venddy prvotno napisa
Ja sam sada na Prenatalu i na Folacinu (1 tableta) po preporuci dr također zbog MTHFR.
Također sam bila na Andolu 100 (ali ne cijelom nego 3/4) od prvog dana stimulacije i na Fragminu 2500 i.u. sam od transfera. Oboje sam zajedno uzimala do 7 tj. trudnoće kada sam prokrvarila zbog hematoma i izbacila Andol. Andol sam sama sebi prepisala.
Sama sam sebi prepisala i Prednison i to 15 mg od 5 dana stimulacije i počela ga postepeno smanjivat od 8 tt i potpuno prekinula negdje u 13 tt.
Nakon 10 postupaka (što svježih, što fet-a) meni je normalno da sama sebe filam dodatnom terapijom. Čitala sam što daju stranci pa sam odlučila pokušat i ja, računajući ako slučano upali super, ako ne, već sam navikla.
Sada mi dr savjetuje da prekinem i s Fragminom jer su moje mutacije blaže prirode, ali neću, nastavljam ja i dalje s njim, za moju psihu puno je bolje da nastavim (2500 je ionako preventivna količina). Osim negativne bete imam iza sebe i spontani, dvije biokemijske, a i na početku ove trudnoće je bilo teških trenutaka, pa bockanje jednom na dan i ne predstavlja za mene neki problem.