izvadila sam betu cure, jucer bila 1572,50 a sutra bi trebala biti oko 3000..... ali sada sam vadila na hitnoj i beta iznosi 2700,50...... nadam se od jucer do sutra bude lijepo duplanje i ne trebam brinuti se
Printable View
izvadila sam betu cure, jucer bila 1572,50 a sutra bi trebala biti oko 3000..... ali sada sam vadila na hitnoj i beta iznosi 2700,50...... nadam se od jucer do sutra bude lijepo duplanje i ne trebam brinuti se
To je u redu beta i nadam se da te malo smirila.
Sada još izvadi sutra betu i nemoj ni o čemu razmišljati do pregleda.
Ništa ne možeš učiniti ili promijeniti osim malo se primiriti i ne uzrujavati se jer embrij to osjeti od samog početka.
Razmišljaj pozitivno, a ja ti za pregled držim fige jer znam da će sve biti u najboljem redu.
draga moja, puno hvala na podrske..... i ja vjerujem da bude sve uredu.... bila sam ja hitnoj i ispricala sve.... doktor kaze kao da je to cesta pojava i da to krvarenje iz rodnice ali da ono ne moze izaci sve do kraja a trudnoca 5tjedana jako mala da bi nesto videlo se nema veze kaj tako velika beta.... mozda na takvom mjestu da ga moj ginic ne vidio.... najbitnije da beta dupla se....da kod nas koji mpo trudnoci jako imamo osjetljivu rodnicu taj kanal i svako naprezanje odmah krvarimo.....
Žene moje kaj da radim?? ja ove bolove više ne mogu trpjeti, poludjet ću!! jučer ciječi dan i ovu cijelu noć imam bolove, skoro svakih sat-dva, imam osjećaj da ko da umirem. Od varaždina do zagreba mi je dalek put jer ja svakih 5-10 min moram pišati i mislim da nikako to nebi izdržala. Da se javim u bolnicu na infuzije?
poslala sam mail u petrovu nek pitaju doktora što da napravim..
Nemoj doma trpiti nego otiđi u bolnicu.
Tko zna kada će ti se ovi iz Petrove javiti.
da, imam hiper. Nekako bi htjela izbjeći bolnicu ali kad bolovi krenu ja neznam kud sa sobom.
Nema tu izbjegavanja bolnice s hiperom.
Riskiraš puno toga jer, nadam se, znaš koje su sve moguće posljedice hipera i što sve može poći po zlu.
Ne želim to uopće ovdje niti pisati.
Idi u bolnicu, nemoj se zezati, u pitanju sad više nije moguća trudnoća nego tvoje zdravlje i život.
Patiti se ne moraš, oni će ti pomoći.
Eto izvadena opet beta u 11nalaz.... Sad cemo viditi duplanje od pon.
Ljube - biti će sve u redu vidjet ćeš, ma sigurno je taj tvoj doktor imao malo lošiji uzv aparat sa kojima ne može baš detektirati tako ranu trudnoći, beta lijepo raste, a to je najbitnije.
Ja sam sigurna da će se na sljedećem uzv već puno toga više vidjeti.
Jel još imaš taj iscjedak ili je to prestalo?
Suncokret - javi se u bolnicu bez premišljanja, takvo stanje treba liječit. Zašto da se mučiš pitanjima šta ako ovo ili ono. Nakon kontrole i njihovih uputa tamo biti ćeš sigurno mirnija.
ljube555 super za betu, jesi li mirnija sad? :love2: je li stao iscjedak?
suncokret nadam se da si već otišla u bolnicu. Nemoj se zezati sa time.
Super, ljube, sada se moraš prestati živcirati.
Beta raste, to je najvažnije, i to pravilno.
Krvarenje se može dogoditi, ali to, koliko mogu pretpostaviti, nije ništa obilno.
Pričekaj pregled i ne živciraj se jer si tako samo pogoršavaš stanje.
Imaš li kakve simptome trudnoće?
Ja sam već s 5tt imala lagane mučnine tijekom cijeloga dana. :)
i opet poceo taj iscjedak....o boze pa dokad to bude trajalo....
medeja, dode mi mucno ali nemam povracenja, prsa jako bolno i ucjestalo hodam na wc i stalno sam gladno.....
mene zabrinjava taj krvavi iscjedak.... boze dragi
hitan bolnički prijem. Teški hiper, jajnici se čak dodiruju kako su veliki. U sobi sam, ležim, vadili su mi krv za pretrage i dalje nemam pojma što se događa. čekam kad će mi netko nešto reći.
Suncokret ajme strasno, joj eto vidis, dobro da si otisla. I da su te zadrzali, znam da ti je sigurno grozno ostat u bolnici, ali tako je najsigurnije za tebe. Drzim :fige: da se sve bude dobro.
Ljube- koji progesteronski pripravak koristis? Jesu ti povisili dozu s obzirom na taj iscjedak, pogotovo ako kazes da je krvav?
Mislim da bi svakako trebala i mirovati.
suncokret19 :* :love2: Drži se!
ljube555 :fige: da iscjedak prestane!
suncokret drz se! ne mogu vjerovati, hospitalizirana zbog hipera, a jedna js! ljuti me to jako.
iskreno se nadam da si otisla u hiper jer raste beta ;-)
ljube sry sto sam tek sad odgovorila na poruku, vidim da sam puno profulala pa ignoriraj. drz se i polako!
Ljube lezi odmara i samo do wc a , i ne brini se ,ja sam tako krvarila do 20tt i nakraju bio zaključak da mi pucaju kapilari od težine i naglog razvlačenje i to ništa ne utice na trudnoću , samo bez sikiracije i leži i ne ustaj
Suncokret, užasno je to što ti se događa, ali mi je jako drago što si otišla u bolnicu.
Tko zna koliko si se još mogla doma patiti, a vjerujem da će ti u bolnici pomoći.
I meni je nevjerojatno kako se to razvilo zbog jedne js, ali događa se.
Držim fige da se brzo oporaviš!
Ljube, beta raste i sve je u redu. U skladu je s tjednima i to je okej.
Previše razmišljaš. Opusti se, odmaraj, možda tim živciranjem samo doprinosiš pogoršenju.
Ništa, ali baš ništa ne rješavaš živciranjem i to ti nikako ne pomaže!
Učinila si sve što si mogla, vadila betu, bila na uzv, više ništa ne možeš.
Suncokret izdrži! Sigurno je da nije lako, pogotovo pri ovim vrućinama ležati u bolnici ali sad si u sigurnim rukama i blizu da mogu na vrijeme reagirati. Ako si već morala završiti u bolnici onda se nadam da je razlogjedna mrva, zbog koje ćeš zaboraviti na sve muke!
Ljube, mogu samo zamisliti kroz što prolaziš. Žao mi je ali poslušaj cure jer stres nikome ništa dobrog ne donese!
Mi ti šaljemo puno pozitive!
ne kuzim ja ovu por.draga????
bila sam ja na hitne jucer i kaze doktor da mogucnost da smesteno na takvom mjestu da tesko viditi, a moj ginic ima ultr.jos otkad sam prvog malog rodila.... na hitnoj rekli ako nesto ne bi bilo uredu po bete bi vidjelo se mislim u veze ploda i gv, a krvarenje iz rodnice i to kao zna biti normalno posto jako osjetljiva
sva areća što sam slušala instinkt i vas i otišla u bolnicu.. tu sam im na oku i pod kontrolom.. nadam se da će sve ispasti kako treba.. :-)
hvala vam!!
suncokret19, drzi se, sve ce biti ok...
ljube555 da krvarenje stane ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sutra idem na prvi uzv, sutra mi je 5+5.. simptoma nemam nikakvih, samo ponekad mali pritisak kao pred menstruaciju.. super se osjecam, samo sam se danas uplasila sto nemam simptoma i strah me sta ce biti sutra..
ma bit ce sve ok draga, ja tek idem na ultrazvuk iduci cetvrtak i bit 6 tt i nesto sitno... ja sam jucer bila kod svog ginica kao da jucer bilo ravno 5tt ali ne vidio nista ni GV, i sada sam i ja jako strahu... beta dupla se i lijepo raste a nista ne vidio ginic.... ja imam dosta bolni grudi i cesto mokrim zna biti tu i tamo po koji grc ali brzo prode.... i dosta sam gladna...
Suncokret19, drži se!
~~~~
Ovo je već drugi put da su te u Petrovoj doveli u stanje hiperstimulacije, zar ne?
Prvi put su bili planirali ciljane odnose, ali su prešli na ivf jer si imala puno folikula, na kraju hiper i samo jednu blasticu za odgođeni, smrznuti transfer.
Sada opet teški hiper i samo jedna transferirana blastica.
Ma, bravo za ekipu iz Petrove! Sramota je da ste ovako po drugi put pogriješili i tako loše vodili postupak ove mlade žene. Dva postupka, dvije hiperstimulacije i ukupno 2 blastociste. Ma, divan referentni centar za mpo!!!
Draga Suncokret, nadam se da te ne boli jako i da će ti se stanje brzo popraviti. Želim ti da sve ovo završi lijepom i sretnom trudnoćom.
cure pitala sam preko e.mail doktora Radoncica u veze iscjedka i zbog cega ne vidi se GV, rekao mi je da je jako velika mogucnost da jako los uzv a trudnoca jako mala... eto sada sve u bozje ruke prepustam pa kako bude....
Jooj jedva cekam taj uzv iduci tjedan a i strahu sam dosta.... Ako moj ginic nista ne vidio sa ravnih 5tt kaj me bude docekalo iduci tjedan.....
ljube naravno da te strah, ali imaš betu koja lijepo raste, to što tvoj gin nije vidio sa 5tt može imati uporište u puno drugih stvari, kako su ti i cure i dr. Radončić rekli.
Probaj se smiriti, mazi bušu i nemaš što nego čekati.. Neku zanimaciju si probaj naći.. Brzo će proći tih tjedan dana i biti će sve ok :love2:
Hvala draga .. . vjerujem da bude sve ok i mrvica nece odustati