:kiss::pivo:
Printable View
Ljepe moje.. :ghug: i ja navratila samo da vam kažem Hi!!! Jako sam bolesna ..imam gripu i stalno temperatura 39.6 pa padne na 38.2 ne mogu hodat koliko sam slaba..
LadyB , ajme kak je brzo došlo..jedva ćekam da ćujem detalje sutra..javi nam obavezno ..i punoooo sreće i veselja ti želim. :pivo:
žužy , Peti, kakvo je stanje kod vas?
..ćim se oporavim vračam se na staro ;)
Jel mogu počet onda od sutra ili da čekam novi ciklus?
Lady B ~~~~~~~~~ da vidis <3
Lady B ~~~~~~~~~~~~ za ♡
Javim vam kak bude :)
Žužy vjerojatno je spotting od O, zna se dogoditi pri pucanju folikula, nadam se da ste iskoristili sluz maksimalno ;)
Lady :fige: da je sve na svom mjestu
Lady??
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 20.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE: :fige:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 49.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Lady.... sad me već brineš... Nadam se da je sve ok. Što kaže dr.?
Bok ma ja sam vam imala pregled tek u 17h :)
Vidi se gestacijska i zumancana ali jos se ne vidi embrio..ja sam bila malo razocarana ali mi je gin rekla da sve stima s brojem dana od zadnje M,da je sve super i da je to individualno kako se sto i kad vidi...
Eto ja sam osobno ocekivala vidjet bar neku tockicu..al nista, opet cekat 2 tjedna :/
Ajme super..ma brzo će to proć.. jel otvraš sad novo odbr. Ili??? Kako se ti osjećaš ovih dana?
LadyB super da je sve ok :) nećeš se ni snaći, a ta točkica će ti biti u zagrljaju ;) Mami moja, dobro je, gura se dan po dan, a misli su uvijek negdje uz odbrojavanje koliko god se trudim zaboraviti i ne misliti na sve, s tom mišlju liježem i budim se sa njom....
ladyB super za GV! samo neka raste i razvija se!
meni se čini da mi je prošli ciklus, bez obzira na to što se skratio, O bila na 14tom danu ciklusa, da li je moguće da mi se samo skratio ovaj dio koji slijedi poslije O?
baš me to sada brine,....
znači najbolje mi je pratiti temperaturu kako bih zasigurno utvrdila O, jelda? uh, tko će se budit tako rano vikendom :roll::mrgreen:
Meni se sve opet poremetilo , jučer na 23 dc se pojavio spoting, znači uskoro će M..
ništ novoga pod kapom nebeskom!!:roll::-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 21.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 50.dc
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Juutro odbrojavalice,evo kavice :coffee:
LadyB,bravo za mrvušku :zaljubljen:
Znam da smo ti več dosadne,al kaj veliš o seljenju? Ti odluči. :-)
Šiškica,a jarca mu..taman ti htjela poželjeti sreću u ljubičicama..al spotting ti je vjeran ko i MAMI. :-/
A ja dropnula na dno..očekivano. Ovaj ciklus mi je O bila,mislim najranije ikad. I eto je na vrijeme...vještica.
Ali ok,veselim se ponedjeljku jer se naručujem na pregled i dogovor za dalje :bouncing:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 22.02.2015. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Di ste piškalice...nadam se da se šuškate pod dekicom na ovaj kišni dan.. :spava::alexis:
Ribica,morala sam te izbrisati sa liste jer si došla do 50.dc,tako pravila nalažu...al kada dođe mengica,vračam te gore :-*
Curke pomagajte... evo danasa 8 dan otkako sam popila zadnju tabletu dupastona, a vještice nigdje. Vidjela sam da se umjesto testa za trudnoću mogu pišnuti lh trakice pa sam i to napravila i ispalo da ovuliram. Testna crtica je deblja od kontrolne. Je li moguće da sam trudna ili je to od dupastona ili stvarno ovuliram? Sto pitanja u glavi a nigdje odgovora.
Moguce je da si trudna, svakako ponovi hcg test.
Nisam sigurna sjecam li se tocno pravila odbrojavanja, al mislim da se osobu ne mora brisati s 50dc ako se redovito javlja...
trk u dežurnu ljekarnu po test, sretno!!!
Ako do sutra ne stigne vještica pišnut ću i hcg. Ful me strah... nakon spontanih ne znam što očekivat. Je li tko od vas imao iskustva s dupastonima, i nakon koliko je dana stigla vještica?
Meni najcesce 4-i dan od zadnje, al znalo se otegnuti i na 12 dana. Do 14 dana se tolerira.
Sretno sutra!
Obavezno napravi test na trudnocu
Ful me strah što očekivati, a što dočekati. Ne mogu se ni sjetiti jesam li imala ovulaciju prije uzimanja dupastona.
Ribica,sječam se da si rekla da od O ni traga. I onda si dobila Duphiće.
Ja ti :fige: da ti je O promakla i da te sutra obraduje pozitivan hcg.
http://forum.roda.hr/threads/19165-P...pro%C4%8Ditati!
Tu su pravila ,i mislim da bubekica imaš pravo,i da se netko briše sa liste s 50. dc,ako se ne javlja.
Ribica,sutra te onda vračam. :-)
Bok cure :bye:
Podijelit cu s vama svoju situaciju, mozda je neka imala slicno iskustvo pa ce mi moci odgovoriti. :)
Naime, radimo na bebi vec par mjeseci, ali plusica nema.
Ocekivana mjesecnica je trebala stici 14.02., to jutro sam uradila test i bio je negativan.
15.02 sam imala samo krvavi iscjedak, a 16. je stigla prava (na ulosku je bilo malo krvi ali je dosta curilo dok idem u WC). Trajala je 3 dana, i nakon toga pa sve do juce samo smedji iscjedak.
Stomak me bolio manje nego inace. Grudi su bile dosta uvecane i bolne kao nikad prije. Ali sada cu vec prestale da bole, mada su jos uvijek malo uvecane.
Bazalnu temp mjerim od prvog dana mjesecnice i krece se 36.6 - 36.7. Do sada je nisam mjerila pa ne znam kolika je inace.
Medjutim, ono sto me navelo da se ponovo ponadam trudnoci jeste glavobolja i mucnina koja traje od juce. Sada sam po nekom online kalkulatoru trudnoce izracunala da bih trebala biti u 6. tjednu i navodno se mucnina najcesce pojavljuje bas u tom periodu. Sta mislite, postoji li ikakava sansa da poslije negativnog testa, krvarenja i niske bazalne temperature ipak bude trudnoca?
Saljem vam veliki pozdrav, trudnicama zelim sto lagodniju trudnocu a ostalima veliki + sto prije :D
Bazalnu nisam mjerila jer dupaston utječe na rezultat, tj. podiže tempu.
Meni duphaston nikad nije dizao bbt, dok utrici jesu...
Obavezno je zmjerim sutra u jutro.
Ribice ne zelim ti davati laznu nadu, al mene to full podsjeca na ciklus kad sam ja ostala T. Pila sam Duphaston od 40dc, jer od O "ni traga". Pila D 7 dana po 3 dnevno, i uvijek kad sam pila dobijem nakon 3 dana, taj ciklus nisam dobila tjedan dana i odem kod gin, tamo GV. Iskreno se nedam da ce se taj scenarij ponoviti kod tebe, ujutro trk po testic i sretno :fige: