Ključić, pa to je predivno!
Kako je malecka ovih dana?
Printable View
Ključić, pa to je predivno!
Kako je malecka ovih dana?
Ključić čestitam od srca :heart:
Leoni puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem!
Čestitam ključić
~~~~~~~~~ :heart:
Čestitam :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
Vibriram za Leonu i cestitam na tockici!
Stvarno ste lavice.
S r e t n o!!!
ključić predivno! čestitam :heart:
:D
čestitke!
:D :D :D
Leonici :heart: :heart: :heart:
Cestitke od :heart:
A Leonici vibrice da nam brzo ojaca i dobije novi bubreg :love: :heart:
Šapućem čestitam
a Leonici puno vibrica i jedan cmok
čestitam :D
cetitam :D ...kamo god se se okrenete sreca je na vasoj strani tako ce biti sreca i na strani malom andelu preljepog imena.... :heart: :love:
Čestitamo :D :D
Čestitam :*
I neka nam Leona čim prije ozdravi da se može igrati s bebom i pomagati mami :)
Čestitamo od :heart:
:D :D :D
Čestitam, svima vama veliki :*
:klap: za koncert :D
čestitam od srca, sve su me trnci prošli.
a za Leonicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Jesu gotove pretrage, nalazi... kako je malena lavica?
I kako je mama? :love:
Leona ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ :heart:
Leonice ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
kljucic cestitam :heart: :heart: :heart:
Hvala svima na čestitkama!
Pretraga probavnog trakta ništa nije pokazala. Njoj je i dalje zlo i dalje ne jede... Ali je danas bila iznimno dobre volje i jako se motorički oporavila. Sva si je važna i stalno pokazuje kak si može noge ulovit i okretat se na oba boka (pogotovo desni koji je štekao). Fizioterapeutkinja ( :heart: ) je jako zadovoljna i ponosna.
A mama ni ne zna da je trudna. Osim kad me čope tu i tamo neke mučnine. Za sada je sve ejokej.
Ah draga moja i tvoja Leonica je veliki borac i hrabrica. Vidim ja to i nek tak ostane. Jednog dana će odjednom sve nezaustavljivo krenuti napred i neće stati a ona će rasti i rasti i biti velika zdrava curica. I mi smo se borili kad se Marko rodio (ustvari još dok je bio u buši) i nekad sam stvarno mislila da ne bu dobr a onda je došao taj dan kad smo se vratile iz klinike u Ljubljani i sve je krenulo dobro, onda je malo zakilavilo ali samo kratko.
I sad kad ga gledam ovak velikog nemrem vjerovati kak je to bilo.
Njegovi bubrezi uf.
Nekad mislim da su klinci ko gušteri otkineš im rep i naraste novi. Znam da Leoni ne budu narasli novi bubrezi ali ima lijeka i za to.
Čitam Vas od početka, sjećaš se poruke za prof. Cvitković i kak vrijeme ide stvarno mislim da bu ta mrvica dobro.
Čuvaj obje bebice i samo želim da završite kao i mi. :heart:
Ključić, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
čestitke na trudnoći :love:
ključić jel ima šta novo ?
Kako nam je leona?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve vas!!! :heart:
Pa ima novosti. Prije nekoliko dana je opet dobila upalu potrbušnice :( Imala je temperaturu i jako ju je boljelo, ali čim je dobila antibiotik, prošlo je. Srećom, nije jaka upala, brzo se smirilo i ona se dobro osjeća.
Jako je ojačala. Baš danas sam malo s njom vježbala (preko tjedna ju vježba fizioterapeutkinja :heart: ) i u potrbušnom super drži glavicu :) Još joj malo šteka okretanje na desni bok, na lijevi se okreće bez problema. Igračke hvata bez problema (što znači da je vid ok). Jako brzo usvaja "novo gradivo" i jača iz dana u dan. Baš smo ponosni na nju :mrgreen:
:heart:
kljucic, osim ove ponovljene upale, sve drugo su super novosti, pogotovo što ovo što kažeš za vid! :D
Mišić mali, ona je velika hrabrica i pravi borac :heart: , a ima i oooogromnu sreću što ima tebe za mamu :love:
Mislim na vas, i molit ću da čim prije dođete na listu za transplantaciju.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da vam dođu samo dobri dani :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
držite se cure... vi to možete...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ :saint:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jako mi je drago zbog dobrih vijesti, a za loše vibram da što prije siđu s dnevnog reda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~ ~~~ ~~~ od :heart: iz sve snage
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ubuduće čitamo samo lijepe vijesti!
:* hrabroj curki!
Super za vid!
Da i sve ostalo krene nabolje!
mama, drži se!!!! :love2:
Držite se svi :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super, super za vid :D :D
borac je leonica :heart:
kako ti podnosiš trudnoću?
vibram da čim prije dođete na red za transplataciju i da malena nastavi tako lijepo napredovati
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trebate biti ponosni na nju, baš je hrabrica.
za vas četvero puno vibrica
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: