Glacova :heart::love2:
Printable View
Glacova :heart::love2:
Glacova, doći će curice... samo su malo neodlučne.
Grlim te...
:heart:
glacova žao mi je i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za smrzliće početkom iduće godine :-)
Glacova...ma bit će, bit će, danas si udovolji nečim da prođe ovaj dan,,i onda iz početka do sreće :)
Glacova, bila sam potpuno sigurna da je uspjalo, samo sam cekala da vidimo kolika je beta. Jako mi je zao ali 4 smrzlica daju novu nadu.
Tikica69, sta slijedi?
I ja sam bila sigurna da ovaj put imamo dobitnu kombinaciju,ali.....mislim da ću otići malo na forum: Kako nam psovka može promijeniti život nabolje!!!:-x
gričanka,mare,taca70,AuroraBlu,Kadauna,Sreta35,ga rden42
Shanti,Marnie,Mojca,tikica_69:love2:
glacova, žao mi je, :love2:
i ja sam se baš nadala,
al drago mi je da si već u akcijama za dalje. :heart:
Glacova žao mi je ! Moja intuicija je izgleda ometena ovim trbuhom. Bila sam ziher da si trudna, ali bit će, bit će... samo se ti dobro ispraši na onom forumu i kreni dalje.
svima pusa
Cure, samo da vam brzinski javim da je transfer uspješno obavljen i da je mrvica s mamom.
Samo da vam napišem još jednu pojedinost ovog postupka - doktor mi je danas napisao na otpusno pismo da betu vadim za 12 dana (čudi me zašto ne za 14-valjda dan mrtvih), a taj dan je - rođendan mojeg djeteta! Ne moram ni pisati da sam ostala u pozitivnom šoku, ovaj postupak od početka je počeo takvim "slučajnostima" i sada bih se iskreno jako iznenadila da beta ne bude pozitivna.
Glacova, uf, žao mi je....
A sada odoh u horizontalu...
I da, tikica, drago mi je što smo se upoznali, nadam se da će pomoći i vibre TM-a...
Glacova, žao mi je :love2:
Navijam za smrzliće :heart:
Vidim da ekipa s "kave" još nije došla doma... :-)
Andream, pitaj Mimek da ti ispriča o svojim podudarnostima s datumima punkcije i transfera
andream, za slučajnosti i za veliku betu za 12 dana.:-)
Glacova draga pun ti je inbox !!
nemreš belivit proradila smo !!!
andream već sam pomislila da ti pričam o svojim datumima, ali naći ćemo se na kavici sa sretnom35 u kvartu (ako možeš) pa ću ti tamo ispričati jer ulazak u svako tromjesečje mi je na rođendan vrlo bliskih osoba...sestre, muža
cure sutra idem na kontrolu i nadam se da neću ostati tamo. ak me nema javit ću se preko nekog.
sve vas ljubim
Cure, baš mi je falilo net brbljanje s vama.
Mimek, naravno, dogovorit ćemo se sa sretnom, može i čim mi prođe ovih par dana dok se još malac ne ugnijezdi kako treba :-)
Svima ~~~~~~~~~~ od nas.
:-Djel se to spominje kavica u kvartu, e takve su mi najdraže, a ono opet najavljuju i sunce na prozorčiću
koke pozdrave i vibrice svima šaljem
Mimek srecno!!!!
Glacova....ne gubi nadu i mene su bas nasmijali pingvincici......
Svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno, Mimek!
vratile se rode....jedva sam dočekala...
Mimek, čekam javljanje........
Je.. ko bez zraka sam bila zadnja dva dana! :) Mare :heart:
Mimek, pa ima još vremena. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da još mjesec dana uživaš doma sa svojom tibom :-)
Mimek za dobre vijesti i barem još jednu kavicu u kvartu
Mimek ... sretno! :love2:
Mare ... :love2:
Koke :bye:
Baš mi je falio forum :-)
Mare:love2:
Mare lipa... :heart:
Cure, svima :heart:
Ina, što se kod tebe događa? Ne stignem baš pratiti forum pa da iskoristim ovu prečicu. :-)
evo me doma. za tri tjedna na skidanje serklaže i onda Bože pomozi. Da bit će za mjesec dana po planu.
Hvala cure i drago mi je da ću se još malo družiti. Malo sam strepila da me ne ostavi u bolnici
pusa svima
Mimek, super vijesti, samo se vi još malo mazite.
Mimek :heart:
super Mimek, a sada dogovor slijedi, za kavicu, naravno, negdje na suncu (p.s. imam i ja brdo podudarnosti u datumima)
Shanti i mala Shantica:heart:
Mimek drži se!
Mimek, ma to je još samo malo, još samo malo :-)
Glacova, nadam se da ćeš nam se brzo pridružiti na kavi.
Jadro, koji je plan?
mare41 :heart:
Mimek :klap:
Shantica :zaljubljen:
jedna koka u najboljim godinama prijavljuje akciju, nakon 6 mjeseci pauziranja....endometrij tanak, folikula možda više od 1:-Djoš ne znamo....