Roza, predivan je. Nema tih riječi koji mogu opisati knedlu u grlu kad sam ga vidjela. Tako sam sretna zbog tebe. Hvala ti što si nam ga pokazala.
Printable View
Roza, predivan je. Nema tih riječi koji mogu opisati knedlu u grlu kad sam ga vidjela. Tako sam sretna zbog tebe. Hvala ti što si nam ga pokazala.
drage moje ja sam vam ovih dana u nekom tužnom raspoloženju :( . A ne znam, uhvatila me neka tuga, fale mi moje cure :cry:
Uopće se ne veselim blagdanima. Najradije bih se zavukla pod poplun i sve to prespavala s nadom da će mi iduća godina donijeti više sreće.
Sve vas ljubim :love:
Višnjato je jako dobar znak,svi mi to kad tada moramo osjetiti jer to je onaj KLIK kada shvatimo da možemo dalje i da ima nade da budemo sretni,a onad će se i sve druge kockice posložitiCitiraj:
ima već tjedan dana da mi je nekako jako dobro,samu sebe sam iznenadila i više ne osjećam onaj pritisak oko srca,nekako mi je lakše
Tibi ...blagdani čine svoje,bit će dobro
A72 super...15 tj.
Roza,Špiro je maeni na toj slici ko da se pokrio ćoškom dekice u svom krevetiću :mrgreen:
Svima želim mirne i ugodne blagdane.
ej cure....samo da vas se javim...čitala sam vas povremeno...iskreno nisam
mislila da ću vam ikad tipkati osim riječima podrške, ali eto....nažalost jedna sam od vas...
28.11.2009. je sve završilo... :cry:
nosila sam blizance...curicu i dečka...problemi od samog početka...curici je u 27 tjednu prestalo kucati srčeko...u 30 tjednu mi je pukao vodenjak i prokrvarila sam...hitan carski...moj mali mišek Jakov je živio samo jedan dan... :cry:
Tibi suosjećam s tobom...ni ja se ne veselim blagdanima...
Ipak sam u malo boljoj poziciji jer imam curicu od 3,5 godine...da nemam nju, neznam kako bi to preživjeli MM i ja...
svima :love2: i puno snage za dalje...
Boxica :cry: :love2:
andjelak, dobro si rekla, i meni izgleda kao da se pokrio dekicom :zaljubljen:
Da cure, 15 tj. "vec", a ja ga zivim sekund po sekund, od pregleda do pregleda....sljedeci je u ponedeljak, i posto imam 37 godina ocekujem da ce me nagovarati na amnio ,a ja ne bih nista...dogovorila sam se sa dr-icom da ne bih na amnio ,ali da mi radi detaljni uzv+tripl, pa cemo vidjeti kako dalje...vec pomalo i osjetim bebu pa ne znam kako bih mogla donijeti odluku da nesto nije u redu...ma teske misli, necu o tome.
Tibi :love2: pretesko je to...samo ti otplaci svoje kad ti dodje, to ti niko ne moze oduzeti.
Boxica :( ...ne znam sta da ti kazem...jako mi je zao.
Uh Boxica pretužno :cry: Kako i sama znaš nemam ti što reći za utjehu. Tu smo sve za tebe i zaista mi je žao da si nam se morala pridružiti. Jedina utjeha koju možeš naći je u tvojoj curici, i mazi je i grli, daj joj svu ljubav koju bi dala svojim bebicama :heart:
A mislim da sve mi kao i Tibi osječamo tugu i sjetu za blagdane. 27.12 je godina dana od rođenja Ivana i Olivera, i vjerujte mi jedva čekam da ovi blagdani prođu, da dođe prvi mjesec...svaki dan mi je nervoza sve veča, i znam da će Božić i dani oko njega bit pakao. Morat ču se pretvarat da je sve divno, i zaista imam puno za biti zahvalna, ali nemam njih :cry: I onda osječam krivicu jer se stvarno nezahvalno nekad osječam, imam predivno dijete u trubuhu, i umjesto da imam snage za njega, ja plačem i razmišljam o moje troje dječice koje mi tako puno fale...
Teško je biti mama anđela, to sve mi ovdje dobro znamo i osječamo, i iz nekog razloga je Bog taj težak križ stavio na naša leđa. Kad se sjetim svoje curice i dečkiju ne mogu a da ne zagrlim taj križ svom snagom, jer iako je težak i iako boli, osječam se blagoslovljena da ga nosim i imam. Iako su bili na zemlji tako kratko promjenili su sve, toliko puno smisla je imao njihov kratak život :heart:
Ana :love:
Uh Boxica pretužno :cry: Kako i sama znaš nemam ti što reći za utjehu. Tu smo sve za tebe i zaista mi je žao da si nam se morala pridružiti. Jedina utjeha koju možeš naći je u tvojoj curici, i mazi je i grli, daj joj svu ljubav koju bi dala svojim bebicama :heart:
A mislim da sve mi kao i Tibi osječamo tugu i sjetu za blagdane. 27.12 je godina dana od rođenja Ivana i Olivera, i vjerujte mi jedva čekam da ovi blagdani prođu, da dođe prvi mjesec...svaki dan mi je nervoza sve veča, i znam da će Božić i dani oko njega bit pakao. Morat ču se pretvarat da je sve divno, i zaista imam puno za biti zahvalna, ali nemam njih :cry: I onda osječam krivicu jer se stvarno nezahvalno nekad osječam, imam predivno dijete u trubuhu, i umjesto da imam snage za njega, ja plačem i razmišljam o moje troje dječice koje mi tako puno fale...
Teško je biti mama anđela, to sve mi ovdje dobro znamo i osječamo, i iz nekog razloga je Bog taj težak križ stavio na naša leđa. Kad se sjetim svoje curice i dečkiju ne mogu a da ne zagrlim taj križ svom snagom, jer iako je težak i iako boli, osječam se blagoslovljena da ga nosim i imam. Iako su bili na zemlji tako kratko promjenili su sve, toliko puno smisla je imao njihov kratak život :heart:
Ana :love:
Roza :love:
Cure, grlim vas sve, da praznici prođu što pre i što bezbolnije, a Nova Godina da vam donese najlepše poklone :heart:
xCitiraj:
vissnja prvotno napisa
Isto i od mene....
Zdravo drage moje.
Samo kratko da se javim,sutra imam transfer,oplodilo se 3 js....
Ali,ne mogu da se radujem jer smo danas bili kod koznog(naime,malom se pojavilo neko zadebljanje na laktovima)i dijagnoza glasi:psorijaza!!!!!
Tako sam se iznervirala...Moj stari ima psorijazu(dobio je u starosti) i eto,zar bas mora malac od nepune 4 godine da nasledi.
Bojim se da mu se ne siri po tijelu,a i ove kreme su sa kortizonom...
Bas sam slabic...ne mogu da funkcionisem cijeli dan,samo cmizdrim.
Sutra odoh po jos jedno misljenje...
hi curke :*
naše malo misto zabililo, tako da sam ja čitavo popodne provela uz prozor i lagano "u oblacima" od snježnih pahulja, a moje se cure cilo popodne igraju na snigu; grozno je ledeno, ali to kod nas traje svega par dana, pa ćemo valjda preživit :D
choco baš mi je žao zbog malog, ali ti ipak potraži drugo mišljenje, ne znam kakva mora biti klinička slika da se na 1 .pregledu postavi dijagnoza, a i psorijaza ima nekoliko verzija, tako da ne mora biti najgore; želim ti puno sreće na transferu i držim fige da se malci čvrsto prime i ne puštaju slijedećih 40 tjedana :*
tibi draga i mene hvata tuga na dane, to jednostavno tako mora biti, ne možeš tugu izbrisati iz svog srca, treba vremena i vremena,ljubim te, drži se :love:
boxice ne mogu zamisliti tvoju bol, čuvaj se i izdrži za svoju curu, ona će ti pomoći da zaliječiš rane :*
meni je stigla 1. M nakon spontanog i tako sam tužna, prošlo je samo 28 dana otkad sam bila trudna :cry:
ljubim vas sve po redu, a najviše Špiru :*
Citiraj:
Peterlin prvotno napisa
I od mene... :heart:
Boxica, moja sućut, drži se. :love2:
Hej cure :love:
Prvo da zavibram našoj dragoj Choco, joj tako sam sretna i sigurna da če sve proć super! Drži se i jedva čekamo vijesti :love: :heart:
Mandy :( :love2: Ali u svemu je dobro da se ciklusi normaliziraju. Vidjet češ, 2010 je naša godina cure! :heart:
Mi evo, dan po dan...jučer smo napokon uzeli kolica, i sad ih gledam, ne mogu vjerovat,u apsolutnom sam šoku. U tim kolicima če dao Bog ležat moje dijete........ne mogu ja to pojmiti, ne mogu počet vjerovat da če možda ovaj put sve biti dobro...strah me uopče razmišljat o tome. A sad za Božić dolazi i krevetić, mislim da ču umirat od straha tih zadnjih par tjedana kad sve bude tu, namješteno i spremno..........JOJ samo da se rodi živ i zdrav, a svi ostali snovi i želje u životu su mi apsolutno nevažni, i ako dobijemo Špira bit ču zahvalna Bogu do kraja života jer nam je dao tu šansu.
Sad mi se več jako teško i ustajat, hodat pogotovo, težak mi je trbuh a mišići nemaju snage od skoro godinu i pol ležanja! Ante mi jutros da se vidi na meni da sam na rubu snage...
Anyway, dosta o mom autu :oops:
Ljubim vas sve...idem radit brošuru, a nisam se makla od naslovnice, ne ide pa ne ide :roll:
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno rozi i špireku :love:
ja evo sjedim kraj svoje male i navijam da pojede ručak,ne bi da sam čavle skuhala...,razmišljam kako bi moja beba sad imala 4mj,ali zato ne bi bilo sina kojeg sada nosim....sve je valjda trebalo tako biti... :/
~~~~~~~~~~~~~~~~~da godina dobro završi i svima za nove pobjede u 2010!
roza mislim da će s vama biti sada sve ok.realno sve ono najkritičnije vrijeme za malog je sada iza vas,djeca rođena sa 34 tj i dalje (pa da ga odma sad rodiš a shvaćam ako dobro pratim da je on po uzv veći za tjedan dana?) preživljavaju pod normalno i eto od moje frendice djevojčica je rođena sa 34 tj i sve 5 bila je velika kao moja koja je rođena sa 36tj(mislim da ste se i čule,h.kitty). cure su obje lijepo napredovale,ona je doduše morala na Goljak,ali uz trud koji je uložila njena mala je sad 10 puta spretnija od moje,ali moja zato 10 puta više priča od njezine :lol: mislim da će se sve posložiti odnosno da vam se već sve posložilo,eto kinderbetić stiže,kolica su tu i evo tojeg malog zezala za koji tjedan.Nova nam je za 10 dana-a iza toga si u terminu-i svakako mislim da ćeš dočekati.
utješi se da je nagore prošlo i što sad bude bog je dao kao i sve do sada,ti tu ništa ne možeš,šta će biti biti će,ti si dala sve od sebe i nemoj se sekirati. :love:
velike puse svima!!
hej drage moje! koliko teksta, ne znam jesam li polovila sve! da vidimo...
kao prvo, piplica, peterlin, vissnja, ana i mamino zlato, hvala vam na lijepim željama! divne ste :love:
boxica, moja sućut za vaš gubitak!
crpi snagu iz svoje malene curice, i samo hrabro! tu smo uz tebe, kad god nas trebaš... život se nekada vrlo ružno poigrava s nama, ali nevjerojatno je koliko je čovjek jak, i koliko možemo izdržati! želim ti da što prije skupiš snage, pokupiš mrvice i kreneš dalje, zauvijek u svom srcu noseći svoje anđele! :love:
crtice, ti mene uvijek rascmoljiš! :* kako ti to sve lijepo napišeš! baš bi voljela jednom upoznati osobu koja stoji iza tako divnih misli i osjećaja!
andjelak, hvala ti, i ja se nadam tome! :love:
visnja, čula sam za tu knjigu ali me nekako ju strah uzeti u ruke, kažu svi da je jako teška! ali možda ju ipak pročitam! i to je odlično da si dobro, to znači da si lagano krenula dalje! što je jako dobro! :love:
a72 , ljubi bušeka! baš mi je drago da si nam se javila malo!
Tibi, tako sam se i ja osjećala na Božić nakon gubitka Zare. zakopala sam se poslom bila smao da ne mislim na to da ona nije s nama! ali blagdani će proći, i život će se ponovno vratiti u normalu, a već iduće blgdane možda budete slavili u potpuno drugačijem okruženju! od srca ti to želim!!!
choco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji transfer! :heart:
nadam se da će maleni biti dobro! mišek mali! :(
mandy :love: žao mi je, vrijeme leti! ali u neku ruku je to dobro, ciklusi su se normalizirali!
uživajte u zimskim radostima! :*
Rozice, ako ti se bude dalo daj poslikaj da vidimo s čim ste se ponovili!!
mi smo naša kolica kupili u 2 mjesecu 2007. i meni su i dalje prekrasna! cijela sobica je namještena za malog bebača i kao da se zaledila stoji takva evo još malo 3 godine. :( zanimljivo, od 12. mj. 2006. kad smo se uselili u stan ja sam polako tu sobicu namještala, birala stvarčice... i bila sam gotova kad je došao krevetić, 5 dana prije nego sam završila u bolnici! joj kako je to sve nekada čudno...
sandra 23 :love:
koliki tekst! i sigurno nisam nekog spomenula! ali znate da vas sve volim, jaaaakol!!! :heart:
Imam goste,pa samo da se javnem i bjezim.
Kao prvo,bili smo kod drugog doktora i zena kaze da je malom samo suva koza i da je to sve,da moramo mazati cesce i nikakva psorijaza nije u pitanju :D :D :D :D :D :D :D :D
Tako mi je laknulo da sam i zaboravila na transfer i nervozu oko toga.
Elem,ipak se oplodilo 4js,dr kaze da su super i dobila sam svih 4 natrag :love: :love:
Sada mi ostaje samo da cekam 14 dana.U ordinaciji sam srela zenu,prije 6 godine dobila blizance,prije 5 mjeseci opet blizance i sada je opet trudna(ali ovog puta prirodnim putem),sva je izgubljena,kaze nije se nadala...eto,kad Bog hoce-onda hoce.
A onda jos jedna,uplakana,upravo sa kiretaze,bebi prestalo srce da kuca...
Hocu reci,koliko razlicitih sudbina,koliko me pogadja svacija tuga i gubitak,toliko mi daju nade ove druge sretne price,obasjane ljubavlju,strepnjom,nadom i na kraju i srecom!
Ljubim vas!!!!
p.s.Roza,slika je divna,maleni je pravi medenjak!!!!!!!!!
I mi kad smo kupili kolica nismo mogli da vjerujemo da ce nasa beba(napokon)da lezi u njima...pa kad bih god prosla pored osjetila bih nesto po stomaku...izmedju straha i srece.
bzara,moja prijateljica je djeciju sobu opremila odmah po kupovini stana(u roza fazonu,doduse) i ta je soba tako prazna bila skoro 10 godina...sada je plava i puna igracaka i jedan debeli djecak se igra u njoj :heart:
draga choco baš si me razveselila svojim postom. Drago mi je da ti je mali dobro, i što su se 4 js oplodile i sada su kod tebe na sigurnome :* . Ma super, moram poskočiti za to :D :D :D :D . I evo još malo vibri da nam za 14 dana javiš ogromnu betu ~~~~~~~~~
draga bzara suze su mi krenule na oči kad sam pročitala o praznoj dječjoj sobici, ali sigurna sam da neće dugo biti prazna. Iduća godina je tvoja :heart:
draga roza bit će sve super :love: . Špiri velika pusa :*
draga mandy i boxica :love:
ljubim vas sve drage moje :*
choco 4 :shock: čovječe pa ti ćeš biti majka nad majkama :D , ajme uvik sam mislila da ću imati 4, mm nije htio ni čuti, pa smo se jedva našli na 3, pa sad opet zapelo, uf; usput : zar tamo zakon ne ograničava broj vraćenih js ? mislim da je kod nas 3 ili čak 2 ? neka me isprave cure sa PO ; baš se radujem zbog tebe, a i zbog malca, glavno da nije ništa ozbiljno :* , jedva čekam 14 dana i tvoj +, 4+ ???
što se tiče kolica moja su na tavanu odavno i godinama ih odbijam maknuti, bila su na posudbi i sad čekaju....
rozić daj ubaci sličice da se malo divimo, cmoljimo i tako..zamišljamo Špireka u svemu
a72, tamagoči, sandra pusa vama i vašim mrvicama :*
bambus se ne javlja 8) , zauzeta žena
bzara, crtica, vissnja, andjelak, boxica, tibi :*
a zna li netko je li nam ključić rodila Davida ?
Choco :klap: to je odlično! nisam znala da se toliko puno js vraća! ma draga moja to je sigurna stvar, ti ćeš nama ući u 2010. sa ogromnim plusom!
joj, super da je tvoj maleni u redu! moj tata se cijeli život jadan bori sa psorijazom, znam kako je to grozno! super da je sve u redu, ali vidiš kako se sve događa s razlogom... da nisi bila u frci oko toga svega, bila bi pod pritiskom oko transfera! ma joj sigruna sam da ćeš nam uskoro javiti lijepe vijesti!
draga moja, i ja sam sigurna da će naša sobica biti puna uskoro, osjećam to u svom srcu! moja sobica je žuto - zelena, jer ja baš ne volim rozu boju! :roll:
Tibi, ne draga, iduća je godina naša! ideš ti sa mnom u te divne trudničke vode! :love:
mandy, je bambus nam se uopće ne javlja, ima žena posla!
bambus samo naprijed hrabrice naša! ma netko gore mora nagraditi vaš trud! :love:
ne znam za ključić, nadam se da će nam se uskoro javiti!
ako čitaš draga veeeeelika pusa od nas ovdje! mislimo na tebe i Davida!
Nama pada snijeg i tako je divnoooooooooo!
Ovde je zakon da se najvise 3 mogu vratiti,ali moj dr kaze da su mi ovako vece sanse da ostanem trudna...(zvanicno su mi 3 vracene)ja molim Boga da se bar jedan primi i dovoljno mi je!Kada bi bili blizanci mislim da bih se duplo vise plasila....a za trojke i cetvorke da ne pricam.
p.s.bzara,ni ja ne volim rozu,kad bih imala kcerku mislim da bih je uniformisala u ljubicastu,zelenu i sivu :)
Odoh na zrak malo,dr je rekao da prva 3 dana mirujem,a onda mogu po starom.
drage moje koja snježna idila vani. Jutros smo bili u šetnji i baš je bilo prekrasno. Moja pesica obožava snijeg tako da se igrala, valjala po snijegu, lovila snježne grudice koje sam joj dobacivala :)
draga bzara :love:
draga choco mora uspjeti, silno ti to želim :heart:
...joj kako bih ja rado blizance. I dan danas kad vidim mame i tate sa blizancima ja se rasplačem kao kišna godina :( . Onda me dragi tješi da ćemo mi više puta ići po bebu... Ako Bog da....
svima ogromni zagrljaj i :*
drage moje samo da vam se javim, citam ja vas svaki dan. ajme meni je ovaj tjedan bio bas odlican, ne sicam se kad sam se tako dobro i mirno osjecala. mm uzeo godisnji, bio je non-stop doma. bas smo uzivali (naravno i trudili se), i nasetali smo se, stvarno je bilo hladno, ali navukli se robe,i nama je bilo predobrooooooo. danas nam kisa pada ( nema snjiga kod nas),pa cemo ostat kuci. :) :)
choco vibriram za tebe da ti se bar dvi uhvate, joj kolika bi to radost bila na ovom nase pdf-u. :D :D :* :* :heart: :heart:
[/b]roza špiro je prekrasan, pa pored lipe mame i lipog tate, nema sanse da on ne bude ljepotan!!! :) :) :D :D :D :D :D :D :heart: :* :*
svim saljem veliki poljubac, od reda svima :* :* :* :* :*
Cure drage kako ste??Bambus baš mi drago što vam je lipo bilo,glavno da se opustite i samo uživajte :* ...i ja i mm baš guštamo,vani hladno al prekrasno,uf koliko sniga je palo..juče sam okitila bor skrivečki dok mi je m spavao..al ostavila sam mu jednu kuglicu za kraj(ali uz moje upute di da je stavi)
Roza kako si? :*
Cure držite mi se,sve vas ljubim.. :* :love:
Eh draga,nekako me opet nemir uhvatio(jedan dr kaze jedno,drugi drugo)daj Boze da je to samo suva koza.Ne znam...mazemo ga redovno,ali cim vidim crvenu tackicu uhvati me panika...Citiraj:
bzara prvotno napisa
Sta je sa Rozom???????????????????????
draga choco evo još vibri za tebe ~~~~~~~~ . Jedva čekam da nam javiš plusić :heart:
draga bambus uživaj, uživaj, uživaj i puno vibri za plusića ~~~~~~~~~~~.
draga Roza gdje si nam? Veliki poljubac Špiri :*
draga ključić jedva čekam da čujem je li David stigao mamici u naručje :heart:
drage moje trudnici, trudilice i tužnice sve vas ljubim :*
Hej cure moje evo mene :love:
Uzela sam mali predah od ovog laptopa i cijeli vikend gledala filmove s mužem. Bilo je zabavno, ali mene nervoza sustiže, ne mogu vam opisati koliko jedva čekam da prođe Nova godina! Špirek je nadam se dobro, idemo na ctg u srijedu, rita se, malo me bubne u rebra itd. ali uglavnom je mirniji zadnjih par tjedana i puno nježniji prema mami :mrgreen:
Choco :love: jedva čekam dobre vijesti od tebe...i da se najmanje jedno primi! Dvoje bi bilo prekrasno, ali razumijem tvoj strah od blizanačke, ja sam ga iskreno isto imala u ovoj T...i puno vibrica da malenome dečku prođe taj problem s kožom :heart:
A poslikala bi vam ja cure tuto kompleto što smo nabavili, ali tako jedva stojim na nogama - jedva do wc se dogegam, da če te "nažalost" morat doći kad se Špirek rodi i sve vidjeti uživo :mrgreen:
Još malo vibrica za Bambus da se sav trud lijepo nagradi :*
Volim vas sve cure...idem malo raduckat onu moju brošuru...trebam i to završit dok Špirek dođe.
:*
Rozice sada si na konju! Lijepi su ovo tjedni draga!
Hajde još malo pa češ držati u naručju svoje malo zlato! :D :*
Evo da Vas pozdravim i zaželim vam Sretan Božić i NG te da vam se u novoj ostvare sve želje.I da uskoro dobijete svoje popišance/pišulje.
Rozice drži se draga ;) , u molitvama ste mi ti i mali Špirek svaki dan :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Šaljem vam jedan virualni :love: .
hi curke :*
cocolina hvala ti na željama,
Rozić sad će ti se Špirek umiriti zadnjih par tjedana, pa se nemoj zabrinuti, kad narastu više nemaju mjesta za skakanje :*
pusica svima
Jooj Rozice draga, jos maaaalo :love: :heart:
Mogu doci u posjetu kada rodis? :mrgreen:
Bum dosla na odjel i pitala "U kojoj je sobi RozaGroza?" :lol:
Samo strpljivo draga, sve ce biti super :*
Pusa svim mamama :love: :heart: :*
Super ste cure :love:
Imamo pregled u 2.15 i več lagano kreče nervoza. Nešto me pika u cervixu več par dana pa me strah da nije krenulo otvaranje, molim Boga da nije.
Javim vam se nakon pregleda, iako vidim ja Božična groznica svih vas zarazila, nema vas nigdje! :mrgreen:
LJubima vas cure i jedva čekam vijesti o plusićima :love: :heart:
Joj Rozić jedva čekam da se javiš sa super vijestima o našem dragom Špireku :heart:
ja sam vam ovih dana bila vrijedna i ispekla fine mirisne medenjake, pa napravila čokoladnu salamu i jučer orehnjaču. Još danas planiram neki Božićni kruh i to bi bilo to što se tiče kolačića.
Vidim da je po gradu ogromna gužva, ljudi kupuju poklone naveliko. Ja sam to obavila u zadnja 2 tjedna. Najbližima sam kupila neku sitnicu (šampon, pjena za brijanje i sl.) i budem im na tanjur posložila kolače i zamotala celofanom. Baš nisam pri novcu, ali i ne volim neka pretjerivanja jer ipak je najvažnije darovati sebe odnosno ljubav a sve ostalo je ionako prolazno... Uh što sam se ja raspričala.... nadam se da uživate u finim mirisima kolača i da ste mi prije svega hrabre :love:
sve vas grlim i šaljem veliki poljubac :*
Roza javi nam čim prije jel sve u redu, a virujem da je i da je Špiro jako dobro :heart: ..i ja bi došla u posjetu u bolnicu :D ,u kojoj ćeš bolnici rodit? :*
Ja trenutno kuham bakalar i najrađe bi srušila sve zidove u stanu da istjeram ovaj miris ribe,al super će ispast, baš se potrudila :) ..sutra mi dolaze svekar i svekrva na ručak,i mužev brat sa curom (koja me ne može organski smisliti a ne znam zašto :( )..to sam primjetila još kad sam ostala trudna,neke prijateljice se prestale javljat,neke skroz izgubila do kraja života,tako sam tužna radi toga,kad bi bar znala zašto..ali imam čistu savijest,pa mi je bar s te strane lakše..obavila sam i poklone,isto ko i Tibi,samo par sitnica najbližima...Još mi ostalo samo lambadu spremit,išla ja u dućan jutros,i pa mi cukar,pozlilo pa sam navalila na čokolade :mrgreen:,vratila se doma bez ičega,sad čekam muža da mi donese doma sve što triba za kolače..
Mislim na sve vas drage i ljubim vas svim srcem i želim vam lipi i miran Božić :love:
roza čekamo (dobre) vijesti :*
bas me zanima koliko se špiro udebljao :)
Hej drage moje :love:
Evo da istresem vijesti prvo: ja zatvorena, cervix se opet pinkicu skratio al još je dosta dug, doktorica ne brine. A naš Špirek 2300 grama :D veliki je, sve s njim doktorici izgleda super i školski, izhvalila nas je, kako je on školska beba a ja najposlušnija trudnica koju je upoznala :mrgreen:
Hvala ti Bože! Tako sam sretna i ne mogu uopče vjerovat da smo sve bliže tome da imamo malecnu bebicu! I da sve morate doći, iako ja sad več izgledam kao podbuhli kit :oops: rađat ču u Petrovoj, javim vam svima preko sms-a gdje sam i kako...baš bi mi bilo drago da dođete, iako nadam se da ču vas sve izorganizirat da dođete u nas kad on več bude doma, na neku kafu i kolače :*
Tibi meni ti tvoji pokloni stvarno super zvuće, ne mogu zamisliti ništa što bih htjela više ispod bora nego pjat pun kolača :oops: I stvarno nije ni neko vrijeme za razbacivanje, iako ja i inaće za Božić volim neke poklone koji su skromni i koje mi daju od srca :love:
Visnja isto se i meni dogodilo, malo po malo s godinama se puno prijatelja "povuklo" iz mog života, i sad iskreno mogu reći da ih imam svega par na koje se mogu oslonit i koji razumiju zašto sam se i ja promjenila. A za curu od muževa brata, ma boli te đon, mene isto ne voli cura od Antinog brata, to je neka vrsta ljubomore ja mislim...proći če kad i ona postane "službena" :mrgreen:
Snjeska, danas dok mi je rekla kilažu odmah sam se sjetila tebe i tvoje ljepotice...moram priznat da sam sada puno mirnija.
Eto cure moje, nadam se da če te uživati u Božiću i da će nas sve Bog blagoslovit sa bebama i sretnim trudnoćama :love:
Suze radosnice krenileeeeeeee :D :D :D :D ..bravo Roza i bravo Špiro,ma pravi ste!!odma je dan lipši kad su ovako dobre vijesti!
uživaj mamice :*
ja sigurno dolazim u bolnicu baš me briga :mrgreen:
puse.. :* :* :*
...a ja se sva rastopila od sreće što ste ti i Špiro ok :zaljubljen: . Ma on je jedna velika prekrasna beba. Naravno da ćemo ti doći. I neka si kao kit - i ja sam pa što :roll: . Joj pa ak si želiš kolače pod bor ja ću ti rado donijeti :* .
Visnja i ja sam ostala bez dosta prijatelja, ali tko ih šiša, važni su oni koji su tu zbog nas i kad je lijepo i kad je ružno :love: