Ma nemam neki osobiti razlog, nego kupujem gdje što stignem i kako uspijem.
Printable View
kečap kania..... mmmmm bolji i od heinza.....
Zahvaljujući ovoj temi većinu stvari kupujem,a prije nego sam procitala nikad nisam bila Lidlu.Da ne nabrajam uglavnom sve osim mesa i tjestanine.I jako sam zadovoljna i cijenom i kvalitetom.
jučer smo se opet udavili u onim knedlama..... :/
kesten pire iz lidla je uzas, slozile smo se nas sve tri u uredu
ne samo da je presladak nego su dodali neku groznu aromu koja skaklja po nepcu, bas iritira
Slažem se.
I još nešto: u Lidlu vraćaju novac bez beda ako ste se predomislili. Tako sam kupila malcu neku majicu i ispala mu preširoka. Bez problema su mi vratili keš, do lipe!
Do Lidla sam poznavala samo praksu zamjene za nešto iste vrijednosti.
Tako da im je i to zbilja veliki plus.
I da,potpuno sam prestala kupovati u Konzumu (iako oni imaju zbilja prednost daleko veće ponude i raznolikosti proizvoda),ali skoro svaki put bih na računu vidjela da cijena nije ona koja je bila istaknuta..tako da...ne da mi se. Plus što je u Konzumu uvijek kilometarski red na blagajnama,..
Kesten pire u Lidlu je madjarski pa ima vise secera unutra nego sto smo mi navikli. Osim sto sam ja navikla jer smo ga kupovali jos u doba kad se išlo u Mađu u shopping. :mrgreen:
A za malu tortu s kestenom i cokoladom je savrsen. Uopce ne treba stavljati secer unutra. Jos se i ustedi...
Joj, kesten pire. Jela bih i taj s previse secera, s obzirom da ovdje 454 grama sirovih kestena kosta oko 35 kuna.
Ma uopce nije tako strasan. Ja ga protisnem kroz prešu za krumpire i onda stavim na to šlag u koji ne dodajem šećera uopće. I uvijek gledamo jedni drugima u zdjelicu. :mljac:
to da te uvjere da je pravi :lol:
Dobit ćeš ga jeftinije, ako takav nađeš, takva im je praksa u zadnjih jedno mjesec danaCitiraj:
skoro svaki put bih na računu vidjela da cijena nije ona koja je bila istaknuta..
Joj mene najviše živciraju te njihove akcije i ak ne dođeš na otvorenje trgovine ujutro niš za 5 minuta nema Valjda stave 2 proizvoda.
stave oni dosta proizvoda samo neki ljudi, napominjem:-neki, dežuraju od pol 8 ispred lidla da bi pobrali 10ak komada iste stvari jer ju kasnije preprodaju po većoj cijeni ili su tipa onih: sam nek se ima pa makar i smetalo doma.
bar je tak kod nas....
i žene znaju uzimati po 10ak komada npr.majici ili štramplica- kao za susjedu/kolegicu/sestru.... sad može biti istina, al da baš sve imaju djecu istog uzrasta :/
imaš na njihovim stranicama besplatan broj telefona pa ako ne nađeš određeni proizvod na akciji možeš nazvati i zamoliti da ako je u nekoj od drugih prodavaonica ostalog tog proizvoda, dostave u tebi najbliži lidl.
vjeruj mi, većinu puta i tete koje tamo rade ostanu bez tih proizvoda na akciji jer nesmiju uzimati robu prije, nego tek kad im završi smjena... a tada rijetko čega ostane :(
sorry na off topic
da budem opet on :) - u lidlu kupujem i kocke za juhu .... oko 6 kuna paket, fine su, stavljam ih i u juhe, gulaše, variva....
Ja jucer kupila one lasagne , 1 kg 19,99 kn .... i odlicne su... ne ulazim u to koliko su zdrave ali za nabrzaka nesto napraviti odlicne i jeftine.... ni sama ih ne bi bolje napravila
Inace u zadnje vrijeme u lidlu kupujem sve osim dezića i kozmetike i svaki put se sokiram kako sam jeftino prosla.... danas idem po knedle 1 kg 19,99 kn ..... taman desert poslije ručka
Evo ja danas na placu gledam neki stand s carapama, nekako mi poznate - i shvatim da su to iste kao iz Lidla koje sam kupila maloj. Samo im je cijena dvostruka... Nekako mi se cini da bi mogle biti bas te iz Lidla.
Mjerkam torbu za prtljažnik auta (za alat) koja košta 49,99 kn.
OMV ima neku nagradnu igru gdje se ista/slična s popustom može kupiti za duplu cifru. Baš moram reću mužu da pogleda obje, da se ne zaletimo, jer ima bodove od OMV-a...Torbe u Lidl stižu u četvrtak.
meni su te lasagne bljak, a mm se davi u njima. pa kad probate, javi na čijoj ste strani :)
odmah mogu reći da su meni mrak :mljac:
Meni su lazanje super, ali samo s bolonjezom.
Meni su lazanje loše!
i meni su bljak , prepune kapule i nečega umjetno crvenog od čega mi se podriguje cijeli dan
Meni isto katastrofa imam osjećaj da jedem čistu kemiju, okus totalno neprirodan, fuj.
ma meni je jasno. mm voli i tjesteninu s hašeom onim iz konzerve, valjda mu paše taj prezačinjeni glutaminatski okus :lol:
a meni je zlo ako samo pomirišem posudicu s vegetom :roll:
Meni su lazanje nefine, knedle mogu proći pod brzinski ručak
moje dijete te lazanje obožava! ja se ježim na taj vegetasti okus, al kupim joj jednom mjesečno.
ajme pozlilo mi je od opisa ovih lazanja. ja ih sad ne mogu ni probati. :(
A meni je ovo bila genijalna promidžba - sad ih baš želim probat i vidjet na kojoj sam strani :mrgreen:
potaknuta ovim topicom, danas sam otišla prvi puta u lidl. i ne, nisam kupila lazanje (gotovo pa da mi vjera zabranjuje kupovati takve gotove proizvode :mrgreen:)
uzela sam onaj choco namaz (taj smo već probali i svidja nam se), gorgonzolu i pečene filete paprike...
zaboravila sam potražiti ricottu, ali budem drugom prilikom.
hvala što ste me prosvijetlile. :-)
moja obitelj glasa za lazanje :mrgreen: