Znaš kako kažu...svaka trudnoća je priča za sebe...o embrijima da ne govorim...
Jesi rekla da je bio klomifenski ciklus? ako je onda se zna malo poremetiti kvaliteta endometrija pa implantacija traje duže i sporije...ako te to imalo tješi draga..
Printable View
Iberc tako triba.pokušat se nezamarat sa simptomima.i ja vadim betu 13.10.i ni dana prije.zadnji put sam je čak vadila nakon 16dana.šta bude bit će.nažalost ovu sudbinu nemogu prominit.
modesty4 draga možda je stavrno rano za test.pričekaj koji dan.znam da nas sve ova neizvjesnost izludi ponekad ali pričekaj još malo.i naravno šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromni +.izdrži još malo
modesty4, samo ti pišni ponovno! Sretno!
Hakya, za lijepe vijesti iz labosa!~~~~~~~~~~~~~~
linelana, sretno ti bilo, za dobar UZV, uspješno odmrzavanje i oplodnju! ~~~~~~~~~~~~~~~~
Modesty,nadam se da je test krivo pokazal,pa znaš da je takvih slučajeva bilo puno,al samo ti još piški,ak imaš testova!
Ja sam rekla da nebum radila test,jer ga ni nemam i ne mislim ga kupiti i danas mi prijateljica da jednog kaj joj ostal od sestre(ona uspjela od prve) i sad bum ga morala napravit,ipak nisam karakter da imam test doma,a ne napravim ga.Kaj se dan transfera računa ko nulti dan ili ko prvi,u ponedjeljak je beta,a piškila bum valjda u nedjelju.Danas sam vozila auto,valjda mi to nebu naškodilo,morala sam nosit doznake kad mi glupa šefica nije htjela do kraja mjeseca dati godišnji,a ja sam htjela bolovanje otvoriti od 1.Kad sam je zvala da mi da slobodno u petak jer imam punkciju,galamila je na mene,ko luđakinja,rekla je da se nju uopće ne tiće i da imam da joj se nacrtam na poslu,tak da sam morala odmah na bolovanje.
Vedre,ja ti se stvarno ne zamaram simptomima jer ih ni nemam,pišat hodam,2,3 puta po noći-utrogestani,temperatura,ak i je povišena,a ne znam jer ne mjerim,opet-utrogestani,cice,bole skoro niš,trbuh normalno napuhnut ko i poslije svake stimulacije,jajnici koji put štrecnu-punkcija,trbuh koji put malo boli,a to je normalno poslije svih tih pikljanja po njemu...i sad ti tu najdi trudnički simptom..nema ga:mrgreen: !
iberc..baš mi idu na živce takvi glupi šefovi..(pogledaj fil horible bosses da se malo namsiješ hehe)..žao mi je kaj nema razumijevanja i samo te sekira...što se tiče tvojih simptoma...to je sve od utrića tako da se ne zamaraj vec radi kaj obično radiš..ne bu ti škodio auto..ja sam se vozila od prvog dana već..sve polako doduše..bez stresa...ubaciš sve u drugu brzinu(ne doslovno u autu):)))jer će te polijajac kaznit za presporu vožnju:))...samo se laganini kreći..i bude sve v redu..
sretno vam cure želim!!ja sam radila test 12dnt nakon 8 staničnog embrija (3.dan vraćen)...vi cure sa blasticama možete već 10dnt..ali ne znači da ce biti pozitivan jer individualno može implantacija kasniti...puse
Ah,Mirna,znam ja da su za sve krivi utrići,zato ti i velim da nemam trudničkih simptoma,a kaj se vožnje tiče,pa skoro da sam se vozila u drugoj,naše zagorske ceste su ti koma.
Ma,ja sam vesela kaj je mm konačno krenuo u jutarnje smjene i ne maltretira me doma,ko da sam invalid,velim ja njemu trudnoća nije bolest,pa nemrem stalno ležat,budu mi klice izrasle iz guzice.
Vani je prekrasan dan,odoh u jednu laganu šetnjicu,da malo prošečem te svoje trojčeke,pa nemogu biti salno u kući!
Iberc,ti meni stvarno "smrdiš" na trudnicu,nadam se da sam u pravu,sretno
tina čestitka na plusiću:klap:
mala bu:love2:
tina sretno i ~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu
..još dva dana....
tina2701, ja sam nekako bila zamislila da je tebi danas beta... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekosutra :-)
hakya za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ježić, želim ti uspješan transfer sutra!
tužnicama :love2:
meni je danas bila beta, i nažalost je negativna,
svim čekalicama koječega puno dobrih vibrica od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
ah, artisan, baš mi je žao:love2:
Jel sad gotovo s tim inseminacijama?
cure da se i vama pohvalim beta 13 dnt (krio) 207,80
Kiky čeeeeeeeeeeeeestitam!!!!!! Bravo za smrznute JS :-D :-D :-D :-D
Kiky cestitaaaaaaaaam:-D:-D:-D:zaljubljen::-D
artisan žao mi je zbog bete:love2:, nemoj se bedirat draga, kod AIH su statistike ionako jako niske, mislim čak jedva 10% ili nekako blizu toga.
kiky čestitam što je i beta potvrdila onaj plusić
bravo kiki, čestitam!
artisan jako mi je žao zbog negativne bete :love2: i potpisivam venddy
kiky bravo za betu.svaka čast.čestitke od :heart:
tina2701 da ti što mirnije i što prije prođu ova 2dana i naravno za veliku betu :-D
Hakya mislim na tebe.svim curama puno puno sriće
artisan jako mi je žao:-(
kiky super, čestitke, neka se sada beta uredno dupla¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ i trudnoća bude školska
tina2701 i tebi čestitke na plusići i naravno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za što ljepšu betu
svim čekalicama koje čega, moram opet ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
bravoooooooooooooo kiky čstitam za smrznute.....pun pogodak,ha!!jako lijepa vijest:zaljubljen:
i da žao mi je artisan za sada...uspit ceš i ti uskoro.....možda već slijedeći put..zato držim fige:love2:
Kiky,super beta:-D
Artisan,žao mi je,mislim da su veće šanse sa ivf,sljedeći put bude to to!
artisan, baš mi je žao :love2:
kiky čestitam!
pozdrav svima ... evo da se i ovdje javim..
danas bila na punkciji i dobila 18JS..oplodit ce mi samo 2, a ostale probrati i sto je dobro zamrznuti... sutra ujutro cu znati dal su se ove 2 oplodile... nadam se da je ce biti veliki tulum veceras...
svim pikalicama, cekalicama punkcije, transfera i bete zelim puno puno srece...
i velike cestitke onima sa plusicima i da ostatak trudnoce bude skolski ...
malena19 svaka čast.odlična reakcija 18js.bit će tu jako jako kvalitetnih za izabrati.:-Dza tulum u labu i da ti sutra jave lipe vjesti.sretnoooo
aristan žao mi je,želim ti da što prije zaboraviš neuspjeh i kreneš naprijed
malena19 sretno i da bude dobitni postupak
lua ~~~~~za betu
kitty držim fige za uspjeh
ma cure za sve nas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kiky čestitam!!!
artisan žao mi je!
kome god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~posluži te se!
Sela, beta ti je prava šminkerica :heart:!!! Kad je UZV?
hvala cure na lijepim riječima
sljedeći put idemo na ivf, nadam se da tu bude uspjeha...
kiki čestitam na super beti
tina držim fige da bude velika beta
malena super za 18 js, neka se dvije najbolje oplode i ostanu sljedećih 9 mjeseci
Jutro svima,
ajde da i ja jednom skuham jednu finu mirišljavu:coffee:...ima tu i čaja, nesa, kakaa...pa se poslužite moje dame...
svim curama tužnicama šaljem jedan veliki zagrljaj...glavno da su novi planovi tu, a jednom ćemo svi skupa skakat od veselja ovdje.
svim curama sa lijepim ß isto šaljem zagrljaje i želim im mirne i uredne trudnoće...i uživajte :)
Malena, reakcija ti je fenomenalna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje...
bab hvala na kavici, baš mi paše, jer nisam odmah po ustajanju popila
nego sam prije otišla na folikulometriju
14dc folikul 12mm, jučer ga nisu vidli
opet sutra, uff treći dan za redom
već sam pravi maher u pronalaženju cesti sa najmanje gužve na relaciji SvDuh-Borovje
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tužnicama :love2::love2:
a ko ona danas vadi betu :klap::klap:
Linalena,već sam se pitala kaj je s tobom,vidiš da ipak imaš folikul,kaj bi ti sutra mogal biti i transfer?
Linalena, želim ti da ovo bude postupak od kojeg ćeš skakati od sreće (a i mi s tobom)!
Imam jedno pitanje, rade li prije kriotransfera aspiraciju folikula, oplodnju svježe jajne stanice i transfer embrija iz svježeg ciklusa i embrija iz zamrznute stanice?
Znam da je u prirodnom ciklusu teško procijeniti točno vrijeme aspiracije, da folikul prsne kad mu se sviđa, ali uz sva ova zakonska ograničenja, čini mi se u najmanju ruku nerazumno da propuste jajnu stanicu iz svježeg ciklusa. Kakva je praksa u našim bolnicama u tom smislu?
Tnx i
Sretno!!!
[QUOTE=malena19;1975382]pozdrav svima ... evo da se i ovdje javim..
danas bila na punkciji i dobila 18JS..oplodit ce mi samo 2, a ostale probrati i sto je dobro zamrznuti... sutra ujutro cu znati dal su se ove 2 oplodile... nadam se da je ce biti veliki tulum veceras...
malena19, zašto će ti oploditi samo 2?
Drage cure, nakon mog još jednog neuspjeha grlim vas sve i želim vam puno sreće u postupcima i na dalje...