Izvještaj je u srijedu... :mrgreen:
Printable View
Izvještaj je u srijedu... :mrgreen:
olakšaš si tako da svu robu koju si sebi kupila navučeš na sebe :mrgreen:Citiraj:
Tashunica prvotno napisa
tečj eura je jeko nizak - npr ako je u banci, mjenjačnici 7,4 u pošti je 7,25 (pišem napamet, treba provjeriti)Citiraj:
princess puffy prvotno napisa
Na forumu je već bilo riječi da ne uzimaju provizuju ali uzimaju 1% nečega - stvarno ne znam.
U Zagrebu dižem samo za neke zemlje za koje ta potvrda kratko vrijedi (Slovenija, mislim 3 mjeseca). Austijski vrijedi par godina, tako da je sigurno da ćemo mi ići, a ako ne, uvijek ide netko poznati. Nadam se da sam pomogla
jesi,hvala.
uz još jedno pitanje;da li to znači da u Austriji ne treba putovnica za podignuti te novce?
i drugo pitanje:gdje se to podiže u Austriji?
ne treba putovnica.Citiraj:
Dižeš na tax free šalerina na kojim si i napravila merver. A možeš podići i u onoj kućici na granici gdje se kupuje vinjeta.
Svaki shopping centar ima taj tax free šalter
hvala :*
može se podići i u onoj kućici baš na graničnom prelazu na Maclju, pitala sam, ne uzimaju nikakvu provizijuCitiraj:
Kaae prvotno napisa
Pitanje za cure koje putuju busom:
koja je to agencija, kojim danima se ide i koliko košta karta? (možda neki link?)
Unaprijed hvala na odgovoru!
Autoturist, Palmotićeva 3, svi dani osim pondjeljka i nedjelje, 100kn.Citiraj:
Ava M prvotno napisa
Ne idu ni onim danima kad ne skupe dovoljno ljudi (sto god im to bilo) pa mi se vec dva puta dogodilo da mi otkazu neki dan posred tjedna. :(
Da, tak je, nadam se da mi se to neće dogoditi s obzirom da je prošli tjedan bio prebukiran. :/Citiraj:
Kaae prvotno napisa
Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Thanks! :love:
isplati lli se ici u utorak u H&M..ostane li robe nakon subote na policama?
Mi smo išli u ponedjeljak prije dva tjedna i bilo je savršeno. Nigdje nikog, robe k'o u priči, milina...
ponedjeljak je vrlo rizičan, utorak je najbolji
:DCitiraj:
ivy prvotno napisa
Da, vjerujem da do tada već napune poloce, pogotovo ujutro.
Nego, ja sam baš išla na njihov online shop i stavila na listu želja ono kaj mi se sviđa, čisto da se lakše sanđem tamo, da znam kaj da tražim.
I baš pratim tu listu, jedan dan je dosta stvari s liste bilo rasprodano, a već drugi dan opet ima.
Oni redovno kak čega nestane pune police.
Ako se slučajno netko s foruma nađe u tom busu u utorak neka me svakako potraži. :mrgreen: ;)
I Dalmacijaturist sa Zrinjevca, idu četvrtkom i subotom, 100 knCitiraj:
ana.m prvotno napisa
s dalmacijaturistom u podne moraš u centar, a s autoturistom možeš kombinirat kako hoćeš.
hvala, a koji H&M je bolji..u seiersbergu ili da ipak produzim u centar?
ne mislim samo na djecju obleku nego me zanima i izbor odjece za sebe
meni je još uvijek najbolji u center westu (to je stari sh. centar)Citiraj:
lavender prvotno napisa
Donna i Nanoibeba, hvala!
nema na čemu.Citiraj:
Beta prvotno napisa
Sada sam se sjetila, shopping centar u kojem je isto bio relativno loš izbor u H&Mu je Campona - tamo gdje je Tropicarium.
Mi smo proveli 5 prekrasnih dana u Budimpešti pa sam imala vremena malo pronjuškati.
Evo mog izvještaja, bili sad u subotu u Trstu u H&M-u, došli smo oko 3 popodne, ma milina - na dječjem odjelu žive duše nije bilo - praktički samo mi i :preskaceuze: , kao da je samo za nas bilo otvoreno :roll:.
Ne sjećam se kada sam u zadnjih par godina tako opušteno kupovala (pogotovo po H&M-ovima :x ), a ni na drugim odjelima nije bilo puno ljudi - neki minimum za H&M. Od akcija nema baš puno - na svakom odjelu ima jedan dio robe gdje se dobije 2 za 1 (kupila sam si tako 2 grudnjaka za 9,90 ;) )
u subotu prazan HMCitiraj:
njokica prvotno napisa
jesi sigurna da nisi to sanjala ;)
u Trstu, ne u Grazu, mada sam ja i u Grazu naletila na prazan jedne subote popodne (u gradu, naravno)Citiraj:
ivy prvotno napisa
Ja se iskreno nadam da sutra neće biti gužva...
Imam jedno pitanje. Ako se nešto kupi u jednom H&M-u, da li se ta ista stvar može zamjeniti za drugu (manju ili veću) u drugom H&M-u?
:mrgreen:
i meni se čini prije da je san nego java :roll:Citiraj:
ivy prvotno napisa
ali stvaaarno, i bio je prvi put u životu da nisam uopće čekala red za kabine 8) 8) 8)
inače, znate kako u Trstu tradicionalno većina dućana radi dvokratno - do 13 pa onda opet od 16h, pa je moje tumačenje da nije bilo gužve jer se većina ljudi tada odmara. Non-stop rade robne kuće (Coin, Upim, Bata, H&M) i još neki dućani.
i kakav je općenito danas Trst?
puca me teška nostalgija na spomen Trsta i predobrih šopinga prije 10-15-20 (ajme majko,toliko puno) godina?
Vjerojatno ne, kao sto ni kod nas u pravilu ne mozes tako mijenjati!Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Za djecu West,za odrasle Seiersberg.Bar meni.Citiraj:
lavender prvotno napisa
Ja u zadnje vrijeme kad god sam isla H&M je bio pust,nigdje ljudi,a tona robe,svih velicina.
Kriza :/
očito već dugo nisam bila.
u moje vrijeme ljudi je ko mrava, razbacuju robu okolo i za kabinu moram ići na muški odjel :)
Ma kakva kabina.. u te austrijske HM-ove sam obavezno isla u suknji i isprobavala stvari posred ducana. :mrgreen:Citiraj:
ivy prvotno napisa
MM i ja idemo 2 put godišnje u Trst. Više rad gušta ;) tj. shvaćamo to kao izlet, a šoping je 'usput'. Dosta se malih dućana pozatvaralo, ali su se neki prilagodili tako da rade non-stop. Izbor je puno raznovrsniji i kvalitetniji nego u Rijeci (iako imamo i Tower centar). Uglavnom svaki put idemo na sat-dva u centar, i obavezno se kafendiše na nekoj terasi :coffee: a onda idemo do Torri d'Europa gdje obavimo špežu u Coop-u (nevjerojatno je koliko se uštedi na osnovnim namirnicama tipa pašta, maslinovo ulje, suncokretovo ulje, 30-50% :shock: , a pazite, Coop je među najskupljim lancima).Citiraj:
Mene je isto "pukla" nostalgija za Trstom, pa sam prošle godine bila dva puta. Meni je sada ljepše. Baš smišljam kako bih opet otišla. Ba mi je gušt - ne moram ništa niti kupiti.
Jednom smo vodili i djecu- I onda je stariji komentirao:" Kakav je to čudan hrvatski kojim ljudi pričaju i pa kaj nismo u Italiji?"
Evo me curke!
Obavla ja shoping. :mrgreen: . Nakupovala sam sveeeeeeeeeega! Opustošila sam H&M, u druge dućane nisam ni ulazila. 8) .
Iskreno nije mi se išlo u dućane kojih ima i po Zagrebu, a iskreno vremena baš i nema puno.
Ima dosta razvažanja i navažanja, osim ako ne odlučiš ostati na početku, što sam tek kasnije shvatila da bi bilo najbolje...
I nekako stalno se gleda na sat jer se bojiš da ti bus ne zbriše.
Ono na čemu sam sama sebi zahvalna je to što sam temeljito danima pratila njihov on-line shop i mogu reći da mi je to značilo jaaaaaako jako puno, jer sam točno znala po kaj sam došla, samo sam malo prekopala brojeve, nešto nisam našla pa sam brzinski našla alternativu i tak. Da nisam ubila bhi se tamo dok bi prvo pregledala kaj sve imaju, pa odlučila što ću.
Uglavnom sam večinu svega našla odmah u seiersbergu.
Onda sam još ipak odlučila do grada i nisam stigla puno vidjeti jer za šetnju po gradu ima ipak premlao vremena. I moram reći da je ovaj u centru bio lošijeg izbora. Našla jesam neke stvari kojih nije bilo u prvom, ali globalno, u prvom je bio veći izbor.
Uspjela sam mužu kupiti jedne premale hlače :roll: . A jedne sam pogodila.
Uglavnom, sve u svemu jesam zadovoljna, ali mislim da bi shoping ipak mogao trajati i malo duže od 15:30.
Ovako si stalno u nekom srahu da ti ne zbriše bus i gledanje na sat.
I naravno jako sam zadovoljna kupljenim. Hehe.
Ali dogovor je pao da idemo svi zajedno na praznik 22.06. lijepo s autom i s djecom, onako više na izlet i ležerno!
To ti vjerojatno neće biti ležerno jer će navaliti i ostali zemljaci s istom idejom. Obično budu nesnosne gužve kada je praznik u hrvata. Jrdini praznik koji mi idemo je 5.8. jer je tada većina na godišnjemCitiraj:
ana.m prvotno napisa
Ovo će nam biti treći put da idemo 22.06. :mrgreen: .Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
ALI...Nitko skoro od svih tih Hrvata ne ide u grad. ;)
a granica? to je ono kaj mene najviše izludi
Ma to me ne brine. A i vraćamo se dosta kasno pa izbjegnemo kolonu, a i koliko se sjećam, zadni put nije bila neka gužva baš...A valjda zato jer smo išli kasno!Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Je li tko bio u Ljubljani nedavno?