čestitke i od mene!:-D
Printable View
čestitke i od mene!:-D
čestitke mami i tati od nas.i da vam svaki dan bude sritan kao današnji:)
cestitam matto :-D:-D:-D
ajme, zar je vec toliko vremena proslo?! :-o
matto, cestitke na malcu prekrasnog imena, a Aleksandru topla dobrodoslica i najljepse zelje :heart:
Čestitam od :heart: novopečenim roditeljima, a dječaku želim dobrodošlicu na ovaj naš čupavi svijet!
P.S. Ćirnite mi potpis
matto draga od srca čestitam na malom čudu :heart:
Tako piše na nalazu... ;-)
Maca draga, čestitam od srca!!
Cestitam i ja novopecenim roditeljima, a i Tebi Maco, ako to znaci ono sta svi cekamo!!! :)
Samo tako dalje, svima sve naj naj!!!
Vedre, samo da Ti javim: Femaru sam pocela osjecati malo, kao grceve lagane, ali i bol u grudima i koljenima??? Je li i to od nje???
U petak idem na folikulometrije... 7. dc. Vidit cemo sta ce rec... Ciklu pijem i citala sam da treba veeelika doza Vitamina D, a ja ga imam u kremi di ima jedan "pritisak" na kljuncic sadrzi 5500 IU tog vitamina, pa i njega mazem svako jutro na unutarnju stranu ruke, di je koza najtanja... (Pise da 93% zena koje ne ovuliraju, rijese problem sa davanjem Vitamina D, tako kazu istrazivanja na Yale Institutu... Pa probat cu, zasto ne? Odmoc nece... :)
Pozdrav svima i sretno!
vedre i ja sam imala 1 osmostaničnog i evo ga sad radi kolutove u buši :heart:
crvenkapice sritno sutra :zaljubljen:
svim ostalim curama nek vam se sta prije ostvari vasa najveca zelja
maca čestitam! odavno nisam čula da je nekome uspio AIH :-)
maco cestitam :-D
Maca čestitam od srca :-D
e pa maca papučarica čestitam :-)
:-* vas sve
I makar nas moderator zadavio zbog offtopicarenja, ~~~~~~~~~~~~~ da u 2012. sve budemo trbušaste!
Dobro jutro svima!
Opet imam piatnce: u petak idem na folikulometrije, ali nitko mi nije nista rekao kada da ponesem taj Ovitrelle sa sobom?! Sta ako se bude vidlo, da velicina odgovara, a ja nemam injekciju u sebe, nego doma u frizideru, 50 km od St??? Hocu je svakako nositi sa sobom na sve folikulometrije?
Pitanje br. 2.: Kada se pocinje sa Utrogestanima?! Odmah onog dana kada se napravi AIH?
Maco, jos jednom cestitke i nadam se da cemo Te brzo slijediti u redu i mi ostali...
RuMo, Ovitrelle ne moraš nositi sa sobom jer nije dobro da stoji izvan frižidera, a teško da će ti folikuli na 7 dc biti 18-19 mm koliko je potrebno za štopericu. Ona se obično daje navečer dana kad su folikuli odgovarajuće veličine, a aih je cca 36 sati poslije, znači ujutro za dan i po. Hoćeš si ju sama davati ili tm, tako bi vam bilo najjednostavnije.
maco čestitam i neka se lijepo podupla sutra:-D:-D
Hvala draga. Ti nam se baš slabo javljaš, jesi u niskom startu?
aha, na čekanju još nekoliko dana
maca papucarica čestitam !!!
vedre i moja mariborska osmostanična mrva danas ima 2,5g a bila je jedna transferirana...želim ti puno sreće!
Charlie i Slava77 hvala vam cure.dajete mi još veću nadu:)
Venddy znam da ćeš nas ti ovih dana iznenadit za veeelikom betom.~~~~~~~~~~~
crvenkapice javi se.cure držite se.
Da li doktori u cito svima preporuče test TORCH ili se to mora posebno pitat ako se hoće radit?
maci, i tebi cestitke. Zaista si nas ugodno iznenadila
Kapice, kako je proša transfer, jel odmaraš?
Maca p., jesi li betu radila u Analize u Dugopolju ili u St.Ja sam je uvik vadila u St i čekala nalaze par sati a nisam znala da se može ić direktno u Dugopolje.
~~~~~~~~~~za sutrašnje duplane bete.
a crvenkapica nam vjerovatno odmara i čuva male mrvice.
Vadila sam u Dugopolju, al sam isto čekala nalaze na mail oko 2 h, možda da sam prije provjerila u st, vjerojatno su ih imali u kompu i ranije...
A di je ta Analiza cure? Ja se sjecam da je prije bila u Kauflandovoj zgradi di je S(kršitelj koda)ing Management... Je li se preselila? Kod CITA je nisam nikad vidila, di se nalazi (poblize)?
Vedre, Maco - odmarajte i cuvajte ih!!!
Ja sam sutra u CITA... Danas uzimam zadnje tbl-e Femare...
Ugodan dan zelim svima! :)
Krsitelj koda??? Sta to znaci? :))) Samo se ne mogu sititi na hrvatskom onog ureda za brodove sta je kraj Analize (ili bivse Analize...)?! Sorry!
Analiza u Dugopolju je kod nogometnog igrališta Dugopolje u sportskoj zoni Podi, imaš na njihovoj stranici, a kod Cita im je suradna ustanova, ulaz sa parkinga gdje je i Cito, ali jedna mala vrata livo prije glavnog ulaza
evo mene tu sam ja cuvam mrve :)
8st. i 4 st.
crvenkapice :klap: za mrvice.i da se čvrsto prime za svoju mamicu.samo ti odmaraj.
zašto trošite pare na betu u analize,meni je na firule zadnji put rekla da dođem u 12h po nalaz i bio je gotov a krv vadila u 9h
RuMo ne brini - ne dozvoljavaju "reklamiranje" tako ne brini i meni se desilo jednom dok sam pokušavala napisati ime proizvođača dječjeg brenda :)
A u Analizu možeš i ući na vrata od Cita pa prva vrata lijevo za J&J Medici oni su vratima povezani s Analizom.
Crvenkapice sretno :*
A sad pitanjce možda ako znate, da li mi moj dr. iz Cito može dati uputnicu za rodilište ili trebam u svoje soc. ginekologice?
Klara ja sve što mogu radim privatno, sve ... ne zato što nemam di pametnije utrošiti novac nego sam tako često imala neugodna iskustva s HZZO ustanovama :-( da mi je lakše platiti nego ispaljivati na živce zbog nečijeg bezobrazluka. Ne očekujem nigdi crveni tapet pa ni u privatnika ali pristojnost očekujem od svih a često se u tim ustanova pristojnost rijetko nađe. Naravno ima izuzetaka i divnih ljudi i u HZZO ustanovama, bez daljnjeg :) ali meni je ovako lakše.
nea moraš u svoje soc dr za uputnicu. Cito nema ugovor s HZZO (osim za obavljanje postupka MPO)
da, moraš u socij.gin. po uputnicu za rodilište,ne daju to u cito
ja još plaćam i dopunsko,i doživila sam masu puta kako znaju biti one tete za šalterom neugodne i nepristojne,ali ne ostanem ni ja dužna,ja samo izgledam kao nevinašce,al kad me netko poteže za jezik mogu bit i ja neugodna