Kaji čestitam! :heart:
Printable View
Kaji čestitam! :heart:
I ostalim curama također :-D
Stigao i moj nalaz beta je 2371 :) uzv za 10 dana :)
Hvala cure moje ❤️
Sljokice draga pa to je beturina prava, cestitam od srca. Moglo bi tu biti i dvoje
Cure cestitam..
Cure bete se toliko razlikuju od zene do zene.
Sljokicaa i tvoj se embrij moze podijeliti...istina rijedje vec blastica al je moguce ;)
I daaa cestitam :heart:
Cestitam
Emotikoni mi se na vide al upucivali su na veselje, ovako bez njih izgleda hladan odgovor
Čekalica, na 12dnt, +, beta 600 :-D
Šljokicaa, na 16dnt, +, beta 2371 :-D
Kaji, na 14 dnt, +, beta 530 :-D
Isabel, 7dnt, beta (19.2. pon)
Bravo Šljokicaa , beta je predivna:heart:!! Čestitam!
Hvala vam cure :)
Jupiiiii kaji i sljokicaa!!! :))))
Joj kako divne vijesti cure! Cestitke do neba! :) kaji draga <3
Čestitke cure!!! :-D:-D:-D
Kako je lijepo doci ujutro i procitati dobre vijesti!! Cure drage, samo se mi mozemo veseliti tim brojkicama :) Malo tko to razumije i znam da necu svojoj kcerkici dopustiti da odraste neinformirana!
Da ne skrenem sa teme... ;)
Zvijezdica [hug] grlim do neba. Ali ipak cekamo betu. Samo hrabro <3
Moja beta 0 ali kaze dr.da vadim jos jednom drugi tjedan jer da sam prerano vadila..
Ja sam betu isto vadila 12. dan kako su me naručili, a i tako je stajalo u protokolu.
Mogu ti samo reći da mi je žao :(
Pa neznan,koliko dobijete bo nakon transfera?sta cu svaki put bit 3 tj na bo?ma neznam vise..
Nisam u Hrvatskoj, ali dobijemo 0 bolovanja. Nakon transfera nastavljaš sa životom kao i prije.
Meni su samo zbog hipera rekli da ne vježbam i izbacim seks, a ostalo sve da radim normalno.
Zvjezdice i ja sam u Ri inace. Zato sam ti i rekla da sam vadila dvije bete za sebe i jednu za njih. Zadnji put sam dobila po nosu jer sam vadila 17 i 19 dnt...mislim c'moon, dajte malo da disemo...
Ti uradi kako mislis da je najbolje ali zaista mislim da ako je beta 12dnt negativna da tu nemamo sta odgadjati. No menga bi mogla doci i preko utrogestana ili sto vec uzimas.
Zato ih vise nisam zvala nakon potvrdjene T. Jednostavno, kako oni od mene "uzmu" sto im pase i treba tako i ja njih odkantam kad ih vise ne trebam. Imam i ovdje strucnih ginekologa koji mi mogu voditi T. Sorry ali jos sam ljuta na njih.
Ma i ja mislim da je nesto da bi to vec trebalo pokazat.a i cijeli dan me boli trbuh ko da ce ubrzo i krenut.
Inofolic - dvije vrecice dnevno, vitamin D 2000IU, vitamin C 2g, koenzim q10 i omega. Otprije pijem mg i zn. I jos caj vrkute... pijem podijeljeno u dvije dnevne ture. Iscitavala sam i tu po forumu i proucavala temu za poboljsanje kvalitete js pa mi je jasno zasto ovakve velike doze. Pijem pa cemo vidjet rezultate.
Zelim ti srecu do neba, pratila sam tvoje dosadasnje pokusaje...
Cestitke! Pravo duplanje!
Cestitke draga, odlicna beta!
Bravo draga Isabel na azuriranju... mene ovo spasava za brzo pohvatat stvari nakon pauze u citanju...
Ovo ne kuzim...za dan dva bi redovno vjerojatno dobila menzis...ne razumijem ta po svemu nepotrebna odgadjanja... u svakom slucaju, zao mi je sto nije uspjelo...uspjet ce, jednom...
Neko je pitao za bolovanje nakon transfera... ja sam u ovom postupku bila na bo od prve injekcije do 10dnt kad mi je na nalazu pisao ocekivani dan vadjenja bete. Ti mozes ici raditi normalno po svemu, ali konzultiraj se sa svojim ginekologom. Mislim da ne moze biti tako dugo bolovanje. Maksimum je nekih 3 tjedna za cijeli postupak ako ne dodje do trudnoce i ne otvaraju se komplikacije i sl. Ispravit ce me iskusnije cure ako sam u krivu.
Izmedju ostalog, moja ginekologinja mi je preporucila scratching maternice. E sad...citam o tome i nisam sigurna jesam li dobro shvatila: to se radi u ciklusu prije postupka? Ili u ciklusu u kojem krece stimulacija...ili? Citam razlicite info pa mi nije bas jasno.
Bok drage cure,
Ja sam sve manje cool i sve manje mogu čekati, a opet strah me testa :roll:. Danas mi je 9dnt, dosad sam bila happy camper :mrgreen: ali bome sinoć sam jedva izdržala da ga ne napravim no zaustavilo me to kad mi je dragi racionalizirao... Ako bude pozitivan onda budemo se veselili jako ali to je još uvijek jaaaako rano, ako bude negativan onda ćemo se samo zbedirati a fakat je još rano i nadati se da ipak nije točno.- Sve u svemu još veći stres.
Čini mi se da sam izgubila sve "simptome" koje sam iole imala - cice me manje bole, dolje više ne osjećam tak pritisak ni vručinu kao zadnjih dana, nekako sam malo potonula...
Bojim se da bude opet -.
Bok drage cure,
Ja sam sve manje cool i sve manje mogu čekati, a opet strah me testa :roll:. Danas mi je 9dnt, dosad sam bila happy camper :mrgreen: ali bome sinoć sam jedva izdržala da ga ne napravim no zaustavilo me to kad mi je dragi racionalizirao... Ako bude pozitivan onda budemo se veselili jako ali to je još uvijek jaaaako rano, ako bude negativan onda ćemo se samo zbedirati a fakat je još rano i nadati se da ipak nije točno.- Sve u svemu još veći stres.
Čini mi se da sam izgubila sve "simptome" koje sam iole imala - cice me manje bole, dolje više ne osjećam tak pritisak ni vručinu kao zadnjih dana, nekako sam malo potonula...
Bojim se da bude opet -.
Isabel jesu bile blastice? Ako jesu onda bi trebao vec pokazati na 9dnt. Drzim fige
Isabel kod tebe je blastica? Napravi kako zelis al kod blastice na 9 dnt bi i te kako test trebao pokazati u bilo koje doba dana da napravis.
Simptomi dolaze i odlaze i to je normalno.
Sretno :heart:
Evo kaji i ja u isto vrijeme pisale ;)
Je, vraćena je jedna blastica :heart:
Draga isabel napravi test, ako si u Zagrebu možeš u Suncu izvaditi betu, nalaz ti je gotov kroz sat vremena košto oko 120 kn..
meni je danas tek prvi dan, jučer vračene dvije blastociste, mislim raditi test već sedmi ili osmi dan..