Veki prvotno napisa
E, cure moje, kojiput proćitam ovaj topic jer ste mi zabavne, ali mislim si ma ne spadam ja tu, ja sam ipak lijepa, mlada i mršava :lol: .
A kad ono...
Nazove mene tako moj frend još iz osnovne škole ( jedan od rijetkih kojeg viđam, barem po parku sa klincima ) i veli on meni : " Skupljam ljude iz osnovnjaka, znaš da nam je ove godine 20 godina"
DVADESET GODINA!!!!
Ajme meni ako nisam pala sa stolca. Velim ja njemu da to nije istina, ma nije sigurno, on se zabunio. On umire od smijeha i veli :"ma znam ja da si ti još mlada i lijepa, ali nama ostalima je 20 godina od osnovnjaka" :lol: :lol: :lol:
Još uvijek ne mogu doći ka sebi.
Slavila sam ja godišnjice mature, bila ponosna na desetu, petnaestu nekako nisam svjesno percipirala, ali ljudi ova brojka počinje sa 2!
Obilježavamo dvadesetu godišnjicu nečega, a ja sam si još stala na 27 godina :lol:.
Šta da vam kažem ja ovako lijepa, mlada i mršava imam rok od mjesec dana skinuti nakupljene kile, :lol: , kupiti si neku mladenačku obleku, otići frizeru, pedikeru i ostalima...Joj, koliko posla...A tak sam si bila super :lol: