norah draga strasno mi zao. saljem ti jedan :love2: :*
Printable View
norah draga strasno mi zao. saljem ti jedan :love2: :*
stvarno mi je zalosno kad se netko bori sa neplodnošću, i sama sam to iskusila ( sreca nije dugo trajalo oko godinu dana sto je relativno malo) i jos zalosnije kad dodjes do tog glavnog i jedinog cilja u zivotu koji ti postane tolika preokupacija, zaneses dijete ili dijecu i onda ga pobacis ili premine nakon poroda, pa stvarno one zene koje lako zanesu i nose svoju trudnocu bez problema i na kraju rode zivo i zdravodijete na termin nisu ni svjesne svoje srece, al stvarno nisu - mozda nebi ni ja da me sve ovo nije potrefilo.
Beti3 tvoja prijateljica neshvaca i nezeli da shvati, nema razumjevanja ( jer nije prosla krizni put koji smo mi prosle) ali nazalost nema ni suosjecanja:cry: Nekako sam se vec i navikla da ljudi postaju sve vise bezosjecajni. ja imam par dobrih prijateljica i njima mogu sve reci kako se osjecam, a iskreno neznam da bi se toj tvojoj priji mogla suzdrzati da meni neka tako kaze. dobila bi bukvicu ako nista:evil: treba izbaciti iz sebe ko god da nam podje pametnovati, pogotovo ako nije to prosao.
Beti isprintaj ti njoj članke iz novina, koje smo stavili i možda shvati.Neki oko mene tek su sada uspjeli poimiti našu tugu i bol i što prolazimo i s čime se sve moramo nositi.
Kakva je to majka koja ne pokušava razumijeti,suosjećati barem, osobito kada je i sama mama i zna što joj njezina djeca znače
Znam, i meni se to dogodi kada vidim datume rođenja nekih bebica ili gledam vesele dvogodišnjake... no, tu smo gdje jesmo:) i nastojimo se nositi što bolje sa tim...Citiraj:
bzara;
[B prvotno napisa
Ja sam jučer bila na prvom danu predavanja Tečaja za trudnice kod patronažnih sestara, i bila sam jedina "drugorotka" - sve su cure bile prilično prestrašene i nisam ih još i ja željela strašiti vlastitim iskustvom... Vrlo su usmjerene na porod, bol, a jako malo na lijepe strane - obzirom da im je prva trudnoća...neugodno im je bilo što pitati, komentirati...
hi, curke, nije me bilo par dana jer su mi virusi poharali komp, majstor se razbolio , i tako...s posla ne mogu pisati ni čitati, jer sam okružena ljudima:
klarita sretan ti ročkas :kiss:
twin moje iskreno saučešće :love2:
tibić 35tt :-o, ne mogu vjerovati, ajde još malo :klap:
ovo je zaista istina, nakon mojih cura, rođenih na vrijeme, urednih trudnoća i svakodnevnih trudničkih tegoba, treća i četvrta trudnoća su mi bile kao da me netko gromom ošinuo; nisam razmišljala da nešto može poći po zlu , posebno ako je već prije sve bilo u redu; što se tiče prve dvije trudnoće tek sad znam koliko sam bila blaženo sretna u uvjerenju da ništa ne može poći po zlu.ono što znam da više neću imati ako (ispravak:kad :mrgreen:) opet ostanem trudna to je mir i spokoj i toga mi je najviše žao jer sam stvarno trudnoću doživljavala kao blaženo stanje i potpuno uživala u njojCitiraj:
pa stvarno one zene koje lako zanesu i nose svoju trudnocu bez problema i na kraju rode zivo i zdravodijete na termin nisu ni svjesne svoje srece, al stvarno nisu - mozda nebi ni ja da me sve ovo nije potrefilo.
pusica svima, posebno Špiri, Karlu,Ivanu, Nii,Kim, blizićima, Maši i mamama cmoook
kod nas bez promjena, mene su mučile glavobolje , sad radim preglede ( za sada sve ok) i čekam da se malo "očistim" od rendgenskih zraka pa da ponovo krenemo u akciju, vjerujem da će to valjda biti za 1-2 mjeseca
svim novim mamama anđela: želim da ovdje kod nas nađete barem malu utjehu i način da se rasteretite od tuge i crnih misli. malo po malo svi smo se ovdje uz pomoć jedni drugih podigli na noge i počeli gledati prema naprijed
meni danas pedagoginja kaže da me ravnatelj stavio za koordinatoricu nacionalnih ispita i to baš na prvu godišnjicu kad sam ga mislila pitati da me pusti jer taj dan bi išli rano na selo.Sad ga moram uhvatiti sutra prije sjednice da me pusti.Kako se to sve poklopi.
Krenula sam na fizikalnu za vrat, za sada ok.
Vjerojatno ću u zg na provjeru antitijela početkom 7.mj, tada im je prvi slobodni termin. Već me strah nalaza a nisma još ni otišla...:-(
klarita draga probaj si ne stvarati pritisak! možda te nalazi iznenade i budu dobri! :love2:
mandy dugo te nije bilo, baš mi je drago čitati te!
ovo je tako istina! trudnoća bi trebala biti nešto predivno, nešto najljepše u životu što se ženi može dogoditi, međutim nama koje smo mame malih anđela trudnoća više nikada neće biti takvo nešto! uvijek koliko god se probale opustiti neki crni oblak je uvijek iznad nas, i ono vječito pitanje: joj, hoće li biti sve u redu! samo da prođe još ovaj tjedan, pa još ovaj i tako dođe kraj!
kad se sjetim koliko sam uživala u trudnoći sa Zarom, to mi je bio najljepši period života, i tako nekako s tugom gledam na te dane jer znam da više nikada to neću doživjeti...
mandy draga od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam ubrzo prijaviš veeeeeliki plus! :heart:
mala laia :love: samo neka nama Maša dođe živa i zdrava :zaljubljen:
latika to je tako istinito! :love2:
svima vam šaljem veeeeelike puse, držite mi se drage moje!
ej, drage moje!!! tak sam vas sad čitala...tj. gutala.....i opet ono tupilo bez riječi jer me tuge obuzme. ja ne tražim više razumijevanje od nikoga, osim od Vas i jedini tko je uz mene osim Vas ali mi je bitniji je mm, jer on me može i zagrliti.
mi smo , eto bili u zg u ponedjeljak.....napravili smo hrpu briseva, bakt. ejakulata.....i sad čekamo. dobra vijest je , ako će nalazi biti ok, možemo u postupak!! pitala me moja doktorica dal sam spremna? dobro pitanje, jelda? u isto vrijeme sam i najspremnija i pitam se dal ću ikad biti spremna. nikad nisam više željela dijete nego sada, dal će strah ikad nestati.....mislim da neće. neću morati prolaziti stimulaciju, imamo 5 jajnih stanica zamrznutih!! nekako vjerujem....da neću više prolaziti istu sudbinu. da sam platila svoj danak i da je sada red na meni!!!
puse svima!!!
zrinkičvibram za uspijeh...i snagu...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:love2:
bzaranekeko je tsj strah od nalaza jači od mene koliko god pokušavala...ali rekla mi je jedna prijateljica: "Kad misliš crno, dođe crno, misli pozitivno!"i pokušavam tako!
pusa cure , trudilice i naše drage trudnice:heart:
zrinkič bravo za pozitivan stav, ma ja sam sigurna da ćeš nam brzo prijaviti betu i onda ćemo svi skupa odbrojavati 9 mjeseci s tobom :heart:
klarita dobro ti je rekla prijateljica, ja isto tako razmišljam i ne dam se crnim mislima :love:
mandy za prekrasno plodonosno ljeto ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
beti3 :love2: kako ljudi svojom nepromišljenom jezičinom samo mogu povrijediti druge... ja sam sve takve "prijatelje" otkantala. Sad ih imam malo ali znam da su pravi i da su tu uz mene u dobru i zlu, uostalom i kao i ja uz njih.
puse svim bebama, njihovim mamama, trudnicama, trudilicama i tužnicama :heart:
zrinkić, klarita :love2:
ajme Tibi ljube, pa ti si već tako blizu da zagrliš mišiće :zaljubljen:
kad ideš opet u bolnicu?
bzarić idem 17. natrag u bolnicu. Nadam se da neće ranije krenuti :-). Tada ću biti 37+3.
Puse svima drage moje :kiss:
Tibi, pa ti si dogurala skoro do kraja! Baš sam sretna zbog tebe.
Klariti poseban pozdrav i da ostvariš želju što lakše i sigurnije.
Svima pozdravi.
tibi ajme baš mi je drago zbog tebe!Jedva čekam sličice malih slatkiša :)
kako nam je roza...?
Puse svima,ja vam radim,mm na terenu i ne stižem ništa,čak rijetko i samo pročitati.
zrinkić draga, saljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da postupak bude uspjesan, i da se beta lipo dupla! dalje cemo mi sve zajedno s tobom odbrojavati dane narednih 9 mj. :*
klarita nemoj misliti nista lose, vidit ces da ce svi nalazi biti dobri.
mandy draga, ja se jos uvik nadam i navijam iz petnih zila za tvoj +.
mi smo vam dobro, moj decko raste kao iz vode. neki dan smo bili na pregled i velik je 69 cm i tezak 7800 g. kaze doktorica da je za 5. a mami srce kao cili Split. ja vam gustam u njemu, svaki dan,svaki sat, svaku min......
bzara, roza,koksy,sandra,bety, ................ i svima redom :*
tiby i mala laia, :klap: :klap: :klap:
bambus99, :-D ''a mami srce kao cili Split''
kako je lijepo započeti dan lijepim postovima! :heart:
svima na pdf-u velika pusa!
bambus:klap:
evo sam od jučerašnjih vježbi koma.došla sam doma i evo i sinoć i jutros jedva držim ravnotežu i osijećam mučninu. to im danas moram reći samo što mi mm ne da voziti na posao.trudim se ali u glavi koma, kao da me netko non stop ljulja...Ma prekinut ću ja sve njihove terapije....
Cure drage samo kratko da se javim, upravo smo stigli u ZG iz Pepelane, imam pregled u 16.00 molim Boga da je sve dobro i da neću morat mirovat, bar ne strogo kao prije.
Čitat ću sve popodne i večeras pa se još detaljnije javim, sad smo imali 3 tjedna uživanja na selu, preporodila sam se :)
Pusa
klarita :love2:
bambus :klap: za našeg Ivana! Nia mu šalje kiss!
Tibi draga, super, još malo i evo tebi tvojih bebica! :zaljubljen: ajme zamisli ovo ljeto kad vas petero izađete van u grad u šetnju! od sveg srca šaljem hrpetinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam mišići dođu sretno na ovaj svijet!
Rozice kak je bilo na pregledu? koliko je sad tjedana trudnoća?
puse svima!
Roza, neka si nam tu opet. I još da čujemo dobre vijesti s pregleda.
roza ajde nam se javi, nemoj da se sad mislimo. ma znamo mi da je sve dobro , al eto, cisto da nam ti potvrdis i javis koliko je bebica narasla. :*
bzara :*
Dobro jutro! Joj grozna sam da nisam jučer napisala, al muž me odvukao u kineski na večeru pa se odužilo.
Pregled pšrošao savršeno, bebica super - zdrava lijepa - ŽENSKO!!! :) Cervix super, maternica opuštena, plodne vode taman - sve u svemu kaže dok. jedna uredna trudnoća :paomikamensasrca:
Sad smo 20 tjedana - proletilo mi je, na pola puta smo, ne mogu vjerovat!
Odlučili smo se za ime, bit će Buga. Jedva čekam da prođe ovih 4-5 mjeseci pa da je upoznamo!
Pusa svima, ne stignem čitaati jer se vračamo u "šumu" danas pa se spremamo.
jeeeee, eto vidiš da je sve super!! ali već 20tt???? pa kad prije??:-o
roza draga CURA !!!! super ! nek je ona nama dobro i nek fino napreduje u svojoj mami! :zaljubljen: :klap:
Roza, živjele žene!!! :klap:
Žene, cure, princeze i kraljice - šaljemo vam zagrljaje i poljupce na ovaj prekrasan dan!
bambus super za velikog dečkića :zaljubljen:
bzara hvala ti draga na riječima podrške, jedva čekam šetnjice u petoro :kiss:
roza bravo za urednu trudnoću i savršenu curicu :zaljubljen: Ne mogu vjerovati da si već u 20 tt????? Meni valjda samo moja trudnoća sporo ide
puse svima drage moje i uživajte u prekrasnom vikendu :kiss: (ja ću vam zavidit iz kreveta :-P )
Rozice ajme :zaljubljen: tako mi je drago što vam dolazi jedna mala pišura i hvala dragom Bogu da je sve ok! a ime mi je :zaljubljen:
Tibi, bambus, Boxica,mala Laia :kiss:
svima šaljemo velike puse! moja mala cura raste i naočigled mi se mijenja! uživam stvarno u svakoj sekundi s njom, i ništa ali ama baš ništa mi nije teško za nju!
potpisujem šve što si napisala.
super što imaš zamrznutih, bit će puno lakše, bez bodanja i puhanja.
ja ih imam 9 i jedva čekam trenutak kad ću ih vratit a isto tako ga se bojim, ako bude isto, imam osjećaj da ću se potpuno izgubiti.
želim ti svu sreću svijeta i neka nova trudnoća bude najljepša i bez ikakvih problema.
:love2:
rozabravo draga!:klap:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav iz sunčanog st!
norah nemoj niti u jednom trenutku misliti da ce se ponoviti. vjeruje da ce sve biti dobro i da ces sljedeci put doci do kraja , i da ces napokon dobiti svoje mirisljave smotuljke. samo hrabro naprijed! :*
bila sam sinoć s prijateljicama na pizzi, danas čitav dan u djiru(na rivi, sv.Duje, Klarin prvi put.).Na pizzi sam se lijepo opustila i baš mi je to trebalo.Inače stalno si tovarim neke obveze, druženja , akcije da što manje mislim na ovaj mjesec i kako vrijeme brzo prolazi...:-(
za naše trudnice i trudilice~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Nema te anđele dvije godine, gore si u vječnom zagrljaju Oca i Majke :heart:
volim te anđele dragi :heart:
draga visnja mislim na tebe i tvog anđela :heart:
šaljem ti veliki zagrljaj :love2:
visnja :love2::heart:
Višnja :love2:
... u mislima smo s tobom i tvojim anđelčićem... :heart:
višnja08 u mislima ste nam:love2: