:( Plačem, nema utjehe, nema riječi..
Tuga, golema tuga..
Printable View
:( Plačem, nema utjehe, nema riječi..
Tuga, golema tuga..
grlim, grlim, grlim :heart: :heart:
Draga, nisi mogla na to utjecati, nemoj da te to izjeda... Tako je valjda moralo biti :-(((
Sent from my iPhone using Tapatalk
Muma....<3
Lovro....<3
Postoje li riječi koje mogu pomoći?
Ja ih ne nalazim...
Mislim na vas...
Vjeruj mi , nema smisla tako misliti.
i nama su nasi geni odlucili dobiti dijete sa kompleksnom srcanom greskom, ali mi smo imali srece da je kirurgija napredovala , a nasa kcer je odlucila zivjeti.
tisucu puta sam to vrtila u glavi , od 22 tj. trudnoce kada sam saznala ...
ali nema smisla... I onda u jednom trenutku sam se pitala : " pa zasto -ne?"
ona je nas izabrala da joj budemo roditelji , ona je izabrala da se rodi u nasoj obitelji , ona je izabrala okolnosti.
ili je tako odlucila Priroda ili Bog. Ja sam joj samo zeljela biti majka.
Jednostavno se dogodilo. Mogla je biti druga jajna stanica ili drugi ciklus... Moglo je biti drugacije, ali nije.
i nitko nije kriv. Jednostavno je tako.
I to je zivot.
nema riječi kojim bih vas mogla utješiti,žao mi je jako što prolazite kroz ovako nešta,ne mogu ni zamisliti kako vam je kad ja plačem ne poznajući ni tebe ni malenog preslatkog lavića,mislim na vas svaki dan i navečer kad dospijem pogledam kakve su novosti,ovo danas me dotuklo,držite se,vibramo za neki mogući bolji scenarij
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
Muma, a kako znaju da je to tvoja js?
Kako god bilo, nema tu krivca. Vaš maleni se očito i odlučio ranije roditi, da bi što dulje bio s vama i uveseljavao vas
Draga grlim grlim grlim puuuuno!!!!
Nisi ti kriva, nitko nije na to mogao utjecati! Nemoj se molim te još sa tim izjedati! Lovro ima najbolju mamu na tom svijetu i vjeruj on to zna i osjeća!!!
Muma, grlim .....
Sve ja to znam cure moje... ali moram vikati na nekog. Trebala sam danas na njih. Najradije bi da mi lažu. Zar je to tako teško u ovoj našoj pokvarenoj civilizaciji? Zašto su ga očito oživljavali po treći put? Da mu sad ja moram suditi? Bezobrazno.
Vrci to je mitohondrijska bolest, a mitohondriji su u membrani jajne stanice, trebalo ih je zamijeniti... a to i rade vani.
Oči pune suza. ;(
Muma, drži se draga.
Lovro, da bude bez boli. ;( ;(
Muma zasto da ga uzmete doma i drzite na aparatu? Pa zar ne moze ostati u bolnici na aparatu? Zar mu stvarno nema pomoci pa dizu ruke od njega?
Ja ne znam, srce mi puca. Ovo se ne smije nikome dogoditi, ovo je nešto neshvatljivo :(
draga muma <3
Dragi nas Lovro, budi nam snazan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga moja :cry: nemam riječi, samo suze idu.
Muma :hug:
Muma, zelim vam svu snagu svijeta. Ne znam sta reci...
Ne može biti na intenzivi jer su nažalost djeca tamo ko na traci - stalno fali kreveta, a na odjel se ne može s respiratorom. Mogu se naručiti aparati za doma, naučiti stavljati sondu za hranjenje, čistiti kanilu i aspirirati ga. I onda nas šalju doma. Ono što je moglo pomoći, njemu ne pomaže - vitamini i promjena prehrane.
sirius je napisala divan snažan post
nitko nije kriv, i jednostavno je tako.
I to je život.
šaljem vam zagrljaj
prestrašno! ne znam šta me više šokiralo, to što puno djece treba krevet na intenzivnoj ili što za Lovru nema više mjesta ili što su vama na odluku dali nešto tako teško.
do kad trebate donijeti odluku?
muma draga, želim vam svu snagu ovog svijeta.
.....pretuzna i prestrasna situacija za jednu majku.... Za jedno dijete koje mora kroz sve to prolaziti....
Dragi Lovro drzi se....
...bez rijeci sam...
Zao mi je sto vas ranije nisu upoznali sa svim opcijama.
Mozda su i mislili da jesu, ali to nisu cinili na pravi nacin ...
ili jednostavno njihove rijeci nisu dopirale do vas jer ste se nadali cudu do zadnjeg trenutka...
mozda je i sve to sa razlogom, da dobijete malo vremena da sami sredite misli...
:heart:
Da li ste razgovarali sa psihologicom Marinom Grubic?
Ona je tamo na Rebru, potrazite ju ( pitajte na odjelu gdje) sigurno ce vam biti podrska.
Nisu nam rekli. Nije hitno, imamo vremena da popričamo mm i ja. Mislim, kako ovo uopće glupo zvuči. Kao da ćemo popričati o kreditu. Bože, gdje li si?
Ne znam...vjerojatno je moralo tako biti... nazvali smo ga Lovro, a sv. Lovro je bio mučen i spaljen 10.8. i oko tog datuma dolazi do pojave kiše meteora poznate kao suze sv. Lovre. Kad se Lovro rodio napisala sam priču "Lansiranje malog princa", zid njegove sobe oslikan je planetom malog princa, a koliko znam, mali princ je došao na Zemlju na godinu dana i rekao je zmiji da se sretnu na istom mjestu da ga zmija ugrizne jer je njegovo tijelo preteško da bi se mogao vratiti među zvijezde. Možda je moj Lovro pravi mali princ i morat ću ga pustiti da ode među zvijezde :heart: (a možda sam samo ja već strašno skrenula). Laka vam noć! Moram skupiti snage da ga mama sutra ljubi :heart:
Znali smo kakva je bolest, kakav je ishod, ali nismo znali da će odluka biti na nama, niti da će to biti sad (mislim, nikad nisi spreman...). A dosta toga se i prešuti s njihove strane. Nismo pričali s psihologinjom, nisam baš za to trenutno. Ja to više volim prodiskutirati sa svojima, i eto jadati se vama.
:cry::cry::cry: Muma moja draga plačem i plačem ,nemogu stati,ovo me dotuklo sve.....
Ti si jedna predivna osoba,najbolja mama na svijetu i tvoj Lovro to zna,zna da ima najbolje roditelje koji ga voli najviše na svijetu :heart:
Neka vam Bog da snage za sve jer ovo je pretužno,nepravedno i neshvatljivo.
Grlim te jako i molim te nemoj sebe kriviti za ništa,na to se nije moglo utjecati. :ghug:
Ajme, ajme...koja tuga....nemam rijeci, nadala sam se nekom cudu.
Muma grlim te, nemoj kriviti sebe, molim te, nitko nije kriv
Muma, vaš princ je vas odabrao. I sama znaš kako se žurio doći... svaka minuta s vama mu je bila bitna
Ma nisi ti ništa skrenula...
Uf, pišem pa brišem...
Mali,slatki nas borac Lovro. Joooj boze dragi..
Muma :heart:
Bez riječi sam.
Grlim.
:-(
Joj muma baš mi je zao šta prolazite, samo upamti nisi ti kriva za to i nemoj sebe osudjivati. Držite se .
MUma :love2:
svi smo uz vas
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ni ja ne znam sta bi napisala a da ne zvuci bezveze. grozno je i tesko kroz sto prolazite.
:heart:
Draga Muma, izdržite nekako. Žao mi je. :cry: