:mrgreen:
Bas zato jakne koje su prije bile od MMa u mojim trudnocama postaju NASE jakne :mrgreen:
Ali, to samo za lokalno kretanje, iako su mi udobne i nigdje me ne stezu, izgledam malo smijesno u njima.
Printable View
evo i mog izvještaja: 27+2 tt i +1 kg :-)
imam gestacijski dijabetes i na dijeti sam od 1800 kcal, tako da je to poželjno.
ma ja sam super. malo je bilo zeznuto u početku dok se nisam navikla na često jedenje manjih količina, ali sad mi je super. nisam gladna, a ako me baš ulovi želja za nečim zabranjenim pojedem malo radije nego da cijeli dan razmišljam... i onda naravno mjerim guk na aparatić, i do sad je uvijek bio i više nego dobar :-).
Danas punih 20 tjedana i +4 kg.
15 tjedana +0kg
Sad sam u 27 tt i u +6 kg.
jao zene .. ja sam tek u 9 tt, a dobila sam vec 5 kila :(
u prosloj cjeloj trudnoci dobila sam 10... sada cu biti ko slon :( :(
24 tjedan +9 kg
i ja u ovoj trudnoći dobivam više nego u prijašnjim, u prvoj sam na kraju bila +14, a u drugoj +11
sad samo jedem
Evo mog apdejta - 32 tjedna, 9 kg.
No, kod mene je poprilično jasno - sve je u trbuhu. :mrgreen:
41+0 - oko +13.5, plus/minus zbog vode. No vise ne brojim, nit' idem na WC, nit su mi gleznjevi skroz normalni. Oink.
Ja sam u 30 tt, +7 kg. To sam sve dobila zadnja 2 mj, moram zbilja početi paziti.
bilo mi je stvarno jako muka,. i jedino mi je bilo ok dok bi nesto jela.. a povraca nisam uopce, tako da mi je jasno od kuda su mi se stvorile kile.
sto je najgore od svega, hrana mi se gadila, navecer sam kao žaba, jedem a ni sama ne znam zasto jedem...
inace nisam uopce sklona debljanju, stovise, uvijek su mi govorili da sam premršava, ali ovo sada je :roll: uf
ko ce nositi sve te kile, namam ja kondicije za to
29 tjedana + 9,5 , u prvoj trudnoći sam dobila 12 kg i to je sve otišlo po porodu ( sjetno gledam slike sa plaže iz tog doba), ovu trudnoću sam počela sa 6 kg. više nego prvu, sigurno se kilice lakše lijepe što je čovijek stariji a ako ću biti iskrena ne debljam se od zraka :-)
Uh i mene glad hvata u ovoj trudnoci. 8tj 1,5 kg. U prvoj sam sa 20tj imala +2. Od danas pazim kaj jedem :)
...ja sam se baš tako na početku puno udebljala, a bilo mi je skroz muka, uvijek sam bila mršava ali zato sam sad na pravom putu da se udebljam ko slon.... sad sam u 28 tj. + 15kg, a još imam dosta.... stomak mi je ogroman... a strije su se pojavile na nogama...koma!:o
ma samo da je s bebom sve u redu, a kilama ćemo objaviti rat poslije!!:preskaceuze:
Ja jedem, jedem i jedem. Najviše hrpetinu gluposti koje mi prije nisu padale na pamet, tipa juha iz vrećice. Moram jesti jako i konkretno, s puno kruha, inače mi je toliko zlo i takva me slabost hvata da se ne mogu dignuti sa kauča.
Voće, variva... nula bodova. Želudac mi se diže. Samo meso, pečeno, masno, konkretno, kruh i to je to.
Pokušavam se utješiti da me baš briga, da ću mršaviti kad rodim, ali sama sebi sam već tako teška, nepokretna i glomazna, doktorica će me vjerojatno ubiti na pregledu, ali kako da se riješim te slabosti i mučnine na drugi način?? A tek sam na početku.... :-(
Hvala :heart: :-)
O i mene sad zove meseko kao nikad (zazamo se da je curka ziher na tatu :lol:). Prva tri mjeseca isto voće nisam mogla ni vidjet (a inače ga obožavam), samo ajde nekako na jedvite jade u kompotu. Mučnine će ti uskoro proći pa ćeš moći i normalnije jesti, ako ti trenutno određena hrana stvarno pomaže ublažiti slabost i bolje se osjećaš, pa zašto ne bi.....ja tada jednostavno nisam mogla ništa stavit u usta, juhu bih `žvakala´ po sat vremena, i pitanje bih li pojela do kraja.....
Bit će ok, drži se i uživaj u trudnoći :-)
Joj, meni sad više voće ne paše... Valjda sam se preforsirala preko ljeta. :)
Pojedem mandarinu, naranču... ali ni približno koliko bih htjela / trebala. :(
u 1. 4 kg,a u drugoj 6, a sad izgleda da ću bit prvi slon samo bi nezdravo papala.. 4 tt i 2 kg u plusu naravno
Uhhhh mene strah pregleda u utorak. Zbilja samo jedem i samo sam gladna. Na 14tt sam bila -1 al mislim da budem sad minimalno +5. Uhhhh muka mi je odmah
ja sam sad 14tt i na -1kg sam,a najgore je sto nemam apetit niti mi se ista jede :-(
Ja sam mrsala do 16. tt, bila na -3, sada sam 32.tt i na +10, ako se uklopim u +13 bit cu super :)
kod mene već mjesecima ista situacija: +1 kg. sad sam 29+1 tt.
26 tt +8 kg 8-)
16+4 -1 zadovoljna
Ja i dalje jedem stalno nešto, dakle male količine, ali češće. Ako me uhvati glad, tresem se i slabo mi je, ne smijem čekat, moram odmah jesti!! Pola kile smršavila, 11tt+3.
17 tjedana +0kg
31+5/ + 13 kg
dobro da me nije srce strefilo kad sam danas stala na vagu, znala sam da će me svinjski proizvodi doći glave.
lokot na usta i frižider.
Ako sam dobro zapamtila, u trenutku kad su me primili u rodilistu, u vrlo rane nocno-jutarnje sate s 42+2, bila sam 14.5 u plusu. Jos me nitko nije vagao i nigdje ne vidim vagu u hodnicima pa ne znam kolika je ukupna steta nakon poroda. No jos sam puna vode pa ionako nije bitno.
Vidiš, ja sam bila sva ponosna na sebe kako sam u drugoj trudnoći uhvatila samo 12 kg, a nisam uopće uzimala u obzir da sam rodila s 37+5. Da sam ja bila toliko dugo trudna, imala bih i ja puno više plusa. A možda bi i moj junior imao 57 cm :mrgreen:
34. tjedan (33+4) i +10kg
Pitanjce:
jeste imale razdoblje stagnacije u rastu kilograma? I u kojim tjednima?
Ja u zadnja 4 tj, tj. od 18 do 22 tt nisam dobila nista, a sve ok, beba raste, ja imam normalan apetit i normalno jedem, kao i kad nisam trudna.