meni se ta koža skroz povukla kad sam skinula kile, makar mekša je nego ranije i to se primjeti kad se sagnem, ali dok stojim izgleda čisto ok ;)
Printable View
meni se ta koža skroz povukla kad sam skinula kile, makar mekša je nego ranije i to se primjeti kad se sagnem, ali dok stojim izgleda čisto ok ;)
Pomikaki, dala si mi nadu.Citiraj:
pomikaki prvotno napisa
Sveta Pomikaki!!! Obožavam ovakve postove. Svjetlo u mraku.
Pomikaki :naklon:
:mrgreen: :*
Danas...NAPOKON... sam nakon mjesec dana nevježbanja ponovo sjela na sic i pedalirala...
Mrzim to što sam vježbala 6 mjeseci stalno da bi se do prijateljičine svadbe koliko toliko u forumu neku bacila, i čim je svadba prošla zaboravila sam na formu i dobar osjećaj i ... uh!!!! A mislila sam da sam se promijenila!
ja prijavljujem svojih 66.8 kg. Vagala se u teretani, obucena i u tenama.
Kad sam krenula imala sam 70.
Smanjila kolicinu hrane. Izbacila nisam nista. Sad planiram jesti sto puta na dan po malo.
Vjezbam dakle u teretani 2 puta tjedno i kod kuce kad stignem.
Odradim kod kuce orbija za zagrijavanje, 15, 20 min, pa bucice za tricepse koji vec izgledaju bolje, bicepsi, ramena.
Onda na pod i trbusnjake..oko 60 kom, u serijama po 10.
U teretani minimalno budem 80 min i tad stalno radim. Nema brbljanja..
Eto cure!!
Ako sam se ja pokrenula i vi to mozete. Jer zasluzujete taj predobar osjecaj koji dolazi nakon sto se ubijete vjezbajuci.
Cilj mi je imati 65 kila, onaj stari kad sam pocela tipkati.
Sad bih sa 63 bila bomba :mrgreen:
Uzivam!
Ljubim vas ja i porucujem:
mars vjezbat!! ;)
Lelita zakon si :lol:
Ja sam se vratila sa svoje porcije teretane. 8)
Više ne mjerim cilj u kilama. Već u udjelu masnoće. Želim doći do 24.
Tom se i ja nadam, nemam strije po stomaku ali grudi :evil:Citiraj:
MGrubi prvotno napisa
po stomaku samo višak kože koji ništa neće zategnuti :evil:
lelita
:*
baš si me razveselila.
Ja sam danas uspjela s Renatom 20 min. vježbe snage i 20 min step aerobika, imala sam u planu i još orbija bar 20 min ali dečki nedaju :roll:
to ću večeras. Sad ih moram voditi kod pedice jer užasno kašlju... :x
ma, takva sam ja, nema sta! 8)Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
hvala, hvala..bas si me nasmijala.
:heart:
:lol:Citiraj:
lelita prvotno napisa
Sto puta na dan. :lol:
Evo ja sam 8. dan. Danas sam počela i vježbati, ono za ozbiljno.
Evo ja počela od prvog. :mrgreen:
Smanjila obroke, večeru preskačem, slatko izbacila (e to me baš zanima kako će ići), ujutro žlica ribljeg ulja i sok od limuna 8protiv celulita), pijem i čaj od zobi (kupila si vreću od 35 kg 8) ) i što je najvažnije počela sam vježbati uz Cindy. :D
Strašan plan! Sigurno ću se živa osušiti. Morat ću dvaput u sobu ući da me primjete. 8)
Sad kad vidim bundevicu, odmah se sjetim čaja od zobi.
Idem ga kuhat!
taj čaj od zobi mi se čini predobar da bi bio istinit, pozorno ću pratiti, ako je stvarno tako bacit ću se u kupnju i prekinut unku, čekam, nestrpljivo
Cure, gdje kupiti orbitrek i koliko košta, jel netko kupovao u zadnje vrijeme, zbog cijena...?
Anima- :*
Skuhala sam jučer taj čaj i da, to je kao zobeno mlijeko iz dm-a, samo manje fina inačica.
zna bit na burzi.Citiraj:
SnješkaM prvotno napisa
a ja sam kupila u getrou, platila 1200 kn.
Ja sam ga kupila u plodinama za 800 kn. I jako je dobar.Citiraj:
SnješkaM prvotno napisa
turbosport 499 kn :mrgreen: prekrasan
na akciji a prva mu cijena bila 1299 :mrgreen:
SnjeskaM, naruči si ga za ročkas ;) :*
Anima..da, to i je MM-ovo obećanje :heart:
U Turbosportu za samo 499,00. Kako super, tamo ćemo pogledati. Hvala!!!
Cure oprostite :oops:
baš sam neoprezna
Kupila sam orbi ljetos :oops:
sad me užasno stid.
ali ih sad ima na sve strane na akciji, treba samo malo više tražiti.
Olpran ima ok
Uglavnom oni po oglasniku od 500-1000 kn su skupi.
U turbosportu je pod nazivom crosstrainer.
Oprostite još jednom :*
SnješkaM
Vidjela sam orbi u Konzumu cijena 799
ali nisam imala vremena da zagledam kakav je.
Pogledaj i probaj.
babyiris,
monax i ja pitamo za tebe..
pojavi se!! :cry:
Sinoć smo te spominjale,Citiraj:
lelita prvotno napisa
nekako si nam pokretač.
Ja te tako doživljavam.
:*
babyiris
prava pravcata slep sluzba !! tako sam ju odmilja nazivala..sama sebi. :heart:
fale nam tvoji postovi!!
monax sad cu na pod pravit si keramiku na stomaku!!
znas, dogadja se nesto ispod ovih mojih slaufa.
Znam da se ne trebam brinuti o kilazi dok dojim medjutim, meni je stvarno dosta ovih kila i sputanosti. Zeljala bih odmah poslije poroda da pocnem trenirati na orbitreku i yogu a i taj caj od zobi mi se jako svidja.
ako treniram normalno i pijem taj caj koji je prirodan, koliko je stetno za bebsona? :/ Mislim na sve otrove koji su skupljeni u masnim stanicama, i kad se salo topi, otrovi se ispustaju direkt u mlijeko. Eto, znam odgovor znaci. To isto znaci da je stetno gubiti kile dojenjem, iako ne treniram? Imam osjecaj ako ostanem debela i ogromna (a to traje od prve trudnoce i naglog prestanka pusenja) da cu puci psihicki, jer me to ubija. :/
Jesi sad trudna?Citiraj:
Linea prvotno napisa
Po meni je orbi zakon i aerokick.
danas usla u deveti mjesec :D
imam velike probleme sa kukovima i ne mogu se kretati sad puno. Stake imam da se mogu dignuti iz kreveta i kad sam malo vani. Znam da od treniranja nema nista prvih dva mjeseca, da dodjem malo sebi... ali poslije toga? :x
:D drži se i uživaj u zadnjem mjesecu,
onda će strka pa ti možda kile same odu.
A ako ne odu, mi smo tu.
:love:
sta je sada?
tjedan dana nikoga..
Dont( ne radi mi apostrof) worry, ja sam još na dijeti, ali praznim energiju na UN-ki. U 17 dana -4kg. I nadam se boljem, još "samo" 11kg.Citiraj:
lelita prvotno napisa
bravooooo!!!
i ja cu mislim na unku, al poslije blagdana. ne da bi se mogla prezderavati, nego da ne moram izmisljat sta kuhati..
ma nemam pojma ni sama..
ustala na lijevu nogu. :roll:
idem ja nazvati babyiris, nije mi odgovorila na PP ima već preko dva tjedna... da vidim što je s njom. :/
Moji su opet bolesni i ja s njima.
Mak samo što je krenuo u vrtić i povraćanje-proljev, onda starijeg pa mene i na kraju na MM.
Ništa nas nemože zaobići.
Čim uđem u štos s vježbanjem, neka boljka me prekine.
Poprilično pazim što jedem, osim što sam više uvela kruh (domaći) i imam brdo kolača :/ mora ih neko jesti.
Kilograma 61-62 :) nevraćaju se gore!!!
javi nam!! bas nam nedostaje. :heart:Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
monax hebemu misa!! nedaj se. i ozdravite mi svi!!
Ne javlja se... :/
Poslala sam joj SMS pa ćemo vidjeti; možda je na poslu i ne može se baš sad javiti. :)
babyiris je živa i zdrava, ali u obavezama preko vrata i jednostavno ne stigne na forum.
Čim nađe vremena, vratit će se. :)
:shock: :oops:
Tu sam. Živa. Već dva tjedna nisam normalno spavala. Ostvarila sam si drugu želju s popisa prioriteta. Upisala sam poslijediplomski, a uz to imala i povjerenstva na nastavi, morala u rekordnom roku završiti školski list kako bih mogla putovati. Kad ne putujem svaku večer duboko u noć nešto ispravljam ili lektoriram...
Danas opet putujem. Najprije plesni nastup moje curke pa onda u auto i vozi za OS. Možda uspijem ovaj puta ne sama voziti. Vidjet ćemo.
Nisam stigla čitati što ste pisale. Vidim da ste ispisale dvije stranice od mog zadnjeg budnog posjeta. Drago mi je. Obećala sam si kako ću pod školskim praznicima intenzivno vježbati pa očekujte moje predugačke postove i gnjavažu šlep službe.
Budite pozdravljene i sebi posvećene.
:love: :love: :love:
:heart:
Samo da prijavim nevježbanje od 10 dana i toootalni pad raspoloženja radi toga.
Užas!
Uletjele su mi neke obaveze radi kojih nisam uspjela ubaciti teretanu i užas... :(
Ne vježbati je mazohizam!