Ne idem u anesteziju, ja ću se morati dobro nadrogirati.
Printable View
Ne idem u anesteziju, ja ću se morati dobro nadrogirati.
Ja popila 1 normabel i 1 voltaren forte oko sat prije punkcije i hmm nije baš pomoglo, ma već se zapravo toga ne sjećam
izgleda da mi počeo PMS, jede mi se sve živo
Jutros bilo 15 punkcija, ovo ce biti bozicni boom!
15, joj super i svaka čast doktorima, biologici, parovima
a malim mrvama u tanjurićama neka svLucija obasja put ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo mene .. imam svega 2-3 folikula na lijevom,, desni j. nije dr mogla naći .. eto i ovaj put sam loše odreagirala na lijekove, još danas 2 gonala pa sutra štoperica .. u četvrtak punkcija . bzvz :-/
Skuzila sam da dr ne voli ovaj novi UZV aparat, izgleda da je nepraktican, pa ti mozda nije dobro vidjela folikulice...
znači i ti si bila jutros gore ? :-) jesi imala punkciju ?
Cure, šuška se da odlazi dr. B. jeste i vi koje se gore liječite čule za to?
Ovo mi je prvi glas da dr. B odlazi:-(
neće valda :-/ meni isto prvi glas
bilo nas je osam punkicija. ja dobio tri js. vjerojatno u četvrtak transfer.
samo 3 komada..jel bila bolna punkcija?
samo tri , ostali ćorak. i je i nije. Neugodna bol
koliko je bilo folikula? ajde držim fige da se sve tri oplode i makar jedna da se čvrsto primi :-) sretno
Evo i ja se sa VV,prebacila na Sveti Duh,naručena sam 10.01.
Nadam se da neću morat skupljat sve nalaze na novo,valjda priznaju stare.
Jedva čekam prvi mjesec.
Iberc, mogu li zamoliti da mi napišeš broj na koji si se naručila za konzultacije ?
Hvala !
3712109 zovi poslije 12:00
Kerolahn, mislim da oko sedam-Sutra zovem pa ćemo vidit
KOji ono broj zovem i kad je najbolje
TRUDNICE
Sivka
FionaM 7.12 11dnt ß=184, 13dnt ß=522
Simona :heart::heart:
Tetka (iznenađenje na UZVu)
ČEKALICE BETE
Linalena 17.12.
Pinki 17.12.
U POSTUPKU
Sany 7 16.12. transfer
Sonječka 13.12. punkcija
Kerolajn5 16.12. punkcija
IvaMia 2009
Bugaboo
ČEKALICE
Kiara79
Mary26
Palcicazg
Cannisa
TeddyBearzlberc
Čekalice punkcije, transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, držte se
Ajd meni lijenoj ponovite od kada su ono na godišnjem?
Evo i mene curke....19 kom j.s ... danas punktirano....prava sam koka :-)
bravi Mia, ko i ja, al tvoja su jajca od mlađe koke pa puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se bolje dijele
kada ti je najavljen transfer
dr.B.odlazi..prvi put čujem za to...ja se samo nadam da to nije točna info...
curke koje ste gore mogle bi malo priupitati sutra,prekosutra..
ja se uistinu nadam da j.s. gore na S. Duhu uspješno zamrzavaju jer bi bila prava šteta iskoristiti samo tri od tvojih 19 j.s. ........ sretno Iva Mia 2009 za ovaj postupak............
To da dr. B. odlazi sam čula usput, možda je samo trač ali zato i jesam pitala ovdje, možda cure u postupcima nešto znaju.............................
I ja se nadam da ih uspješno zamrzavaju....ma uopće ne sumnjam u njih...jer stvarno su odličan tim
Opća, opća je bila jer ne bih mogla ja to izdržati....uglavnom baš sam se fino naspavala....ja sam se odlučila oploditi 2 j.s iz tog razloga što sam mlada(relativno) nadam se da ću do kraja tjedna dobiti podstanare na 40 tjedana....
jA nisam dobila ni ponudu za anesteziju, znaju oni da mi malo starije koke škrgučemo zubima
Otišla sam sa VV zbog najave odlaska drL pa neću valjda i tu???? Il to ja možda nosim sa sobom nesreću????
IvaMia javi kaj ti rekla biologica???? I naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labosu
linalena i mene muči sad ovo,stvarno će mi biti koma ako dr.B.ode...
i stvarno nemam ideje gdje ću onda...
Nadam se da je to patka, guska, puran.....
Moje su se dvije mrve oplodile....baš sam sretnaaaaaaaaaaaaaa
bravisimoooo!! kad imaš transfer ?
linalena još sitno do tvoje beturine ..kad ideš vadit krv?
U subotu dobivam podstanare.... :-)))
ovak ak mi je transfer bio u ponedjeljak beti bi trebala vaditi 12dnt, dakle u subotu al ja ću vaditi u petak ujutro, negdje privatno, neda mi se ujutro gore na SD
Da li netko zna neki privat lab u centru osim brayera????
imaš polikliniku Sunce na Jaruni ili Trnju................... rezultat za 1-2 sata
Hej, curke...evo još jedne nove....sa istim problemima!
Idem idući mjesec kod dr. Turudić na postupak u prirodnom ciklusu ICSI i iako sam imala hrpu pitanja dok sam bila kod nje, neka sam ipak zaboravila!!! Zato trebam Vašu pomoć!
Rekla mi je da da dođem 7. dan mensturacije na folikulometriju, pa će mi onda reći kad opet, nakon dan-dva! Folikulometriju će mi ponavljati nekoliko dana? Ako je tako, onda bih trebala i ostati u Zagrebu? !
Toliko sam čitala i proučavala i istraživala, ali sad nakon više od dvije godine NAPOKON se nešto događa i jako sam uplašena i ne znam šta dalje?!
JA imam transfer u četvrtak, kako ti u subotu?
2 komada
Meni se čini da kada valjda imamo više stanica idu na blastice koje su razvijene 5.dan