Sela, možda ti je to ipak znak da ćeš za 9 mjeseci u rukama držati malenog miša ili mišicu! Možda se iznenadiš...jaaaaaaaaaaako ugodno! Držim ti fige za sretan ishod i trocifrenu betu! :-D:-D:-D
Printable View
Sela, možda ti je to ipak znak da ćeš za 9 mjeseci u rukama držati malenog miša ili mišicu! Možda se iznenadiš...jaaaaaaaaaaako ugodno! Držim ti fige za sretan ishod i trocifrenu betu! :-D:-D:-D
Ah Sneki ali da si i ti tu negdje bilo bi mi draze,ali kao sto rekoh,vjerujem u tvoj postupak u rujnu da ce biti dobitni nakon sto upijes svu pozitivnu energiju ljeta i kad se tvoje tijelo preporodi i pomladi....Najljepse zelje velike kao n e b o
Sela, ko da sebe čitam: još u postupku a već razmišlja o slijedećem :nope:
Kolegice, možete li se molim vas koncentrirati na ono što se sad događa? :mrgreen:
Nadamo se tvojoj velikoj beti bez obzira na prištiće!
Tlatincice sto da se radi??:-)Sasava sam sto gradi..Medjutim ovaj osjecaj je nesto novo za mene-biti opusten cekajuci betu:-o:-o
Sela draga ~~~~~~~~~~~~~~da taj drukčiji osjećaj znači pozitivnu tetu betu:-D.Meni je ovo bio naručeni pregled pred postupak tako da sam odmah dobila i injekcije,ja sam tamo bila od 10:30 do cc 12:30,baš je bila gužva ali ne mora značiti da je to tako uvijek;-).
haj, komadi, kakvo je stanje za doći na red kod dr. K? Jel poćeo raditi ili još ga mjenjaju? Zvalal bi sutra pa me zanima otprilike koliko ću čekati, tjedan, dva? Sanja1, kada krećeš sa pikanjem?
Danas bila u Vili na histeroskopiji, čovjek uveo spravu, a unutra nema polipa a ni ciste. :0 Sad ću još otići svom gin u srijedu, ali moram i u Petrovu skoro dok me ne zaborave skroz. Pozz
Krećem za nekih 10-dana,ciklusi su mi od 25-30 dana pa neunam točno,ali tu negdje.Ti si se sad konačno rješila polipa i cista,ali ako sam dobro shvatila same su se povukle i prije zahvata ili...No u svakom slučaju sad trk u Petrovu i naručit se,dr.K se vratio,mislim da ako objasniš situaciju nećeš dugo čekati:yes:.
Tlatinčica mislim da je Ivana rekla da treba tri uputnice, ja sam isto kad sam išla po lijekove imala 2. Jednu za spec. pregled i jednu za bolničko bez datuma.
Sanja 1 ja i ti čemo nekako u isto vrijeme krenuti i sa pikanjem, da barem imam društvo kad budemo krenuli na folikumetriju. Ja sam prošli mjesec M imala 07., a ciklusi su 30-35 dana pa to taman tako nekako ispadne za cca 10 dana pikanje!
Baš mi je drago da se doc. K vratio, sad sam nekako mirnija, znači sve je spremno samo se nas čeka, mi čemo svi grupno u postupak!!!
Isprike :oops:
http://www.vecernji.hr/vijesti/budu-...-clanak-134870 Malo me strah tih njihovih statistika
Daa, navodno nije bilo ni ciste ni polipa, vidjet ću sutra kod svog gina
Ej,Sela moja,ja ti sutra tek krecem sa folikulometrijom.Moram priznati da se bas veselim da se pokrece nesto jer mi je malo dosta cekanja!!!!Citiraj:
Sanjicka hvala ti na zeljama!!Kako mi ti stojis?U kojem si stadiju postupka?Jel se blizi punkcija?
Ajde super,ima da ovaj ciklus bude BINGO:klap:Ja na izlasku iz kuce,uputila se u Petrovu,nosim prve papire i uputnice pa da me sestra Irena naruci za pregled,idem kasno da ne naletim na guzvu,ipak je ovo samo narucivanje...
Da li je potrebno da i MM ima potvrdu posebnu od psihijatra, malo prisluškivala na tel dok sam čekala sestru da me narući pa mi se nekako učinilo da traži i od M potvrdu. Ja sam išla sa njim na moju uputnicu ali nitko nije tražio da uđemo oboje nego samo ja
Osijek da bar budemo skupa:-D.:mrgreen:
Zauzeta a šta ti piše na potvrdi koju si dobila?
Mi smo išli oboje ali dobili smo jednu potvrdu koja se odnosi i na mene i na mm, odnosno nas kao par.
Ako se tvoja potvrda odnosi na oboje, onda nema potrebe da tm ide još jednom.
Cure koje ste bile kod psihologa, ispravite me ako griješim.
Ma,samo jedna potvrda se dobije za oboje,navedeni ste kao par....nadam se.Malo je cudno da si samo ti ZAUZETA ulazila u ordinaciju,pa provjeri jel je na potvrdi napisano i muzevo ime..
Sanjicka javi sutra kako je bilo na ultrachu i kakva je situacija?
MMi ja kad smo isli bili smo bas kod psihijatra i morali smo imati zasebne uputnice i tako smo dobili i zasebne potvrde.Ali to je bilo jos prosle godine kad je to sve krenulo.Mogli smo ici gdje smo htjeli bilo je bitno jedino da dobijemo potvrde.Citiraj:
ZAUZETA prvotno napisa
Da li je potrebno da i MM ima potvrdu posebnu od psihijatra, malo prisluškivala na tel dok sam čekala sestru da me narući pa mi se nekako učinilo da traži i od M potvrdu. Ja sam išla sa njim na moju uputnicu ali nitko nije tražio da uđemo oboje nego samo ja
Da li sada Petrova ima organizirano gdje se ide kod pravnika i psihologa/psihijatra?Jer vidim da svi idete kod istih!!!
Hocu,javim se !!!Drzi fige da bude sve super i da krecemo.Malo me frkica!!!!!Citiraj:
SELA prvotno napisa
Sanjicka javi sutra kako je bilo na ultrachu i kakva je situacija?
Sanjička sretno sutra:yes:.evo ti malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curke, vi koje niste došle do transfera nakon uvođenja ovog zakona - pobrojimo se
http://forum.roda.hr/threads/55519-m...e-POBROJIMO-SE
sanja 1 držim fige da se poklopimo.
Zauzeta ja i MM smo išli zajedno sa dvije uputnice i dobili jednu potvrdu na kojoj piše supružnici ja i MM.....
Sanja1 hvala na vibricama!!!!!Moram priznati da su mi dobro dosle.Bila sam malo preplasena i na kraju ne znam tocno sta ce biti.
10-i d.c. endometrij: 4,5 folikul lijevo 9,6
Pitala sam da li to znaci da ce nesto biti,kaze da jos nista ne moze reci.U petak ponovno UZV.
Sta je dobro za endometrij piti da se zadeblja jace?I da li to mogu sad pocet ili ??
Pomoooooooc !!!!!!!
Sela nalazi jos nisu gotovi,cim budu javim ti!!!!!
Tlatincica hvala ti!!!!! A sta je sa andolima?Cula sam i za njih da je dobro ali nekako se ne usudim.:-)
Sok od cikle,ananas,andol 100,i šetnjica,s tim da se sokom od cikle doslovno naljevaj i bit će nekih pomaka,ma mora bit:yes:.Mi svi navijamo za tvoj endometrij:mrgreen:.
Sanja1 jel se pije zdravac?
Hvala cure,danas cu se napiti i najesti i u petak mora da se zadeblja......
Hoce,hoce..Sigurna sam da ce se u petak vidjeti pomak.
Sanjicka,sad sam procitala tvoje prve postove pa mi je jasnija situacija,sorry kaj sam te davila pitanjima u poruci:oops:
Ma daj molim te,kaj bi me gnjavila!!!Nije mi bilo jasno kaj nije jasno,hahahaha!!!!!
Bitno da smo se mi skuzile......
O Sela moja draga naveliko,mm i ja piškimo samo zdravac:lol:,hvala ti još jednom kaj si mi rekla gdje ga ima jer ja ga nikako nisam mogla naći;-).
Aj aj kaj se bubrezi budu procistili...:-)
Di ga ima? I ja bih :mljac:
Može i na pp