da li treba ići slikati.
ivana s ozdravi brzo :love:
deaedi, nadam se da ce palac biti ok :kiss:
Ola cure! Vratija se Šime.
Bilo mi je baš lijepo - dovoljno fizičkog odmaranja i društvo dragih kolega iz grupe, neki su trkači pa su mi se divili na rezultatu (doduše trebalo ih malo poticat, šta ćeš :-))
Uglavnom, doma su me isto lijepo dočekali i život je baš lijep bez obzira na zimulju i sivilo.
Cure bolesnice ~~~~~~~
Cure trkačice dogovor za noćni cener mi se sviđa - i petak popodne poslije posla, kao i Ivanin prijedlog da mi sa sličnim vremenima krenemo zajedno. Nisam još proučila taktike za cenera, vjerojatno moramo malo sporije prvih 5, a onda nagarit idućih 5.
Flopi sestro po nespavanju :love:. Već sam si isplanirala da ću noćas peći pokusni kruščić za malu za dane kruha.
ja sutra idem na trkački trening, dosta je bilo odmaranja. U subotu imamo testiranje, baš me zanima kamo će me šešir staviti :-)
kjb i ja se veselim vašem testiranju, par frendica mi je u školici al sam vas sve "navukla" :-) moram vas upoznati. i super za la vita e bella!
U koliko sati vam je trening u subotu možda se uspijemo i vidjeti?
Mi smo obično u 8:30h, imam 15 km na 5:15, počnemo oko 8:40h znači gotova sam oko 9:50h.
Lili nama trening počinje u 10, tako da se vjerojatno vidimo
Kjb, zaboravila sam da ces se ti sad znacajno ubrzati u skolici pa mi bjezis iz kategorije :-)
Do cenera si brzi gonzales! Nemam pojma koliko bih si zadala cilj za tu utrku.
Koliku udaljenost ili vrijeme trcite na testiranju?
tang, samo odmaraj, nema smisla da virozna išta radiš osim da ležiš i gledaš seriju. Samo možeš navući nešto još gore.
Ja nisam neki tip od serija, ja više volim igrice :roll:. Nešto samnom nije u redu.
j-la i ivana s, držim fige da prehlada brzo prođe.
Meni je danas na redu the challenge. Veselim mu se!
U načelu ti je pejs polumaraton -10 sekundi pejs koji bi mogla na 10 km.
Znači ako si PM trčala pejsom 6:00, onda možeš računati na 5:50 na tih 10 km.
Iako naravno ne mora bit tako, to se meni događa da polumaraton istrčim brzo a 10 km samo zeru brže, a očekivala bih znatno brže jer je to samo 10km. Najbrže što sam trčala cenera je 4:57 tako nekako, skroz sitno ispod 5:00. Doduše bilo je vruće.
Baš i mene zanima, al teško da ću ići brže od pejsa polumaratona, imam tu neku zonu kad prelazim u anaerobnu i teško mi je dugo držat taj pejs. Možda nam pomognu naše čarobne kričave čarapice :-)
Ništa vi cure probajte držat 5:50, a ja ću probat 4:50, eto skoro slične brojke osim jedne znamenke :-)
Eh da, da vam javim da je meni definitivno oporavak brži i bolji s čarapama, ovaj put nisam ni osjetila noge. Je mi 3. PM al sam i bila brža nego ikad. Tako da dižem palac gore za čarape.
ja jedva nađem vrijeme za vježbanje otkako sam doma, nekako si teže organiziram dan :-o:lol:
danas sam zato malo žešće - odradila 2 WTF (smiješan naziv - znači workout to failure), te još nisam radila jer su mi se (s pravom) činili još teži od ostalih
odradih plyo power i no crunch
ima i na you tube
https://www.youtube.com/watch?v=zgbQoQwDDS4
https://www.youtube.com/watch?v=OhMqspFlWFI
opet modificirala, naročito na plyo, e to je baš za napredne :mrgreen:
koja će probati? :-P
klub mrzitelja hladnoće se povećava, zato sad zimi obožavam vježbat jer mi onda nije hladno, proradi uvijek uspavana cirkulacija....inače su mi ruke i u kući uvijek hladne..
ma na jugu je OK kad nema bure a ja baš živim na vjetrovitom mjestu i ulaz u kuću mi je okrenut u buru...ajme što nekad ne bi izašla van...nema te robe koju mi ne probije...brrr....
jučer popodne odradila Zuskin po rasporedu 12min body,ne treba ni strunjača...riknula pred kraj,zadnje 2min su mi bile ko' godina....preporučam! (samo ima dosta skakanja,oni rockstar su ubitačni) navečer ima goste na večeri,toliko sam pojela da sam trebala odradit 3x12 body LOL....
summer,čestitam na završetku black fire,kako ćeš to proslavit? :)
danas konačno sunce, bila jutros u djiru i evo idemo i sad...saga sa zimsko-ljetnom robom okončala nakon 3dn i ne znam ni ja koliko mašina robe..ufff...
ja jučer odradila treći dan izazova, i dalje sam oduševljena!
trbušnjaci su mi relativno ok, ali sam ih sad dovela do super granica jer me od jutros ne bole križa nakon
spavanja na trbuhu!!:-D
i kupila sam jučer dodatan tatami, pa se sad mogu u miru rasprostrijeti po podu! :-D
danas ću ili četvrti dan izazova ili ću otići na pilates, srijedom je super trenerica...
trkačice, rasturate!
Deadi gdje si to uplatite masaže?
lili ako se dobro sjećam, ti si kupila onaj kotač za trbušnjake? jesi zadovoljna?
i ostale djevojke, obzirom da ste me ipak uspjele povući da više vježbam doma :-D
kaj bi još bilo dobro imati? bučice svakako...
Meni je taj abs wheeler odlican!!
Boxice super :klap:
Boxice, girju trebas imat :mrgreen: kad vec pitas :mrgreen:
Cimavica se cijepila, evo nas na kolacima sada. Dr je rekla da ona nebi cijepila protiv hpv-a, meni dosta :)
Boxice, imam i ja palcica :) on se poceo cijepit tek s god dana pa je i on sa svime kasnio. Za njega uvik vazem malo dulje.
Nisam stigla na pilates zbog sistematskog pa cu otic sad na trcanje.
MB javi kako je prosao siatematski i trcanje.
prijavak: 9.5 km p.5:14 bas je bilo fino svjeze a mi svi happy jos pod dojmom nasih pb-ova od nedjelje.
Joj HPV, muka mi je od toga, moram se pripremiti i ispitati to. Jos sam malo mirna (sesti razred).
Plan za cener: vec me sram pisati jer sam vec dva puta planirala 5:59 :lool: no bio je mrvicu preko 6.
Ali tu negdje planiram, tj. zelim.
Deadi, nadam se da je prst dobro!
Summer, svaka cast na crnoj vatri :mrgreen: bravo!!!
Skuli, sad se vracam doma, izasla u 6:45, bila na prvom ispitu :D i sad bih bas napravila 12 min body. To cu dok se cure tusiraju.
Valjda.
tang baš si to divno rekla :heart:
ja nemam pojma kad se moja cura treba cijepiti
jedno u 6 raz. smo kasnili, baš ovih dana to treba obaviti
za hpv je u 8 razredu?
Anci, slutim da je ispit dobro prošao!
mene čeka jedan strašan sad za dva tjedna
mrzim ispite
danas na putu, sutra bih mogla na trčanje...
Lili do kud sežu tvoje carapice?
Flopi u 8 je difterija, polio i tetanus. Hpv je opcionalno. Doktorica na skolskom dispanzeru je jedna krasna zena kojoj apsolutno vjerujem tako da cu je poslusat i necu je cijepit.
Osim toga, sistematski je prosao dobro. Malo se bojala cjepljenja al uz obecani kolac je bila dobra :mrgreen:
Anci kako je prosa ispit?
Mozes ti istrcat desetku tim tempom!
Prijavak: 10 km, pace 5:55 :)
Bas sam pogledala na endomondu, zadnji put sam 10 trcala 16.5! Iza toga samo 7 i najcesce 5. Pocela je bura puhat, nije bas bilo ugodno, u nekom trenutku sam mislila ajde i 7 je dosta (to je duzina setnice) al sam se bas zainatila da ocu taman sikire padale :lool:
Mb, bravo i za km i za pejs :-)
Cimavici velika pusa za hrabrost :-*
Ma Anci je rasturila ispit!
Prijavljujem the challenge..
8×15 sklekova
8×7 pull i chin ups-a
8×10 leg raisesa
Leg raises dodam jer, eto, nisam normalna. :lol:
U sestom je hepatitis b ako nisu ranije cijepljeni. Ja sam cijepila protiv hepatitisa iako tad nije bilo u kalendaru tako da ju je to sad zaobislo.
Ispit je bio ok. Sutra rezultati mailom :D
Napravila sam sad 12 minute body i predobar je. Obozavam ove rockstar jumps sa squat jumps.
Jutros sam napravila nesto kratko:
100 swings, pa tri runde:
10 bent over rows
20 russian twists
30 MC
I mene grlo grebe i propolis je opet u modi :mrgreen:
Mb, genijalna si! Nakon tolike pauze odlicna duzina i brzina!!! Bravo!
Samo da pohvalim vrijedne sani (sani, to je 120 sklekova ukupno, vau) i anci, i posebno mb, ide ti fakat.:D
Ja nemam ništa za prijavit, menga me rastura, ali nema veze, ima dobar tajming.:lol:
http://www.run-trek.hr/novosti/compr...eke-nove-boje/
moje su ove cetvrte-kricavo roze.
Dijana super za tajming :lol:
Kod mene totalni raspašoj :mrgreen:. Nisam dva dana ništa vježbala, doduše nisam nešto ni jela. Danas me malo popustilo pa bi se dalo šta ugurat.
Vrijednice moje svaka vam čast! Inspirativne ste :-*!
Jelena, te od lili nemaju stopala.
sani, i nisi normalna :heart: taman se mislim kako u the challenge nema leg raises
anci, rasturila si ti to, sto posto!
mb, bravo!!!
ja sam jucer rest
vodila sam malu na ples, malo mi se zacepio nos i kad sam se vratila ponavljala sam engleski za cetvrti i prvi razred :-)
poslije sam se osjecala samo spremna za tus i krevet, kakvo plesanje :aparatic:
naspavala se, jos i divno sanjala ;-)
tako da veceras startam, pogledala sam sve koreografije na brzinu i svidjaju mi se
ima da rasturim plesni podij sljedecom prigodom :aparatic: