Draga Kiara79, sretan rođendan! Da do sljedećega imaš maloga bebača! :love:
KIKLA123, lijepo se odmori, skupi snagu i u novoj godini jurišaj u nove pobjede!
Šniki, sretno danas na uzv!
Pusa svima! :*
Printable View
Draga Kiara79, sretan rođendan! Da do sljedećega imaš maloga bebača! :love:
KIKLA123, lijepo se odmori, skupi snagu i u novoj godini jurišaj u nove pobjede!
Šniki, sretno danas na uzv!
Pusa svima! :*
:coffee: ...........jutro.........
Kiara draga baš mi je žao.....a tako sam se nadala..... :( :(
Al eto, svejedno želim ti SRETEN ROĐENDAN, iako znam da ti sad nije ni do čega.....
Ja obavila Uzv, jedna štruca se je uhvatila, za sad se vidi samo gestacijska i žumanjčana vrečica, veličina je 10mm.....rekoše mi da je sve ok, i opet u pon uzv...tada bi se sučeko malo trebalo čuti!!!!!! Nisam dobila sličku pa sam malo tužna, ali onu drugu ću pod cijenu života tražiti......nema zaheb......
Šniki, super!!! Za malu mrvicu, neka lijepo raste! :D :D :D
pozdrav svima! šniki koji ti je to uzv? [/b]
Prvi uzv......to je sve ok za prvi......znam da ti i korky imate drugi u četvrtak.......želim da se čuju mala :heart: :heart: :heart: .....
ma pitam zato jer je meni na 1 uzv dr.vidjela žumanjčanu vr.bez odjeka ploda. isad me to muči. drago mi je da je kod tebe sve ok,i želim ti urednu i školsku trudnoću!
Ma to t je i kod mene, to ti je ok zato kaj je prerano da bi se čulo srčeko, nemoj brinuti, meni isto to piše, pa sam ju pitala jel to ok za sad, veli da je....a onda sam još i svog gin išla pitati....taj prvi uzv je ionako rani i u principu kad je prirodna ( znate na kaj mislim, i ovo je prirodno) tr. onda žene ionako tajprvi uzv idu kasnije, ali mi moramo zbog svega ranije da nebi bilo nekih komplikacija......
Mora biti sve ok, kad smo već do tud dogurale :* :* :*
nadam se da bude sve ok! :) pozdrav svim pikalicama,čekalicama,trudnicama i svima ostalima!!!!!
Šniki stvarno mi je drago da je sve ok... :love: a ja sam tako :cry: baš mi je šugav dan...no tješim se da zato imamo svog doca koji će nam pomoći da dođemo do svojih mrva...crvenkapice77 sretno sutra... :*
kiara draga :love: :love2: :love2: .........
šniki...... :D :D ........
uh kako mi je prpa za sutra :raspa: ...........ne znam sta me ceka........ :unsure: :unsure:
crvenkapice javi nam kaj je bilo.....držimti fige za što skoriji postupak :D
crvenkapice sve će biti ok.doc nam je zakon,vidjet ćeš...mada je moj prvi dojam o njemu bio katastrofa, al valjda je imao loš dan i bio malo ndrk... :oops: i što više sam kod njega to mi je bolji...javi dojmove i što ste se dogovorili... :*
Kaira, baš mi je žao :love: , crvenkapice evo ti za sutra malo ~~~~~~~~~~~~~~~~, šniki :D :D :D :*
andrejice draga moja :* pozz... svima ;)
šniki draga baš mi je drago da je sve super!!!!! :D :D
andreja niš nemoj brinut pa ni meni nije rekla da se vidi plod samo da su 2 gv i 2 žv, ali zato u četvrtak bi se sve trebalo vidjet pa se tako vidimo i mi!!!
Svima curama sretno!!!!
korky mi samo brinemo!!!! Al što bi naša mudra forumska glava rekla ( Marchie) ma biti će to sve dobro!!!!! :* :* :* :*
ma mislim da je to normalno kaj se tak brinemo,ipak nam je to prva trudnoća,pa onda osjetis i svaki trzaj svog tijela, a i teško smo ju ostvarile pa je normalček da se sad malo i bojimo!!!
Ma od nas se i očekuje da se bojimo.....pa nije se to nama dogodilo...onako ups!!!!! Pa to si želimo već godinama ( barem kad o sebi govorim) i zato mi i je frka, i neka je, to znači da nam je stalo!!!!!! I zato mi je ovaj forum mljac, jer ima puno frke i trtarenja pa ne ispadam usamljena u ovoj ludosti....i zato vam svima šaljem :* :* :* :* :* i :heart: :heart: :heart: :heart: i :love: :love: :love: :love: :love: a mogu malo i :sing: :dancingfever:
ma evo Frka kaze da nema frke za nove forumske trudnice, a kad Frka tako kaze, onda tako i je!!! :mrgreen:
:* i don't worry, be happy :)
Kad sam napisala frka ti si mi odmah pala na pamet!!!!! forumska frka uvijek dobro došla!!!! :D :D :D
Svim našim trudnicama :love: i :heart: , šaljite malo svojih vibri i na nas koje još čekamo!
Kiara, draga uistinu mi je žao, ali glavu gore i idemo dalje. I ja sam se ovaj mjesec nešto jako razočarala kada je vještica došla, ali neće ona biti jača od mene, samo sam se nasmijala i rekoh idemo dalje.
Crvenkapice sretno sutra!
Kikla, super što si živa pozitiva...Ma dobro si rekla - ne može beta biti toliko puta negativna koliko ti možeš puta probat.. Ili tako nekako... Valjda si ti to rekla.... Sorry, malo sam smrznuta... idem sutra na UVZ. Valjda bu sve ok... Nema filma kojeg nisam zabrijala... Živa koma...Citiraj:
KIKLA123 prvotno napisa
lanarica mamora sve biti ok.....kaj ne, mi pratimo jedna drugu.....znam da je frka sad, ali biti će to ok....javi mi čim čim prije, tim tim bolje..... :D :D :D
je, dobro veliš ... bu dobro... od nečeg je visoka ta beta...
svim čekalicama,trenutnim i wannabe trudnicama, pikalicama :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
cure nemate pojma kak je lijepo podjeliti svoje strahove,sreću,svoje misli sa nekim tko te razumije i tko prolazi isto što i ti! hvala bogu na ovom forumu i na tako divnim osobama poput vas! lanarice zelim ti isto sto i sebi! lijepu ,veliku busicu!!!!
Citiraj:
andreja prvotno napisa
Hvala draga""" u potpunosti se slažem s tobom!!!!!! :heart: :heart: :heart:
evo me natrag,ja sam otplakala svoj minus i idemo dalje,nema predaje,što nas ne ubije,ojača nas...imam pitanjce ako netko zna,otkad im traje Božični godišnji?Ah da,zapravo dva pitanjca :mrgreen: jel netko od vas morao obaviti pravno i psihološko savjetovanje i gdje...?Ups to su već 3 pitanjca... :P :roll:
Lanarice ljube moja sretno sutra :* :* :* :* :* sve bu to doslo na svoje,bus vidla...veliki ljubcek ti saljem,javi mi... a sad idem malo hopsat za Snikin prvi uvz,,daj ju bar malo razveselim zbog fotke,kad bi bar znali koliko nam ta fotkica znaci sami bi nam ju ponudili.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P umori se uf :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8) Kiara draga znam kako ti je,kad vidis minus toliko te stilta i koliko mislis da si spreman,tesko ti je..ja sam par puta napravila i poslije minusa, nisam ga napravila vec 2god.dobila sam alergiju na nj.,djubre jedno.cak ni u postupku nisam ga ni pogledala..al kad mi beta bude pozitivna,,kupit cu ih 10 i piskit dok ne poplave,poplusave,pocrtaju... a meni su rekli za 12mj.ako se odlucim za prirodnjak da mogu doc sve di 15.12..pozdrav svima..kissi-kissi ...ovo pisem vec peti put komp me zaj......slomi se...
pozdrav svim curkama na SD..........
eto ja sutra laganini za ZG.....oko 5h krecemo ujutro....magla hebem joj sve nikako da se digne :evil: ........jeli ima jos koja da je sutra od 11h gore ?.....drzite mi fige......javim se kad dođem kako je bilo..necu prije 22h sigurno doci....pozzz :* :* :*
Srce mi se slama kad vidim od kud sve ljudi dolaze....to je tako tužno...izmori te taj put i sve to skupa....fakat nije fer :( :( malo sam emotivna danas, mislim ipak nisam dobila svoju sličicu :lol: ......pusica svima...a ti KIKLA cikla pala s bicikla sad još uleti u jedan predbožićni prirodnjaki ispod bora neka bude fora....... :love: :love: :love:
Crvenkapica možda se sretnemo u putu :*
Ja sutra krećem za zg.,u srijedu jutro na folikulometriju.Danas 5.d.c. sam išla u cito na folikulom. Imam 6-7 folikula po 10.mm.Endometrij trolinijski 6 mm.Vidjet ćemo šta još dr.B. kažeCure držite mi fige :*
Onda držimo fige!!!! Bez brige..... :* :*
kiara79 točno znam kako ti je, daj zamisli kad mi je menga trebala doći da počnem uzimati gonale kasnila mi je 22 dana kao nikada do sada, koma :evil: ...što se tiće psihološkog savjetovanja tu ti stvarno nemogu pomoći jer neznam, ali možda neka druga curka zna...u svakom slučaju punooooo sreće!!!Citiraj:
kiara79 prvotno napisa
lanarica,H20 i crvenkapica77 sretno danas!!!!!
šniki u četvrtak ću i ja tražiti sliku, da ti budem iskrena nisam ni znala da ti može dati, ja sam svoju prvu trudnoću vodila na SD i nikada nisam dobila slikicu, tek kad sam tu i tamo otišla kod privatnika on mi je dao da ga nisam ni pitala.
Slažem se s Šniki... Ja živim u ZGB al iz Dalmacije sam, i stvarno vidim kolika to prednost života u ZGB (za nedajbože) .. Upoznala sam dosta cura koje hodočaste na SD iz svih krajeva RH... Jedna je išla vlakom u 3 ujutro svaki dan na folikulometrije... Baš da ti se srce slomi koji je to trud i trošak..... koma.... uh....Citiraj:
crvenkapica77 prvotno napisa
lanarica pa daj podijeli dojmove s prvog uzv!!!! ( ja već sve znam, ali sigurno i druge zanima)
Dobro, dobro - pozabila sam /= zaboravila....
eto, vidi se jedna vrećica, mala 3mm al vrijedna..... super.... ja sam pitala gdje je druga - kaže da se ne vidi.... no, još je rano za UVZ - pa ćemo za 2 tjedna znati jesu li :love: (gdje se sakrio vrag mali ??) i dal tuče :heart: ...
No, jako sam zadovoljna... i pomalo zbunjena.....
fala svima na podršci.....
lanarica, to je super! Lijepa brojkica, neka se samo raste!
crvenkapica77, H2O, mislimo na vas, javite kako je bilo!
Ne znam kada počinju godišnji. Na pitanje što s p&p savjetovanjima, rekli su mi da je to sve još nedorečeno i takve me potvrde nisu tražili. Imala sam samo kopiju vjenčanoga lista. Vjerojatno to sve ima veze s ovih tzv. šest mjeseci prilagodbe.Citiraj:
kiara79 prvotno napisa
Sretno u sljedećem postupku!!! :love:
bok svima! lanarice od srca čestitam, idržim fige za dalje,isto tako i svim ostalim curkama!!! vidim da si spomenula onu kaja u 3 sata ujutro putuje na folikulometrije,e pa to sam ti bila ja1 i mogu ti reći da mi se isplatio taj trud! zato cure da biste nešto dobile,morate nešto i dati!
eeeeeee evo ja se vec vratila :D :D .brza sam ha?
dosli smo oko 10h gore ,,mada bili u 12h naruceni primili nas odmah jer samo jedna pacijentica bila......muz rijesio spermiogram a ja kod dr.Baumana usla i .....pogledo mi sve nalaze ..svi su mi ok..rekla mu ja da se spremam na aih u cita...muzev nalaz vidio i rekao da pokusamo prvo sa AIH 2-3 x jer mm spermiogram nije toliko los..... :/ ...eto sad cu probat 2x, necu vise ;) sa aih-om..i onda kaze ako ne uspije vidimo se oko 4mj.kod njega za ivf....ali on misli da necu morat dolazit jer cu, ostat trudna :) ....covjek je sasvim ok...sviđa mi se....ali on to meni nekako sve na brzinu bla bla bla..opet ga nisam neke stvari stigla pitat...pogledao me na utz i vidio neko zuto tijelo, pojma nemam sta je to :? ..endometrij se podebljao na 8mm :D 21dc...
.14dc bio 6mm.....pusa svima :heart: :heart: