pileća juha, svinjska vratina u umaku s povrćem, pire-krumpir, neka kisela salata
Printable View
pileća juha, svinjska vratina u umaku s povrćem, pire-krumpir, neka kisela salata
juha od povrća, krumpir s rižom, faširanci, neka salata.
za ručak sarma, domaći čisti kukuruzni kruh!
za večeru kiflice od integralnog brašna i mladog sira!
draga, odustala sam od kiflica, tijesto je premekano, mišn imposibl! u izvornom receptu ide pola integralnog, pola glatkog brašna. ja sam stavila samo integralno (koje se mora mekše zamijesiti), ali je ispalo da sam ga na kraju skoro "točila" u kalup za kruh. baš sam se radovala, ali...drugi put!
napravila sam kruh, ispao je mrak! a, na njega ćemo staviti mladi sir! :lol:
he, ništa zato, i meni tako često ispadne :)
zapečene prokulice s krumpirom, vrhnjem i sirom, salata - pečena paprika
grah juha s rezancima i zapečeni grah
poriluk varivo i sušena rebrica
juce govedja juha, nabujak od kelja i rastike i za desert vocna ciglica by pikula (mljac)
danas juha i dinstane mahune nova vocana ciglica kad se ohladi :)
sutra varivo od lece i slanutka
srijeda zapecana pasta sa saslom od naseg paradajza i salata
jučer pileća juhica, domaći pjetlić ispod peke punjen filom od šampinjona i krumpir, desert rokoko torta.
danas varivo od slanutka i poriluka
sutra zekonja na još ne znam kako
juha pureća
salata kupus
rižoto od govedine
sutra: nadam se grah nakon 100 godina
njoke sa sirom
piletina i zapečeni grah i kukuruz
varivo od mahuna
pijana piletina
pileća juhica sa noklicama,piletina u umaku od vrhnja,pire krumpir,i putarica...
Danas smo kuhali krem juhicu od povrća i pećenu janjetinu i krumpir u pečnici!!! Njam!!!
Rižoto od gljiva, juha od gljiva i zelena salata
jučer junetina u umaku, pire krumpir i zelena/matovilac salata
danas dinstana puretina s lukom i paprikom, kuhani batat i dinstani grašak
juhica od rajčice
špinat, pire krumpir
juha,pečeni krmenadli,mahune sa puuuno povrća,cikla..
za desert najbolji i najsočniji muffini sa jabukama..jedva čekam!!
riblji štapići za nas
za mrvicu file lososa
riža s grahom
povrtna juha, zapečena leća
Pohana piletina punjena sirom i spinatom i pommes frittes - sve zajedno peceno u pecnici. I mijesana salata (paprika, paradajz, luk, mozzarella sir, s dressingom od maslinovog ulja, limuna, jabucnog octa, cesnjaka u prahu, soli i bijelog papra). Mljac!
Pileća juha, pire krumpir, pohani karfiol, cikla salata.
da li i koliko dugo onaj kupovni pomfrit pečete u pećnici?
Oslić ala bakalar
pileća juhica, i enchilada mexicanas na nas,
za klince kuhano meso iz juhe i kajgana - po potrebi
danas je idealan dan za krumpir u rerni, nasoljeni luk i kobase...
al kuhala sam grašak s malo kobase
juha!-u expres lonac cijela mrkva, celer, 4lista kelja, 4lista zelja,1luk, 1češnjak, 1krumpirček, 2paradajza, sol i super!
i rižoto od svega i svačega; na ulje dinstani luk pa na njega kelj, malo zelja pa nekoliko paradajza, stavim čak i celer kockice, više mrkvi kockice, (znam i mahuna staviti) to se dinsta pa na to vode za grašak, rižu i proso i sol:)kad se skuha za 15min, obavezno nekoliko nasjeckanih češnjaka, papar, origano. i još koja minuta kuhanja. kako nebi bio fino s toliko raznog povrća
pileća juha, pita od lisnatoga s krumpirom i sirom, pohano meso ostalo od jučer
Jota. :)
grah sa domaćim kiselim zeljem i sušenim rebricama..uhhh kak ovo nisam dugo radila..
Ragu juha, rolana piletina sa sirom (zapečena), njoki i umak od šampinjona...ova zimurdača baš nekako daje apetit :))
leća:)
za MM i mamu - grah s repom;
prežgana juha za L i mene