I ja bi kavicu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice
Printable View
I ja bi kavicu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve čekalice
dobro jutro, dugo me tu nije bilo...
kolektivno vibram za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
Sretno svima, šta god čekale :*
Ameli, hvala za kavicu i sretno s postupkom.
Ksena, :bye:
Svima :*
~~~~~~~~~~~ svima!
Karla, ~~~~~~~~~~~~ za puno lijepih stanica danas!
Nije nas bilo neko vrijeme - drago mi je da je prosinac krenuo s 3 trudnice! jelenkić, Strike, marians ČESTITAM :D :D :D
Čekalicama bete i svim curama u postupcima ~~~~~~~~~~~~ do neba :heart:
ana- ~~~~~~~~~~~~ za napredne blizančeke
I ja kopiram sretnu i šaljem :* bebicama vršnjacima!
Ameli hvala za kavicu sretno u postupku s tvojih 5 folikula
ksena, a di si ti bila?
andream and M :bye:
ja se švrecam i potpisujem :love:Citiraj:
Citiraj:
Charlie prvotno napisa
Citiraj:
Vali prvotno napisa
Karla :cekam: :cekam:
tu sam, ali općenito manje na forumu...Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
andream i sretna35 :* vama i vašim slatkicama
Strike prekrasna beta. Čestitam. :D
Jelenkić, MarianaS predivno. :D :D :
Ameli, s dvije na pet, super :D ~~~~~~za lijepe js
beba Charlie :zaljubljen: ...sutra će 5 mjeseci :)
Evo me, dobili smo 11js. Transfer je u srijedu.
:* šaljem svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve.
karla :shock: , ma bravo :D
Ma super,dobro si odreagirala!Citiraj:
karla 1980 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~za srijedu! :D :D :D :D
Karla 1980 :D :D :D i naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjesan transfer
Već miriši kava iz moje kuhinje pa vas pozivam :coffee:
Najviše ~~~~~~~čekalicama bete
:heart: dragom društvu.
Dobro vam jutro svima! :*
tiki_a hvala na kavici! :heart:
Evo nam i 12.12. nekako znakoviti datum, pravi dan za početak nekih novih avantura.
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno ti prvo bockanje i neka bude uspješno od danas pa do velikog plusa za koji tjedan! :heart:
Svima koji danas planiraju bilo kakve akcije želim puuuno sreće i optimizma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a poseban pozdrav cijeloj ovoj listi čekalica beta u ponedjeljak! :heart:
Neka sve od reda budu trocifrene! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A možda neka od njih skupi hrabrosti, pa nas već danas obraduje velikim + na testu! :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki, fina ti kava,
~~~~~~~za ponedjeljak bete
tiki_a, kavica baš prija :*
našim čekalicama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponedjeljak :love:
ja sam već u niskom startu za :D
tiki_a hvala na kavici iako ja izbjegavam zbog dojenja, a već sam se je tako poželjela
da u ponedjeljak čitav forum poskakuje od sreće zbog rekordnog broja beta
svima :* od mame sretne i Vedrana Lupka
tiki_a hvala na kafici :love:
puno ~~~~~~~~~~~~ za carobni ponedeljak
tiki_a evo i ja ću vam se pridružiti danas za kavicu ali ja ću ipak capuchino ( isto je razlog dojenje)
budim se svaka 2-3 sata i kad uspijem zaspem s malenim N. a sad se ja razbuđujem dok tata kuhar peče palačinke :P a N. spava
a malo ću i zavibrati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za sve koje čekaju bete u ponedjeljak i da ih bude što više pozitivnih
ja sam od danas konačno pikalica krećem s prvom injekcijom zavibrajte mi malkooo
:*
Blekonja, evo i tebe u akciji, puno ~~~~~~~za uspješno pikanje
meni isto fali sna, pa zaspem kad stignem i di stignem :lol: , ne bunim se, M upravo spava.
za ponedjeljak i velike bete i sve da budu pozitivne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba :heart:
blekonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
svima velika :* od nas dvoje
Blekonja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:D :D :D :D :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspiješan postupak. :* :* :love:
hvala vam cure moje drage :D :D evo prva bockalica je pala.....sve prošlo ok, a kako kaže moja draga irena456 koliko sam joj samo puta rekla mislim da nikad neću u postupak...... :oops:
Jutros 8.dpt :oops: sam radila test koji je pokazao samo jednu crticu,spremim ga u ladicu planiram nastaviti sa utrićima i u ponedeljak raditi betu.Nakon 20 minuta pogledam test-JASNO VIDLJIVA DRUGA CRTICA.Nakon koliko se pojavila ne znam ali ja sam u šoku.Da li je test valjan ili ne ne znam.Ujutru radim drugi,nadam se da će se odma pokazati poz.Cijeli dan me bole leđa,stomak i grudi kao da ću svaki čas procuriti.Bojim se bojim,cure trebaju mi vaše čarobne vibre....
Blekonja :D :D :D puno sreće ti želim,draga :*
karla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu,ne sumnjam da će biti dobar :*
H2O ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu :D :D :D
Da nisi malo rano napravila test?
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem ti bezbroj pozitivnih ~~~~~~~~~~~ da bude BINGO! :D :klap: :raspa: :sing: :D
Svim drugim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne testove :D :D :D :D :D :D
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
ajme H20 nemam ti baš iskustva, ali
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ću iz sve snage da je to trudnoća, prekrasno bi bilo :love: :love: :love:
i ja se pridružujem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pozitivne testove narednih dana :*
H2O za odmah vidljivu drugu crticu sutra ujutro~~~~~~~~~
Blekonja za ostvarenje tvoje nade ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Cure šaljem vam puno vibrica( koje neznam stavit u post :? ) :*
Nakon manjih problema s kompom,nemogu sve novosti pohvatat.
Zato svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i :*
Naučila :D :D :mrgreen:
Cure šaljem vam puno, puno dobrih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :bye:
Ja ću samo brzinski kolektivno zavibrat za sve danas ~~~~~~~~~~
Dorica, ne spominji palačinke, dolazim u napast (ne smijem ni pomisliti na njih jer su mi ovih dana u krvi našli alarmantni kolesterol zbog kojeg se i moja dr zabrinula, pa sam na strogoj dijeti, što mi teško ne pada jer ću brzo nazad do svojih kilica)
blekonja ~~~~~~~~~~~da ne boli
andream~~~~~~za dijetu
H20 ~~~~~~~za jutarnju crtu
sretna35 :* Lupkiću
tiki :* tek tako :heart:
drage čekalice tigrical i pinky i strumpfica~~~~za čekanje
cure :*
H2O ,ja mislim da je to to :) puno sam testova radila, ali ta druga se pojavila samo onda kad je bila trudnoca, fantomska druga crta, a lazna -nikad!
Ja sam test radila 8.dpt i bio je pozitivan, mada je meni ET bio 6.dan od punkcije, a 9.dpt bhcg 262,5 . Sretno sutra!
Blekonja, sretno od srca i da bude dobitni postupak!
kika83, super su ti vibre, e sad jos samo ponekad lupi razmak ,jer se iace rasiri stranica,ako nema prekida i onda je nezgodno za citanje ;)
cekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba :*