tomek sretno sutra:-)
kameleon tebi sretno u srijedu:-)
meni prvi uzv nadam se u petak, a anaši ti nije uspjelo i sad je na polustimuliranom(pratim je na potpomognutoj st)
Printable View
tomek sretno sutra:-)
kameleon tebi sretno u srijedu:-)
meni prvi uzv nadam se u petak, a anaši ti nije uspjelo i sad je na polustimuliranom(pratim je na potpomognutoj st)
vracene 3 js 8,6,4 stanicne.sad cekamo :-)
:fige: tomek sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
ja idem sutra, pa ćemo vidjeti šta će biti...
pozdravi!!!
da i ovdje javim...ništa od transfera!
nemamo više smrznutih js, tako da ćemo 7 mjesec u prirodni..
nadam se da bude taj dobitni!!! :-)
tomek:fige:
kameleon baš mi je žao:love2: ali zato će sigurno 7. mj. biti dobitni
mi u sekundarnom ipak na jesen... onda se tipkamo na ovoj temi
Evo napokon i mene.Nisam se javljala cili tjedan bilo me je strah što če ispasti od moga sekundarnog ivf-a s obzirom da sam imala samo 4j.s pohranjene. Prošli sekundarni na S.Duhu od 9 js samo je jedna bila dobra. I tako ja danas u Cita i sva sretna što mi imaju za vratiti i tu jednu malu mrvicu i mislim se ma kakva je takva super da ima išta. Kad ono meni Poljak kaže čestitam imamo ih 3. 2 odlične i 1 malo lošije. Ajme meni ja još ne mogu virovati. Ma svaka čast Cito timu sve pohvale najbolji ste:klap::klap:
corinaII i ovdje navijam i držim fige da popraviš statistiku:-)
vesnare:heart:
corinaII odlične vijesti, puno ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
vesnare brzo će 9 mj...odmori se i uživaj na go od mpo!!!
tomek za betu ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
puno pozdrava i sreće svima!!!!! :-)
evo curke da se i ovdje javim...
Ja evo čuvam svoju malu curicu...rekla je biologica da je mrvica odlicna...razvijena taman kak treba bit za treci dan...
Sretna sam jer zbilja nisam ovo očekivala...s obzirom da sam imala samo 2 smrznute js.
Corina, nadam se lijepim vijestima od tebe uskoro...
Pusa svima...
Bab draga moja ajmo se nas dvije dogovoriti i lipo popraviti statistiku iz zamrznutih. Neka nam bete budu velike:heart::heart:
Tomek i tise pridruži nama s velikom betom:heart:
ajmo ajmo ljeto je naše vrijeme :heart::heart:
cori...ja sam za...
Evo dogovor je pao...a i tak su mi danas i dr i biologica rekle da mi cestitaju, da sam trudna...hehehe...e pa onda cu se toga i drzati...
Daj mi reci jesi ti bila doma nakon et- a ili si odmah isla radit?
Ja sam cijelo vrijeme sama sebi govorila da cu odmah ici radit a sada kad je moja snjeguljica samnom sad vise nisam pametna.
Bab ja sam ti na bolovanju od transfera pa sve do bete jer radim takav posao da stojim cijeli dan na nogama i dižem kutije tako da sam doma. A vrijeme kratim malo na kompu, malo tv, pa malo šijem...
a nakon transfera sam taj dan malo mirovala i sve ostalo po normalno. Nisam tip osobe da mogu ležati cili dan na kauču- poludila bi.
Mi idemo sutra vasiti betu.to je 10 dan ako racunamo transfer kao nulti.znam da je rano ali ako je ici cemo ponovno kroz par dana ako nije,to je to do sljedeceg puta
Tapatalk u trku HTC hd2
tomek sretno i vibram!
Sretno curama u sekundarnim postupcima. Da vas utjesim ja sam jedino u sekundarnom imala pozitivnu betu. Tako da sam se sada malo razocarala sto su mi uspjeli punktirati tek 4js jer do jednog jajnika nish mogli.znaci nece biti nista za fridge. A meni se taj sekundarni pokazao kao dobar, mozda zato jer nema stimulacije pa je tijelo u ravnotezi
Legal alien hvala ti na lipin željama... A i ja tebi draga moja želim da ti uspije ovaj postupak:heart:
Vidim da smo iste diagnoze bez oba jajovoda...... i kaže meni Dr. Poljak i Dr.Bauman da imam najbolju diagnozu za IVF. A vidi evo i 6 put prolazim postupak pa nikako trudnoća.
E da, i ja sam to cula od par mpo-vaca kad evo gulim 5.postupak. Cak mi je i histeroxskopija napravljena i uklonjena nekakva pregorada iz maternice koja je mogla smetati. Jedan jajovod je otisao sa vanmaternicnom a drugi je izvadjen laparoskopski prosle godine. Ali znas sto, moramo im vjerovat! Uspit cemo ovaj put. Prosla me ljutnja od jucer. Sad je samo ostao taj strah hoce li se oploditi. Ali saznat cu za s koji sat. Sretno corina!
Mi izvadili krv i cekamo 12 sati da vidimo jel bude kaj.:-)
Tapatalk u trku HTC hd2
Tomek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu veliku brojčicu
Danas 10 dan beta 2.5 :-(
Tapatalk u trku HTC hd2
Jel ima neko link na onu stranicu di je opisano sta se dogadja koji dan poslje transfera
Tapatalk u trku HTC hd2
hebemu misha, Tomek...
Baš mi je žao...ljubi dragu i glavu gore...bit će jednom, mora
a ovo po danima imaš na pdf-u nakon transfera...malo odi unatrag...
Ja isto s mobitela pišem pa nemrem stavljat linkove...
95. stranica na "nakon transfera", negdje na sredini stranice imaš točno opisano što se događa nakon et-a.
ajoj Tomek žao mi je:love2:
Proso sam od 90 do 100 i nema nista.bila je neka stranica di je opisano tocno po danima ako jsjsca stara 3 ili 5 dana kad dolazi do implatacije i slicno.neznam jel nama mozda bilo malo rano vadit betu posto su vratili 4,6,8 stanicne 3 dan
Tapatalk u trku HTC hd2
tomek evo ovako ide za 3dnevne
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Ok hvala ti.znaci 10 dan bi ipak moro bit hcg povisen jer kod nas je 2.5
Tapatalk u trku HTC hd2
tomek baš mi je žao - nikako da netko popravi statistiku sa ovim odmrznutim! Držite se:taps:
A bice.nadamo se i dalje.sad cekamo ponovno ljekove.jel krenulo to na s.duhu
Tapatalk u trku HTC hd2
da podignem malo topic,
u srijedu idem na prvi uzv, radujem se što se nešto dešava ali ne nadam se previše od sekundarnog
ne daju mi postupak sa stimulacijom dok ne pokušamo sa zamrznutima pa eto što je tu je
bolje išta nego ništa, bar se neću pikati :-)
ja sam isto shvacala sekundarni kao ubijanje vremena do "pravog" postupka. a na kraju jedino u sekundarnom dosla do pozitivne bete. koja je na kraju zavrsila kako je zavrsila.
ali uglavnom nade ima. nikad ne znas.
kao što vidiš u mom potpisu iz stimuliranog ivf-a nisam ni ja bolje prošla, jedino što sam ja imala 2 bebe, jedna je otišla u 5tt, druga u 15+5tt koju sam rodila.
nadam se uspjehu, zato i pokušavam opet, ne dam se baš zato jer nikad ne znaš
joj rasplakala sam se sad kad sam procitala tvoj post. olivera zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da sljedeca trudnoca bude skolska do kraja.
ovisno u kojoj si klinici neki u sekundarnom punktiraju i svjezu js sto je super jer znacajno povecava sanse za uspjeh. mislim da cito radi na taj nacin. neka me netko ispravi.uglavnom pitaj svog doca, ne moze skoditi sigurno. sretno!
ja sam u ri
hvala legal alien na lijepim željama, i ja tebi isto želim od srca, neka mi tvoja beta ojača volju 9.7.
Cure moje ja sam bila uspjela iz prvog IVF i dogodio se spontani u 9t.t. to je bilo prije mjesec i pol. Tuga i očaj u mom srcu ali i nevjerovatna snaga tako da nema predaje. Spremam se u 8 mj. na moje smrznute j.s ostalo mi ih 12 kom pa valjda će se što izroditi iz toga.
Petra zašto je došlo do spontanog? šta misliš na prvi ivf ili ili prvi sekundarvi ivf?