Ajde javi mi se na pp sa mail adresom, da te ukljucim kad cemo narucivat. Vjerojatno budemo za koji tjedan, nismo vec dugo.
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
Printable View
Ajde javi mi se na pp sa mail adresom, da te ukljucim kad cemo narucivat. Vjerojatno budemo za koji tjedan, nismo vec dugo.
Sent from my HTC Desire 825 using Tapatalk
Da li netko kupuje robicu na ovoj str.? Kvaliteta?
https://global.george.com/george/clo...c.html?cgid=10
Hvala
Ja se pametna sad sjetila da bi možda mogla kakvu igračkicu za Božić naručiti izvana... Kasno sam se sjetila, jel tako ? Ipak, imate za preporučiti koju ok stranicu za igračke da dostavlja k nama ?
Kasno je za iz inozemstva.
Za domaće, znam samo e-kupi. Prošle godine je stiglo na vrijeme.
Možda i stigne. Ovisno o stranici. Evo, s neke s koje ja kupujem (ne igračke) je stigao mail ako naručim danas do podne, stići će do Božića
Iz iskustva, jesu igracke jeftinije naruciti izvana ili dode na isto?
Meni su na amazon.uk rekli da će stići do 1.12., pa nije, nego nakon sv. nikole :gaah:
Ja sam pak prošle godine kupila nekaj kaj nije bio poklon. I nije stigao, naravno, do Božića. I onda su mi poslali bon (ili popust) isprike. A fakat uoće nisam kupovala za poklon. Tak da je dobro ispalo. Ili nije - opet sam još nešto kupila
Moja kćer naručila nešto sa ASOSA, došlo doslovno za jedan dan
Da ne lutam...dobila sam preporuku za wish stranicu za dekoracije za rodjendan (baloni, natpisi itd.), ima fora stvarcica po stvarno povoljnim cijenama, a onda pogledam rok dostave i nista od toga, dostavljaju od pocetka do kraja veljace (sumnjam da bi dostavili na samom pocetku, a i to je na knap).
Imate preporuku za neku drugu stranicu?
Da je povoljno, lijepo i s dostavom kroz 3 tjedna? :)
Gdje kupiti duboke hlače ravnih nogavica, traperice i tajice za djevojčice? Iz svakih im ispadaju guze kad se sagnu, koja marka ima kroj za malo guzičastije curice? Brojevi 122 i 158, uzimam i polovno, samo da ih obučem i pokrijem im bubrege
Za tajice i tunike za guzicastije cure : https://ivankamoda.hr
Nadje se i za mame.
Tunike za cure su im fantasticne, kupujem svojoj vec godinama. Majice su im kratke, pa joj guza malo malo ispadne van. Bas tajice da joj dobro pokrije rit, ja ih nisam nasla.
Aliexpress je ok? Nisam još naručivala, mislim da sam na ovom forumu i čula za tu stranicu.
Mi smo naručivali mobitele s aliexpressa, sve je bilo ok i regularno.
Je li vam stizalo u zadanom roku?
da, sve.
Hvala, jer sam baš usnimila neke vintage stvarčice za obući se. :mrgreen:
Ima li možda netko popis svih stranica za bebe, kako domaćih, tako i stranih?
Molim da mi napiše, trebam svašta, a kod nas čak i na akcijama zna biti skupo.
Hvala :naklon:
Pitanje u vezi next web shopa. Obavila jutros narudžbu, nisam dobila potvrdu na mail, nije mi skinut novac s računa. Čekati ili ponoviti kupnju?
Ja bih provjerila jel kod njih kakav praznik i pricekala bih dosutra.
Pametno. Već mi je bilo čudno kod naručivanja da će tek doći u utorak, inače je treći dan na vratima. Ok, čekat ću do četvrtka. Hvala!
Da li je netko cuo ili mozda narucivao s ovog weba? https://modetalente.com/
Je l ima kakva fora/trik u placanju robe, ako moze i pouzecem, i karticom i bankovno prebacivanje?
Mislim na ovo konkretno:
https://www.notino.hr/dostava-i-placanje/
Nikad ne kupujem pa si mislim zasto bih unaprijed placala, mora da ima neka fora. I je l ja to dobro kuzim da je dostava 25 kn?
Probaj ukucati kod blackhr, mozda ti jos skine cijenu.
Nema nikakve kvake, plati kako ti najbolje pase.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Hvala. Ja nikad ništa ne kupujem, eventualno muža žicam da kupi, samo da ja ne moram :)
Ja sam postala frek online shoppinga - jedino kaj ja kupujem isključivo sa inozemnih dućana
Ja sam tražila u stranim, ali nisam pronašla s razumnom poštarinom, direktno od proizvođača je 30 eura za EU zemlje izvan Njemačke. Ovdje je slabiji izbor, ali je poštarina razumna.
Imam jos jedno pitanjce - paket mi dostavlja dpd. Je l ja onda cijeli dan moram dezurat? Je l ima bar ono da dostavljaju prijepodne ili cca neko vrijeme?
Obicno salju sms o dostavi ,javljaju o vremenu isporuke koje mozes i promijeniti kako ti odgovara.Prije dolaska vozac jos dodatno zove da vidi da li ima tko preuzeti paket.
Sad sama sa sobom razgovaram :)
Vidim da su napisali da ce mi na dan dostave okvirno javiti kada. Bar nesto...
drugi put si naruči dostavu na adresu na poslu (osim ako nisi terenac)
meni na posao uvijek dostave a doma me nema nikad u vrijeme dostave
dpd možeš preusmjeriti dostavu gdje ti paše, u neku od njihovih pickup lokacija.
Zašto sam 2014. mogla kupiti s Amazona njihov Fire Tablet, a sad ne mogu? Ne samo tablet, nego gotovo ništa se ne da kupiti u Hrvatsku. Osim e-knjiga.
Kak misliš ne da kupiti? Ne šalju u Hrvatsku? Pa to ovisi o prodavaču a ne o Amazonu