Drži se draga ;-) Nadam se da doktore na porodu nećeš trebati puno viđati, nego samo primalje - onda ćeš imati lijep porod. Primalje te potiču da isprobaš više položaja da si olakšaš trudove, što je meni bilo izvrsno.
Printable View
i ja ću za koji tjedan morati ići tamo, početkom 3 mjeseca, a tak mi se neda ići tamo, isto tako ne znam na koga ću naići, a nikoga ne poznam.
za raspored ti ne znam, probaj nazvati, nitko neće znati da si to bila ti (nitko te ne vidi preko telefona, tako bi barem ja napravila) pa pitaj za dr. B.
Eva Maria SRETNO! :heart:
Obavezno nam javi (ako stigneš) bilo što novog i u vezi tebe i u vezi doktora i stanja tamo :yes:
hvala cure, meni sve prošlo8-)
tak da ipak idem u četvrtak, idem na "slijepo" pa šta bude..
javim se svakako sa informacijama :-)
pa babice su dobile licencu da same vode porod, a liječnik je samo da provjeri posteljicu i event šav od epi.. bar se ja nadam tak.. i da će to bit dr B.:mrgreen:
a svakako ćemo ja i moj bebač (i MM) odradit najviše..
tako da babice i ne moraju puno intervenirat, samo na kraju :-)
super plan :-)
Tako je, ti i muž ste glavni tamo, ostavit će vas same i moći ćeš se opustiti ;) Super je da su primalje napokon dobile mjesto koje im pripada u porodništvu. Na epi nemoj niti pomišljati, nije više uobičajen u VŽ rodilištu, eto ja rodila tamo na stolčiću i prošla bez ogrebotine zahvaljujući primalji Eriki :zaljubljen:
Eva Maria, kako je bilo na pregledu? :yes:
jel bio dr. Bilopavlović u ambulanti?
Evo i mene drage moje!!
bila sam u čet na CTG-u. Došla sam tolko prestrašena i nervozna (od nepoznatog) da mi je i tlak bio loš:-(.
Prvi pogled na raspored, dobro je ne radi dr D.
Nije uopće bila dežurna u ambulanti ovaj tjedan (nije ni dr B.).
Uglavnom, dočekala me super raspoložena sestra, stalno se šalila i smijala..
Baš lijepo, odmah vam je lakše. Bila na CTG-u nekih 20-25min. Stalno je pričala s nama.. Baš super :-)
Inače, došla sam oko pola 8, (obavezno jedite prije, to je svaku pitala).
Nije bila gužva, odma sam bila na redu.
Onda u ambulantu, radila je dr. Karadža. Ljubazna, nekako malo prestrašena (valjda sam joj djelovala preogromno).
temeljito me pregledala, mjerila trbuh, pričala samnom, a sestra je bila stalno pokraj i smiješila se.. kao, neće boljeti i sl.. Radila mi je vag pregled i istovremeno mi jako tiskala trbuh i bebu prema dolje (to me nije boljelo). al sad jedva hodam kolko mi je nisko i baš me boli donji dio trbuha. Baš se vidi kako mi je trbuh spušten.
nije mi radila amnio, zatvorena sam.. za tjedan dana idem opet.
i nadam se dobrom iskustvu kao i sada :klap:
Evo super konačno lijepe vijesti od tog sveg straha od nepoznatog, a što se tiče toga ni meni nije baš ugodno otići na taj pregled, a kaj se mora, mora se.
Čudo da nije bilo gužve. Javi se i sljedeći put da vidimo što ima novoga.
Sretno :love2:
hvala na informacijama :yes:
Već puno znači kad vas dočekaju ljubazan pozdrav i osmjeh..
Pa to ništa ne košta ..
Ajde, cure, ako koja bube u prolazu kraj rodilišta nek škicne na vrata od trudničke ambulante (tamo je raspored za sljedeći tjedan) :mrgreen:
bila bi zahvalna :-)
puse:zaljubljen:
bube=bude
Pozzz curke, evo ja sam jedna Varaždinka i da vas malo utješim ja sam bivša pacijentica dr. Majcen i ja stvarno s njom imam odlično iskustvo,nisam mogla ostat trudna ona je sve napore upotrijebila i sad već imam curku od dvije godine i uvijek je bila fina i korektna prema meni prije trudnoće, za vrijeme trudnoće pa i nakon trudnoće, stvarno uvijek me je lijepo pregledala i nikad me ništa nije bolilo. A što se tiče rodilišta u Varaždinu odlično je, i za vrijeme poroda i svih pregleda imam samo lijepo iskustvo od smještaja pa do odnosa osoblja. Evo sad čekam drugu bebicu i sad sam pacijentica dr.P pošto je dr.M otišla radit u bolnicu tako da i drugi porod budem obavila u Varaždinskom rodilištu i curke ne brinite jer ste u dobrim rukama. E da i moj muž je svako malo bio kod mene u sobi naravno malo sam ga prešvercala pošto sam ležala 8 dana u bolnici jer imala carski i nikad nije sestra vikala. Eva Maria neboj se sve će biti super , a ja ako ću biti u blizini bolnice javit ću ti raspored
Baš ljepo iskustvo ancy,:yes:
Ja osobno ne poznajem nikoga od doktora i sestara jer mi je ovo prva beba, samo sudim po onome što čujem od drugih.
A i oni su ljudi kao i mi svi drugi i imaju pravo ponekad imati loš dan kao i mi svi drugi.:-)
Samo se nadam da će biti sve u redu i neću se žalit na nikoga. :love2:
i ja sam u istoj situaciji.
Nadam se lijepom iskustvu, sve kaj sam do sad čula su uglavnom pozitvna i lijepa iskustva iz Varaždinskog rodilišta.
Neću ići sa stavom da nešto zanovijetam i solim pamet, samo da beba i ja nebudemo ugroženi. Jedino mislim da ću odbit Dolantin.
I sve će biti super!!
Tako da sam hrabra :mrgreen:
Sutra idem na ctg, i na amnio i nadam se da se nešto pokrenulo..
I nadam se ljubaznosti i osmjehu kao i prošli put..
EEee, znate možda ko je sutra dežuran u trudničkoj????
Čisto informativno :mrgreen:
Ancy :zaljubljen::zaljubljen: dvije male srečice, prekrasno!!!
Ja sam rodila prije 15 mjeseci u VŽ; bio je to lijepi, šašavi porod na koljenima, na strunjači ispred stolčića. Na stolčiću sam istisnula samo glavicu a za ostatak se spustila na koljena. Ideja je bila Erikina, sve je bilo savršeno, prekrasno, prirodno. Ah, trebala bih napisati priču...
Ovom prilikom samo želim reći koliko je divna i primalja Viktorija! :angel: Njezina smjena je završila prije nego sam rodila, ali divota od žene. Nedovoljno hvaljena na ovim stranicama, čini mi se.
mene je na porod zaprimila dr.K. i isto je bila super, topla, ljubazna, nježan
ancy dragao mi je da imaš takvo iskustvo sa dr.M.
to znači da može biti takva kad želi
moja oba iskusta s njom nažalost nisu takva...
evo i mene!!
Na preglegu je bilo super, mada bez ikakvih novosti kaj se tiće mog mališana..
Pregledala me dr Tot :-) zbilja, samo riječi hvale, nježna i pristupačna, kao i sestra u trudničkoj ( sestra Friščić) Ma milina :-)
Naravno da sam ja došla opet u grču i sva nervozna, al brzo je prošlo..
Bila je srednja gužvica al sve zato jer se dugo čekao dr sa odjela..
Tamo na vratima piše raspored ko kad radi u trudničkoj. Hm, mislim da to nema veze.. Za četvrtak je pisao dr Vidaković, a radili su dr. Bilopavlović i dr. Tot ( savršeno)..
Da, i za dr D. -- uvijek napišu njeno prvo prezime dr.Cvijović(tako nekako). Lukavci :roll:
al nekako me popušta strah od nje, nekako pokušavam vidjet neku pozitivu. (pošto neznam ko me čeka u ambulanti).
eh, da u utorak idem ponovo (u sri mi je termin). Pa se svakako javim sa svježim informacijama.
Ako se ne javim onda sigurno grlim svog malog princa:zaljubljen:
Evo baš lijepo, opet lijepe vijesti od tebe a svaka informacija nam dobro dođe.
zna li se već raspored za drugi tjedan?
ja bi trebala ići drugi tjedan na pregled, al još ne znam koji dan.
Držimo ti fige za sutra da sve bude ok, a i to da što prije zagrliš svoju bebicu :love2:
Katarinam :zaljubljen: hvala
Evo, nekako sam nervozna, imam osjećaj da ni sutra neće biti pomaka..
Mogu ti zapisat raspored za ovaj tj, al ako ideš drugi tj onda će se tek u pon znati.. mislim da za svaki tjedan posebno stavljaju.
U svakom se slučaju sutra javim sa novostima :zaljubljen:
http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=3013
Radionica u Čakovcu :)
Jel zna netko možda gdje sad radi dr. Fara i dal prima nove pacjentice? Hvala!
a mislim da će tu ostati na duže vrijeme.
Ja sam već četvrti put na ctg-u i jako sam zadovoljna.
Svi su kao prvo, bili dobro raspoloženi i spremni sve objasniti.
Nema gužvi, relativno se brzo dođe na red,
Doktorice s koje su me pregledavale (dr Špoljarić, dr. Karadža, dr. Tot) komunikativne, temeljite i ljubazne. I nježne. Radila sam amnio već 2 puta i zbilja nisam ništa osjetila ( osim straha)8-)
Čak sam srela i dr D. Nasmijana i puno priča, šta da vam kažem.:klap:
Svaka čast, a ja uvijek idem napeta i u grču a svaki put me svi ugodno dočekaju, još me i sestra tješila :love2:
Ako neko treba sutra je Dr. Vidaković dežuran u ambulanti..
Ja opet idem u subotu..
Eh, jel koja išla za vikend na ctg i pregled?
U biti je sigurno isto kao i ostale dane?
Išla sam ja na CTG u subotu, zbog visokog tlaka nisu htjeli dugu pauzu od četvrtka do ponedjeljka. Čekaš dežurnog liječnika, nema gužve.
evo to je lijepo za čuti da je sve ok i da si zadovoljna. nadam se da će tako biti i nadalje.... :yes:
Ja ću krajem drugog tjedna ići, a kako bude, bude nadam se da ok.
hvala na informacijama
a sve će biti ok..... doći će i taj tvoj sretan dan prije ili kasnije :love2:
Bila ja jutros na 5. ctg-u :roll:
Nema gužve, bila odma na redu, sestra ljubazna, baš smo lijepo pričale :-)
Kasnije su došle još 3 trudnice i sve je ilo brzo, bez čekanja..
Pregledala me dr Risek, isto ljubazna, temeljita, ima volje odgovorit na pitanja. Mlada, simpatična.
Radila mi amnio, nisam ni osjetila, al ništa nisam osjetila:klap:
Svaka im čast!!:heart:
U pon idem ponovo, onda je dr D. Pa se nadam da ću donijet dobre vijesti.
Ako je onakva kakvu sam ju ja sa strane promatrala, nema straha..
Bok cure, evo bila i ja jutros u ambulanti u Vž, i vratila se doma:roll:
Ništa novo kod mojih nalaza, al bitno da je bebi zdrav i aktivan.
Sad čekam svoje trudiće:mrgreen:
Pregledala me dr Majcen. Sad sam bila prvi put kod nje, i mogu vam reći samo pozitivne stvari. Ljubazna, pričala dosta samnom, sve kaj sam ju pitala lijepo odgovorila. Super:klap: Radila mi je amnio i nije ništa bolilo. (a mene i vađenje krvi boli). Još me ispitivala dal me tak jako boli jer sam drhtala, ali nije, ja sam opet bila uplašena:roll:
Sve naj o doktorima u Vž!!!
Eh, skoro zaboravih,
pon.dr Majcen
uto.dr.Špoljarić
sri.dr. Cvijović Dombaj
čet. dr. Karadža
pet. dr. Vidaković
Ja idem ponovo u srijedu 8-)
(opet sam u čekaoni propitkivala i nisam čula ništa strašno ni ružno)
Al nadam se svojim trudovima!! Već je dosta prošlo od termina (krajnje je vrijeme da rodim)..
Nadam se da sam pomogla!!
Puse svima
Došla sam u pola 8, nije bila gužva, čekala možda 5 min za obradu (tlak i sl) i nekih 15 min za ctg. Kad sam išla doma onda je već bila gužvica, to je bilo oko 9 pola 10. Ali ništa strašno, sve ide relativno brzo :klap: opet ovisi kad dođe doktorica u ambulantu. al ide brzo i učinkovito!!
Ja prezadovoljna!!!
Cure iz VZ
imam jednu zamolbicu. Iduci ponedjeljak se nadam UZV i CTG obaviti i VZ, a kako idem iz ZG i vucem dvoje djecice sa sobom jel mi mozete reci gdje se moze utuci vrijeme u VZ. Neki shopping centar, slasticarna, igraonica ili slicno. Buduci da cemo stici tek oko 9 a tad su vec guzve, kako rece Eva Maria, sumnjam da cu biti gotova do podneva a nema sansi da oni izdrze tamo i 15ak minuta. Znamo doci samo do bolnice ali vjerujem da nije prevelik gradic, uzet cemo plan pa ce se muz valjda znati s njima snaci po gradu.
ja sam tamo odradila zadnji porod, i moja su iskustva sjajna, ali treba uzeti u obzir i da sam imala puno srece jer mi je na porodu bila Erika, a jedini kontakt s doktorima koji sam imala bio je s dr.Jukic idr. Kolenko.
Ako porod ne krene ultra brzo nadam se da cu i ovaj put stici do Vz-
Eva Maria puno srece i da te prodje strah, misli na svoje zlato i sve ce proci OK.
Eva Maria super da je s tobom i bebom sve ok, sada samo čekamo trudove i da se konačno porodiš :-D zato ti držimo fige da to bude što prije, kako si i sama već želiš :love2:
Hvala ti na informacijama, ;-)
ja ću ići u četvrtak sa šogoricom, a za vrijeme se budemo još dogovorile pa se nadam da nebude gužve. :yes:
ne znam, baš u gradu nemaš neki šoping centar svi su više manje izvan centra grada, a sa igraonicama baš nemam iskustva, al se nađu slastičarnice u blizini, čak je i mc'donals blizu bolnice ako te zanima ...... nadam se da će ti se već netko javiti sa opširnijom ponudom jer ti ni ja baš ne poznajem vž da bi ti mogla nešto preporučiti ;-)
sretno :yes:
blizu bolnice je mercator centar, ništa posebno ali ima igraonica za djecu. To ti je pokraj groblja gradskoga, ako bude muž tražil nebre ne vidjeti, velika je zgrada
a velim od tam do bolnice ima par min
drugo ništ mi ne pada na pamet. ako bude lijepo vrijeme mogu se oni šetati i razgledavati grad dok ti obavljaš pregled :)
eh da i velika igraonica je iznad konzuma kod hotela turist, ali čini mi se da radi samo popodne?! nisam sigurna!
Eva Maria daj reci pošto ti je prošel termin dal ti spominju indukciju ili ne? Pitam jer znam da su prije uvijek predlagali brzo nakon termina
da se dođe i da naprave indukciju, pa me zanima kak je sad stanje?
Inače prijateljica mi je rodila u sub i bio joj termin prošao za 6 dana i na posljednja dva pregleda ju je dr pitala dal hoće ići gore da ju porode! ona odbila i
lijepo uredno dobila svoje trudove :)