Samo da brzinski ispravim prospust od jučer :oops:
Vojvođanka milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak
Printable View
Samo da brzinski ispravim prospust od jučer :oops:
Vojvođanka milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak
Daaaaaniiiiiiiiiiii!!!
Šta ima? Lab još na mjestu? Čekamo.... i čekamo...:cekam:
Barby, na netu imaš milijun raznih priča, ali ti samo jedna, pa je i tvoja priča samo tvoja. Nemoj previše čitati, samo se uzrujavaš, a to nije dobro za malog mišića! :zaljubljen:
Svim curama veeeeeeeeliki kiss, da vas ne imenujem pa da nekog ne izostavim!:kiss:
sara38 :heart: mare157 dani82, barbyRI, vojvođanka mislim na vas
Tigrical, Snekica, Cranky, Barby, Dani, Magdalena, sara, vojvođanka, Mare, Mravak, Loks, Kikica i Ameli neka vam danas bude krasan dan!!!! I ja mislim na sve vas i šaljem vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!
Nakon prvobitnog šoka, veselja i lagane nevjerice MM i ja spremno stvaramo plan za dalje. Napisala sam vam da su našli MM-u parazit Trichomonas vag. i da sam našla studije koje dokazuju da se beštija hrani repovima spermija, te
da je povezana uz probleme plodnosti! Sestra Marija iz Pulskog laba (Loks bila si u pravu, žena je srce) mi je rekla da su ona i dr. Prenc vijećali oko nalaza MM-a (ostavila sam im kopiju prvog s-grama čisto da vide mižeriju i da mi ne kažu da je nalaz loš)
i izvjećali da je možda razlog tome što MM ima 88% nepokretnih spermija upravo ta beštija! Prepisali nam medazol od 2 grama obojici. Da je ikoja od vas to imala? Čula da netko ima? Pročeprkala sam tu na rodi i ima jako malo tekstova i iskustva, srećom sva iskustva kažu da je prošlo nakon 1. kure ljekovima....
Nije mi jasno kako meni nisu ništa našli, a tek sam radila briseve? I jesam li ja to pokupila po raznim ginekološkim stolovima, na gin. rekvizitima i sl.... Zaista ne dobivam često te beštije i nije mi jasno. Pišem cijelo vrijeme da sam ja kriva jer je beštija vaginalna - pa MM bi ju jako teško sam pokupio....
Jeste li čule za kakvu priordnu pomoć oko ubijanja parazita? Da malo pomogne lijekovima?
I da, ništa od kućne radinosti dok ne izliječimo, taj parazit nije preporučljiv u T....
Ovo sam našla na webu: Infekcija trihomonasom kod muskaraca ne daje znacajne simptome a vrlo cesto ne daje nikakve simptome. Dugotrajna i nedijagnostikovana infekcija trihomonasom moze da dovede do ozbiljnih odstupanja u kvalitetu spermograma. Osim toga, trihomonas svojim enzimima ozbiljno narusava kvalitet semene tecnosti koja je neophodni medijum za prezivljavanje i sazrevanje spermatozoida. Na kraju, udruzena infekcija kod oba partnera sa svim mogucim posledicama moze dovesti do steriliteta.
Kod zena, dijagnoza se postavlja na osnovu simptoma i mikroskopskim pregledm vaginalnog i cervikalnog brisa. Kod muskaraca se dijagnoza postavlja pregledom sperme (spermogram i spermocitigram), a paraziti se mogu naci i u mokraci, ali ne rutinskim ili tzv. opstim pregledom urina. Postoje i specijalni testovi za identifikaciju trihomonasa, ali oni jos uvek nisu u sirokoj upotrebi.
:-o
Trihomonas vaginalis ne poseduje neke enzime za oksidativnu fosforilaciju pa cak ne poseduje ni organele kao sto su mitohondrije. Zbog nedostatka ovih neophodni "alata" za opstanak svake celije, trihomonas opstaje tako sto hranljeve materije upija preko svoje membrane i/ili procesom fagocitoze. Ukratko, produkti "varenja" hranljivih materija kod trihomonasa su u najmanju ruku neobicni u odnosu na ostala ziva bica, a jedan od njih je hidrogen . Iz ovih razloga trihomonijaza znacajno menja sastav telesnih tecnosti (veginalni/cervikalni sekret, sperma, mokraca) i cini ih manje pogodnim ili potpuno nepogodnim za opstanak normalnih celija (npr. spermatozoida u ejakulatu).
Sumskovoce draga rješite se te beštije brzo.... Kada počinješ s terapijom i koliko traje??
Ja sam zvala lab i rekli su mi da zovem za pola sata....
šumskovoće pa to je stvarno neka beštija :-o
barbyRy :zbunj: ima šta novoga .......?
dani28 čekamo s tobom 30 min :cekam:
yes cure, to je neka opaka beštija koja nije poznata kao Candida, a ima slične simptome (bar po opisima na netu, ja nemam simptome, MM niti). Liječi se medazolom, mislim tjedan ili 10 dana.
Moj šok je u tome što postoji beštija koja papa spermiće i uzorkuje neplodnost, a nitko ništa ne govori o njoj. Iskreno za tu trihomonazu sam prvi put čula jučer i šokirala se kad sam se informirala.
Nego pitanjce, jeste li ikad koristile biljne proizvode od Cydonie, iz BiH? Imaju vaginatorije (pretpostavljam da su to vaginalete) od čajevca, kantarionovog ulja, propolisa, uglavnom jako zanimljivo zvuči.
Iskustva?
Vojvođanka, ti si 100% trudna!!!!! Šviči draga i dalje!!!!
Dani - čekamo....
Mare - di si? Kako si?
Loks - naravno da si mi falila ;)
Sutra transfer u 10, jedna dobra, druhga malo manje dobra.
Mare di si?? Kako je prošlo?
Joj Dani moja tako je i meni bilo isto nadam se da ce ti biti dobitno!!!!
Evo me drage moje suborke! Stigla doma. 5 folikula, 4 jajne stanice!!! I sama sam u šoku, presretna sam. Rekla je biologica da ih još treba očistiti pa će znati da li su sve ok, ali da za sad su dvije odlične!!! Zato je uzorak od mm loš... Ali pomalo,korak po korak!
Bolilo je, ali (ovo nisam mislila da ću ikada napisati) doc. S-S je bila savršena! Bila je turbo pažljiva i brza. Sama punkcija je trajala oko minute! Oduševila me! Hvala doc.S-S!!!
Sad zauzimam počasno mjesto na kauču i ne mrdam.
dani bravo draga!!! Do sutra ti može i ova jedna postati odlična. Moje zadnje su na dan kad sam zvala bile za trojku, a drugi dan se i sama biologica čudila kako su se brzo i lijepo podjelile i rekla da su super!!! Biti će to sve 5!
Sad idem na zasluženi odmor. Čujemo se drage moje i hvala vam na podršci i razumijevanju!
Sve vas :kiss:
Jupi za naše Dani i Mare!!!!!!!! šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Barby - drži se!!!!!
Lucija da mi bude i sve drugo isto kao i tebi ne bi se uopće žalila ;)
Mare super si ti to uzgojila :) ... tako sam i ja prošli put imala 5 folikula i 4js. Sada odmaraj a ja ti držim fige za tulum u labu!!
Dani82 bit će to super sutra, vidjet ćeš...još malo tuluma danas u labu i to će biti dobitno, znaš da sam i ja imala jednu dobru a jednu manje dobru pa je sve super završilo....evo tamanim već 3 šnitu kruha a probudila sam se maloprije, sramota za reć...al to je drugo stanje, moram se prilagoditi situaciji, ne?:lol::lol:
Mare bravo i za tebe, sad samo neka se lijepo duplaju u labu...
sve mi nešto miriše na dobro......zahuktava se vlakić :)
Dani28 za sutrašnji transfer ~~~~~~~
mare157 za tulum u labu ~~~~~~
šumskovoće za ubit beštiju ~~~~~~~~
barbyRy za sretan ishod ~~~~~~~~
sara38 za što manje nuspojava i što više j.s. ~~~~~~~~~~~~~
tigrical za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~
crancy za kućnu radinost do septembra~~~~~~~~~~~
i za sve koje sam zaboravila :oops: ~~~~~~~~~~~~~~~
a sad me oprostite, luda žena ide prat prozore :-P
jooooj zaboravih tebe diabolica i tvog pišolinu :*
Dani i Mare bravo cure. Neka se samo dalje lijepo duplaju.:heart:
Pa zato sam te ja jučer i izostavila, trudna si i gotovo :-*
:-D :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love2:
Puse svima :heart:
barbyRi stalno si mi u mislima...ionako smo te svi skupa nazvali legendom ovog našeg foruma, još ako sutra sve prođe super (a hoće sigurno, jer i najbolji griješe) e onda ćeš biti stvarno živuća legenda, jer to šta ti prolaziš i uspješno izdržavaš, stvarno zaslužuje skidanje kape :yes:!!! zato sretno do nebaaaa sutraaaaa!!!
Dani i Mare bravo!
Heeeloooooo
Vidim puno novim vijesti ovdje....jučer se nisam stigla na forum ali sam danas imala što čitati.... sve dobre vijesti!!
BarbyRI stvarno ne znam šta ti reći osim što se zajedno s tobom nadam da je dr.Vlastelić pogriješio i da si nam trudna i da je sve OK!
Dani82 čestitam na JS i sretno na transferu!!
Mare157 bravo na 4JS i neka se lijepo duplaju...
Sumskovoce bravo za spermiogram...trud se isplatio! Baš sam sretna zbog tebe... još samo ubijte tu beštiju i navalite na prirodnjake :P
Sara38 malo vibrica da bude što više JS ~~~~~~~~~~~~~
Vojvođanka ostavi se prozora i odi u horizontalu....
Vita,Tigrical, Ameli, Innu, Cranky, Magdalena, Kikica1, looks, sali, Snekica,lucija,Aurora i sve ostali koji nas čitate imate jedan veliki pozdrav od mene!!
A sada jedno pitanje...
Kao što znate čekam mengu(25.5.) pa idem u postupak, a jučer osjetila peckanje a danas vidjela iscjedak.. gljivična infekcija.. jučer sam se ispirala sa vaginalnom pumpicom u koju bi stavila mlaku vodu i par kapi čajevca... ali danas mi je još gore... kupila sam si vaginalete Canesten 3 , što mislite da li bi štetilo postupku da ih stavim sljedeće 3večeri?? Baš mi je to sada trebalo!! :(
jedva cekam sutra da rijesim tu nedoumicu jel sam stalno napeta,na zivcima,grozan osjecaj,nocas sam ciejlu noc sanjala grozan san kako krvarim kako mi je plod ispao kako sva tresem,placem,uzas,bilo je tako stvarno,probudila se i vise nisam mogla zaspat...stalno bolnicki hodnici mi bili u snu,ma grozno sva se jezim sad kad se sjetim...ako moraju nek me operiraju vise da se rijesim toga svega jel ovo je mucenje.a moja stitinjaca mogu mislit u kakvom stanju je sad ovih par dana....
Joj Barby teško ti je znam...točno takva situacija mi se događala kad sam imala spontani......a i ja stalno mislim na tebe......cijeli dan nemam mira jer razmišljam o tvom stanju.
Nadam se da će se sutra raspetljati cijela situacija i da će tvoje zdravlje biti ok. jer to je najvažnije da se lijepo možeš oporaviti i psihički i fizički.
Naša štitnjača sve to pamti.
Drži se draga!
Mravak a da si kupiš Lactogyn tablete? Meni su pomogle.
barby sretno sutra ......sutra sam tek navecer doma i iskreno se nadam da cu upaliti komp. i vidjeti dobre vijesti od tebe.......drzim fige :heart::heart::heart:..sretno barby
I ja se pridružujem s ~~~~~~~~~~za barby
Mravak
Evo jedan link http://forum.roda.hr/threads/41521-c...-infekcije-IIICitiraj:
A sada jedno pitanje...
Kao što znate čekam mengu(25.5.) pa idem u postupak, a jučer osjetila peckanje a danas vidjela iscjedak.. gljivična infekcija.. jučer sam se ispirala sa vaginalnom pumpicom u koju bi stavila mlaku vodu i par kapi čajevca... ali danas mi je još gore... kupila sam si vaginalete Canesten 3 , što mislite da li bi štetilo postupku da ih stavim sljedeće 3večeri?? Baš mi je to sada trebalo!!
.Meni pomaže svaki put tako da već jako dugo ne koristim vaginalete.Uglavnom režanj češnjaka očistiš malo zarežeš, staviš u sterilnu gazu i zamotaš onako da napraviš kao tampon, onda umočiš u kantarijonovo ulje i koristiš svake večeri.Meni bude bolje već nakon dvije večeri, nije da miriše ali eto služi svrsi kao alternativa vaginaletama.Potr
barby draga, SRETNO SUTRA, vibram za tebe i tvoju mrvu da je na pravom mjestu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sara kako je stanje kod tebe?
dani želim ti sutra transfer obje savršene mrvice!!
mravak izbaci slatko iz prehrane, ubaci B-aktiv lgg (prirodni neprijatelj gljivica i bakterija) i odradi ovo što ti je rekla pak. Nisam to probala, ali znam curu koja je i kaže da djeluje.
Cure jel ja umišljam ili se kao nešto zahuktava na kbc Ri?? Izgleda mi da je prava akcija??
BarbyRI hoću da nam sutra javiš da je Vlastelić pogriješio i da si trudna i da je sve na pravom mjestu! SRETNO!
Dani82 sretno na transferu, javi kako je bilo!!
Sumskovoce riješite taj parazit i krenite u akciju, meni se sve čini da ćete prirodnim putem ostvariti trudnoću!
Vojvođanka primiri se ženo, jesi li radila test?
Svima ostalima čekalicama, trasnferkama...:heart:
barbyRI ~~~~~~~~ za sutra!
Cure jeste vidjele ovo,
http://www.facebook.com/home.php#!/e...20276001326059 Ako ste na fejsu http://forum.roda.hr/threads/43645-P...lies/smile.gif
Pridružimo se nek se vidi koliko nas ima!
cure da vas pozdravim,sutra idem u onu ludnicu,nadam se da me nece opet vratit jel cu napravit onda stvarno kazin.
ono cekanje bete ce me izludit jos vise,jos ako mi ne budu htjeli napravit hitno nalaze bit ce lijepo a ja se moram na odjel javit cim ranije.
drzite mi fige da se sutra to rijesi jel cu izludit....sve vise su mi poceli trudnicki simptomi,smrdi mi cijeli dan hrana neka,zgaravica me od jutra zeza,imala mucnine,piskim svakih pol sata,....a moja beba mora pa pa...srce mi se para,mislim da cu nakon operacije bit van sebe.....:cry:
Cure moje.......Dani i Mare sretno na transferima........Barby da bude onako kako svi mi želimo.......Vojvođanka trudnice da se ubrzo pridružiš našoj Diabolici,svima pozdrav od Vite.....
Šumskovoće,Mravak,Loks,Pak,Magdalena,Crancky,Sar a,Innu,Lucija,Mare41,Snekica,Darkica,Sali.....pose bno TigricaL...OKidoki..Kikica
vita22 ti nam prozujiš po forumu ko tornado!!!