Bravoooooo Mirna26 vidiš da je to to ajde sad nek vlakić za tobom krene...........jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Printable View
Bravoooooo Mirna26 vidiš da je to to ajde sad nek vlakić za tobom krene...........jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mirna 26 čestitam na trudnoći i neka sve bude kak se šika! Bravo!
Mirna, čestitam, pratila sam te i vjerovala da si trudnica s obzirom na tvoje simptome, uživaj zasluženo:zaljubljen:
alma moja..da ..to nije sam tak..ukopala se ona fakat duuuuboko..:))...
mimi81....mislim ja na tebe...sad ces i ti..još malo strpljenja:))
vita22..nek vlak bude podeblji...
kiki30...radi kako ti srce kaže...ne moraš biti "hrabra"kao ja.....budi to što jesi,ali slutim i tvoje drugo stanje..nekako mi miriši:))
inaa....da budeš manje napuhana i više trudna:)
i sve druge ..nemojte se ljutiti ako sam nekog zaboravila..,,.....šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~da vlak krene i bude štoooooooo duži.........puse...idem sad malo šetat:)
Mirna, tako mi je drago zbog tebe, cestitam od srca...ostale cekalice, obradujte nas
Vidim ja mirna nema tebe nešto...ma sigurno u nesvjesti ležiš:-P
bravo draga,bravo:-D:-D
Kiki i cure ajde sve popadajte u nesvjest kao mirna, ma sve od reda
sildad tebi jedno veliko:heart: pa i ti padni u nesvjest uskoro...
lasta...nema šta dobra si prognostičarka....legendo....pala ja u nesvjest od šoka..hehehehhe...baš si opičena....kad si to rekla........odmah mi se beta digla...hehehehehe...idem malo leć..bole križa:))
MIRNA ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tako sime obradovala želim ti i dalje sve školski i uredno
Mirna čeeeeestitam!!! :-D:-D
Neka nam krene s tobom,svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam cure moje..još sam u šoku....kao da se to meni ne događa...ali me piči umor..sada moram malo odspavat..:)(nemojte mi se smijat):)
Mirna jeee,to je to:-D:-D,jedva čekam tvoju betu!
Vidiš da su to ipak divljali trudnički hormoni ...kak ti ono veliš"luda ko kupus",al bar si nas nasmijala:yes:!
Ja se nadam da budem drugi tjedan konačno čekalica bete,smotana sam već i sad a kaj bu onda,bože pomozi:-P!
mirna26, čestitam! Znala sam da si trudna, jeeeeeeeeeeeeee :-D
mirna26,čestitam !:-D:-D:-D
kiki30 izdržimo još malo do naših beta.
ajmo ajmo...cure cure...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ajmo bete gore...jeeeeee:)))
mirna čeeeeestitaaaaaaam!!!!!!!!!!!:-D ,, bit će to jedna veeelika beta ,, držim fige do kraja da sve bude kako treba biti
hvala vam cure još jednom..ma divne ste...i ja se nadam da ce sve biti u redu do kraja......toplo se nadam!
oooooo kako se samo slatko smijem.... nas dvije,vama dvijema....vjerovatno :-) :-)
Mirna čestitam :-D:-D
mirna ,od srca cestitam i veselim se svakoj poz. beti
hrki ,kiki jedva cekam vase bete i mogu reci da se skroz priblizilo. super je da jos niste dobile vjesticu ,jel ja sam ju u svakom postupku gdje je beta bila neg. dobila na 10-i dan
eto mozda je i to dobar znak.
jedva cekam!
Mirna čestitam!!!!:-D:-D:-D i držim fige za mirnu i urednu trudnoću do kraja!
Kiki30 ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i za veliku betu!
I svim ostalim curama puno pusa i pozitivnih vibrica ;)
Mirna jeeeeeeee :klap: bravo, čestitam, vidiš da je moguće da te plusić iznenadi i uz sve PMS simptome ;-)
Hrki i kiki sad ste vi na redu, držim vam fige i na rukama i na nogama :bouncing:
ohh mirna26, baš si me obradovala! čestitam! hajmo i druge cure naprijed!
mirna26, čestitam, supeeer:-D
svim čekalicama bete mnogo sreće želim od srca ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, i nadam se da ću vam se i ja pridružiti od 28.09.:-)
sada mi se grčevi smanjuju...danas ih nije bilo baš..gotovo ništa..jel to normalno? sutra je dan d...i kasnije za duplanje bete..sad me i za to strah..ah:roll:
aaaa mirna ma sve ce biti ok...
ako ti tako kažeš..onda dobro..:)
Mirna, smiri se, normalno je da ti se grčevi javljaju i nestaju i tako će ti sad biti stalno. Pretpostavljam da ćeš sutra vaditi betu i da će biti lijepa i velika brojka jer je test već tako rano bio pozitivan.
Mirna jeeeee čestitammm , bravo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra
Mi odlučili krenut u Prag, sada odradimo krio da nas stave tu na listu za lijekove i dok čekamo idemo malo u Europu, baš sam heppy kaj smo odlučili
hvala sildad....vadim sutra betu pa javim ..pa i ja se nadam da ce sve biti u redu...
linalena.....držim ti fige da se lijepo psihofički odmoriš, nauživaš, a nek IVF bude onako kao usput...pa se ostvari ko niotkud pun pogodak....
u biti želim svima čekalicama isto....i šaljem puno lijepih~~~~~~~~~~~~~ da se uskladi vaš jing i jang u vama do prefekcionizma...puse do sutra
perfekcionizma:)
Mirna26 sretno danas nekaaaaaaa budeeee veeeeeeelikaaaaa beta!!!!!!!
Mirna, sretno!!! I odmah nam javi svoju betu! Nestrpljivo iščekujemo:)
mirna S R E T N O ....uff, na pola puta-danas 7det 4.dana...jel mi može netko reći koliko dugo brevactid ostaje u krvi? da sada sam uvijek imala et 5-i dan i vadila betu 10-i, a sad ne znam...:-(
mirna čestitam:-D:-D:-D
malo vibrica za veliku betu danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
ne znam jer do sad nisam nikad koristila brevactide, a sada j dva puta-20. i 23., a u otpusnom piše betu vaditi oko 12-og dana, jel onda ok vaditi 01.10. -to bi bio 12-i dan????
ma negdje sam čula da brevactid ostane kojih 5 dana najviše.
ja izvadila krv..oko jedan javljam nalaze!!!!struh me za popiz....
tenks!!!javila mi i frendica da mogu u pet-sub...nego, čim sam vidjela tvoje ime požurila vidjeti jesi kaj javila...joooj,šaljem pozitivnu energiju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čujemo se kasnije, ja IPAK radim...:mrgreen:
Mirna,koji strah,beta bu velika....jedva čekam 1 sat,sad bum stalno pogledavala na forum!
Ja,danas tak sretna kak da sam već trudna,a tek čekam transfer:oops:!
Mirna čeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssttttttttttiiiiiiiiiiii ittttttttttttaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!! i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeeeeeeeeellllllllikuuuuuuuuu beeeeeeeeeeeetttttttuuuuuu!!!