Žužy, ja sam bila u prvoj grupi cura koje su išle na et, ti si pretpostavljam bila u drugoj. :-)
Hvala ti za ovu informaciju, danas sam dobila recept, pa cu onda sutra ili prekosutra skociti do ljekarne.
Printable View
Jes,u drugoj..grupi cura od sub.
Sretno!
nova,bit će to dobro,nek oni samo rastu!
Evo,drage moja,sutra idem na transfer :) ŽELIM VAM SVIMA PUNO SREĆE!!!
Cure drage trebam jednu uslugu ako je voljan netko od vas mi pomoći,ovo se odnosi na osječanke ,nalazi su mi gotovi na nuklearnoj medicini trebala mi je frendica dići no ona je u brodu,tako da se obraćam vama,ako je netko voljan da ih digne i pošalje na autobus za Sl.brod ja ču šoferu platiti što treba.moj broj mob. 098-503-143,molim vas.
TinaH ja ti isto imam pozitivan taj anti hbs i obavila vec tri ivfa...malo su se cudili u pocetku.kao jesam se cijepila il ne..reko nemam pojma..kao mala vjerojatno jesam.stoga mislim da neces imati nikakvog problema.
STUDENI 2013. (11)
puckica, Petrova, 1. IVF gemini
analoneta, VV, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF)
vrtirepka, VV, 1. IVF gemini
dino84, KBC Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
lana01, Vg, 1. IVF
suzzica, Betaplus, 1.IVF
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
clematis, VV, IVF (nakon 2xIVF)
dreamgirl, Betaplus, Ivf u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF)
Maybebaby, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI)
miny, PFC Prag, FET
PROSINAC 2013. (8)
mravak, KBC Ri, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF)
Brunaa, Mb, FET (nakon 1xIVF, 1xFET)
crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 6xIVF/ICSI)
malena0808, spontana trudnoća
piki, spontana trudnoća
lavko, spontana trudnoća
Aerin, AIH
Maku, PFC Prag, FET (nakon 1xIVF/ICSI)
SIJEČANJ 2014.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
ira001, VV, IVF 21.02.
Ajvi, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 26.02.
arlena, VV, FET (nakon 1xIVF)
luna2, VV, 1. IVF 26.02.
Krtica, Vg, AIH (nakon 3xAIH)
madona
sara10, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 2xFET) 3.03.
Anci272, VV, IVF
PapigaCapo, KBC Split, IVF/ICSI
žužy, VV, IVF (nakon 2xIVF, 1xAIH) 5.03.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
saraya, Vg, IVF (nakon 3xIVF u prirodnom ciklusu); BlueI, KBC Split, IVF; Samanta, IVF, trudilica za treću bebu
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Strašna, VV, IVF (nakon 2xAIH, 5xIVF, 2xFET); nova21,VV,1.IVF; mari80, VV, 1.IVF; frodo, Petrova, IVF /ICSI (nakon 3xIVF/ICSI), trudilica za drugu bebu; tamy79, VV, IVF (nakon 3xIVF); Zeljka33, Petrova, IVF, trudilica za drugu bebu
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO 2/2014 ~~~~~~~~~~
hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 4xIVF, 1xFET); Ledamo, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xFET)
Loly, Cito, IVF (nakon 5xIVF/ICSI, 1xFET); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
Marlen, VV, FET (nakon 11xIVF); Stena, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI);
suzy.s, Ri, IVF (nakon 10xIVF/ICSI, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni IVF);
TinaH, VV, 1.AIH; zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu);
03/2014: bernica, Petrova, IVF (nakon 2xIVF/ICSI); kika222, VV, IVF (nakon 4xIVF, 2xIVF u prirodnom ciklusu); sretna 1506, KBC Split, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 3xIVF/ICSI); bubaba, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF, 1xFET); KLARA31 , VV, IVF, trudilica za drugu bebu (nakon 1xIVF); NINA30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); tantolina, KBC Ri, FET(nakon 3xIVF, 7xIVF/ICSI);
04/2014: Iva28, 1. IVF/ICSI; nestrpljiva anka, Petrova, FET (nakon 2xIVF/ICSI)
05/2014: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
1977, 2hope, aboni76, Abys, Aerin, Afraid, ajma, Ajvi, aleksandraj, amber, Ameli, amy2004, anabela1, Anaši1507, andi33, Angely4you, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, ARIANM, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, believes, belma3, biska, bmaric, bobo32, bohinj, bonim, boogie woogie, brigitta, brundica, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubekica, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, CherryBG, chris, ciklama1, cosmic, cvitka, cvjet, cvjetić, Cvitaa, Čičkolo, Črkica, *DJ*, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, Dalmašica, dani39, darci, Darkica, darmar, dazler, Dea2010, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, florjan, Frćka, Frodo, Gabi, Geja 41, geronimo, giga, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu/lolalita, hope, ina35, inada, inana, inesica_85, Inna28, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivana979, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , JelTom, jo1974, jojo, jopam, kameleon, kata.klik, keti10, kiki30, kikolina, kinki, Kjara, kkipilek, kleopatra, kokos, koraljka, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, lana2401, Lara86, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, lora82, LOTTOS, luna1, lucija83, lulu79, ljiljan79, ljube, ljubi, magnolija13, marta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, makajica , Mala Maja, mala i/ili mali, malianđelak, malena2, MallaPlava, MAMI 2 , manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marija_sa, marincezg, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mateaaa28 , mativa, Matko, matty569, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, meki, merssi, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, milivoj73, mima32, mimadz , Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, mona22, monika2208, monja, mostarka86, mrvica7, mssnoopy1204, Mury, my_heart, Nana Mo, Nellie, Nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, Noemi, nora208, njanja1, njofra75, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., osijek, Ozana, PetraP, piki , PinaColada, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, Prag, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, riba76, rimela, roan, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sabu, sami_os, sanchica, Sandra1971, sandy0606, Sanja001, Sanja1, sanjalica82, sanjam, santana, sara38, sara69, serenity1, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, slonica tonica, smarija, Smarta, Sneki41, Snekica, sonječka, sos15, Spa, splicanka30, strijelac, suen, sunasce, sunčeko71, s_iva, Šiškica, špelkica, taca70, tajcigb, talia7, tantolina, Tasha1981, Tena789, tetadoktor, The Margot, theorema, tiki_a, tikiica, tikki, tina1986, tina2005, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, una99, Vagica, Vaki, Vali, valiana, valii, Varnica, vatra86, vedre, vesnare, vikica, vita22, Vuk, wanna be mommy, weda, zasto_bas_mi, xena.mbk, zdravka82, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, zoki28, Zvijezdica1, Želim bebu :heart:
Hvala Bubi!
Ja tek sad vidim da nemamo ni jednu trudnoću objavljenu u 2014.???
da, sijecanj 2014-e je potpuno prazan :-( a koliko vidim tako ce i ostati... naravno postoji mogucnost da sam neke podatke pogubila po drugim temama, ako imate kakvih info - javite...
Bila danas na zadnjoj folikulometriji, večeras štoperica, u petak punkcija.
Svim curama želim puno sreće!
Bubekica, statistike radi ja sam u Cita :) ... a mislim da je i PapigaCapo :))
legenda si :)
Hvala, samo javljaj sve detalje! Jel ti to 1. IVF? Kakva je bila stimulacija?
Argente hvala ti puno,evo upravo su mi javili ,rijeseno sutra ce jedna rodica koja vise nije aktivna na forumu pidici i poslati ih busom :)
Drage moje samo da vam pošaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pikice, punkcije, transfere i bete !
Bubekica, sa, ja sam u cita i ovo mi je 4ivf-icsi, i jos imam dva aih-a iza sebe
Sent from my iPad using Tapatalk
Bubekica dodaj i mene za čekanje bete 25.02. KBC ST,1.prirodni IVF,nakon 3 AIH-a
Eto da javin da je jedna cura iz Istre koje inače sa mnom bila inventar na kbc Ri jucer rodila curicu sve u terminu i sve ok, ne znam koji joj je to bio ivf po redu, mislim cak da je bio fet i jako jako sam hepi jer mi je to totalna pozitiva ;)))
Bubekica, hvala na stavljanju na listu :-)
Ovako stvari stoje kod mene:
počela sa pikanjem 11.02., po 3 Menopura svaki dan.
Bila na uzv 8. dan ciklusa, u ponedjeljak. Na oba jajnika svi folikuli manji od 10 mm, endometrij 4 mm.
Danas, 10. dan cilkusa na uzv - folikuli: 2 komada od 12 mm i 1 komad od 10 mm, endometrij 5 mm.
Sve mi je to nekako malo, jer uvijek su mi tih dana ciklusa folikuli bili veći i bilo ih je više, ali istina da je to bilo i prije 2 godine...
Dalje ista terapija i u petak opet uzv.
Vidjeti ćemo...:cekam:, valjda će krenuti brže malo rasti.
Svima šaljem veliiiiki :love2: !
Eh, nešto sam zaboravila pitati...
Malo me pamćenje slabije služi ( godine ;-) ) - da li nakon punkcije počinjem sa utrogestanima? Ili nakon transfera ?
( mislim da je ovo prvo, ali samo vas molim da mi potvrdite jel tako, da nazovem svog dokt. da mi pošalje recept )
Hvala! :*
evo i mi danas obavili zadnju folikulometriju,imamo 4 folikula,danas stoperica i u petak AIH
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~
Frodo,nakon punkcije pocinjes sa utrogestanima i sve do bete,tako je bar kod mene mislim da i kod ostalih cura
luna2, , hvala ti :)
Zaboravila sam već kako to ide, kao da mi je prvi puta.Hvala !
Nema na cemu sretno puno ~~~~~~~~svima nama
Sad sam vidjela da si ti u fazi čekanja bete, stvarno ti želim od srca da bude odmah na prvu pozitivna ( vidi moj potpis :-) ) Sretno!!!
Cure, svima nam želim osmjeh od uha do uha i suze radosnice kad dobijemo nalaze bete ! :klap:
Javim se u petak, nadam se sa dobrim vijestima.
Frodo vidjela sam kod tebe da je od prve bilo super super,ja se nadam da cu bit te srece i ja;-),i tebi zelim srecu,svima kome god treba:-):-):-)
Ovo je meni 5, jedan prirodni i 3 stimulirana a sad je klomifen + letrilan 2 - 5 dc ... a danas transfer :)
BlueI jesi sve postupke odradila u Cita? Sretno ti na transferu, da ovo bude zadnji :fige:
Frodo sretno! Nije jos nista kasno
Sent from my iPad using Tapatalk
Od danas pikalica :-D
Sretno svima
ljubi mila moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i biljezim se za kavu nekad!
bubekica ja se odjavljujem sa liste do nedefinirano - za sada ne idemo dalje zbog drugih ozbiljnijih zdravstvenih problem.
Svima šaljem puno ~~~~~~~~ :love2: :love2: :heart::heart: i da bude što više trudnica
ponekad ću baciti oko da vidim što se dešava
Evo da se i ja priključim čekalicama. Vratili mi 3 dan 2 osmostanična embrija, pa ako netko ima slično iskustvo nek se javi
jedan šesterostanični embrijić transferiran :) ... sara10 nisam sve u Cita ovo je drugi tamo, ovi prije u KBC RI :)
Evo i mene.transfer bio 10.2.,2 osmostanicna mladca vratili. Beta 25.2.
Ajme kolko betočekalica :-D
Sretno cure :fige:
Trasfer bio 13.2. Betu planiram 26.2. Ne znam kako kod drugih, ali mene od transfera boli kao pred mengu, manje ili više intenzivno(ne znam jel to loše ili ne). Inače svi postupci u petrovoj.