Neznam jesam li na pravom mjestu.
Ali zelim drugu trudnocu
Printable View
Neznam jesam li na pravom mjestu.
Ali zelim drugu trudnocu
Danas 35 dan ciklusa i negstivan test.pisala sam sinoc.
Ciklusi su mi 29,34,29,34,29.tako su zadnjih miseci.trebala jucer dobiti mengu ili plus.
Stim da imam dvi ovulacije kad mi je ciklus 34.da se nadam da je mozda rano za tedt.
Sa prvim djetetom sam test radila na dan ocekivane menstruacije.
Tuzna sam.
Prije tjedan dana sam bila napuhana jako i bolno.
Sada me cice lagano bole i ovih dana pritisak dole i smetao mi rub gscica.
Imam sluz skroz normalnu.
Haj.. Možete mi sutra pisat 3 dc, previše sam se ponadala ovaj mjesec, pa mi je i razočarenje bilo dosta veliko kad je sinoć došla m..
lista za 03.08.2014. :uteg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::fige:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice::pivo:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 2 dc
Pozdrav drage moje!
Ajme cure,šaljem hug bubicezubice,AdrianovaMamica .. :love: :love:
zadarmamica,dobro nam došla na listu i što krače ovdje boravila u svojoj borbi za drugu srećicu!
Srećo,za koji dan ti bum rekla kak mi se čini,dok označi O :kokice:
Jutro!
Adrianovamamice, žao mi je zbog M. :(
Zadarmamica, dobrodošla!
Žužy, znam da O još nije bila. Gle ti taj graf, crno na bijelo. Želim reći, čudim se što još nije bila, mislila sam da će biti do sad. Jutros isto W, što je očiti znak da će ovaj ciklus biti malčice duži no prošli (prošli je bio 27 dana). Dobro je, taj kratki ciklus me stvarno iznenadio!
Graf izgleda lijepo, sad kad mjerim kako treba. Nadam se da će dobiti svoju okomitu crvenu crtu...:facepalm: Danas imam sačekušu za MM. Čim dođe kući, akcija!:rock:
Dobila sam :( na 36.dan ciklusa.izljev i boli.
Nista...krecemo opet.pocinje 4.ciklus da radimo.idem ovih dana do ginekologice ...kad mi stane menga.
Prosle god su mi bili hormoni podivljali, pa biokemijka ovu jesen.
Alo!
Pozdrav svima!
Zuzy- ajde stavi i mene opet na listicu! Malo da se pridruži ovdje! A možda se desi čudo i ostanem prirodno trudna!
Dakle- danas mi je 8.dc!
lista za 04.08.2014. :uteg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 3 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Jutro,Srećo pa još nisi kavicu skuhala? Joj joj...:-)
Evo moje :coffee:
I ja se nadam da ćeš za koji dan ugledati svoje crvene crte koje označuju D-day.
Ja pak suha ko barut,ništ ne osjetim,a danas mi skoknula temp...bumo vidli sutra.
zadarmamica,žao mi je...neka bude više sreće ovaj mjesec!
Jel K dečko il curka? :-)
anka,welcome back! :-*
dan...svim curama s vješticom-big hug...novi ciklus,nova nada!!!!!!
pozdrav novoj zadarmamici članici!!!
curama na god.-uživajte...napokon je lijepo vrijeme!!!!!!
dobrodošla anka i kod nas malo..ali samo malo ostala,dok se ne preseliš na onaj najveseliji pdf!!!!!!
ja odlučila ovaj mj.ponovo mjeriti temp.onako iz čiste znatiželje,..pošto nema fm..sama ću biti svoj majstor...trebala sam si možda naručiti i one trakice...ah,sad je kasno...
:coffee: za sve!!!!!!
K je moj sin :)
Hvala na dobrodoslici.iako sam stara clanica.malo sam pauzu napravila pa se opet vratila.
Prvu trudnocu sam prosla uz forum ...ima negdje i moja prica sa poroda :)
Nadam se ponovnoj prici.
Jutroooo!
Kavu sam skuhala poslužite se!
Ja svoju pijuckam uz zvukove cvrčaka i s pogledom na more.
lista za 05.08.2014. :uteg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 14 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 9 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 3 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
MAMI,jao pa ova kava s zvukovima (krenula sam pissat sa okusom :lol:) cvrćaka ti je najbolja koju si ikad skuhala! :-D
Pretpostavljam da si našla apartman..uživaj i puuuni te baterije! :-)
Curke u gornjem domu,,jaaaaaaaaavite se!
Sve redom,od kudri pa na dalje su mi sumnjive.. :storma::oklagija:
Jutro žene, mame... Ja svoju kavu posrkala uz zvukove grmljavine i kišu, bas je neko ludo vrijeme.
Zuzi, ostavila si me na 3dc isto kao i jučer, danas mi je 4dc.
Ja još jedva da imam m, došla mi je ovaj mjesec bas namjerno, a potrudila sam se da ne dođe, polako shvacam da bas i nije tako lako zatrudnit, ili možda samo umišljen. Prvi put sam zatrudnjela odma drugi mjesec, a drugi put nakon 5 mj, s tim da u tih 5 mj mm nije dva mjeseca bio na raspolaganju jer je bio na putu. A i tad nam se nije žurilo, bila je ona filozofija kad se desi bit će. A sad je drugačije, sad bi odmah. Već dva mjeseca pokušaja su iza mene i još ništa..
Jutro!
Mislim kad sam se već opet uvrstila na listicu - da podijelim s vama ovu neodumicu: već dva dana imam tender breasts - a ovulaciju očekujem tek za par dana... Inače mi krene s danom ovulacije ili nekoliko dana poslije. A ovo sad mi nema nikakve logike ako je tako da grudi bole zbog povećanog progestorona (koji sada prije O sigurno nije visok).
Ideje zašto to ovako biva?
Prošli ciklus sam imala FET i koristila Utrogestan - ali vjerujem da više nije u meni kad od početka ciklusa do sada nisam imala nikakvih tegoba.
lista za 06.08.2014. :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::štrika:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice::alexis:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~ 10 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 5 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
:coffee:
AdrianovaMamice,ispravljeno i tebi i bubici,fala..nebi ni skužila.Neznam kak mi to promaklo.
anka,grudi oču biti osjetljive i od povišenog prl,znam da smo tu negdje s njim.
A i ja svoje pipam dva dana jer osjetim bradavice a mislim da mi je O sad negdje..jučer ,danas,sutra..a ne kad mi je FeFe označil. Oču one biti osjetljive i oko ovulacije.
Evo,baš sad kad ovo pišem me probada u desnom jajniku.
Je,s kim,s susedom?
:mrgreen:
Pozdrav svima i novim članicama.
Možete pisati 4DC :/ :)
Kris,u dučanu na pultu npr... :rock: Ma doći će on meni doma.. :storma:
Ženica_85, :love:
A di nam je nivesa nestala?
Gdje ste, cure? Zatišje.....
Bokic cure! zuzy pardoniram se kaj sam samo tako nestala....malo depra malo obaveze... borim se sama sa sobom,svako ljeto ista prica...potonem. al eto, zivim za dan kad cu ponovno bit t kao i sve cure tu... al ovaj mj se cak niti ne trudim nego cak izbjegavam sex...nemam volje...
Pozdrav svim novim curama na listi i da nam sto prije pobjegnete na malo lijepsi pdf svim (ne)cekalicama ~~~~~~~ a odbrojavalicama sto vise akcije!!
Jutro!
Snijela sam svoje prvo FF jaje!:lol::-D
Nivesa, baš te obuzela tuga.... Žao mi je što je tako... Jesi na GO?
Jutro!
Srećo super za tvoje 1. ff jaje, hahaha
Mi stvarno uživamo, mislim na vas.
lista za 07.08.2014. :fige:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::štrika:
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
odbrojavalice::alexis:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 6 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Ola puce!
Ma Srećo,ja ponosna na tvoje prvo FeFe jaje!
Vidi samo kako si školska,na 14. dc :rock:
Mene nastavilo i danas pikati u desnom jajniku..a jučer me cijeli dan boluckalo po dole..hm.
nivesa,šaljem veliku pusu i još veči zagrljaj :loove:
Znam da nije lako..što više,frustrirajuči je taj osjećaj nemoći iz dana u dan,sve više.
Al moraš dalje,nema druge..prošvikala bi da stanem.
MAMI,za tjedan dana budem izgleda i ja uživala na tvoj način :-D
Jutro cure... Jutros kad sam prvi put ustala, opet je padala kisa, vec treci dan, ali sad kad sam drugi put ustala vidim vedro, suho, sta ce to bit, jel mozd neko ljeto?? haha
a sinoc sam vidjela cak i malo suhe ceste.. pa samo pada.. a u utorak nas je i nevrijeme poharalo, al sve je u redu.. bar kod mene, no ja ne izlazim nikud pa neznam kak je u gradu..
Srećo sta je to ff jaje? Nikad cula za tako nesto.
hej curke
evo i mene, čitam vas neko vrijeme a sad i pišem :-)
mm i ja se trudimo od svadbe (3 ciklusa), nismo previše opterećeni, ali se nadamo
m je trebala doći 1.8.ali je još uvijek nema, testovi su negativni (zadnji sam napravila jutros)
1.i2.8. sam imala smećkasti iscjedak, samo ujutro (onak na papiru, relativno gust) i otad ništa
inače, ginekologica mi je rekla da imam PCOS (jedan ciklus godišnje ne bi dobila m) pa smo je izazivali duphastonom, pa sam pila pilule, pa su mi jetrene probe otišle u nebesa, pa sam sad od nove godine on my own i dosad je sve išlo po PSu - ciklusi redoviti, od 29-33 dana
ne znam kaj sad ovo znači, jel mi se ciklus produžio još malo, ili je to PCOS na djelu ili su u šumi...
da zovem ginekologicu, da vadim betu, da pustim sve još par dana?
btw, kad test apsolutno mora pokazati plus ako je u pitanju trudnoća?
nivesa-big hug...ne daj se...znam kako ti je...kad se samo sjetim da sam prije god dana u ovo vrijeme napravila testić i vidjela svoj prvi + u životu...ali treba se dignut iz svega i samo hrabro kročit naprijed...jake smo mi,i više nego što smo toga svjesne..
pozdrav novim i manje novim curkama...
srećice i mami-uživajte na god!!!!!!
ovdje sunce piči 100 na sat!!!
žužy-vrijedna li si ti nama s tom listom,svaka čast!!!!!!
kris-kako si?
a gdje nam je tigrić i ona sretnica s najnovijim plusićem?:-)
bubice, :-*
Mislim da lorelai sutra ima pregled kod doka,ako se ne varam.
Nadam se da se bude javila s novostima :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bok cure! sumnjive su mi sve tamo poviše mene! predugi su to ciklusi!a meni M samo što nije...cice se ispuhale, jutros spotinga..znači blizu je
heej mišica :bye:
evo vidim da imas slican problem ko sto sam i ja imala... mi smo isto tako pokusavali pokusavali bez nekih dodatnih pretraga (iako sam znala da imam pcos ali mi nitko nije pojasnio i objasnio sta je to zapravo i kako se moze zaceti uz njega i sve druge detalje koji se kriju u pozadini njega) i nadala se i tako je proslo dosta vremena dok nisam stvar uzela u svoje ruke i pocela se borit
rekla-kazala... tako je bilo i kod mene... nije isto IMAT pcos i imat SLIKU pcos jajnika kako su to meni objasnili kad sam se prebacila kod druge dr... to nije nesto sto se vidi na uzv na redovnom pregledu nego je to nesto sto se (uz sliku uzva) mora potvrdit krvnim pretragama... ako ne uspijete prirodno cca 6mj zatrazi izvadit spolne hormone, neka ti izvadi i progesteron da provjeri da ti nisu anovulatorni ciklusi, ako nalazi pokazu da je stvarno pcos, onda ti treba neka terapija da vam malo pomogne, isto ovisno o tome sto uzrokuje taj pcos... prije svih pretraga uvijek prvo muza posalju radit spermiogram, pa napravite i to da budete sigurni da je i on ok
ja se nadam da cete uspjet prirodno i da se neces morat dalje mucit!! sretno ;-)
nivesaaa ajmo malo optimizma, znam da je tesko i bit ce jos i teze, ali mozemo mi to svi skupa!!! :heart: drzi se!!
AdrianovaMamica, ma počela sam po nalogu svoje ginekologice mjeriti bazalnu temperaturu. U mom potpisu imaš aplikaciju koja se zove fertility friend, u koji unosiš tu temp. svaki dan (koja se mjeri odmah ujturo, čim otvoriš oči). i ako vidiš crvenu okomitu crtu, taj dan mi je ovulacija, tj. jajašce je sazrelo, što li već, ovulirala sam! Eto, imam potvrdu. :) To je moje fertility friend jaje.... :)
ma vadila sam ja hormone i kao bilo je sve ok, ali sam ih vadila kad nisam imala m (nije bio točno određeni dan ciklusa), rekla mi je da se na jednom jajniku vidi par cista (pokazala mi ih je), ali da, ako inače normalno imam m, ne bi trebalo biti problema (osim u dužini čekanja), a ako mi ciklus bude duži od 40 dana, da dođem k njoj pa će mi dati duphaston...
otkad sam prestala piti pilule, menga mi je uredno dolazila, ovo je prvi put ove godine da ovako "kasni"...
i sad nisam pametna, da čekam do 40.dana ili...?
hvala na podršci i lijepim željama :-)