Zasto? Zato sto zakone uglavnom donose ljudi koji nikad nisu sjedili na stolici nasuprot doktora i culi... Da moraju primiti 30 injekcija...gurati u sebe kojesta, da ne govorim o punkciji....transferu, cekanju bete... Hormknalnim promjenama...trovanju organizma... I sve za najnormalniju i najvrijedniju stvar na svijetu....to malo cudo najvoljenije na svijetu! I nazalost to sve cesto ne bude dovoljno nego moramo iznova i iznova sve prolaziti! I onda se on tamo sjetio da bi nesto napisao tek toliko da se kaze da pn nesto radi! Bas me zanima da tom nekom trebaju transplantirati zeni bubreg jel bi on rekao hm.... Donjet cu novi zakon nema bubrega jer se taj isti nesmije cuvati na hladnom! Da je bog htjeo da moja zena ima zdrave bubrege dao bi ih jojMoj je doktor dobro rekao nije nijedan doktor legao na ginekoloski stolac pa vidio kako je to samo toliko noge rasiriti!
Ma uh poludim..... Kad se o njihovoj guzici radi odu i na jedan dan u mirovinu.... A kad se o nama radi onda ujutro kad se probude kazu....idemo malo mjenjati MPO zakon jer mi vec imamo djecu!