Hoću Vikki, pazit ću leđa, zato sam se i odlučila ovako uzet program i radit po njemu neko vrijeme.
Max 30 je novi Insanity max 30 ;)
Printable View
Hoću Vikki, pazit ću leđa, zato sam se i odlučila ovako uzet program i radit po njemu neko vrijeme.
Max 30 je novi Insanity max 30 ;)
:bye:
ola, cure
prijavljujem se na red, nekako imam osjećaj kad se ovdje prijavim da je vjerojatnije da ću ustrajat
muž je prestao pušit od Nove Godine, pa da ne ispadnem šonjo, ja počela vježbat :mrgreen:
zasad joga, u principu vježbe iz one Jillianine joge, samo mojim ritmom, dok mala isto vježba svoje na puzzlama :)
Zaboravih napisat: i Tony je izdao novi program P90, zapravo remake prastarog P90 s kojim sam ja počela vježbati i kojeg bih preporučila svakom početniku.
Remake je moderniji, vježbe zabavnije, program ima 2 razine intenziteta (A i B) ali u svakom dijelu su i modifikacije za 3 razine kondicije. Dijeli se na cardio, snagu i ABS-e.
Uglavnom, odličan za svakog početnika i onoga koji u životu vježbao nije. Međutim, s adekvatnim težinama, može biti odličan i za one iskusnije ;)
Pomislila sam da je povezano s insanitijem. Nisam ga nikad probala, bilo bi mi previse uz trcanje. Ali privlacno zvuci.
Tangerina, dobro dosla! Super ideja za provesti vrijeme na podu s bebom i vjezbati :)
tangerina :klap: dobro dosla!
zanimljiv je max30, vjezbe se brzo izmjenjuju i nekako bas brzo prodje tih pola sata! jedino mi fale utezi malo al to cu kuci nadoknadit :mrgreen:
Tangerina, dobrodošla!
On topic:
Dobila sam od muža i djece bučice za rođendan :mrgreen:
I sad ih svi natežu a ja ne stignem na red :-/
angie :klap: koliku su teske? :mrgreen:
sretan ti rodjendan :kiss:
Muzevi su nam opasni ove godine ;)
Sve neka vjezbalacka oprema :lool:
Super :)
Ja sam jutros napravila body crush 9 upper body. Vec sam ga radila i rekoh, da malo odmorim od jump ropea i girje.
Tu je za one koje rade zuzi, napravite ga danas pored yoge :D
https://zuzkalight.com/workouts/bodycrush-9-upper-body/
Draga Angie, sretan ti rodjendan :heart:
Anci bas cu pogledat poslin pa mozda i napravim iako mi je vcrs grupni.
maza me izludjuje jutros, opet ima fazu odbijanja flastera na oku pa se svadjamo cilo jutro grrr
Angie, sretan rodjendan!
Tang :mah-mah: dobrodosla i ostani jos dugo s nama
Anci, tu devetku sam neki dan radila, dobra je, osjetila sam ruke
Ja sam upravo napravila kb beginers #2 i cardio shred #9
Krepana sam! Mislim da cu dupe danima osjecat, gomila swingova je tu bila
Odlicno, betty! Ovaj kb jest pocetnicki, ali ako radis prave sklekove i ti radis, pretpostavljam, s 12-icom i onda je tezak.
A ovaj cardio shred je odlican, odlican! Santana :mrgreen:
ja sam jutros yogu 10 i tabatu 1!
Angie sretan ti od srca.
Ja se razvukla jutros. Bas mi je dobro doslo.
Redom:
Spajka, saucesce :-(
sasa, uzivaj na putu
tangerina, dobrodosla :-)
Angie, sretan :-*
danci, vidim oprezno, super ;-)
Anci, ja santanu radim na medicinki, to ti je skroz nova dimenzija :mrgreen: jedna ruka na lopti, onda sklek, pa ta ruka ostaje na lopti, a druga ide u zrak. Ova je vjezba ubitacna za core.
ja dva dana nakon ng nisam trenirala, jucer sam i danas odradila malo kraci trening. Lose sam jela par dana, napokon se vracamo u normalan ritam...
Zhang, na medicinki? To su onda neki uneven push ups? Prepostavljam da se moze i na girji tako?
Sasa, jesi nosila girju na put? :mrgreen:
Ja sam sad tako fin rucak spremila, i sasa bi bila ponosna. Gulas s vrganjima i njoki od bundeve, za mene lchf verzija njoka. Sita, a nemam kamenje u zelucu.
Sutra cu za goste tiramisu i one kiflice od skute by sasa, jos kad bi netko dobar zaljepio link na recept :trep-trep:
Da, na medicinki. Mogla bi i girja posluziti, ali je stabilnija od medicinke pa bi bilo malo lakse. Za pocetak je to super za izvjezbati pa onda predjes na medicinku.
Betty, super rucak! Ja sam radila njoke od batata nedavno, odlicni su bili.
Evo link na sasine snovidjenje kiflice http://smittenkitchen.com/blog/2010/...heese-cookies/
bome se vježbački topic promijenio otkad sam zadnji put bila, tu se recepti dijele i to još za kolače :lool:
a ja, kad mi trebaju sasini recepti, išla na "što danas kuhate", ko bi rekao da ih tu skrivate :lool:
Tang :lool:
Zna se tu svega naci :mrgreen:
joj betty nisam nosila kb jer me muž pogledao kao da sam pala s marsa i pitao jel mi to stvarno treba na skijanju. sad mi žao i sve si mislim kakve ce zuzi treninge staviti drugi tjedan... tang dobrodošla! spajka, baš mi žao:(
Danas sweat intervals iz max30 i trbusnjaci iz insanitya. Imam upalu svega od jucerasnje zuzi :lool:
spajka, moja sucut
tang i Mima welcome
Angie sretan!!
sasa, ja se jos jednom divim i cudim - vjezbas na skijanju :naklon:
i ja od muza dobila sportsku opremu - majicu i ono elasticno uze sto treba za BR, kak se to zove? :škartoc:
valjda mi je htio reci da mi je vrijeme opet pocet :lool:
a ja nikako :-(
stalno je netko bolestan, vec mi pun kufer...i jos pripremam proslavu prvog rodjendana svojoj najmladjoj...i tak... nikako na zelenu granu
pa citam vas pa me savjest pece...
Ginger, super da te savjest pece :mrgreen: drzi se tog osjecaja, to ce te natjerati da se pokrenes
A za bolestine, suosjecam, moja mladja je isto mimozica (iako ne izgleda tako) i sve se na nju hvata. Za bozic je odradila turu klavocina zbog upale grla i sad navalile gljivice usprkos probiotiku.
Joj moram kosu prati, to mi je gore od treninga :drama: sutra je novi a vjerojatno i prekovremeno radni dan
Tang i zhang :lol:
vidi nje ona se smije sama sebi :lool:
cure hvala, zivotni ciklusi su neumoljivi na zalost :(
sasa trebala si ga ponjeti na skijanje, nikad ne znas sta te na planini moze napasti :lool:
betty tebi je bas koma zadnje vrijeme na poslu, ja sam na go do pocetka skole.
Ginger TM je bas suptilan hahahaha
ja sutra krecem na betu ozbiljno, prijelaz sa alfe na betu je bio turbulentan i ne onako kako sam zeljela, ali valjda nece biti bas skroz koma. ipak sam odradila par treninga bete.
e da bila mi je najbolja frendica na par dana, i oni su u svojo firmi imali natjecanje ko ce izgubiti sto vse kila i to hodanjem odredjenom periodu. pri tome su imali svako svoj tim, da se guraju, jer ako bi bili individualci bi odusatajali, ovako nisu mogi zbog svoje ekipe. svidjela mi se ideja i zbilja se stesala i izgelda super. kaze da je svaki dan hodala 10 milja.
jutros sam zakasnila na posao :lool: probdila se u 8.15 :škartoc:
a baš :lol:
hvala na čestitkama, ročkas je tek krajem tjedna ali nikad nije ni prerano ni prekasno za dobre želje :mrgreen:
a i ja sam bila nestrpljiva pa otvorila dar ranije :škartoc:
opet imam muskulfiber od vježbanja u subotu, valjda jer mi je pauza bila preduga. Super mi je zato što smo se dogovorile da i sutra imamo trening usprkos blagdanu.
Betty :lool:
Angie super :klap:
I ja opet dns imam upalu.
Jutros sam se rano digla, isla ginekologu al ne radi nego popodne.
ja ću danas popodne zwow 2, možda i jogu #10 ako uspijem
htjela sam ju sinoć napraviti al me video zahebavao pa sam odustala i išla kupat djecu
danas je zuzi na rasporedu novi kb trening, tu poslasticu ću si ostavit za ujutro
naravno da ovaj tjedan nije stavila niti jedan bodyweight.
uglavnom napravila sam body crush#2 i body crush#4. prvi je 15 minuta AMRAP, a drugi ima 3 runde i traje oko 15 minuta. ja sam u.m.r.l.a. ne sjecam se kad mi je bilo tako teško, mantalo mi se, pogotovo na drugom gdje ima puno skokova. možda je do nadmorske visine i rijeđeg zraka?? mislim, ovaj body crush 4 sam radila 27.12. i ne sjecam se da me tako dokrajčio.
meni je drago, jer to znači da i ti ljud i da imaš svoj kriptonit, pa makar to bio rjeđi zrak :mrgreen:
betty :lol:
Core cardio, ne punom snagom. zavrtilo mi se na pola, pa sam smanjila tempo.
i ja sam napokon krenula
uh sta je lagana upala misica dobar osjecaj :)
Zwow 2 odradjen! Tesko!
Bome ste me dobro nasmijale sve redom :lol:
Uh cure koje ste dobre poklone dobile!
A moj se poklon izgubio: naručili smo si međusobno mm i ja funkcionalno rublje za planinarenje/bicikliranje još krajem 11.mj. pa sad ganjam prodavatelja da mi vrati novčiće jer više nema raspoloživih veličina (a bilo na ludim popustima)......
Tang dobrodošla!!!!!
Spajka, super za betu!!! Prvih par treninga bude žešće ali bit će to kroz tjedan dana sve ok ;)
Baš je lijepo čitati kako se veselite upalama :)
Ja sam danas šetala po Sljemenu od Puntijarke do antene i nazad. Nije neki put ali obzirom sam hodala po snijegu okolo-naokolo-poprijeko (užasavam se utabane staze :mrgreen:) bome sam se lijepo ishodala. Htjela sam Bikčevićevu ali srećom sam priupitala neke dečke koji su se upravo spustili kakva je situacija, a obzirom je odgovor bio "staza je zaleđena i skliska, da sam znao, ne bih bio išao" odustala sam i krenula autom gore.
Bety, kako lchf? Vidim da si njoke spremala, daj recept odmah na vidjelo :)
Moja danci, nakon pustog junka kojeg sam u sebe oko bozica utrpala, vrijeme je za zestoki lchf!
Originalni recept za lchf njoke ide:
2 zlice abc sira
2 zlice kokosovog brasna
1 jaje
1 zlicica psyliuma
Sol
Ali meni su tako bezukusni, pa ja dodam jos 2 zlice pirea od bundeve, odokativno parmezana, muskata i mrvicu mljevenog klincica i jos jednu zlicicu psyliuma da poveze. Takvi su mi super! to bi bila kolicina za 2 osobe (ili jednu jako gladnu :mrgreen: )
Meni je uz to za umak dovoljno malo prsuta na maslacu s kaduljom (kadulja, bundeva i prsut su mi fenomenalna kombinacija)